Új privát üzeneted érkezett!

bee.neked is koszi.hat nem tudom hogy eleg-e a metformin.
vegul is a cukrom es az inzulinom is hatarerteken beluli.
a terheleses cukrom 3,6(asszem)szoval ez alacsony,majdnem a hatarertek alatti.
meg csak 2 honapja szedem a metformint,adok neki meg idot hogy hasson.aztan meg meglatjuk mi lesz.

Kép
monyo83

megmondom oszinten a laprnak nekem a lelki resze nagyon rosz.
most van remeny arra hogy spontan sikerul,remenykedek benne.ha megsem akkor azt mondom hogy majd lapar utan sikerul.
ha lapar utan sem sikerul akkor annyi.nalunk inszem,lombik nem johet szoba.
szoval remelem ertitek mire gondolok.a lapar az utolso lepes nalam,addig meg nincs meg addig bizakodhatok.
tegnap azt is letargyaltuk hogy meg ket ev,es elinditjuk az orokbefogadst.
muszaly hogy legyen mindig B terv,maskent mar beleorultem volna.

Kép
monyo83

Monyo, ezek a nevek szinte egytől egyig tetszenek. :D
Tudod, a másik topicban ott van Áfonya, aki mire oda jutott, hogy akkor most elindítják az örökbefogadást, szépen be is babásodott. Lehet, hogy nálad is ezt kéne gyorsan! :wink:

Bee, nekem is van hasi sérvem, ám ezt képzeld, csak a kardiológus fedezte fel. Érdekes, mi? :shock:
Na mindegy, legalább ezt is megtudtam. Akkor nekem sem szabadna emiatt emelni? A pici miatt semmiképp nem kéne, de sajna néha nem lehet másképpen megoldani a dolgokat. :?

Anyapoc, engem nem zavar, hogy ekkora a pocim, bár néha tükörbe nézve elképedek. Csak anyukám mondja mindig, hogy valamit biztosan elszámoltak nálam. :lol: De Szilinél u.ezt mondogatta, és mégis a 40. héten született meg. Jó, nem volt pehelysúlyú, de azért mázsás sem szerencsére. :wink:
Vendég

Sziasztok!

Monyó, remélem nem lesz szükséged sem laparra, sem örökbefogadásra. Már 2* végül is összejött nektek a baba, csak valami miatt nem tudta magát rendesen befészkelni. Szívből kívánom, hogy a hamar jöjjön a következő, aki kitart a pociban 9 hónapon keresztül

Szirom, tesóm ma befeküdt, mert ma már látták az uh-n is hogy sorvad össze a magzat. Holnap lesz a műtét, ő szerette volna ha spontán elmegy, de a doki azt mondta neki, hogy nincs rá garancia, hogy akkor is megúszná a műtétet, meg az további idegörlő várakozás lett volna.

Tontica, így lefoglalnak a rokonok? Tárgyalás mikor is lesz?

Anyapoc, örülök, hogy csak ennyi baja volt a kocsinak :D

Athiz, tegyél majd fel új pociképet kíváncsi vagyok rátok :wink:

Kép
Kép
robcsi03

Bee:
Kuldtek elvileg a 16. heten, de en a 18-ig elhalogattam :oops:

baratodildi

Helló!

Na feltettem a gépre a szülinapos képeket, meg csináltam pocifotót is, úgyhogy felteszem nektek:

Kép Kép Kép Kép

Sajna az ajándékokról nem csináltunk fotókat. A képen egyébként anyukám és a tesóm lánya is rajta van. :)
Vendég

Kokusz

Mizujs????Voltál már dokinál???? :roll.

Bee

Na gondoltam én,csak a múltkor a részletes beszámolóból kimaradt (vagy nem olvastam? :oops: ),az viszont megütötte a szememet,hogy volt ilyen problémád.
Remélem, a kismamiság elkövetkezendő hónapjaiban nagyon jól fogod magad érezni és tényleg tudod élvezni :):):)...az eleje nálam is tragikus szokottvolt lenni,örültem,ha aludhattam,mert addig sem voltam rosszul.Tk Villővel 6 hetet szinte végigaludtam... :?

Monyo

A Milán nálunk(mármint Mo-n) is menő név most :wink:!
Én értem az aggodalmad és nagyon kívánom,hogy midnen gond nélkül sikerüljön ismét egy bébit összehozni :)!

