Új privát üzeneted érkezett!

Lina,
Bocsi az utobbi napokban nem volt idom netezni. Most olvastam a proba pelust. Sztem felhivom a holgyet akinek megadtad a szamat, es kozvetlenul vele megbeszelem. Most lesz aktualis...

Ser,
Hat elvileg kellene a szemuveg is csak nem hajlando hordani... Azt mondta BK, hogy majd kesobb ujra probaljuk addig is takargatas.

Balim,
:lol: Apukam mindenkit ismer :lol: :lol:

Mindekinek koszi aki drukkol az alllasert :lol:
Meg ketten vagyunk versenyben ugyhogy eleg jok az eselyeim :wink: Jovo heten eldol a dolog legkesobb az utana kovetkezon.
Szept-tol lennenk csak bolcsisek Beni es Panka, addig nagyi es bebisitter....

Uj csuzdat szeretnenk az udvarunkra. Hol nezzek szerintetek korul?
mvirag

Sziasztok!
Ma reggel voltunk Lillával az Izsákin a véreredményért.Se a kórház előtt,se a kórház udvarán,de még az oldalában a tilosban sem volt üres hely.Aztán sikerült leparkolnom jó messze,és mire odaértünk Lillával,addigra sza..á áztunk.Ja és addigra lett egy csomó hely is. :shock: :? Az eredmény hál'istennek jó lett.

Cukker sajna én is hallottam már ált.iskolás gyerkőcöket így beszélni,de óvodást?Ez már durva.

Thymi biztosan klassz volt a babatali. :)

Lina kávé:irigykedem :D Az oldal tényleg nagyon jó.Lilla kedvence.Sokat szoktuk nézegetni.Sőt odamegy a géphez,elkezdi nyomkodni a billentyűket és mondja,hogy vévévé pont egyszerpont hu :shock: :lol: Meg kell zabálni. :lol:

Lili Én is tiszta holdkóros voltam az elején.Pihenj sokat.Aludj napközben Zsófival ha tudsz.A házimunka nem fog elszaladni.(Sajnos. :? )

Roz ha ez a kaja nem változatos,akkor semmi sem.Nagyon ügyes és kreatív vagy.A gyerekeid nálad drágább és gondoskodóbb anyukát nem is kívánhatnának maguknak. :D
Ja és édesek a képeken. :)

Hajny a reci engem is érdekelne. :D

Kazi épp vmelyik nap gondoltam rá,hogy úgy hozzászoktam a jóléthez,hogy Lilla már szépen alszik,hogyha megszületik a baba,igencsak rosszul fog esni a nemalvás.Ezt a részét a dolognak úgy kihagynám. :? :oops: :wink:

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok csajok! Köszönöm a vigasztalásokat.Kicsit sikerült megnyugtatnotok :oops: .Tényleg nagyon remélem,hogy nem lesz semmi gond a picurommal. :roll: És idejében hejrefordul.
Most megpróbálok egy képet beilleszteni,remélem sikerül.Attila a tegnap föltett egy progit.Na lássuk csak :lol: Aztán megyek fözöcskélni. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

A hugom is epp most kerdezett a baranyhimlo elleni vedooltasrol. Neki most lesz egy eves a csajszija aprilis 28-an. Hat en nem nagyon tudtam mit mondani, anno nekunk a gyerekorvos azt mondta, hogy kapjak meg mielott kozossegbe mennek....

Roz,
Csatlakozom a tobbiekhez, csodallak, hogy igy birod energiaval...

Lili,
Pihengess amikor csak tudsz, majd tul leszel az elejen... Es akkor jon a kozepe :lol: :lol:
Benne vagyok egy moziba. Hetfo este? 21.15-tol van a Hasutasok.
Mit gondolsz?
mvirag

És itt a babakocsi... :oops:

Az iménti üzimet nem ide akartam irni,de mostmár mind1... :oops:

Kép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Hat ha ilyan ido lesz nem megyunk egyhamar az Arboretumba :cry: Pedig mar szerintem lassan hosszu nyitvatartassal uzemel. ÍVagy Meg nem?

Ja, koszonjuk a nevnapi gratulaciokat, majd hetfon lesz a buli, mert hamarabb nem tudtuk osszahozni a csaladot..

Timci,
Szep a babakocsi, es te is :wink: :lol:
mvirag

Nyhk még csak nem is hallottam róla. :( Mi lenne ez?

Virág Fa csúzdára gondoltatok?Ahogy megyünk az Auchanba,bal oldalt,valahol a Bagoly u. közelében ( ha jól emlékszem :? )van kirakva rengeteg kerti csúzda,házikó,homokozó.

