Új privát üzeneted érkezett!

Ja és képzeld vagy 20* megnéztük ma a Gumimacit+van egy babás aki elalszik az etetőszékbe úgy hívják mint a barinőjét(Lili)nagyon élvezte tök ari! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Rik!Petrát nagyon sajnálom!Rékának köszönjük a jobbulást :)
Most aludt csak el :? Remélem nem kel fel éjjel :?
Most volt a híradóba,hogy egy 5éves kisfiú meghalt mandula műtét után. :cry: Itt sírtunk apával :cry: :cry: Tisztára együtt érzek a szülőkkel.És hálát adok az istennek,hogy Viri köztünk van.
Eszter!Janka nagyon szép kisbaba!!

KépKép
kola2

Én nem tudom már milyen szar világban élünk,hogy egy sima rutinba bele lehet halni!Szomorú!!!! :cry: :cry: :cry:

Lányok!Hol marad a talis beszámoló!! :shock: :shock: :shock:
Vendég

Jó reggelt!!!!

Ki hogy aludt?Mi jól Levus még alszik!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Betegek hogy vagytok?
Vendég

1 kérdés!Az utcában van egy ovónőnek birtoka és azt mondta a szomszéd csajszinak,hogy idéntől nem vihetjük akárhova oviba a gyereket csak szigorúan ahova tartozik!
Utánna néznek mindennek ha véletlen valaki átiratja a gyereket ideiglenes lakcímre(állítólag sokan ezt csinálták eddig) mondjuk a mamához,hogy abba az oviba vihesse ahová akarja kimennek és ellenőrzik,hogy valóban ott lakik-e a gyerek!Namost ahova mi tartozunk az kívülről(bent még nem voltam)egy lepukkantnak néz ki nagyon nem szimpi!
Ti hallottatok ilyesmiről?
Vendég

Sziasztok!!!

Hihetetlen mennyit bírtok írni!!

Rik,
jobbulást, nagyon sajnálom szegénykét!!

Gabó,
El is hiszem, hogy kicsit már eleged van a háznézésből, de én meg pont erre vágyom, hogy legalább nézegetnénk már!! De talán majd pár év múlva!! Nekem is volt már 24 órás EKG-m meg 24 órás vérnyomásmérés meg terheléses vizsgálat meg szív UH...
Amikor zárójelben írtad kitől tart Levi jobban, nem igazán derült ki, mert azt írtad: tőle jobban tart mint tőle.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :oops: :oops:

Viol,
Labdáért nyúlt álmában: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Köszi az utólagos dícséretet a fényképekért, de én nem ezért tettem fel, csak jól esik mutogatni, mert büszke vagyok! :lol: :lol: :P :P Szóval nem kell elnézést kérni ilyenért!! :wink: :D :D A repülést meg szerintem senki ne hagyja ki!!! Én 2 éve nászúton repültem előszőr: Egyiptomba mentünk, de egyáltalán nem fájt!!!!! Egy óriási élmény!!!

Sajnos kamaszkorom óta voltak ájulások, orrvérzés, mellkasfájdalom, de 2 éve tudtam meg ezt a szívbillentyűs dolgot.
Végülis ez annyi, hogy ha gyorsabban ver a szívem, mert pl felidegesítem magam akkor ez a szívbillentyű elkezd pörögni, és emiatt leszek rosszul. Úgy hívják mitrális vitorla prolapsus, legalábbis a leleteimen ez áll. Csak arra kell figyelnem, hogy nem kaphatok olyan fájdalomcsillapítót, altatót...ami a szívre kihat. Pl fogorvos csak olyant adhat, ami nem központi, tehát ha múlik a hatása egyből kipisiled a szervezetedből. Nálam az a gáz, hogy a szívritmuszavar rátesz egy lapáttal. Most valószínű a vashiány okozott valami pajzsmirigy problámát és emiatt fogytam le hirtelen és ez viselte meg a szervezetet és a szívemet. Egyébként nem gyakoriak ezek a rosszullétek!! Bocs hosszu lett!!

Hajnus,
az nagyon klassz lehet, hogy Bence nem volt még szinte beteg!!! Szerencsés vagy!!! Gyógymód nincs, de simán lehet evvel élni, csak néha kellemetlen, de ennyi!!

Mirama,
Annyira szuper helyre mentek!!!! Biztos imádni fogják!!!! Az alföldi vakáció is hatalmas élmény lesz!!! Jó volt olvasni milyen "nyugodtak" voltak a gyerekek, legalább volt pár pihis napod. Tök jó, hogy meg sem viselte Noelt a foga!!! Mirával mi lehetett a fényképezéskor?? Nem mondott neked semmit róla?? A barbit úgyis sokáig húztad neki!!!

