Sziasztok!
Jó pocsék idő lett...nesze neked március,meg tavasz
....
Athiz
156 cm és 46 kiló
.... Szl amikor Bulcsút mentem szülni,a doki azt kérdezte legelőször (nem a sajátom),hogy hány cenit vagyok
...erre én megkérdeztem,hogy akkor most szülni jöttem,vagy méreckedni
...Aztán megtudtam,hogy 155 cm alatt indokolt alapból a császár az téraránytalanság miatt.Így nekem a doki azt mondta,hogy majd a végén kiderül,csaszi lesz vagy sem...Egészen a végéig ezt mondogatta...de ügyi volt a fiam
!Bár a doki szt nehéz szülés volt
...Szt nem
...
Robcsi
Alien
.Nálunk amíg nem gömbölyödött a pocak erősen,addig így oldalt fekve egy csomószor volt (Villővel kevésbé,ő csak deformálta a hasam
...),le is van filmezve egy csomószor,komolyan döbbenet,nem?
:D:D Mintha rögtön ki akarna jönni
...
Na igen, a pocak mérete nem jelent semmit.Anyum velem 6,5 kilót hízott,akkora volt a pocija,hogy a rendes gatyákat fel tudta venni,csak az utolsó hónapban biztostűznie kellett,mert nem tudta összegombolni...Húúú,mondták is neki,hogy ebből nem lesz normális gyerek (na mondjuk ez lehet
)...Hogy mert miylen kicsi stb..Erre 3250-el születtem én is
:)..na jó,meg 46 cm voltam
:D:D...mazsolának becéztek a csecsemősök,mert pici voltam és iszonyat dundi
Kórházas dolog:
Én azt szűrtem le,hogy úgy marad a szabad kórházválasztás,hogy nem
kötelező abba a kórházba menned,ahova elvileg írva vagy,adhatnak máshova is beutalót és ez így tök ingyenes.Viszont számolnod kell azzal,hogy nem biztos,hogy tudnak fogadni.Viszont ha emelett orvost is választasz,akár a saját,akár a másik kórházban,akkor fizetned kell a beavatkozás 30 %-át,max 100000 Ft-ot,ahogy erről eddig is szó volt....
Az előbbit azért hozták tk vissza (ha jól értettem),mert sokszor értelmetlenül messze kellett volna mennie a betegnek,vagy vmi ilyesmi.PL. régióhatároknál stb....Így ingyen mehet a közelebbibe,de ott nem választhat dokit,ha igen,akkor perkál.De perkál a saját kórházban is,ha dokit választ...Hát nem tudom,érthető lett-e...