Timcike ez aztán nem kicsi pocak! :wink: :D

KépKép
KépKép
sbea

Kazi, Nyhk
kitartás alvásügyileg. Én pont, mikor megbarátkoztam azzal, hogy Lili néhányszor (jó max. 3 volt) felkel éjszaka, és át is kell hozni magamhoz, addigra leszokott róla. Azért jó két hónapig tartott ez az időszak, vagy még tovább is, de már legalább 2 hete nem kellett áthozni. Ma egyszer, 4:15-kor mentem át cumit adni a szájába, aztán negyed 7-kor kelt. A legnagyobb bajunk mondjuk az, hogy ahogy megébred Lili, fel is áll a kiságyában. Úgy ugye elég nehéz visszaaludni. Egyszerűen le kell fektetni, és alszik tovább. Csak tudnám miért áll fel...

Virág,
ok, ha közvetlenül beszéled meg, biztosan egyszerűbb. És mi leszel, ha tiéd az állás???

Keddre kaptunk időpontot a Madarászba, nem is gondoltam, hogy ilyen gyors lesz, de pont most vettek fel új doktornőt, két napja még csak május végére lett volna hely.

Roz,
Én ilyen pasit a neten találtam...
leírom mit szokott Lili enni: reggeli tápi, tízórai üres zsemle (ma kapott rá vajat, meg sült májat), ebéd valami rizs, husi, vagy bébiértel, uzsonna: banán, vagy zsemle vacsi: tápi. És ez nap mint nap. Ezek után a tied extra változatos. :!: :D
De amúgy elvan ezzel, nem nagyon kellenek neki az újdonságok. Ma akartam neki majonézt adni, de csak fújogott. Úgy vagyok vele, hogy amíg reggel este tápizik, csak nem szenved semmi fontos anyagban hiányt, és így biztos, hogy semmi olyat nem kap, amit nem szabad.

Ja, ma bent voltunk nagyinál a munkahelyén, épp ebédelt, és felment hozzá Lili, mikor lejöttek, anyu közölte, hogy Lili megevett fél virslit, de az ugye nem baj...én meg mondtam, hogy ááááááá, csak tejszármazék, meg tartósító van benne.... szegény anyunak meg tiszta lelkiismeretfurdalása lett, hogy de azért ugye nem lesz nagy baj.

Bea,
ez nagyon édi lehet: egyszerpont :D

Timci,
mekkora lett a pocakod...és mekkora lesz még az utolsó hetekben!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

LINA
Ne haragudj!!! :( A férjem is beteg lett! :cry: de nagyon-nagyon! :cry:

Most már 3 hasmenéses gyengélkedő van itthon.
A férjemnél a legrosszabb a helyzet, mozdulni sem tud. Daniból is minden, de minden kijön, de ő azért jól van.

Most hétvégén mentek??? :shock: annyira sajnálom, hogy megint nem tudom odaadni. :cry:

KépKép
KépKép
nana09

Nana,
tényleg semmi gond. Hajny adott két nagy szatyorral, egy darabig majdcsak ellesznek vele :D És írtam, bármikor tudunk menni hozzájuk, amikor sikerül ideadnod, akkor visszük el.
És gyógyuljatok meg minél hamarabb!!! Két hete nálunk is ez ment, csak én nem kaptam el Lilitől. Apa és mind a négy nagyszülő is átesett rajta.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Seriff, köszi az infót.

Nana, Boti az előző betegségből már kigyógyult? Vagy ráfejelt szegény a hasmenéssel? Kitartást neked!

Roz, hogyhogy csak májusig járthat Niki oviba? Annyit számítana nekik, hogy egy gyerekkel kevesebb van a csoportban? Ne izéljenek már. :?
Vese dolog nem volt ám olyan vészes, inkább csak a kedvem, meg a közérzetem volt pocsék.
Nagyon szép kisfiad van!

Nyhk, én sem tudom mi ez. Hogy altatod vissza Petrát?

Timcike, csini kismami vagy.

Virág, drukkolok az álláshoz.

Bea, Lilla duma :lol: Örülök, hogy rendben vannak az eredmények.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Pille,

Petra visszaaltatása cicizésből áll! Néha pár perc, néha egy óra, de akkor feszítimagát és dobálja. Héha csak ölben lehet tartani, de van, hogy lerakom az ágyra és mire mellé fekszem alszik is. Ja és én is :)
Tényleg nem tudok mit kezdeni a helyzettel.

Nana,
Sajnálom, nálatok is ritka, hogy ne legyen valaki beteg :(

Lina,
Petrus is rögtön feláll a kiságyban, és néha annyira kómás, hogy el is esik, és ha rosszul akkor be is veri a fejét. Pedig körbe van védő is, de volt már rá példa :(
Örülj, hogy ilyen hamar mehettek, legalább nem kell készülnöd rá sokáig.

