Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

elveszett kisvonat keresi gazdáját :D

egyenlőre ennyit találtam :wink:

Kép
vas

Sziasztok!
Boldog szülinapot Alexnak és Martinnak is!
Bocsi, most nem nagyon tudok maradni.
Puszi mindenkinek!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella

Ildi: Megint szuper képeket csináltál :)

Egyre jobban sajnálom, hogy most nem tudtunk menni, de a képeket elnézve már nem igazán hiányoztunk, így is voltatok elegen.

Natinak 10 foga van???? :shock: Sebaj, egyszer úgyis utolérjük :wink: :lol:
Szerintem olyan gyerek még nem volt, akinek nem jött volna be a kölesgolyó. Én is fostam, hogy Aliz megfullad tőle, de baromi ügyesen elnyammogja.

Nagyon klassz kis tortája volt Natinak, csak nem ezt is te sütötted?

Tényleg ... és milyen volt szerdán a szülinapi buli?? Miket kapott a csajszi?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Köszi Vali :D
de még elfértetek volna :wink:

Szerdán nem volt szülinapi buli, majd holnap lesz, nagy itt alvós barátos, piálós, evős-ivós (ami 2 hete elmaradt)
(Olivér-Gábor-Ildikó-Natasa szüli-és névnapi nagy banzáj) :D :D

Szegény Natus semmit se kapott még tőlünk :(
De ezt szándékozom neki megvenni:
Kép

ez egy bóti tiramisu torta volt (tortát sütni már nem volt időm), azt majd holnap, de mivel szegénykém úgyse eszik belőle, ezért egy tejszínes, epres, eperlekváros fincsiségre gondoltam :D
vas

csak jussak el az ikeába érte.................. :roll:
vas

Tényleg most jut eszembe, hogy szegény Olivér se kapott még semmit a 2 héttel ezelőtti szülinapjára :roll: :roll: :oops: :oops: :lol:

na, majd azt is bepótolom valamikor :wink:

vas

Te Ildi, mi mindjárt megyünk az Ikeába, megvegyem??? 'Oszt kiugrunk vele ...

Tiramisu nyami nyami, imádom :)

Húúú csajok ... tökre belelkesültem, találtam egy jó kis kecót itt a szomszéd utcában. Jó lenne, ha összejönne, végre mindenki külön szobában alhatna :D Úgy utálok már a nappaliban a kihúzhatós kanapén aludni ...

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Most komolyan kiakartok jönni emiatt???
ne emiatt gyertek, akkor már!!!!

De ha kiakartok jönni, és ezt a gyors alibit találtad, akkor oké!!!!!! :wink: :wink:

(én is betudok ám menni érte :wink: :wink: )
de egye fene, ha jönni akartok, és látni minket,akkor hajrá!!
talán van is itthon ennyi pénzem :wink:

Viszont rossz hír:
tiramisu elfogyott :? ,de kb.5 darab túrós táska van, meg van még paradicsomos pisztrángos tészta :D
Meg egy adag máglyarakás :wink:

hajrá-hajrá nagyobb kecó!!!

mi meg lehet hondát veszünk :wink:
Eszti, csak nem hr-v-t, hanem cr-v-t :wink:

csá
vas

Sziasztok :)
Era :)
Nagyon édesek a képek Martinról :)
Nagyon boldog első szülinapot a nagyfiúnak :)
Kép

Nancsika :)
Nagyon boldog első szülinapot Alexnak is :) Nagyon kis édes anyafüggőd van :)
Kép

Zsu :)
Nem semmi a fiad :D Jól lakatja a kutyust :D

Nyúlanyó :)
Nagyon helyesek a gyerekek :)
Tomdi is idősebbnek tűnik a képeken :)

Antia :)
Köszi a képeket :) Nekem egyátalán nem sok, sőt! Rakjál még fel :)
Drukk a szakdolidhoz :)

Ildi :)
Köszi mindent :) Tündér vagy :)
Haláli Levente szövege :lol: Olivér meg igazi pasi :D
Nem semmi indítás :lol: :lol: :lol: Látszik, hogy éheztetem a fiam :oops: :wink: :wink:
Na de gondol bele, hogy nézne ki a lányod 11-12 kilósan mint a fiúk! Nati vigyáz az alakjára :D
A mi vonatunk :( Peti már kereste is. Ez a kedvence! Valamikor kiugrunk érte, ha nem baj :) Csak azt nem tudom, hogy került ki a táskából :roll:

Most rohanok, mert Annamarit viszem dokihoz.
Este majd még benézek és teszek fel képeket is :D

Puszi

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok

Állati klasszak a képek a gyerekek meg gyönyörűek, nagy jó volt nézegetni mindenkit, mindenki nagyon csini volt.

Ildi
irígykedem, szuper kis háziasszonyka vagy. :)

:) Kicsi Alex és Martin kívánok nektek nagyon sok boldog születésnapot :)
Kép

Anita
nagyon aranyos Boti, kedvenc képem mikor még a homloka is kajás. nagyon cuki.
nagyon szép a kertetek, hatalmas ott aztán lehet fogocskázni.

Era
szuper Martin születés képe :)

Vali
Drukk a házhoz hogy összejöjjön :)
gratula a kisrecékhez, hamarosan jön a többi. :)

Cory
beírnád Martin adatait.
9.20kg, fej:48.5, 76cm.
köszönöm!
De mi van veled, mostanában olyan ritkán írsz?
Vagy egésznap vezetsz :shock: :lol:

Mi ma voltunk beíratni Martint a bölcsibe, igaz csak jövő márciusátol megy de leadtuk a papírokat, hogy legyen helye.
Szuper a bölcsi megnéztünk mindent mondjuk én már ismertem , mert nagyobbik gyerekeim is oda jártak, de azért volt változás is, szebb udvar, több játék...stb. de a gondozó nénik majdnem ugyanazok és ennek örültem :)

Puszika, megyek teregetni :)

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

sziasztok

Alex babának mi is boldog szülinapot kívánunk

Olyan édesek a babák, sajnálom, hogy kimaradtunk belőle, egyszer csak eljutunk mi is az Ildiékhez.