Zília,
Fogmosáskor lenyeli, utána mondja pöö:
:lol: :lol: :lol: :lol: Ez haláli!!! Az meg hogy imitálja a sírást!!!! :P :P :P :P :P :roll: :roll:
Ugy néz ki talán szombaton eljutunk usziba, tudom, hogy ti szerdán mentek, de sajna páromnak csak ritkán jön ki úgy a szerda, azért majd összehozzuk!! :wink: :wink: :wink:

Zsani,
jobbulást Virágnak!!!!!!!! Biztos ezért nem feküdt neki már az ovi annyira!!!!

Ági,
áramszünet,hősugárzó,35 fok: :shock: :shock: :shock: azt mondják a szauna méregtelenít :D :D :D :) :) :) :roll: :roll: :roll: :?

Anikó,
én szeretem a különleges kajákat, lehet egyszer kipróbálom a receptedet!! Édes lehetett ahogy menekültek az usziban Kincső elől!! :P :P :P :P A dühöngés néha jól jön, kimegy a fáradt gőz!! :lol: :lol: :wink: :wink:

Szeszike,
könyöklős, tévénézős kép nagyon állat!!! :D :D :D :D

Esztermami,
hihetetlen mennyire hasonlít Vincére Janka!! És gyönyörű, szép nagy baba!!!!!

Beus,
Máté majdnem 6 kg??? :shock: :shock: :lol: :lol: Azt a kutya!!!! Zoé 5,5 kg!! Olyan kíváncsi vagyok rá!!!!!!

Szép napot mindenkinek!!!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Sziasztok!!!
Gabó
jol aludtunk mi is végre!!!Bár Petra köztünk aludt,de elmult ugynéz kia náthája,igy kapott levegőt!!!
Kevesebbet is köhög,talán mulik ez a fránya bacihatás!! :roll:
Én is marha erős garat-torok-madulafájásra keltem.Bioparoxot egyből befujtam.Nem akarok belekeveredni!! :shock:

Köszi mindenkineka jokivánságokat!!!Aranyosak vagytok,jolesett!!!

Nitta
nem semmi ez a szivbillentyü probléma!! :? Jo hogy csak ha "felidegesited"magad jön ,ki!!Megoldás:nyugi!! :)
Nekem paroxismusos tachicardiám van(nem okoskodásnak irom!),és akkor jön elő amikor ....passzz,mikor.Ez benne a legszörnyübb.Bár a melegfront az biztos kiváltja azt tapasztalom.Begyorsul állo,ülő helyzetben a szivem,és ugy rohan mintha futottam volna az életemért.
Aztán ha elfekszem (ha tehetem,és nem pont utcán vagyok,ott várnom kell,hogy lecsillapodjon..)és elmulik.Azt mondják az okosok hogy fiatal nőkön ez gyakori,és majd elmulik.Anyukámnak is volt.
Most várom hogy öregedjek és muljon!Asszem a szivem nem érzi hogy 30 vagyok már!!! :lol: :lol: :shock: :shock:
NA hosszu lettem én is!!!

Viol
beszámolo?Képek???
Megyek rendet rakok,mert mindjárt itt vannak a nézelődők!!!
Vendég

Nitta!Ez elég meredeken hangzik!Ez örökölhető?
Nálunk anyu szülei+anyu szívproblémások úgyhogy én is számítok rá,hogy előjöhet majd valami(persze azért ne jöjjön)!

rik!Jujj nem ám most meg te betegszel le?!!!!
Vendég

És kinek mit hoz majd a nyuszik?
Levusnak két micimackós könyvet+egy hátizsákot(ez aji a könyvekhez)meg tojcikat,csokikat(ezeket tőlünk)!
Már úgy várom,hogy eldughassam neki a kertben őket!!!!! :D :D :D
Vendég

Én legjobban egy babónak örülnék a pocimban,de ez nem kívánságműsor ugyebár!! :( :( :(
Épp tegnap este mondta a Balázs exsön után,hogy megint gyertyáznom kéne!!!!Levusnál is gyertyáztam sokat!!
Tudom röhelyesen hangzik,de még anno valaki mondta ezt!! :D :D :D
Vendég

rik!Szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)
Vendég

Gabó!Én is szeretnék kisbabát :P
Rik!Szorítok én is,lakásügyben.
Viri ma már jobban van de nagyon taknyos :(

KépKép
kola2

Nos a félreértések elkerülése végett nem vagyok önimádó,de ezeket a képeket magamról muszáj feltennem,hogy mit alkottam a hajammal!
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

kola!A Plussba pont volt felvétel 4-órába?Igaz,hogy 6-órába vannak bejelentve és 8-at melóznak?Te mennyit fogsz keresni?
Vendég

Gabó!Igen pont volt 4órás felvétel.40-et mondtak majd kiváncsi leszek.Nemtudom mennyire vannak bejelentve,majd megkérdem :)
Jó a hajad :P
Levinek milyen nagy babája van :P

KépKép
kola2

Köszi!Talán nekem is még a Pluss lenne jó majd 4-órába!
Köszi!
Most szabin vagy vagy táppénzen a Virivel?
Vendég

Szabadnap van :P Holnap megyek.De Apa itthon lesz.Ott is van plus?