Timci,
Aranyos a pocid, ami már tényleg nem is olyan kicsi. Egy kicsit irígyellek :)

Bea,
A dokinőtől kérdeztem, hogy mivel tudnánk megelőzni ezt a rengeteg AB-t, illetve ezeket a léguti betegségeket. Idén mind a két gyerek már 3* kapott AB-t :( . Szinte folyamatosan van valami :( Ő ezt ajánlotta, hogy gondoljuk át és akkor csináljuk végig a kúrát. A neten nézegettem már, láttam más orvos is ajánlotta (ez már az új generációs fajta, mielőtt valaki a régi fajtáról mondana véleményt). Ezért kérdezem, hogy valaki találkozott-e már vele. És van-e konkrét tapasztalat.

Kép

Kép
nyhk

Kati,én sem hallottam még erről.

Kati, Kazi! Nálunk is uígy volt a visszaaltatás, nekem mindig mindenki segíteni akart, h "miért nem adsz egy kis teát? miért nem csak megsimogatod?miért veszed ki? ugye milyen jó lenne a cumi?", nahát egyikkel sem tudtam mit kezdeni, ha nem vettem ki, csak még jobban felébredt(ünk mind), stb. Tényleg egyedül az jött be, h beletörődtem,és magától változott minden. Tudom, h ez most nem vígasztal,mert kb. mire Ádám és Mirabell átaludta az éjszakát, megszületett Petrus és Lari, úgyhogy Ti extra fáradtak lehettek. Remélem, legalább a nappali alvásaik valahgy egyidőben történnek,és akkor Ti is tudtok picit pihenni!

Timci, mekkora pocak! :D

Gyerekem ugrálni tanítja a babáját, még jó, h nem lakik alattunk senki :oops: :roll: ...

Roz, Ákinak olyan más lett a kis arca, olyan ffias :wink: !

Nana, jobbulást Nektek! Majdcsak nyár lesz már és vége a sok betegségnek!!!!

Kép
seriff

Jó reggelt!

Roz, nagyon boldog születésnapot kívánok "kiskopasznak"! :D

Nyhk, én Flórával csináltam ugyanezt. Tudom milyen nehéz.

Seriff, micsoda véletlen. Nekem ugyanezeket a kérdéseket tették fel, amikor F. kelt éjszaka. :wink:
Ugrálás :lol: Alattunk még laknak is, és a nagy sláger a labda.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Sziasztok!

Jó régen jártam már itt, hát 4 oldalt sikerült visszaolvasni. :oops: Mennyi minden történt! :shock: Látom akad babásodás is:

Szóval, Lili, Bea, Dóra - nagy nagy gratula Nektek!

Hát ami az eü-ben történik az katasztrófa, amióta meg ez a betegkapus rendszer van még nem is voltam. Majd a 28-30. heti uh-ra kellene mennem, de már előre félek, eddig is mindig rengeteget vártam, mi lesz most? Talán magánban kellene megpróbálni!

Nana - mielőbbi jobbulást Nektek! Látom jól beleestetek.

Seriff - milyen friss, fürge vagy, Te vagy ma reggel itt az első! Körbefutod a szabadidőparkot? :shock: Nem vagy semmi?
Aranyosak a sítalpas fotók Hannáról.

Hajny - Ti hogy vagytok?

Kellemes hétvégét Mindenkinek! Bár elég szotyi az idő, holnap legalább süthetne egy kis napocska!

Kép
potykamanó

Háááááááát....köszönöm a szép bókokat,igazán jolesnek... :oops: de én láttam már sokkal nagyob pocakot aki ugyancsak 3o hetes volt.Én össz vissz 5 kg-ot hiztam csak eddig.Én nem is szeretnék oriási lenni.Szerintem pont jó vagyok,nem? :wink: :roll: Még igy is nehéz fölkelni az ágyból,nemhogy még nagyon pocakkal,atya ég... :lol: Tudom,h.még fog nőni,de remélem nem oriásit... :lol:
Puszi nektek és kellemes hétvégét!

Kép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Kazi
talizhatunk bármikor,kivéve ha melózok,nem lakunk messzire egymástól.Akár majd egy talikor megint.Csak össze kellene hozni már.De sétálhatunk is arra,söt el is jöhettek erre felénk.írd meg mikor lenne jó neked.Én tok alkalmazkodni.

Manó
de jó hogy néha bejössz ide is,köszimi jól vaunk,bár tegnap már megint fájt a torkom,fáj a fejem.Még alig gyógyultam ki az elözöböl,máris visszaesek.Anna superul van,mióta adom neki a Vitacolant,lekopogom,semmi baja.Hála égnek.Nem értem ezt a gyerek orvosunkmiért nem tudta ajánlani.Én ajánlom mindenkinek.
Ti hogy vagytok,dolgozolmég?Mikor talizunk?