Athiz

Felejtsd el a tükröt :mrgreen: :mrgreen: ...
Nekem sem volt kis hasam egyikkel sem,de asszem ez alkati.A mamák meg már csak ilyenek :wink:...huh, 40 hét....én annyira áldom a gyerekeimet,hogy 2 héttel előbb jöttek :lol: :lol: :lol: ...
Na majd keresek képet,hogy mekkora volt a pocim szülés előtt 1 nappal Bulcsúnál :) (mert csak arról van :?)...

Robcsi

Sajnálom Tesódat,de legalább túl lesz rajta :(:(.... No igen,szt már túl nagy volt a terhesség ahhoz,hogy magától ürüljön.Ha meg is indult volna a vetélés,akkor is szt műszeresen fejezték volna be :?. Sok erőt és kitartást kívánok nektek!!!Gondolom,most neked sem lesz könnyű :roll:
KOcsi,na igen :):

anyapoc

Athiz

Tutik a képek :).A mozdonyos torta nagyon édei :).Gondolom,nagy sikert aratott :D:D:D!
Pocid is hatalmas tényleg,nekem lehet,hogy csak a végén lett ekkora? :shock: :shock: Most visszanézve nem is tűnik a sajátom nagynak :lol: :lol: :lol: ...

anyapoc

Na,itt a szülés előtt 1 nappal (A fejemet ne nézzétek,úgy tűnik,már eléggé odavoltam :D:D:D)... És tényleg nem is olyan nagy a hasam...vagy? :roll:

Kép

Ez itt egy alien :D:D:D!

Kép

És a nagy attrakció :D: apa elvágja a köldökzsinórt...az kép érdekessége,hogy én fényképeztem :shock: ...
Kép

Na bocs a topikterhelésért :oops: ...

anyapoc

Anyapoc, haláli képek. Hát kb. az én hasam most akkora, mint a tiéd volt az utsó napon!
Tök jó, hogy neked még volt lelkierőd a fotózáshoz, bár nekem is lett volna! Úgy sajnálom, hogy akkor kihagytuk ezeket a dolgokat, pedig direkt vittük a szaros gépet. Na, hátha most majd jut idő és kedv ilyenekre.

Igen, a torta sikeres volt, habár Szilkó maga választotta a cuki honlapján. :D
Vendég

Sziasztok!

Életjel! :lol:
Probálgattam visszolvasni de nem könnyü!

Szirom: gratula, szupi a kép, annyira örülök hogy minden ok!!! :D

Athiz: Szilinek boldog szülinapot!!! Nagyon jók a képek, majd engem nézzetek meg ennyi idös terhesen és szornyülködhettek majd!!! :lol: Bár én már most is szörnyülködök magamon!

Anyapoc: nagyon jók a képek, de, nagy pocid volt! :lol: Én is itt akarok már tartani, vagyis a szülés részénél legalább!!!

Robcsi: Tesodnak :cry: :cry: :cry: nagyon sajnálom!!!

Ma voltam dokinál, méhszáj zárt és a méhem mérete egy ennyi idös ikerterhességnek felel meg. Megyek uh-ra és vérvételre is majd ápr. 2-án, már alig várom!!!

KépKép
KépKép
tontica

Tonti, de jó, hogy végre írtál. És nagyon örülök, hogy minden rendben pociügyileg. Neked aztán tényleg óriáspocid lesz az ikrek miatt, de ne aggódj, majd megszülsz, és eltűnik. :D
Azért hihetetlen, hogy már mindjárt vége az első harmadnak! :wink:

Pusz
Vendég

Tontica

De jó,hogy írtál :).Szuper,hogy minden rendben :):):)!
JAj,Te nem bizti,hogy fogsz itt tartani,tudod,ikrek előbb kipottyannak :wink:!Na jó,egyik kollégám felesége végighordta őket,3 kiló feletti lett mindkettő :shock: :shock: ...
Azért nagyon kíváncsi vagyok a pocidra :).

Athiz

Na igen,nekem is ez tűnt fel :D...hogy nekem szülés előtt kb akkora a pocim,mint neked most :lol: :lol: :lol: ...bár az én magasságomhoz-alkatomhoz képest a doki szt nem volt kicsi... :?
Most már felkészültebbek vagytok,tuti lesz a fényképezés :).Hát muszájból pláne :wink:...a dokinak nem tudtam elmagyarázni,hogy melyik gomb hol van a kamerán :mrgreen: !
Nálunk meglepi volt a mozdonyos torta,sikert is aratott :).Úgy látszik , a fiúk nagyon egy rugóra járnak :).