Mi meg állatkerben jártunk:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
pgyöngyi

Martinnak is boldog szülinapot kívánunk :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Hello Csajok! Anyósom elment, újra gép elé kerültem... :D
NAgyon irígy vagyok a tali miatt! :(

Isten éltesse Natikát Alát és Marint!!!

Nancsika! Hihetetlen, milyen vörös Ala haja! Eddig is ilyen volt, csak nem tűnt fel? :D Nagyon cuki lehet, ahogy "anyafügg".

Vali! Éljen a két fogú Aliz baba!!! Vagyis, most akkor összesen hány foga van????

Gyönygi! Melyik nap voltatok Állatkertben? Ilyen szép idő volt valamikor???? Remélem hamar megkapod a gélt és segíteni fog. Pötyi napi 3-at kakil tőle (modjuk ő sok zöldséget is eszik manapság, tutti ezen is múlik).

Zsu! Martin nagyon cuki, ahogy kutyátetet, de én is a frászt kapnám tőle...

Az enyim gyerek tegnap cipőről leesett kutyakakis sarat evett... :shock: A cipőket kint szoktam tárolni az ajtónk előtt, hogy ne legyen elől, mert akkor rögtön megtalálja. Valszeg leeshetett a bakkancsomról egy sárdarabka, csak azt láttam, hogy valamit eszik, odavágtatok, kiszedtem, látom sár... de akkor mi ilyen büdös???? ÉS rájöttem hogy volt abban kutyasz@r is... alig bírtam kimosni a száját, fecskendeztem bele vizet... Gusztustalan, nem értem mi a jó nekik ebben az állandóan számba veszek minden szöszt, már kezd fárasztó lenni, mert lassan a napi egy porszívózás, felmosás nem elég. :( :roll:

Na jól kipanaszoltam magam. :)

Cory, minket is beírsz? Ma voltunk mázsálni: 8600g, 75cm és fejkörfogat 45. Köszi!!!!!

Most egyelőre csak ennyit, de szerintem most sűrűbben jövök majd, mert egyedül leszünk hétfőig Pötyivel, Apa síelni van. :roll:
Hiányzik is nagyon és eszemb jutott, hogy milyen sokan mesélitek, hogy egyedül csináltok reggeltől estig mindent a gyerekkel és ilyenkor még jobban értékelem a férjecském. És most fél embernek érzem magam rendesen. :( :oops:

Na léptem aludni.

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Hú, eszméletlen szépek a babák!Nagyon jó buli lehet egy ilyen tali!Édesek a gyerkőcök!

Alex és Martin!!!!!!!!Nagyon nagyon sok boldog szülinapot nektek!!!!!!!!!!!!Legyen nagyon boldog és szép életetek!

Köszi az együttérzést lányok!Tegnap nagyon kivoltam,ma már jobb egy kicsit! :cry:

Fanninak is lehet érezni a bal felső középső foga recéjét.Na ezt jól leírtam.Szenvedünk is vele,sokat kel éjjel.Na meg taknyosak is vagyunk,úgyhogy kínozom még az orrszívózással is.
Nekem is pár nap és le kell adjam a szakdolgozatom,úgyhogy addig még hajtás van,aztán már "csak a vizsgák"! Jövőhéten péntek szombat is vizsga,úgyhogy nem unatkozom.

Bartika:Én is naponta többször porszívózok,már a nappali díszének tekintjük a porszívót!De tök jó mert tűzpiros,és olyan mintha Fanni egy játéka lenne. :lol: :lol:

Vali:nagyon tetszettek a képek Alízról (is)Az a nyálcsorgatós a legtutibb!

Cory:Én is hiánnyollak ám!
Most megint ennyi vagyok!
Vendég

NATIKA, ALA és MARTIN!! :)

Sok boldogságot szülinapotok alkalmából!! Kép

Kép
olgo

Sziasztok!

Alex, Martin: boldog szülinapot!

Tünde: jobban vagy már?

Boscó: bocs, hogy eddig nem írtam, őszinte részvétem.

Köszi a hiányolást, jól esik, de most nem vagyok valami szórakoztató társaság. Valahogy összejöttek körülöttem a dolgok, meg ez az idő is lehangoló... és nincs kedvem semmihez :(
Megvagyunk, jól vagyunk, nincs semmi extra.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

hali!!!

aludtam..... :wink:
jólesett :D

Barti, irigy is lehetsz :wink: :D
na, de legközelebb már tényleg nincs visszaút :wink:
Kakis sár evés :roll: :(

Vali, drága vagy, köszi mégegyszer, na jó ,megbeszéltük úgyis telin :wink:
Majd jövő héten megkapja(vagy 18 hónaposan , úgyis attól ajánlják :lol: ) :lol: :lol:

Gyöngyi, melyik állatkertben voltatok??
Talán kakamanó is ellátogat hozzátok is most már rendesen :wink:
Én meg azt utálom, ha csak napi egy kaki van, mert akkor akkorát fosik a drága, hogy nem fér el semmilyen pelusban, aztán folyik ki mindefele.Ezért inkább jobb a 2-3 adag.

Boscó, részvétem így utólag is.
Szakdoli hajrá!!
Éljen a "bal felső középső foga recéje"!!!!! :lol:

Anna, akkor a ti vonatotok volt.
Azt hittem Nancsiéké, csak úgy láttam ők hoztak játékot.
Ezt meg valamelyik kis zsivány kilopta a táskádból. :D
Az én gyerekeim meg még este is a földön lévő kölesgolyókat ették :lol:
Ja, Levente már rafkós.Kombinál, kinek mi a jó.Hogyan jövünk ki valamiből a legjobban 8)

Zsu, nem mondod, hogy már most be kellett iratni a bölcsibe?
Lassan akkor nekem is elkéne kezdeni járni az ovikat, mi?
Aztán mindenhonnan kitesznek minket :roll: :(
vas

Azért Cory, kukkants be egy kicsit néha!!! :wink:
Gyerkőcök tényleg most mind egészségesek??????

Olgo, köszi neked is!!! :D
vas

Ildi: olvasni szoktam folyamatosan, csak az íráshoz nincs erőm.
Gyerekek okésak mind :)

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!!!!!!!!!

Alex, Martin, boldog szülinapot nektek!

