Sziasztok!!!!!!!!!
Alex, Martin, boldog szülinapot nektek!
Húú, Ildi, mi is jót aludtunk most délután.
Olyan nagyon jó volt nálatok, tényleg szuper háziasszony vagy, ilyenkor én mindig el is szégyenlem magam, asszem erre születni kell, hogy ilyen finomakat, és ennyi mindent készítsen egy háziasszony.
Nagyon szuper anyuci és nőci vagy. Nahh. Punktum.
CRV iszonyú jó autó, de készüljetek fel, hogy sokat fogyaszt, és drága a fenntartása, de ha ez nem gond, akkor baromi vagesz leszel benne, mert az olyan igazi terepjáró.
Nagyon nekedvaló, és jobb vezetni ezeket, mert magasan vagy, biztonságérzetet ad, és tekintélyt parancsol az úton is!! Komoly.
Anita, de jó képek.
Kis gombócka, olyan aranyos.
Túróstészta nálunk is favorit.
Vokinca, köszi a cd-t, nagyon jó, most is azt hallgatjuk, szuper jó dalok vannak rajta.
Benyóka táncol rá ezerrel.
Olyan jó kislányod van, egy hangja sincs, meg egyáltalán, kis cukedli.
Nancs, ne izgulj Alex miatt, inkább vidd minél többet emberek közé, hogy szokja őket, hátha úgy gyorsabban megbarátkozik az emberekkel.
Annácska, Petka nagyon kialakult, már nem csak úgy ül a nagy szemeivel, igazi zsiványka lett, juhhéééé.
Ildi, én is úgy láttam, hogy Olivérnek bejött Kisbence, de viszont is. Nagy Oli adagolta neki a kölesgolyót, hihihi
Tényleg gusztustalan idő van, de nekem ma kivételesen nagyon jó a kedvem, még ez sem veszi el...
Nektek is ilyet kívánok.
Pussz még jövök