Na megyek kicsit tanulni,mindenkinek jó éjszakát :)!

Pusz,

anyapoc

Helló!

Anyapoc, miért, mekkora vagy méretügyileg?

Tegnap mondták a híradóban, hogy most áprilistól hozzák be, hogy aki saját dokinál szeretne szülni, annak a kórház felé bizonyos összeget meg kell fizetnie, max. 100.000 Ft-ot. Hát most már nagyon össze vagyok zavarodva, mert akkor most nekem is fizetnem kéne majd? :shock: Most nem tudom, hogy ez a kórház benne van-e abban, ahová ingyen mehetnék vagy sem. Ezt honnan lehetne megtudni? Van valami tipp?
Vendég

Sziasztok!

Athiz, jó nagy pocak :D Nagyon jó a mozdonyos torta is. Én ezt már nem értem, tegnap a net tele volt vele, hogy mégis marad a szabad orvos és kórházválasztás :roll: Most akkor mi van? Jövő héten megyek valamikor dokihoz és mivel ő az osztályvezető főorvos elvileg tudnia kell valamit majd megkérdezem.

Anyapoc, ilyen alien nekem is volt, csak sajna sose tudtuk lekapni :D Nem volt azért kicsi hasad neked sem. Aztán meg ez olyan dolog, hogy egy kicsi pocakban is rejtőzhet 4 kg-os gyerek, meg egy óriásban is 2 kg-os.

Tontica, örülök a jó híreknek, hát igen a te hasadra kíváncsi leszek.

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi, hálás lennék, ha valaki most már eligazítana a kórházas ügyben, mert a végén itthon fogok szülni, mert nem lesz rá pénzem. :lol:

Gratu a 20 héthez! Hú, de gyorsan megy az idő, nekem meg már csak 99 nap, atyagatya! Kezdek izgulni. :D
Vendég

Athiz köszi, ha megtudok valamit természetesen közzé teszem.
Hát igen már 20 hetes a kiscsaj, te meg vághatod a centit :D És nemsokára jön a 3. harmad.

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Jó pocsék idő lett...nesze neked március,meg tavasz :(....
Kép

Athiz

156 cm és 46 kiló :shock: .... Szl amikor Bulcsút mentem szülni,a doki azt kérdezte legelőször (nem a sajátom),hogy hány cenit vagyok :roll:...erre én megkérdeztem,hogy akkor most szülni jöttem,vagy méreckedni :shock: ...Aztán megtudtam,hogy 155 cm alatt indokolt alapból a császár az téraránytalanság miatt.Így nekem a doki azt mondta,hogy majd a végén kiderül,csaszi lesz vagy sem...Egészen a végéig ezt mondogatta...de ügyi volt a fiam :wink:!Bár a doki szt nehéz szülés volt :roll:...Szt nem 8) ...

Robcsi

Alien :).Nálunk amíg nem gömbölyödött a pocak erősen,addig így oldalt fekve egy csomószor volt (Villővel kevésbé,ő csak deformálta a hasam :?...),le is van filmezve egy csomószor,komolyan döbbenet,nem? :D:D:D Mintha rögtön ki akarna jönni :D...
Na igen, a pocak mérete nem jelent semmit.Anyum velem 6,5 kilót hízott,akkora volt a pocija,hogy a rendes gatyákat fel tudta venni,csak az utolsó hónapban biztostűznie kellett,mert nem tudta összegombolni...Húúú,mondták is neki,hogy ebből nem lesz normális gyerek (na mondjuk ez lehet :roll:)...Hogy mert miylen kicsi stb..Erre 3250-el születtem én is :):)..na jó,meg 46 cm voltam :D:D:D...mazsolának becéztek a csecsemősök,mert pici voltam és iszonyat dundi :lol: :lol: :lol:

Kórházas dolog:
Én azt szűrtem le,hogy úgy marad a szabad kórházválasztás,hogy nem kötelező abba a kórházba menned,ahova elvileg írva vagy,adhatnak máshova is beutalót és ez így tök ingyenes.Viszont számolnod kell azzal,hogy nem biztos,hogy tudnak fogadni.Viszont ha emelett orvost is választasz,akár a saját,akár a másik kórházban,akkor fizetned kell a beavatkozás 30 %-át,max 100000 Ft-ot,ahogy erről eddig is szó volt....
Az előbbit azért hozták tk vissza (ha jól értettem),mert sokszor értelmetlenül messze kellett volna mennie a betegnek,vagy vmi ilyesmi.PL. régióhatároknál stb....Így ingyen mehet a közelebbibe,de ott nem választhat dokit,ha igen,akkor perkál.De perkál a saját kórházban is,ha dokit választ...Hát nem tudom,érthető lett-e... :? :?

anyapoc

Anyapoc, értem-értem, csak fel nem foghatom :?