Nyhk
tegnap láttalak titeket az Auchanban,de mire észrevettelek titeket,már messzire jártatok,hiába kiabáltam volna abban a tömegben.A gyönyörü fiadat szúrtam ki elöször,nagyon szép fiú,Petra is gyönyörü.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Potyka, ez az ára a végigaludt éjszakáknak, h már csak elvétve akad 1-1 fél9-es kelés, de inkább 7, ill ma reggel 6.20. de azt mondom, h inkább így legyen! Előbb-utóbb úgyis vissza kell szoknom a koránkeléshez. Ma meg még a férjem is kelt,mert továbbképződik Budán. Te jó ég, már Te is 25 hetes vagy! Sztem próbáld magánban az uh-t, nyugodtabb leszel!

Timci, biztos, h van nagyobb pocak, de azért hidd el, tekintélyes méretű a Tiéd is :wink: :D ! Sztem a pocak mérete és a kilók között sincs olyan szoros összefüggés,mint gondolnánk, és ráadásul a baba méretéhez meg főleg nincs sok köze(legalábbis tapasztalataim szerint) :) . Egy kolléganőm szerint , végre 9hónap amikor tutira nem kell fogyókúrázni egy nőnek :D !

Pille, mert mindenki annyira tudja a frankót (aztán a sajátjával meg hopp de végigéli uezt :lol: :twisted: ) :wink: !

Kép
seriff

Jaj, Roz! Boldog Szülinapot Ákinak!!!

Hajny, minket nem láttál :wink: ? Neked vmi vitamin?

Kép
seriff

Roz
Ákinak boldog második szülinapot!Nagyon-nagyon sok szépet és jót kívánok!

A reci:
Két banánt törjünk össze villával,majd adjunk hozzá 4 tojást,egy csomag vaníliáscukrot,kristálycukrot,jól keverjük el.Majd adjunk hozzá sütöporral és pici fahéjjal kevert lisztet,annyit,hogy olyan sürü legyen mint az omlett.Jól összekeverjük,és forró olajba evökanálnyi méretüeket szaggatunk,két oldalát sütjük,barnára.Tejszínhabbal,porcukorral tálalhatjuk.

Én melegen jól bekajcsiztam belöle,laktató.Aki szereti naon a banánt,az még egy kicsit többet is tehet a masszába.Gyorsan kész van.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Ser
gondolkodtam én is valami vitaminon,nem tom mi lenne a megfelelö.Nem értek hozzá.De nekem szerintem az is közre játszik hogy hideg helyen melózom,vagyis nem a legmelegebb,és leizzadok,majd vetközöm,még hozzá kell szoknom.
Nem láttalak titeket,mikor voltatok,hány óra felé?Én fél 3-tól voltam fél 7-ig.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Jó reggelt!

Hajni:
Mi De. általában ráérünk,a hétfő most tuti nem jó mert oviba beíratkozás van,a többi nap még egyenlőre szabad :) ,mi is mehetünk arra,ti is eljöhettek nekem is mindegy :D

Roz:
Ákinak boldog szülinapot :lol: !!!!!!!!!!!!

Ser:
Nállunk más a helyzet.Mirabel 2 és fél hónapos kora óta átalussza az éjszakákat(mondjuk ő nem szopott és cumizott is).Én a jóhoz voltam szokva és álmomban sem gondoltam,hogy "ilyen" gyerekem lesz másodjára. :oops:
A nappali alvásban pont váltják egymást :roll: ,pihenni lehetetlen.

Bea:
Ne éld bele magad a rossz éjszakákba,lehet ,hogy a pici az első naptól végigaludja az éjjeleket :wink: .Ilyet is lehet hallani :lol:

Nyhk:
Én sem hallottam még erről a gyógyiról :shock:
kazi

Hajny - tegnap óta hivatalosan is táppénzen vagyok! Egyébként nagy balfékek vagyunk, hogy nem jártunk előbb utána a dolgoknak, hiszen indokolt lett már volna korábban is, csak mivel vállalkozó vagyok meg tudtam oldani, hogy hazahozzam a munkát és itthon a gépen ahogy bírom megcsinálgassam, tudtam pihenni is ahogy az szükséges volt. Viszont nem lett volna mindegy mint ahogy később megtudtuk, hogy ha hamarabb intéztük volna a táppénzt nem kellett volna fizetni a járulékot. Nem mintha nem jött volna jól a sok kiadás mellett ha legalább annyival is több marad nekünk. Na de mostmár ez így sikerült.
Most az utóbbi hetekben meg egy új programot kellett beindítani, így teljesen kimerültem a sok melóban, ezért nem is volt időm és energiám sem netezni, így jól elmaradtam a babanetről. De muszáj volt ez a változás,. mert ezáltal az én munkám nagy része felszabadul és mire jön a baba nem kell majd azon aggódnom, hogy hogyan leszek készen az anyagokkal, meg háztartással meg mindennel egyszerre.
Egyszer már elküldted emailben a telefonszámodat, de elkevertem valahogy :oops: elküldenéd még egyszer?
De jó ez a recept! :P