Húú, Ildi, mi is jót aludtunk most délután. :)
Olyan nagyon jó volt nálatok, tényleg szuper háziasszony vagy, ilyenkor én mindig el is szégyenlem magam, asszem erre születni kell, hogy ilyen finomakat, és ennyi mindent készítsen egy háziasszony. :) Nagyon szuper anyuci és nőci vagy. Nahh. Punktum. :) :)

CRV iszonyú jó autó, de készüljetek fel, hogy sokat fogyaszt, és drága a fenntartása, de ha ez nem gond, akkor baromi vagesz leszel benne, mert az olyan igazi terepjáró. :) :) Nagyon nekedvaló, és jobb vezetni ezeket, mert magasan vagy, biztonságérzetet ad, és tekintélyt parancsol az úton is!! Komoly. :)

Anita, de jó képek. :) Kis gombócka, olyan aranyos. :) Túróstészta nálunk is favorit. :)

Vokinca, köszi a cd-t, nagyon jó, most is azt hallgatjuk, szuper jó dalok vannak rajta. :) Benyóka táncol rá ezerrel. :)
Olyan jó kislányod van, egy hangja sincs, meg egyáltalán, kis cukedli. :)

Nancs, ne izgulj Alex miatt, inkább vidd minél többet emberek közé, hogy szokja őket, hátha úgy gyorsabban megbarátkozik az emberekkel. :wink: :wink:

Annácska, Petka nagyon kialakult, már nem csak úgy ül a nagy szemeivel, igazi zsiványka lett, juhhéééé. :) :)

Ildi, én is úgy láttam, hogy Olivérnek bejött Kisbence, de viszont is. Nagy Oli adagolta neki a kölesgolyót, hihihi :) :)

Tényleg gusztustalan idő van, de nekem ma kivételesen nagyon jó a kedvem, még ez sem veszi el... :)

Nektek is ilyet kívánok.

Pussz még jövök
Vendég

Sziasztok!

Alexnak és Martinnak Egészséget, Boldogságot Kívánok Születésnapja Alkalmából!

Annyira irigy dög vagyok, hogy ti állandóan taliztok, én meg itt rostokolok Szegeden :shock: Nah, ha talán ténylegesen beköszönt a tavasz befűzöm apájost egy talira :D
Köszönöm a gyerkő dícséreteket!
A ti gyerekeiteket nem is lehetne egyenkét győzni dícsérgetni, annyira édes és szépséges mind. Petyka luficicizését megkönnyeztem annyira mulatságos és egyben megható volt a függősége :D Alex annyira aranyos, ahogy ott ül a kis gömb pocijával :) Levi, hát igen, titkon megsúgom nekem mindig Ő a szivem csücske, olyan édi a képeken mindig, olyan kis ártatlan vagy nem is tudom, olyan bébipasi nah :D Hanna kisasszony gyönyörűséges :D Az ünnepelt Nati csinibébi a rucijába, olyan ártatlanul tud nézni....pedig mindig a föld evős kép jut eszembe, nemis olyan kis ártatlanság... :D Martin igazi nagyfiú, csodaszép szemekkel :D Benyófi őrülten szexi a térdzoknijában, édesen mosolyog :D Ildi, nagy klassz a pecótok! :D

Anita, Botiról is nagyon jók a képek, büszke lehetsz a kisfiadra és tényleg klassz a játszótér :)

Enyim kicsi tegnap kapta a védőoltás agyhártya ellen, hős volt, addig sírt amíg beleszúrták, meg utánna a váróban az öltözködésnél, hiába utálja....megállapították "ez a gyerek nagyon jól néz ki"51-es a mellkasa és egy hét alatt hízott 20 dekát...most kezdett el egész jól enni és hurrá több, mint egy hónap alatt áttört a felső szélső metszője, ezt is megértük....az alvás is kezd alakulni, most legalább már vissza alszik ébredés után és reggel csak 7-kor kelt. Húúh most nézem mennyit írtam, eldugulok...

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Hello,
az idő tényelg lehangoló. :cry:
Az én gyerekem meg farnkón unja magát bent és egyre hajmeresztőbb dolgokat talál ki. Ma a nappaliban lévő asztalra mászot fel, kapaszkodás nélkül, amig én turmixoltam a kajáját. :twisted: Iszonyat. Tegnap meg elvágta az ujjait a zuhanyzó csövével.

A képek mind annyira jók. Natka csini. Hanna édi, ahogy tolja a taxit. Petin jót nevettem. Nancsin lógó Ala is aranyos. Levi és Martin meg szép nagyfiuk. Ja és az ikrek is helyesek. :D

Bosco,
én is sajnálom a nagyid.
Anita,
nagyon helyes játszós Boti. Túróstészta evős képünk nekünk is van. :D
Gyöngyi,
szépek az Állatkerti képek.
Vas,
klassz lesz az ajándék Natinak! Jó bulit!!!!
Barti,
fel a fejjel! Pöttyi nem semmi.

Mindenkinek kellemes 7végét! Remélem szebb idő lesz, mint ma.
angi79

Kedves Alex és Martin!
Nagyon boldog első szülinapot kívánok!

Kép

Bori

Kép
borkadorka

Ildi: Na bakker jó, hogy végül nem beszéltünk meg semmit, mert a Hungárián visszafordultunk, akkora dugó volt :evil: :evil: Apa tiszta ideg lett, fél óra alatt jutottunk át az Árpád hídon is, neki meg sietnie kellett haza melózni :roll:

Bartika: Kis kakamajszoló Pötyi :lol: :lol: :lol: Na jó, elhiszem, hogy neked nem volt ilyen vicces, én is hülyét kapnék :roll: (Halkan megsúgom, hogy annak idején falun nagymamámnál, én meg a csirkeszart majszoltam az udvaron :shock: :oops: :oops: :oops: :lol: )

Gyöngyi: Húúúúú de jó visszanézni ezeket a napsütéses-jóidős képeket! Lilinek hogy tetszettek az állatok?

Eszti: Nem is mesélted (lehet, hoyg a talin igen, de azért mi is kíváncsaik vagyunk rá), hogy mi van az állással? Sikerülni fog?