Athiz, ezeket nézzed meg, de előtte majszolj el egy nyugtatót :!:

http://www.online.rtlklub.hu/hirek/hazank/?id=0703268800
http://www.uno.hu/news/story/238933

A kettő lényegében ugyanaz.

Tesómnak délelőtt megvolt a műtét, 3-kor jöhet is haza.

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi

Hát ha csak ennyi lenne,hogy értem-értem,de fel nem foghatom :D:D:D...lesz ez még így se :wink:...hát bízzunk,hogy beáll valami rendszer és értelme is lesz :?......
Én éppen a jogsim miatt szenvedek,,mert kedden vettem észre,hogy tavaly novemberben lejárt... :oops: ...no most,házidoki,bejelentkezni,5000 FT+ a vizitdíj(bár ha most nem kell annyit várni,mert nincsenek annyian :roll:)...szl előre libabőrözök a tortúrától :shock: ...

Tesódnak hatalmas ölelés,remélem,hamar felépül!!!!

anyapoc

Anyapoc köszi, remélem hamar túl lesz rajta (már amennyire ez lehetséges)

A jogsihoz kell ám illetékbélyeg is, legalábbis amikor én csináltattam 2 éve kellett még 4000 Ft-os illetékbélyeg is, úgyhogy nem semmi pénz egy jogsicsere. :cry:

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi

Tudom,tudom :(:(:...
Most már több...pláne,hogy én kártyás vagyok és gondolom az újranyomás sok lóvé...most 8ezret mondanak...szl bent lesz vagy 15 ezerbe :twisted: :twisted: :twisted:

Most már csak egyet nem értek:ha a kategória érvényesség lejár,akkor mi a francnak van hosszabb érvényessége mint ID kártya????Úgyis dobhatom ki :twisted: :twisted: :twisted:

Ehh,mindegy,nem húzom fel magam...de izgi így vezetni :roll: :wink: :lol: 8) 8) 8)

anyapoc

Sziasztok!

Adok egy kis életjelet magamról.

Athiz!
Jók a szülinapi képek, és tényleg nagy a pocid. Majd hétvégén tezsek fel én is, most nincs itthona gép.

Anyapoc!
Nagyon jók a képek!!
Most az a tervem, hogy a férjem fotózza le, hogyan bújik ki a manónk. Remélem nem lesz ellenére. Nekünk is csak szülés és ellátás utáni képünk van Vikiről és Martinról.

Tonti!
Már a 10. hetedet taposod! Most izgultunk érted, és már itt tartasz? Nagyon rohan az idő. magamon észre sem veszem, pedig már a27. hetem vége felé járok, jövő héten kezdem a 28-at.

Robcsi!
Tesódnak nagy ölelés!

moni

Móni

Örülök,hogy benéztél,igazán ritkán teszed.... :roll:
Szépen haladsz Te is :).Egyébként melyik időszámítást veszed alapul?
Tontica amúgy már lassan a 12. hetét kezdi :wink:,szl tényleg telik az idő :D.Azért jó volna,ha Te sem csak szülés után jelentkeznél :D:D:D.
Apával a fényképezésről beszéltél már?Szt tuti benne lesz :wink:!Az enyimférj megcsinálná,kérdés.nincs-e nagyon útban :roll:.... Mert ezt nemtom :roll:....

anyapoc

Lánykák, hát én is már csak reménykedem a kórházas dolog értelmében. Őrült logikus lény vagyok, de ennek sok értelmét sajna nem látom egyenlőre. Csak a naaaagy káoszt, ami ezzel jár. :lol:

Nem semmi a jogsi ára, na de utána jó sokáig nem kell megint vele foglalkozni.

Robcsi, tesódnak gyors lelki és testi felépülést, és mihamarabbi újbóli, egészséges gyermekáldást kívánok.