Seriff - nos, igen, még mindig jobb, hogy éjszaka tudtok aludni!
Bizony, már 25 hét!!! És már nagyon ficánkol a Pocakmanónk! Imádnivaló Eddig még fájdalmas rugások nem voltak, de néha van egy-két kellemetlen megmozdulása. De imádom, bármit csinál. Elöl a hasamon nagyon szoktam érezni, az a kedvencem mikor a kezecskéivel végigzongoráz és csiklandozza a hasamat. :lol: Biztosan rendet rak odabent! Szorgos kis lurkó! :wink:
Ja, még egy dolog! Nem tudom honnan veszem, de mintha valami utalás lett volna az egyik emailedben amiből arra következtettem, hogy a férjed fogorvos??!! Ha nem akkor bocsi, ha igen, akkor tudsz mondani valamit a fogínyvérzésre, hogy mit lehet vele kezdeni, vagy ilyenkor terhesség alatt ez van és kész?! Bár van jövő hétre egy időpontunk már, de mindig szeretem a több infót mindenben!

Kép
potykamanó

Hajnikám,otthon vagy?Átvinném végre az ajándékot,mert délután születésnapozni kell menjünk,és csak délelöt tudnám átadni...már ideje... :oops:

Kép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Teszek föl még két képet,nézzétek csak nem is olyan nagy ez a baba :lol: 8) :wink:

Kép Kép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

És ilyen voltam még a kezdetek kezdetén... :oops: 21 hetesen. :lol:

Kép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Potyka, de az.Nincs nagyon mit tenni a fogínyvérzéssel,nekem is volt végig.Esetleg parodontax fogkrém, vagy sensodyne, ja és nekem bejött az elektromos fogkefe.Ha gondolod, még öblögethetsz corsodyllal, de igazán nincs mit tenni, ez van. Rajtam is csak röhögött a doki, h kinek lehetne ha nem pont nekem.

Timci, bárhogy nézzük, ez bizony óriás pocak :wink: :D !

Hajny, kb fél 5 és fél6 között.

Kazi,akkor kipihenten vártad Larit :wink: ! Tényleg nem akarok okoskodni(én is utáltam), csak hidd el, h lesz jobb is! :)

Kép
seriff

Sziasztok!

Ákinak Nagyon Boldog 2. Szülinapot kívánunk!!!Roz kíváncsi vagyok neki milyen fini tortát sütöttél,majd tegyél képet!

Seriff köszi az infót!

Potyka nekem is volt fogínyvérzés és azokon kívül még,amit Seriff írt én a Rutascorbint mondanám,nekem azt adta a nődoki.Ezt úgy szerettem én is,mikor a babóca már javában mocorgott,csak a végén volt már kicsit kellemetlen,de hát nem csoda,én miután megszületett Lencsi sokáig álmélkodtam hogy a fenébe fért el odabent :lol: .

Timci szép pocid van már,és tényleg nem kicsi,pont jó :) .

Nana nektek jobbulást!

Hajny örülök a recinek,ki fogom majd próbálni,mert a megbarnult banánokkal úgyse nagyon tudok mit kezdeni.

Alvás,nálunk az a gond,hogy ha leteszem aludni este egy félóra múlva felkel,pedig tök álmos és csak nehezen alszik vissza.Persze ő is rögtön feláll,úgy meg ugye kicsit nehézkes elaludni,ha meg ilyenkor magától alszik vissza,akkor sem fekszik el,hanem üldögélve alszik,de úgy,hogy meg kell zabálni :D .Aztán nincs gond,mert csak 5-6-kor kel újra.De ezzel már nem nagyon tudok mit kezdeni,azon agyalok,hogy ha máshol altatnánk az segítene-e vmit.

Kép Kép

Kép
dettus

Seriff,

nappali alvás :lol: :lol: :lol: ????? Ádám sajna nem ismeri. De azért elvan a kiságyában, és van egy pici szabad időm. Mint pl. most ez kb 30 perc, ilyenkor net, illetve gyors összepakolás. Amúgy nem panaszkodni akarok, már rég elfogaddtam a dolgot és mindíg biztatom magam, hogy majd egyszer.... Egyébként ma éjjel 10,30-tól, 3,30-ig aludt (5 órát, ilyen még nem volt), viszont utánna 2 órát szenvedtünk. Ha tudom, hogy fél 11 után nem kell menni hozzá, akkor tuti, hogy megyek rögtön aludni. :)
Seriff ez nagyon jó :
Egy kolléganőm szerint , végre 9hónap amikor tutira nem kell fogyókúrázni egy nőnek Very Happy !
Bár szokás szerint ez rám megint nem jellemző 180-as szénhidrát diétán voltam :( Kínzás volt :(

Hajni,
Tegnap voltunk az Auchanban, ritkán megyünk, mert az van a legtávolabb tőlünk, de a Bagoly utcában voltunk. Kár hogy nem értél "utol" :) egyébként elég nehéz, mert én mindig rohanálok a sorok között. Egy nagy bevásárlást a két gyerekkel kb 20 perc alatt megcsinálok. Hála istennek jól bírják, Petra meg egyenesen imádja! Tipikus nő! :) Amúgy köszi a bókot ádadom nekik! :)

Roz!