Cory: Tessék csak jönni, majd mi elhesegessük a rosszkedvedet :wink:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Ildi!
Én pedig előtted emelem a kalapom! :D Képtelen lennék ilyen sitty-sutty előállni ennyi finomsággal, meg a kiszolgálás sem az erősségem :oops:
Nagyon jól éreztük magunkat! :D Ez volt az első alkalom, hogy Eszterem nagy társaságban feloldódott, sőt... :lol:
Luca viszont hazahozott tőletek egy monoklit. :wink: :lol: :lol:
A fényképeket nézegetve, Dóra rögtön kiszúrta Olivért, hogy nem csak "pisisek" voltak a talin, és a következő alkalomra ő is bejelentkezett. :lol:

Anita!
Nagyon jót rötyögtem Boti evésén. :lol: :lol: Néha még az 5 éves lányom is produkál hasonlót. :?

Annácska!
Az elérhető táskákban szerintem az összes gyerkőc turkált. Lehet, hogy épp a lányaim szedték ki a vonatot. :?

Bartika!
:lol: :lol: :lol:
Luca minap a vécéből kanalazgatta a trutymós vizet, miközben Dóra a klotyón ült :shock: Csak úgy lazán benyúlt a feneke mellett, persze ez a nagylányomat egyáltalán nem izgatta. :twisted:

Eszti!
Tényleg, mi van az állással?

Bori

Kép
borkadorka

NAGYON_NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK
Alának és Martinnak :D

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Nagyon szépen köszöni Alex a szülinapi jókívánságokat! A visszaemlékezést pedig mégjobban. Annyira jólesett!  Drágák vagytok nagyon!!!!
Nah, végre ide bírtam keveredni.
Szüleim itt vannak, és konkrétan Alex ugyan azt csinálja, mint tegnap Ildiéknél. Egy centit nem tudok tőle mozdulni, h ne ordítson utánam…

Drága Martin!
Nagyon nagyon boldog szülinapot kívánunk neked!!! Nőjél nagyra! ;)

Ne haragudjatok, de most nem tudok külön írni mindenkinek. Mingyá rohanok Alextortát csinálni, apa végre itthon, és ráér a kölökkel foglalkozni. Bár lassan fürcsi, szal nem toom hogy lesz ebből ma torta…
Buli holnap lesz, meg minden. De anyáméktól kapott egy biciklit. Igen, biciklit, amit majd úgy talán jövőre tud is használni! :D:D:D:D:D Aranyosak, de jót nevettem rajtuk

Képeket majd felteszem, de most zéró időm, bocsesz!

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok!

Remélem emlékeztek még ránk!
Az elmúlt időben nem nagyon tudtam jönni!Az olvasásig mindig eljutok,de mire írnék is valamit addigra Emma mindig felébred!Este pedig apukám bitorolja a gépet!

Alexnek és Martinnak BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánunk!
Természetesen az összes többi már egy évet betöltött babának is!

Már Emmus is elmúlt egy éves.Eszméletlen,hogy milyen gyorsan telik az idő!

Sajnos mi még mindig a szüleimnél lakunk,de remélem már csak egy pár hónap és végre kész lesz az új otthonunk!A padlólapokat kell még lerakni és a parkettát!Megcsináltatni fából a lépcsőfokokat plusz a korlátot,és már kész is!Már nagyonnagyon várom!

Mi éppen szokunk le a szopizásról sajnos!!!Jobb lett volna ha magától dönt úgy,hogy nem kér többet!Megszakad a szívem,de sajnos muszáj!Szeretnénk neki kistesót,és nálunk ez csak lombikkal lehetséges!Visszamentünk a klinikára,hogy mi a teendő.A doki megkérdezte,hogy mikor hagytam abba a szoptatást,én mondtam ,hogy még nem.Kiderült,hogy csak akkor lehet elkezdeni a hormonvizsgálatokat mikor már eltelt két hónap az utolsó szopi után.Ígyhát elkezdtük a leszoktatást.Most ott tartunk,hogy már csak hajnalban szopizik!Nem tudom mit fogok neki adni helyette!Este csak vacsizik,a tápszert nem fogadta el.
Remélem hajnalban majd elfogadja ha éhes lesz!
Tudtok valami ötletet adni,ha esetleg ez nem jönne be?

A babaák még mindig nagyon szépek!Irigy vagyok a talira!

Boscó
Részvétem!

Mamacka
Nekünk van hátihordozónk,deuter márkájú.Nagyon jó minőségű,de asszem elég húzós az ára!Karácsonyra kapta Emmus!

Edit
Lehetséges,hogy veled,a fekete hátizsákoddal és Levi új babakocsijával kokettált ma a kislányom a 76-os trolibuszon?

Zsu
Hozzád is lenne egy kérdésem!Lehet,hogy kb. '93 környékén neked élénk vörös vállig érő hajad volt?

Cory
Hajrá vezetés!Nekem van jogsim,de sajnos a vezetni félők táborához tartozom!Remélem idővel urrá tudok majd lenni a félelmemen!

Gyöngyi
Jók az állatkerti képek!

Bocsánat ha kicsit sok lettem,és ha nem tudtam mindenkinek reagálni!

Anna+Emma+Matyi
Kép
Kép
annnna

Tudom,hogy sok voltam,de gondoltam teszek fel pár szülinapos képet! Kép Kép Kép Kép

Anna+Emma+Matyi
Kép
Kép
annnna

Sziasztok!

Drága Alex, istenke éltesen téged is és sok-sok boldogságot egészséget kívánuk!!!!
Nancsi! Sikerült a torta?

Edit!
Kipróbáltátok a pelust?

Eszter!
Ok, 2 hét múlva.... :D

Eszti!
Én is kiegyeznék egy Honda CRV vagy HRV mindegy, de ha az FRV-t dobnák utánam az sem lenne gond. Sokat vezettem én is ilyen járgányt, nagyon király...............és a Nissan Pick Up, hangya volt mellettem mindenki :D :D :D Sajnos, ilyen magas lakástörlesztő részletek mellett - mint ami nekünk van-, nehéz lenne egy ilyen tipusú autót fenttartani. Na mindegy, majd ha visszamentem dolgozni....