Móni, örülök, hogy jelentkeztél, akkor hétvégén várjuk a képet a pocakról.
Neked nem Ramóna és még valami más név volt még a múltkor? Nem Gerdára emlékszem. :roll:
Nemsokára mehetsz megint UH-ra, most 4D-s vagy sima 2D-s lesz?
Vendég

Athiz

biztos vmi zseni agyalti ki ezt a kórházasdit... :roll:... tudod,ők a káoszt is átlátják :mrgreen: !
Hát asszem 10 évre szól a jogsi... :roll:
De Gerda volt a második név szt Móninál,mert anno még meg is jegyeztem magamban,hogy mint Takido kislánya :):):)....

anyapoc

Anyapoc, lehet, hogy igazad van Móni lánykájával kapcsolatban, biztosan én emlékszem rosszul. Tudod, a memóriám igen selejtes mostanság. :lol:
Bocsi Móni akkor.
Vendég

Azért próbálok be-bekukkantani, de már az építkezés is nagyon a finishnél tart, egy hónap és költözünk.

Múlt kedden zh-t írtam, tegnap zh-t írtam, jövő héten csüt.-ön megint zh-t írok, úgyhogy nem unatkozom! Igazolt a távollétem! :wink: :lol: :lol:

Bosszúság is adódik ezerrel. Tegnap reggelre ellopták az építkezésről a vakolóanyagunkat... 200E a kárunk. Pont amit az új bútorokra szántam... :cry: :cry: :cry: Nem tudom hogy lesznek Vikinek és Ramónának bútorai...

Anyapoc jól emlékszel, Gerda voolt a 2. nevünk. De Athiz neked is jók a megérzéseid, mert 2. névnek szó volt az Ingridről is. :lol:

moni

Athiz

Állapotodra való tekintettel megbocsátok :wink:!És gondolom Móni is :D:D!

anyapoc

Többiek!!!!

Hol vagytok???
Komolyan,ígérem,többet nem etszek fel magamról kiépet,ha így eltűntök!!!!!

anyapoc

És még írni sem tudok :? :? :?

anyapoc

Anyapoc!
Látod! Engem meg a kép csalogatott ide! :wink: :lol: :lol: :lol:

moni

Életjel :)

Két napig tréningen voltam azért nem jöttem. Még mindig van egy kis barna néha, viszont feszül a mellem, tehát nagy valószínűséggel volt PÉ. És ennek örülök.
Dokihoz jövő héten megyek.

Monyoka emelned kellene a metformint, az egy szem szerintem kevés. Én 3x850 mg-ot szedek.

na majd holnap leszek, hulla vagyok
kokusz

Hahó!

Nekem meg megpattant a derekem, tegnap alig éltem, ülni legalábbis minimálisat tudtam. Ma már jobb. Ma azért fáj, mert annyit feküdtem :wink: :roll:

Anyapoc! Ilyen képekkel engem aztán nem lehet elüldözni :lol: Alien nálunk is volt bőven, Miksa már pociban is iszonyúan mozgékony volt. És a 42. hét végén nem könnyen csalogatták ki... :roll:

Móni! A fene egye meg, hogy lehet valaki ilyen, hogy elviszi más cuccát :evil: Elhiszem, hogy pipák vagytok, és hát nem is kis összeg.

Athiz! Ténylg nem semmi a pocid! és tecc a torta is! Képzeld, tegnap reggel elkaptunk a Minimaxon egy 1 órás Thomas-filmet! :shock: :lol:

Tonti! Örülök, hogy jelentkeztél, és minden rendben! :wink: Álmodtam az éjjel veletek, de csak annyit, hogy bölcsibe írattad itt a fiadat :wink:

Robcsi! Gyors felépülést a tesódnak testileg és lelkileg egyaránt! Nagyon nehéz lehet nekik :cry:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok! :)
Kokusz!
Sajnálom a történteket. Remélem, jobban vagy!

Anyapoc!
Nagyon szépek a képek.

Nálam rendben van ezidáig minden. Megpróbálok feltenni egy képet a babámról:
Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok!

Zsóka

Nagyon jó a kép :):):)!Tök jó közelről sikerült felvenni :)!És hogy éppen integet :D!
Na és persze legyen is rendben minden :wink:!

Kokusz

Örülök a PÉ-nek,de gondolom így az akció nem valószínű :?...azért kiváncsi vagyok,ha mész dokihoz,mit mond :shock: ...