ÁKINAK NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!

Mennem kell, mert Ádám már nyafizik, unja magát.

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Ser
sajnálom hogy láttalak,valószínü hogy bent ízesíthettem a pipi aprólékot,rengetegen voltak,alig gyöztük a tegnapi napot.Vagy egyszerüen csak nem voltam figyelmes.Sorry!

Timci
rendesen kerekedsz ám!Mi lesz a végén még!Szoktad kenegetni a pocid hogy ne repedjen ki a bör rajta?Én kentem és szép maradt a bör.

Kazi
kedden dolgozom,de szerdán ha minden igaz akkor oké.Elküldöm pü-ben a telcsiszámom,küldd már el te is,és hogy merre laktok pontosan,utca házszámot is és akkor megyek.Délelött jó lenne fél 10 körül?

Manó
örülök hogy jól vagytok,és igen,pihizzél mostmár.Bár én a szülésig dolgoztam,két hetet voltam itthon,és jött Anna.Nem sok minden volt még kész,még a táskámat is aznap pakoltam össze.Még szerencse.De hátha neked nem kell az utolsó percben kapkodni.
Küldöm pü-ben a telcsiszámom.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Roz,
nagyon sok boldog szülinapot kívánunk Ákinak!!! Olyan kis helyes ezzel a hajjal!

Dettus,
tegnap megint voltunk felétek, vagyis mellettetek, de Lili annyira kiakadt (álmos volt), hogy ment az ajtóhoz, hogy induljunk. Vette a cipőjét..., úgyhogy rád sem csörögtem, hogy meglátogassunk :cry:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kati, ment a válasz!

Hajny, vicceltem, gondolom, h ezer egy dolgotok van, főleg pénteken és koraeste, őrületes tempó lehet ott ilyenkor!!!

Kép
seriff

Lányok,
Lili csütörtökön kapta a 15 hós oltását. Azt mondta a doki, hogy ettől nem nagyon szoktak belázasodni a gyerekek, oltási reakció amúgy is csak olyan 10-12 nap múlva várható, néhány pötty, taknyosság...., na most a lányomnak a semmiből 39,4 lett a láza, lehet ez az oltástól szerintetek??????? Két nap után????????

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Bea, utolag is boldog nevnapot!!!

Akost pedig Isten eltesse sokaig!!! Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora, hogy vagy? Épp délben gondoltam Rátok! Dokinál voltál?

Lina, sztem azért lehet az oltástól , de figyeld csak tovább, egyenlőre sztem ha nincs más tünet, csillapítsd a lázát (hűtőfürdő, kúp)!

Kép
seriff

Timcike - de, bizony jó nagy lesz az a baba!! :P :wink:

Seriff - elektromos fogkefét használok. Időnként mikor a másikkal mostam akkor még jobban vérzett, így azzal már egyáltalán nem csutakolom. Az a corsodyl kifejezetten valami fogínyre való, nem ugyanaz mint a glycosept oldat ugye? Csak mert az van itthon, de talán ha jól emlékszem az csak torokfertőtlenítő?! Egyébként köszi a tippet, akkor beszerzek ilyet!

Hajny - Lassan megint lesz időm pihizni is! Remélem!!!

Dettus - a rutascorbint kifejezetten a fogínyvérzésre kaptad? Egy ismerősöm megemelte magát és vérezni kezdett, arra adta neki a dokija.
Én néha már most is álmélkodom hogy férhet el a babóca?! Bár uh-os méretet már régen mondtak, de a könyvek szerint a 25. héten már kb. 30 cm-es a babó, épp mint egy vonalzó :lol: és azt én már a pocakomhoz is méregettem, de hihetetlen hogy akkora baba legyen bent!!! Pedig biztos úgy van! Nos az 56 cm-re még nem is merem hangolni magam! :shock:
Pedig vettem egy 3 db-os bodyt az auchanban már a tizenakárhanyadik hetem környékén, mert nem bírtam ki, hogy ne legyen valami kézzel fogható dolgom a kicsinek, és Anyukám kiröhögött mikor megmutattam Neki, hogy ezt bizony sosem fogom tudni ráadni! 800 Ft körül volt a 3 db, gondoltam gyönyörködni is megéri! :wink:
Azért nem régen 56-os rucikat és 62-eseket is vettünk egy pár db-ot. Már szinte kész kezdő ruhatárunk van! :lol: Remélem semmivel nem faragunk majd be!