Anna!
Nagyon helyes kis csajszi Emma! :wink:

Martin nagyon szépen köszöni a születésnapi köszöntéseket!!!!!!!!

Mi így hármasban, ma buliztunk. Hétvége a nagyszülőké. Bár, anyám így is berágott, hogy nem mentünk át :evil:

A buli nagyon jó volt, Martinnak izlett a torta. A tortán lévő banánnal az apját etette.
Szerencsére, az ajándék is találó volt. Egy újabb apróság... :-)))
Képek:
A nagy nap a TV-ben:
Kép
Torta és tüzijáték
Kép
Kép
Kép
A csúnyán kivégzett micimackó:
Kép
Maszatjani:
Kép
Ajándék:
Kép
Kép
Camera man:
Kép

Jó éjt
ERA

KépKép

KépKép
lingelera

Sziasztok!

Már megint csak utólagosan, de nagyon sok boldogságot kívánunk Nati, Alex, Martin, és Emma babáknak!

Csatlakozom az irigykedők táborához, mert megint nagyon szupinak tűnt a tali! :)

Mindegyik csöpség kész kisember lett! Rengeteget változtak mióta nem láttam őket..... szóval kis csodamanók. :D

Eszter: mi is fogatlanok vagyunk, pedig Angi az idősebb.. :D

Boscó:részvétem, és kitartás!

Babetta:sajnos mostanába még nem tudunk menni, és még nem is döntöttünk az időpntról, de augusztus-szeptemberben valamikor. Én már alig várom! Nagyon hiányzik a család...

Annácska: Bölcsivel nagyon ki van békülve szerencsémre, és imádják a gyerekek. Folyamatosan ellátják játékokkal, sőt pár hete az egyik kislánnyal is összecsókolózott egy kép erejéig.. :D
Ott kitombolhatja magát,és nincs ott anya hogy mindenre azt mondja ezt nem szabad. Csak én nem vagyok kibékülve, mert rettenetesen hiányzik napközben. Alig várom, hogy haza érjünk, és végre vele lehessek. Szóval a bölcsi jó, csak nálam vannak gondok.. :D :D :D

Szopizásról: Nálunk és épp a leszokás ideje van. :cry: két hete kiderült, hogy a koleszterinem,meg a vérvizsgálat eredménye nagyon sz@r lett, így kénytelenek vagyunk mi is abba hagyni. A bölcsi miatt már amúgy is csak 4 szer szopizott, de mára már csak reggel, meg este. Még elképzelésem sincs hogy fogjuk végleg befejezni, De azt hiszem szép lassan csökken a mennyiség, már igazság szerint ez se elég neki egy rendes evéshez. Szóval diétázunk mindketten. :cry: :cry:

Na most hirtelen ennyi, mert ragad le a szemem. szép álmokat mindenkinek!

Petra, és Angi (2006/03/20)
vpetra

Sziasztok!

Hanna dicséreteket köszönjük!!! :D

Zsu!
Ne aggódj a kutyakaja miatt. Hanna is nagyon szereti. Csak nekem annyi szerencsém van,hogy a kutya a konyhában eszik és a konyhaatón a görény miatt van egy kisajtó igy ha azt becsukom, a kiscsaj nem jut el a kajáig. :D De ha beszabadul, akkor az első uta oda vezet. :lol: :lol:

Eszti!
Örülök, hogy bejött! :D:D:D Ha még szerzek ilyeneket, akkor szólok. :D:D

Azóta találtam még mondókákat, bár azt lehet, hogy neked is felraktam, mert az egyik dvd-men volt... Csak rövid az agyam. :D:D:D

Hannával nagyon mázilm van. Jó habitusú baba. :D Most már lassan gyereknek is lehet becézni. :D:D:D

Ildi!
Elárulom, hogy nekem ilyen felhúzható úszós állataim szerintem még 10 évesen is voltak,d e ma kifaggatom anyumat. :D:D MOst is tök jól el játszottam vele. Nekem jobban bejön, mint Hannának. :D:D:D Remélem kicsit később ő is élvezni fogja már. :D

Petra!
Sajnálom a rossz vérképet!!!! :(:(:(:(
A barátnőm úgy választotta el a lányát, hogy mindig 1 szopit hagyott el, várt legalább 4 napot, aztán jött a következő... Mondjuk akkor a Biborka még nagyon sokat szopizott 1,5 évesen... De nehéz volt mindkettőjüknek....

Era!
Az mi, amin Martin ül????

Ma anyumnál leszünk, holnap az anyósom Hannázik majd... Legalább kitakarotom holnap a lakást 2 óra alatt. :D:D:D

Kellemes napot nektek!! :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok

Hát ez a nap se szebb mint az előzőek. UTÁLOM AZ ESŐT :evil:

Barti, Vas: A Veszprémi állatkertben voltunk, még a 4 napos ünnep alatt. Szerdától vasárnapig voltunk Zalakaroson és a pénteki napot töltöttük az állatkertben. Lilinek legjobban az oroszlánok jöttek be, folyamatosan mondta, hogy sssszisssza (még a majmokra is) Igaz, hogy eleinte csak a virgákat nézte, és a medvét az Istenért se tudta neki e-miatt megmutatni, de azért minden szupi volt

Barti: Csütörtökre igérték a szert és rendeltem még mellé egy immunerősítőt (még mindig tiszta takony a jány), ezt a szert szintén egy ismerősőm ajánlotta (berynektár, de nem bizti, hogy így írják)

Era: A vigyori Martin nagyon bejött a Lilinek. :) és látom megörökítettétek a tv-ben is ezt a szép napot, sajna nem láttam, pont nem néztem a tv-t :?

Vok: Nem sokára már Hanna is egy éves lesz :)

annna: örülök, hogy jelentkeztél végre

Na megyek, mert már harmadszor hozom vissza a lépcsőtől

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Nagyon-nagyon régen nem jártam erre, remélem, emlékeztek rám!

Elég sok változás történt az életünkben: elköltöztünk, és most jönnek a tesók is: októberre ikreket várunk!!! :D
Fel kell majd kötnünk azt a bizonyos alsóneműt, de nem baj, nagyon örülünk nekik.
Nagyon rosszul bírtam, 7 kilót fogytam (napi 3x hányás), de szerencsére mostanra már jobban vagyok.