Szirom

Neked is jobbulást,remélem,nem lesz maradandó a dolog :)!
Ház ahhoz képest,hogy Miksa ilyen mozgékony volt,nagyon jól érezte magát odabent :wink:!Ezek szt nálatok nem megy a macera,hogy hamar gyorsan túlhordás miatt kapjuk ki :roll:...
Én nem is tudom,bírnám-e akár a 40. hétig :oops: :oops: ...

Móni

Akkor rakok még képet :D:D:D!

Na de egészen komolyan a múltkor már fel akartam tenni,de elfelejtettem :roll:...
Azt a képet csináltattuk karácsonyra a nagyszülőknek (meg sok másikat :D),A 4-esben lett előhívva és kerettel együtt kapták :).
Kép

Na,több képet egyenlőre nem rakok :oops: ....

anyapoc

Húúú,de lófejem van rajta :shock: :shock: :shock: :shock: ...ha ilyen vagyok élőben,megyek legelni :lol: :lol: :lol:

anyapoc

Anyapoc, nagyon jó ez a kép rólatok, szépek vagytok!

Móni, száradjon le a keze annak aki ellopta az anyagot :(

Szirom köszi, hát majd egy következő baba enyhíti a fájdalmat. Már alig várja, hogy újra próbálkozhassanak.

Zsóka, nagyon szép baba. Olyan jó, hogy ezeken a képeken már rendesen lehet látni a legkisebb porcikájukat is :)
Nekem most csak sima uh volt, de a videón lehet látni a pici lábujjait.

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Anyapoc, látom humorodnál vagy! :lol: Nagyon csini vagy, és irigyellek is érte. Én meg mint a bálna! Na, de majd hátha még lefogyok. Csak érjem is meg. Egyébként édik vagytok együtt, szép család. :)

Zsazsó, édi a babócád, gratula! És nemsokára te is elhagyod a 100 napot! :wink:

Sziromka, vigyázz magadra, derekasan állod a sarat, mi? :lol:
Képzeld, szó szerint mi is éppen elkaptuk azt a Thomasos részt, épp átnyomiztam a mesecsatornára, amikor elkezdték. Szili annyira örült neki. Nem tudom, a többi részét miért nem adják? :roll:
Láttam, hogy ismerősnek meg van DVD-n, de hogy honnan szerezték? Hol lehet vajon kapni?

Kókuszka, örülök, hogy peteértél, és hogy már csak pici barnácskád van, azért jobb lenne, ha máskor nem rémisztene halálra téged!

Lányok, azért nem írtam hamarabb ma, mert egész nap rosszul voltam, nagyon fájt a hasam, az ájulás kerülget, és nem tudom, mitől, bár az a gyanúm, hogy a vesémmel és a veseutakkal lehet valami bibi. Már volt ilyen régen nálam, akkor valószínűleg vesehomok vagy kő volt bennem, hát remélem, hogy nem másról van szó. Holnap megyünk anyumékhoz, bízom benne, hogy holnapra már jobban leszek.

Puszi mindenkinek, jók legyetek!

U.i.: Tonti, látom ám, amikor bekapcsolódsz az msnm-re, néha írhatsz magatokról ide, hogy vagytok. :wink:
Vendég

Móni

:shock: :shock: :shock: :shock: ...Most olvasom (Robcsinak hála),hogy mi történt!!!Teljesen átfutottam!!!!Nem semmi,tényleg száradjon le nekik...és ne csak a kezük :twisted: :twisted: :twisted: .Húúú,az iylentől úgy felmegy bennem a pumpa!Mocsok emberek!!!ennyire kihalt még a környék,hogy senki nem vette észre :shock: ?

Robcsi

Köszi :).

Athiz

Hát ezt a lófejet csak humorral lehetett kibírni :D:D:D.Nem tudom,miért torzult el így,de az avataron normális
:oops:..és élőben is :wink:!Asszem :roll: 8) ...
Na én sem voltam mindig iylen deszka :D.Voltam deszkább is :(:(..és az nagyon rossz volt.Soha nem gondoltam,hogy eljutok oda,hogy lógnak rajtam a testhez álló ruhák :shock: .Hát 43 kiló vaságyastúl tett róla :(.De azért már asszonyosabb vagyok ahhoz képest :D!Igazából nem bánom a dolgot :wink:,de azért mellre gyúrhatnék :lol: :lol: :lol: .
Figyu!Megszülsz,szoptatsz,aztán hajrá mehetnek a kilók!Garantálom,hogy két gyerek után futni nem semmi teljesítmény !! :D:D:D:D Jobb,mint a Norbi fitness :D:D:D!
Na leállok...pedig istenbizony nem ittam még semmit :D!
Ja,és remélem,minden rendben lesz veled,nem veseprobléma :shock: :shock: .Pihenj és nyugizz (az úgysem megy :wink:)!