Kép
potykamanó

Potykamanó,
az Auchanos body-k csalókásak, Lili 24 hónaposnak való 86-os, 92-est hord a 76 centijével, úgyhogy lehet, hogy igaza lesz anyukádnak :D

Tényleg nem is írtam, Lili 76 centi már, és átlépe a bűvös 10 kilót!

Seriff,
továbbra is csak láz, de az makacsul, 38.4 alá nem megy. Most kapott kúpot, alszik, remélem leviszi

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Szar volt a gépünk....valami vírus..

Timci
Bocsi :roll: Látom már megoldtad közben. Épp most néztem a freemailt...
Jó nagy pocid van tényleg!

Megszült a barátnőm ma :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
thymi

Lina - nagy kár! :roll: Pedig olyan aranyosak. Legalább pár napig jó lenne ha viselhetné a lurkó. Már akkor is megérte volna.

Kép
potykamanó

Sziasztok!

Manó
amiket én vettem rucikat az Auchanban,azokat úgy hordtuk hogy Anna a 68 centiset még 72 centi hosszan hordta.Ez teljesen alkati kérdés szerintem,mondjuk ha 56 centivel születik,akkor az 50 -t már nem kell ráadni.Anna 45 centijével annak idején minden nagy volt.
Lehet nem lesz ám óriás baba,én mindig az értékek magaslatán voltam,de mégsem lett óriásbébi.Ha kijön,majd meglátjátok.Nem is kell sok ruci,hipp-hopp kinövi öket.
Jaj,ma néztem Anna csecsemös videóit és elkapta apát is és engem is a babázhatnék.Ilyenkor naon szeretnék.

Lina
remélem nem lesz baja annak a drága Lilinek,jobbulást neki.

Ser
nemcsak hogy péntek,még akcióváltás is volt,segély osztás is volt,meg sokan intézik ilyenkor a hétvégi bevásárlást.Én nem szoktam,elintézem hétközben,vagyis én egy hónapban egyszer,max kétszer csinálok ilyen nagy vásárlást.
Azt utálom,mikor csöpp babákkal még este 9-kor is vásárolnak.Neki olyankor már ágyban a helye.Nem?

Óra átállítást ne felejtsétek ám el!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok Köszönjük a köszöntést :) hoztam egy "pár" képet :) bocccsi de nem tudtam választani :lol: :oops: :roll: Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziazstok hoztam még egy fotot az egyik ismerősőm megkért hogy kisfiának csináljak már egy vonatos tortát ez sült ki belőle :) Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Timcike
nagyon jók a fotok hatalmas pocakod van már Töled is mint itt mindenkitől már mikor kismami volt meg kérdeztem ... megmérted már cm .-re hogy menniy anniyra kíváncsi lennék :)

pille
sajnos amikor a ballagás van mi már következő héten nem mehetünk alvás után egyböl vagy legalábbis uzsi után el kell hozni meg ha valami ünnep van autómatikusssan kihúznak minket hogy én ugy is otthon vagyok ne menjen niki .... kiskopasz :D ne is mond, modtam is magamban hogy kérvolt igy levágni haját mert mindig igy hívom kopi :D Ő meg kacak rajta :) egyébként sajnos nem jött össze kaszap utcai ovi :( nagyon tetszik csak sajnos niki allergiáját nem tudják bevállalni hétfő megyek a bölibe ha valóban megszünt a főzés akkor sajnos oda hordanom kell az ételet és akkor maradunk a kalpkán és hordom mindnekinek ... még nem kérdezd hogy oldom meg ....

seriff
szerintem is olyan férfias lett :) már nem az Én pici agyon puszilgatós kisfiam :) Ő már nagyfiú :lol: :wink: :( de azérz jó hogy mindig csak anya vagy ahogy Ő mondaná anyúúúú jó :wink: most is itt ül az ölemben autózik :) )

lina
nekem is nagyon tetszik Áki séroja :) szerintem tök jól eszik lili Jó hogy még van a tápi énanniyra sajnálom hogy Adrit leszoktattam másként kellet volna ... mert most meg szükségünk lenne rá de nem fogadja el ... mindig utólag okos az ember :?

nyhk
jobban vagytok ? Éjszaka? Gonodltam Rád az este 1 ig csináltam a tortát utánna 1-3 ig maszíroztam niki llábát Ákos meg 6 kor már puszikgatott hogy fel-fel ... :?

hajny
fűrdés hoyg megy, sirás ?