Ez van velünk.

Boldog szülinapot az illetékeseknek! :)

Mindenkinek sok puszi!
Maminti

Kép
Kép
maminti81

Maminti: De rég írtál, annyira jó, hogy lesz kistesó és ráadásul kettő. Jó egészséget kívánok nektek, és ha azért néha tudsz, mindenképpen számolj be az ikrekkel kapcsolatos dolgokról, meg persze Kinga babáról is :)

Csajok, tegnap kakilt a lányom (el is felejtettem írni). És mikor tojt be? amikor éppen kozmetikusnál voltam, így a nagyinál történt a nagy dolog. Anyós meg nem rakta tisztába, megvárt vele engem, szóval szegény lányom 30 percig ült a meleg kakában. Mire hazértem annyira elkente, hogy át kellett öltöztetnem.

Barti: Hát nem semmi a lányod, furi egy izlése van :) , nálunk a kutyánk ilyen, él-hal a macska sz@rért (bocsi) (a toxoplazmát ugye így nem lehet elkapni? :roll: )

Na miután kellőképpen kigusztustalankodtam magam, megyek, mert ma még Gábort kell köszönteni.

Kép

Kép
pgyöngyi

Aztaa Maminti!! Olvastam ám rólad valamelyik topikban, nem semmi vállalkozásba csöppentetek.. :) Hogy lettek ikrek? Van a családban? Irigykedek is meg nem is... :lol: Minden esetre GRATULÁLOK teljes szívemből!!!

Anna! De jó, hogy jelentkeztél! Nagyon szép kis csajóca lett Emmából. :) Örülök, hgy belevágtok a lombikba, sok sikert kívánok hozzá! Szorítok neked nagyon. Mikor kezdené a doki? Leszokatásról annyit, hogy nekem egy idő után már Pötyi nem fogadta el a cicim, tolt el, de a cumisüveg meg nem kellett neki, tiszta ideg voltam, hogy most mi lesz. :roll: Aztán mindig próbálkoztam-próbálkoztam és egyik hajnalban úgy becuppantotta a tápszert, mintha mindig is azt itta volna, és utána már nem volt gond. Próbálkozz esetleg több féle cumisüveggel, mert Pötyi az Aventből a mai napig nem tud inni. Nekünk a Tefal cumisüvege vált be, mert annak puhább a cumija és hosszabb is, olyan, mint a cici. :D

Era! Naggyon guszta a torta! Martinnak is ízlett, mi??? :D

Gyöngyi! A berry az is gél, van belőle natur, barackos, a berry meg áfonyával ízesített és jobban megiható. Én a naturt utálom, de Pötyinek a naturt adom, mert abban van a legnagyobb aloe tartalom 99%. Az áfonyást nőknek ajánlják... most akkor mit rendeltél? Mert a natur gél is immunerősít. :)

Na megyek, még nincs kész az ebéd... Holnaptól már jó időt mondanak!!!!!

Puszi:
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok!

Alszik Emma,úgyhogy most tudok jönni egy kicsit!(Apukám nincs itthon,enyém a gép!)

Gyöngyi
Hurrá kaki!
Nálunk is vannak még kakigondok,de nem annyira sújosak mint Lilinél.Remélem ez az aloés cucc rendbe teszi a dolgot!

Era
Nagyon jók a szülinapos képek!

Bartika
Úgy néz ki,hogy szeptemberben kezdjük!Augusztusban megcsináltatok minden vizsgálatot,és így szeptemberben beköltözhet a kistesó (vagy kistesók) a pocakomba!
Remélem ő is elsőre sikerülni fog,mert ha 2008-tól csak kettőt támogat az állam,akkor nem lesz több lehetőségünk!
Úgy állok hozzá,hogy biztos összejön!Atööbi eshetőségnek nem is szabad eszembe jutnia!
Elvileg kezdhetnénk hamarabb is,kb. június körül,de mi szinte egész nyáron lent szoktunk lenni a Balatonon!Emmát nem szeretném megfosztani ettől,plusz nyáron pedig még biztos,hogy sokat kell majd emelgetni a kisassznyt.Az pedig nem túl jó beültetés után!
Bocsánat ha tú hosszú lére eresztettem!!!

Kellemes hétvégét,és szebb időt!

Anna+Emma+Matyi
Kép
Kép
annnna

Sziasztok!

Era, nagyon klasszak a képek a nagyfiúról, szegény micimedvének tényleg jól ellátta a baját :D

Maminti, hatalmas gratula a pocaklakókhoz!

Anna, sok sikert a lombikhozés főleg elsősorban a leszoktatáshoz.

Gyöngyi, hülyén hangzik, de grat a kakához :D Tegnap volt nálunk is tudom mekkora öröm, mikor végre tojik...sajnos én szinte kinyomtam a hasából..... :(

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

sziasztok lányok :)

Gyöngyi
Szuperek az állatkerti képek. Melyikbe voltatok?
Na most látom hogy a veszprémibe, az nyáron nekünk is nagyon bejött, remélem idén is elmegyünk oda.

Bartika
sajnálom a kutya kakit :( én is biztos guta ütést kaptam volna :evil:

Cory
Éppen azért vagyunk, hogy ha tudunk segítünk még ha csak szóval is, tessék csak jönni és írni a dolgaidról, szerintem jó az ha az ember kiírja magából ha van valami problémája. Már ha olyan ami publikus. Írjál csak minket érdekel. :wink:

Ildi
Azért kellett most beíratni Martint, mert mi érden lakunk és a gyerkők T.bálintra járnak isibe, így Martint is oda akarom vinni és ott csak egy bölcsi van, és rengeteg gyerek, ezért időben leadtam jelentkezést, hogy felvegyék :)

Angi
asztal mászás :shock: :)

Anna
Nagyon aranyos a kislányod,
Drukkolok, hogy a házatok minél előbb elkészüljön, és hogy Emma leszokjon a ciciről.
Aztán hajrá lombik, kívánom minél előbb össze jöjjön, :)
Igen, vörös hajam volt akkor. Ha jól emlékszem akkor neked meg hosszú hajad volt,./Nyugati??? :D /de örülök neked, milyen kics a világ. na ezek után tessék szépen rendszeresen jönni és írni.