Na lelőttem magam :D!

anyapoc

Anyapoc!
Éjjel vitték el, így hiába lenne lakott a környék... Igazából mi a saroktól a 3. telken vagyunk, és a sarkon laknak... De nagyon jól kiszámolták az időzítést! Fagyott volt a föld, nyomott sem hagytak... :cry: És nagyon tudniuk kellett mi van letakarva... Meg nem is feltűnő helyen volt...
Hát a humorodra meg szavakat nem találok! :lol: :lol: :lol: Jót nevettem az írásodon!

Athiz!
Látom neked is bűvös ez a 100 nap! :lol: Először a 200 nap volt iylen bűvös nekem, aztán a 150... Most már az 50-re gyúrok! :lol: :lol: :lol:

moni

Sziasztok!

Móni, annyira megy az idő, neked már tényleg nem sok kell az 50 naphoz, utána meg már a kisasszonyon múlik mikor szándékozik kibújni :D
Emlékszem te akkor teszteltél pozitívat, amikor én ide kezdtem "járni", most meg már nemsokára szülsz.

Athiz, én is remélem hogy nem lesz semmi gond a veséddel. Jó mamázást mára :)

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Gyors beugr!

Anyapoc,
ezt a lófejet nem lehet szó nélkül hagyni! :lol: :lol:
Nem is lófej! :shock: Úgyhogy nyugodtan ülhetsz asztalhoz, nem kell rétre menni enni! :mrgreen:

Nagyon szépek vagytok mind azon a családi fotón! :)

Athiz,
jobbulást!

Majd hétfőn jövök rendesen, hiába nekem a netezés csak munka közben az igazi! 8)
angel37

Anyapoc:
Nagyon szep a kep a kis csaladodrol!

Athiz:
Csodaszep a pocid! Remelem nem lesz a veseddel gond! :(

Zsazsoka:
Rettento edes, ahogyan integet! :lol:

Tonti:
Orulok, hogy minden ok.

Kokusz:
Hat jo eros peteeres olt ennyi barnazassal es verzessel :shock:

robcsi:
Orulok, hogy tesod tulvan a muteten es remelem hamar jon hozza a zebra...

moni:
Drukk a zh-hoz! Remelem elkapjak a tolvajokat! A fene esne az ilyenekbe!

szirom:
Javulast a derekadnak! Nekem is sokszor faj :?

Nalam semmi uj, meg ma is megy a porges, de hetfotol vegre kicsit lazithatok ujbol :lol:

baratodildi

Sziasztok!

Anyapoc nagyon, nagyon szép ez a kép, ne hülyéskedj már hogy lófejed van! Maradj mááááááááááááá! :lol:
Olyan szép család vagytok!!!

Athiz szivem én nem kapcsolodok be az msn-re csak az uram ugyhogy nyugodtan irj Neki hátha visszair! :lol:
Múltkor is kiakadt hogy valami fiú irt Neki és engem keresett és ráadásul tudott spanyolul ugyhogy tuti a titkos szeretőm volt :lol: de megmagyaráztam Neki hogy valoszinű tájékoztatnám a "titkos szeretőmet" hogy ne keressen ott. :lol: Pihizz sokat, lehet hogy egyszerűen csak fáradt vagy.

Zsazsóka nagyon édesen integet a babád! :D

Többiek bocsi de már megyek is tovább, állandóan úton vagyunk.

KépKép
KépKép
tontica

Aranyosak vagytok lányok!
Köszi!

Anyapoc!
Nagyon aranyos az a kép! Dehogy kell legelni menni! :lol:

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok Lányok!

OK,OK,meggyőztetek,nincs lófejem 8) 8) ...
Köszönöm a bókokat a család nevében :)... :oops:

De hogy nem vagyok komplett,az tuti :D!
Ugyanis reggel nem jó irányba állítottam az órát :shock: :shock: ...MÉg így is büszke voltam a gyerekekre,hogy új időszámítás szt negyed 8-ig aludtak,szuper :).Elmentünk boltba,nem is rohatam,mondván mennyi időnk van :).Hazafelé találkoztam a szomszéd sráccal,aki a félévesüket sétáltatta,beszélgettünk...gyanús volt,hogy mindenféle ebédeklésről,elcsúszott kajálásról beszélt úgy 10 körül,de nem esett le.Csak amikor a barinőm telefonált,és megjegyezte beszélgetés közben,hogy hogyhogy az én gyerekeim még fent vannak? :shock: :shock: Mondom dél előtt nemsokkal???Erre klözli,hogy negyed 2 van :shock: :shock: :shock: ...Kész voltam.Gyors ebédeltetés,aztán alvás 8) ... Állítottam vissza az órákat :?....