kazi
jól vagytok ? Lari hogy alszik ? Az oviban egyébként voltatok már bent egy kis időre, hogy mit csinál a csajszi , a gyerekek között ?
Ovonénit tudjátok már kilesz? Nálunk is ez volt hoyg váltották egymást de sikerült átszoktatni Őket arra hogy ebéd után lefekszünk Áki el is alszik de Adri már nem :( Niki meg már 2 éves kora óta nem alszik napközben .. :? Lassan számítok rá hoyg Áki sem fog... bár Ő Olyan mint az atom óra 12-2 ig de másodperc pontossággal :D

dora
evi multkor megkért hogy szedjük már le a képeit a gépről és tajta vagytok katicával igy hogy Enihez közel áll Katica olyan nagynak tünik csodaszépek vagytok :) (nálunk készült a foto )

cukker
már anniyszor akartam irni nagyon durva ez sztori ... :( nagyon elszomorít hogy az ártatlannak hitt gyerekek milyenek is tudnak lenni :(

Ákinak egyébként egy kisautó tortát kreáltam syg.től elkértem a tojás tej nélküli pikóta recit és csináltam rá bió nutellát ... nagyon fini lett midnnekinek nagyon ízlett :) és azt hiszem látszik az arcán hogy örült neki :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, amikor,mintha taps után/előtt lenne és széttárja a kezeit Áki,az nagyon helyes, a többi is,de nálam az a befutó!! :D

Lina,na mi újság?Hogy van Lili? Lehet ám egy hülye vírus is :cry: .

Hajny, én nem is tudom voltam-e valaha este 9kor vásárolni...talán még Hanna előtt sem. Most mi a hinta miatt mentünk ki, persze csak 2 hét múlva lesz,és persze így sem jöttünk el üres kézzel :oops: , de jövő héten nem kell menni.

Potyka, ne izgulj, lehet, h jók lesznek a bodyk! Nekünk van olyan,amiből a 3db-os 2 db-ját(igaz ez nem auchanos, hanem corás, de sztem egy kutya) már rég nem tudom ráadni Hannára, a harmadikat meg simán, pedig az 9hónaposokra való....De olyat is vettem,ami meseszép volt, de helyből olyan kicsi,h eddig 1x volt egy kislányon,mert annyira keskeny. És ellenkeznem kell, én sosem éreztem ezt a "gyorsan kinövi"-t. Nemrég visszakaptunk pár ruhát,és hihetetlen,h mennyire picik(nem mintha most nagy lenne Hanna) :lol: !
A Glycosept is jó, az sem csak torokfertőtlenítő.

Kép
seriff

seriff
ha esetleg olvasol ... Nikinek nagyon görcsöla a lába hiába adtam neki magnéziumot még mindig görcsöl neki az este 2 óra hoszzáig maszíroztam ... de már most is sirva ébredt hogy fáj a bal vádlija és térde -térde mögötti részt fájlalja nem tudsz esetleg valmi krémet ami hatásos lenne.. mint pl nekik felnőtteknek a voltaren vagy valami hasonló kence? köszi :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, nem tudok sajnos!

Kép
seriff

Seriff,
hát láz változatlanul van. De csak láz, ez nagyon fura. Már gondoltam rá, hogy nem ez az a háromnapos láz dolog, de azt nem tudom milyen, csak hallottam, hogy van ilyen. Na meg hogy kicsit nehezen kakil. Sokszor látjuk, hogy próbálkozik, de max. szél jön ki, meg az előbb egy pici, de elég zöld kaki, és ez is tele azokkal a fekete pöttyökkel. Most vettem észre, hogy jön a bal felső 5. foga, de gondolom azért egy fog sem csinál 39 fok feletti lázat, főleg, hogy már van két rágófoga is, és azokkal sem volt semmi baja.

Hajny,
hát remélem nem lesz nagyobb baj, de ha még délután is lázas, megyünk az ügyeletre. Mégegy ilyen éjszakának nem megyek neki, hogy hajnal 3-kor fél órán át vizesruháztuk, hogy a 39,7 lentebb menjen.

Roz,
nagyon édes ez a vonatos torta. Na meg a fényképek...nekem az tetszik legjobban, mikor Áki széttárja a kezét :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Seriff,
amúgy jobb és negyedik, de legalább a felső stimmel :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, lehet a 3napos láz. A lázcsillapítókat keverhetitek/váltogathatjátok is, úgy picit hatásosabb: szóval kúp, aztán ha megint felmegy, Panadol vagy Nurofen szirup, aztán kúp, közben ha ennyire magas(39 felett) hűtőfürdő.

Kép
seriff

Lina seriff

az a kéz szét nyitos az a, kész .. Elaludt a gyergytya póz :D mikor valami nagyot alkot szétnyitja kezét és ujong hogy kész van :D bár, bár már akár beszélhetne is .... :cry: :roll: :wink:

seriff
köszi azért :) most hogy megnyugodjon bekentem neki neogranormonnal és átmaszíroztam lehet hoyg csak szórakozik velem .. ki tudja de ugy sirt gondoltam hátha be lehet "csapni " egy kis krémmel

Kép

Kép

Kép
roz23

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?