Hát csajok most mikor írok , közben gyerekem próbálom lefoglalni mindenféle kütyüvel, hogy végre befejezzem, ezt a hszt. már írom vagy két órája :shock:

Era
nagyon jók a képek, szuper az ajándéka Martinnak.

Maminti
gratula az ikrekhez, hát nem irígyellek, az biztos hogy felkötheted a gatyád, de most nem ez számít, vigyázzatok magatokra, sok erőt a kihordáshoz, és várjuk a híreket. :)

na abba hagyom mert szét szed a családom, segítsééééég!!!!

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Sziasztok!

Maminti!
Sok boldogságot a pocaklakókhoz:) Ők spontán babák?

Rodeós Martin király!!!!!!!!!!!!

Emmácska meg olyan komolyan cép:D

Jó éjt!
Vendég

Sziasztok!

Uhh, nem gondoltam, h egy szülinap ennyire le fog amortizálni. De a kölökért mindent :)

Nem teszek fel képeket a szülinapról, majd nézzétek meg a blogban, ha ma még sikerül oda is írnom valamit. :):P Szerintem nagyon jól sikerült. :) Jól érezte magát a kistökös, nem vágott olyan hisztit, mint Ildiéknél, sőt. Nem hatotta meg a tesómék, és a Gabi szüleinek a jelenléte. Délután apukám ölében alukált el. Mi következik ebből? Legközelebb ott alvós bulit kell csinálni, h Alex is belerázódjon. :D:D:D:D:D

Maminti!
Hatalmas gratula az ikrekhez! :)

Viszont adós vagyok még az Ilditalis képekkel.
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

És egy pár ki a nagyobb gyerek fotó :D

Kép
Kép
Kép
Kép

Jó éjt! Felborultam.... Jaj, de balek vagyok... A BABÁK nagyon édesek!!! :)

Kép

Kép
nancsika

Maminti!
Nagyon szuper!!!!! Gratulálok!!!!! :D :D :D :P :P :P Te szoptatsz még?
Októberben 3 barátnőm fog szülni. (1.;2.; illetve 3. gyerek)

Eszter!
F.P. Zebra. Mozog minden irányba, föl-le, forog, nyihaházik,zenél, vágtázik, stb. Martin már most nagyon imádja. Szerintem is NAGYON király. És végre egy játék ami nem kicsi Martinnak.
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st= ... &pid=37192
Nem volt egyszerű beszerezni, de egy csajszinak sikerült!

Ma Martinnak, egyész nap hőemelkedése volt, mostanra sikerült elérni a 38,9-et. Egyéb tünet nincs, remélem "csak" a foga gyötri.
Kúpot és nurofent kapott.

Jó éjt!
Era

KépKép

KépKép
lingelera

Anna, nekünk a rizstej bejött, amikor Benyó abbahagyta a szopit, bár elég borsos az ára. A Lehel piacon vettem, az egyik bioboltban, nem mindegy, melyikben, mert valahol 50 Ft-tal drágább. :shock: A rizstejnek anyatej íze van, Benyó nagyon szereti. Én csőrösből adom neki, reggelente, vagy, ha felébred éjszaka.

Emma is lombikos volt? Nagyon tisztelem a lombikos, inszemes párokat, nem semmi kitartás kell ehhez!

Edit, ne hari, hogy nem vettem fel pénteken, de elaludtunk Benyóval, mint akiket fejbe vertek. Amúgy is zuhogott az eső....böáááááááááá.
Vettél babakocsit? Majd muti má meg!!! :)

Maminti, öcsém, sok kitartást októberre, és nagyon sok boldogságot! :) Néha gyere, ha tudsz.
Vendég

Sziasztok!

Gyöngyikém! A toxoplazma ürüléken keresztül terjed... De nem veszélyes, ha már kint kapja meg a baba, mert egy nátha szerű tünettel túl van az egészen és védett lesz! :D Igy az ő babája már nem kaphatja meg pocakban. :D

Maminti!
Gratu az újabb törpékhez!!! :D
Hát, én nem irigyellek az ikrek és a kis korkülönbség miatt!!! Az egyik parám pont ez, hogy terhes leszek, pedig a Hanna még kicsi és annál a terhességnél nem dönt úgy a másik baba,hogy eltávozik...
Lesz segitéged? Drukkolok, hogy minden jól sikerüljön! Mekkorák a kicsik? Lehet már tudni a nemüket? Névek?

Era!
Ari lehet... :D Én nekem egy ilyen bika jutott róla az eszembe,a miről nem szabad leesni.... :oops: Nem ismerem eléggé a FP játékokat... látszik. :D
Lehet, hogy ketteske nálatok lány lesz és nem lesz ilyen nagy, mint Martin és akkor neki tuti bejön az összes játék. :D Persze, ha Martin odaadja majd neki. :D:D:D
Jobbulást! Remélem "csak" fog!!!!!!!

Vali!
Meggyógyultál már???

Annácska!
Mi volt Annamarival a dokinál?

Bartika!
Ne aggódj! A legtöbb gyerek egyszer megkóstolja a kakit. Te legalább tudsz róla. Később úgy is úgy csinálják, hogy ne lássuk... Ez olyan, mint a homokevés, csak ott nem tudod,hogy előtte ki volt a homokban....