Angel

Nem kellett volna messze mennem...van a lakásban bőven növény :lol: :lol: :lol:

Móni

Huh,de durva... :( Akkor semmire sem mentek?Gondolom, a feljelentésnek sem sok értelme van :(.... Azért ez olyan gonosz dolog :(.

Tontica

Titkos szerető :D:D:D!.Ez tuti :D!
hogy bírod a jövés-menést?Azért majd képet dobj fel,kíváncsi vagyok,hogy áll a pocak :wink:!

Na lépek,mert megint a Jeges tenger hódítják a gyerekeim :shock: !

Pusz!

anyapoc

Sziasztok!

Örülök, hogy humorral telt meg egy picit ez a topic, ez már úgy hiányzott.

Anyapoc, hát én is 42 kg voltam hajdanábandanában, de az már sajna szerintem sosem leszek. Bár lehet, hogy annyira nem is sajnálom, így, hogy van rajtam mit fogni, kicsit jobban érzem magamat, csak a hasammal lesz gond, az már sohasem lesz olyan szép lapos, mint volt. Mindenki irigyelt. Most meg én irigykedek másra.
Bírom ezt a hülye óraállítgatást, mindenki meg van ilyenkor kergülve szerintem.

Tonti, hát akkor inkább kihagyom az urad nyaggatását, nehogy azt gondolja, hogy én is a szeretőd vagyok. :lol:

Móni, sajnálom a lopást, ronda dolog ilyet tenni. Ma az jutott eszembe, hogy ha rosszcsont akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy lopjatok ti is. Na de persze ez csak vicc akart lenni. Azért remélem, hogy valahonnan csak lesz valami bútorzata a két gyermeknek!

Köszönöm az aggódást lányok, igazából még ma sem voltam valami fényesen, de feküdni meg nem tudtam, mivel mamáztunk, meg előtte vásárolni is kellett menni. Na mindegy, azért reménykedem, hogy nem lesz semmi komoly baj! Sajna picit többször keményedik a pocim, mint eddig.

BIldi, lenne egy erőteljesen szemtelen kérdésem feléd. Ha jól tudom, akkor a XI. kerületben laksz, ugye? Ha nem, akkor tekintsd tárgytalannak. Szóval ha netán kiderülne, hogy nem szülhetek ingyen a Szt. Imrében, mert budaörsi vagyok, akkor nem jelentkezhetnék-e be hozzátok ideiglenesen. Ez nektek úgy tudom, semmilyen utánajárást, pénzt vagy hasonlót nem igényelne, csak talán egy aláírást, hogy ott lakhatok.

Pusszantás mindenkinek
Vendég

Sziasztok!

Athiz, én úgy tudom, legalábbis a múlt heti hírek szerint maradt a szabad kórházválasztás, csak talán azzal a különbséggel, hogy a dokinak beutalót kell írnia neked abba a kórházba ahol szülni szeretnél. Mert elvileg ha nincs szabad ágy, akkor nem fogadnak, mivel azoknak jár elsőbbség, akik ténylegesen a kórház körzetébe tartoznak. De ezt a doki tutira le tudja zsírozni neked.
Ja, és elvileg előrehozták a július 1-jét április 1-jére, tehát nem júli 1-től kell fizetni a választott orvosnak, hanem ápr. 1-től.
Jobbulást, szerintem 26 hetesen már normális, hogy kicsivel többet keményedik a hasad, mint eddig.

Anyapoc, nálunk a férjem játszotta el ugyanezt :D A számítógép ugye automatice átállítja magán az órát, de ő felülbírálta és beállította rajta azt az időt, ami szerinte jó :D Aztán néztem neki a neten pontos időt, de igazából akkor hitte el, hogy nekem van igazam, mikor a híradónak vége lett 7-kor.

Kép
Kép
robcsi03

Tontica
a másik hőmérős topikba is lehet ám életjelet adni magadról :P örülök hogy jól vagytok

Kép
gaby25

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?