Angi!
Jujjj!!! Pedig az az asztal azért nem olyan picike!!!! Játszóra jártok már gondolom... miket csinál Lidi? Én lassanként megyek majd Hannával egy játszóra (1 db játszótér van Gyálon) Kiváncsi leszek,h ogy miket fog csinálni. :D
Homokozó készlete már van... :D:D Kapott anyutól. :D

Petra!
Na, akkor már szerintem csak ketten maradtak fog nélkül a csajok. :D:D

Ma kellett előre állitani az órát... Hanna még békésen szunyál, én felébredtem a reggeli szopi alatt... Sebaj. :D:D

Jajjjj, vettem Hannának az Auchenban 4000 Ft-ért egy ugrálóvárat. Szép nagy. :D És van rá fél év garancia. :D Ezt kapja majd az anyóstól. Remélem be fog jönni neki. Még szerzünk hozzá egy csúzdát és meg lesz a tökéletes nyári party. :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

Ja, és át kell állitani a profilban az órát.... Ezt akartam irni az előbb is. :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

Eszter: Tök jó, hogy írtad az óraátállítást, mert ez most nekem totál kimaradt :roll: Ha most nem olvasom a hsz-odat, akkor le vagyok maradva egy órával :shock:

Én már jól vagyok, a változatosság kedvéért most megint Aliz beteg :( Tegnap már ügyeleten kezdtünk reggel. Csütörtökön voltunk mi is játszótéren, és sikerült egy jó kis kötőhártyagyuszit összeszedni. Mellesleg a dokinéni megállípította, hogy a torka is piros, és kicsit hurutos. Ma reggelre sajna már sokkal jobban az, úgyhogy kezdhetem neki adni a köptetőt :(
Én nem értem, hogy az én gyerekeim miért mindig hétvégére betegszenek le ... :roll:

Maminti: Nagy nagy gratula a két pocaklakóhoz, és nagyon be lennék tojva, ha kiderülne, hogy ikrek laknak a pocakomban, de tök jó, hogy te ilyen lelkes vagy :D

A képeket is megcsodáltam, de most rohanok, hiszen ripsz-ropsz elszaladt egy óra, el vagyok maradva :oops:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok

Maminti
Gratula az ikrekhez!! :)

Anna
Igen én voltam, milyen kicsi a világ.! :D
Nagyon édes volt a lányod a képeken meg nagyon helyes. Igazi csaj!!!!! :D :D

Era
Sajna szará ázott reggelre, :cry: igaz este is még extra mennyiséget piált. :) Nagyon jó az a fp vagy mi.
Húú mennyivel nagyobb a kicsi fiad Levinél.! :shock: :D

Eszti
Na még te voltál megsértődve, hogy nincs meg a számod, oszt ha hívlak tojsz a fejemre. :twisted: :evil: :twisted: :twisted: :evil:
:D :D :D :D :D
Egyébként gondoltam, hogy nem is jönnél esőben, :wink: én meg beizgultam és mentem. :D Adtam Levinek túrós tésztát, nem nagyon jött be neki. Majd dobok képet

Ildi
Milyen volt a buli??????????????????????????????????? :D :D
Jól berugtál? :wink:

Barti
Jól hangzik ez a kaki evés. :wink:

Eszter
Dobjál már képet a várról!
Nekem nem kell állítani ,mert télen nem állítottuk ,így újra a jó időt mutatja. :D

Angi
Mostanában nem írsz valami sokat! :?

Cory
Ez rád is vonatkozik.!! :wink:

Gyöngyi
Jók a képek ,szerintem nyáron mi is megyünk. :)

Vali
Jobbulást Aliznak! Így mi lesz az Ikeás talival???? :cry:
Na meg lesz a lakás?? :)

Tényleg akkor valamelyik nap Ikeás Tali????? Mivel én szervezem A péntek nem jó!!!! :D :D :D
Na ez csak vicc volt. :D :D :D

Tünde
Hogy vagy???? :)

Nancsi
Azért csak sikerült egy olyan kép, amikor mind a ketten állnak. Hát van különbség az egy napon születtek között. :shock: :shock: :D

Nyúlanyó
Nagyon rendi vagy! :D Átadtam Levinek a bókot. :D Mondjuk a te fiad se semmi, nagyon helyes kiscsávó :D :D és szerintem nagyon hasonlít Lidke kisfiára. De lehet, hogy félre néztem.

Na jönnek a képek. Nem tudom ,hogy mennyire márkás a kocsi ,mert nem arra mentem. Nem akartam 50000-ért venni megint. Amit akartam mindent tud ,és nekem tetszik. :D

itt még lelkesen

Kép

Kép

már kevésbbé

Kép

Kép

ide is bepréseltem magam

Kép

és persze közben tévét nézek

Kép

Nekm tetszik

Kép

Kép

Kép

Ja a laci csak a kerekiért nem volt oda :cry: .
Hát majd kiderül,hogy bírja majd. :wink: Ma tesztelem. :D

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Jaj Anita téged kihagytalak. :oops: :oops: :oops: :oops:
Annyira édes Boti!!! :D tuti bomlani fognak érte a csajok. :D :D
Ikeába nincs kedvetek jönni, addig párod elintézi a dolgát? :?:

Megyek rétest sütni :D :D

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Hello!

Ma végre ismét süt a nap. :D

Era,
nagyon vagány a kis szülinaposotok! Jó ez az ajándék. Látom ízlett a torta.
Vok,
kiváncsi leszek, hogy mit szól majd Hanna a várhoz. Csúszda is volt leértélve. Láttad? Bizony nem semmi, hogy felmászik Lidi az asztalra. És hiába mondom, hogy nem szabad, mintha nem is hallaná. :twisted: Járunk játszira. Ha elmegyünk mellette és nem megyünk be, már mutogat, hogy na mi van??? Mindent kifejez már, amit akar. Ha azt akarja, hogy álljak fel, akkor szépen megfogja a nacimat és rángat. :D Neked sikerült takaítani?
Babetta,
nagyon jó a kocsi! Mennyi volt, ha nem titok? Levi nem semmi, ahogy beleül a kosárba.
Anna,
csini Emma. A lombikhoz nagy drukk!
Maminti,
ikrekekhez nagy gratula. Remélem most már jobban birod a terhességet. Van segitséged?
Bori,
Luca se semmi a WC-vel. :shock: :D Hogy sikerült a vásárlás 1 hete? Csajok elvoltak a nagyszülőknél?
Nancsi,
jók a képek. Kipihented a szülinapot?
Vali,
jobbulást kicsi Alíznak!!!
Vas,
milyen volt a buli? Apának boldog névnapot utólag.

Tegnap elmentünk Camponába. Játszóházaztunk, ami nagyon bejött Lidinek. Aztán beültünk kávézni, sütizni. Lidi úgy kezdte, hogy belenyult apa sütijébe. Persze minden morzsás lett. Aztán meg az én kávémba és majdnem kiboritotta. Csöppet se volt ám égő.. :oops:

Szép napot Mindenkinek!
angi79

Túrós tészta :D Kép
angi79

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?