KépKép
kola2

Igen van pont a böli túloldalán és mellé épül az Intertspár!
Szal nekem mind a kettő jó lenne!
De én szeretnék nem 8-órába vissza menni GYES alatt!
Vendég

Csáo!!
Gabó
levágtad a hajdat,vagy simán kivasaltad???Szeretsz átváltozni!!! :D
Mondhatom hogy nekem a göndör loknis tetszik a legjobban??És aikor megfoghattam!!! :roll: :wink: :lol: :lol: :lol: Annyira jo fogása van!!
Gyertyázás,párnafenékalátevés:ismerős!!! :wink: ,de hatásos!!Csak ilyenkor mindig arra gondolok,hogy akit futtában megerőszakolnak,és ugyis terhes lesz??Azzal mi van,hogy sikerül??Olyan nagy kérdések ezek,felfoghatatlanok!!
Apa is mondja itthon:na mi ujság állapotos vagy már?? :D :wink:
Könnyü mondani,igaz!!! :wink:

ZSani
akkor Te is beállsz a sorba???HAjrá!!!!!Viri imádná a tesókát!! :wink:
Gyogypuszi a beteg nózijára!!!

Lakásnéző volt,befektetésnek akarja.Honnan a francbol van az embereknek ennyi lovéjuk "befektetni"???? :shock:
Petrus már 10-kor bealudt(látni hogy beteg),ugyhogy lassan kelés van!!
Vendég

Jaj,és hivtam bölit!NAgyon rendes a vezető gondozonő!!Mondta,hogy kivételesen kezdhetek hétközbe is,ha meggyogyul jövő héten!!Ugyhogy asszem ha jol van,másnap viszem dokinénihez,aztán másnap böli.Tudom ez nagyon rossz igy,de nem tudok mást csinálni,vészhelyzet van!!!!! :idea:
Vendég

Otthon is tombol a szél?Itt nagyon pedig délután beakarok menni a városba napozni!

rik!Levágtam!!!!Igen szeretek időközönként változni!Tegnap gondolkodtam el rajta milyen lennék fufruval és addig nem nyugottam amíg le nem vágtam(csak a fodrászom észre ne vegye :D :D :D :D )!Most kivasaltam az egészet már rég volt.Kicsit furi a fufru ovis koromban volt utoljára,de nekem bejön!
Ha legközelebb megyek újra megtapizhatod a hajam! :lol: :lol: :lol:
Igen a párnásat is csináltam!Vicces dolgok ezek,de ha hat akkor mindent a célért!Hát szar dolog ez,mert aki mondjuk nem akar annak véletlenül hipp-hopp becsúszik aki meg akar annak meg hipp-hopp sem csúszik be!Ezek vagyunk mi!
Na,de ami késik nem múlik szokták volt mondani!
És komolyan érdekelte a lakás a hapit?
Akkor jövő héten ha minden oké Petrus bölibe?
Vendég

Gabó
irtam privit!
Jaja,megy most már mindenképp bölibe,mert 2 hét mulva kezdem a melot! :cry: Már muszáj lesz!Igy is csak egy hét lesza beszoktatás,a kettő-három helyett!!
Én nem mernék nekiállni lenyiszálni a hajam!!Béna vagyok,na! :wink:
HA összeugrik majd,nem lesz szar hogy lobogni fog elől??? :roll:
Hapsit érdekelte végülis,de én ebben már nem hiszek!! :wink: :roll: :shock:

Zsani
a tegnapi mandulamütétes sztorinál nekem is eszembe jutottatok!! :(
Mondogatja még a VIri?
Vendég

Ja Gabó
igen itt is tombol a szél,ahogy jósolták az okosok!Remélem a jövő heti jo idő is bejön nekik!
Vendég

rik!Ment a privi!
Én sokat vágtam a hajam nagyon régen(nem jártam fodrászhoz)
Itt elől mindíg kifogom vasalni!
Neked jól állna a cleopátra!
Vendég

Az origon lent a Babázót olvassátok el Óvónők kontra szülők!
Én ettől félek kicsit!
Vendég

Gabó
már volt kleopátra kifele fésülve az jo,de ha simán kleo a fülem aljáig...jesszus!!!Olyan lükén néztem ki vele mint egy kisovis!Amugy is fiatalit!!Én meg nem akarok ennél is fiatalabbnál látszani!

Mindjárt elolvasom!!

Basszus Petra 3 orája alszik!!
Vendég

Most alusza ki a betegséget!Levi másfél órája húzza,de mindjárt lejár az ideje és jön! :D :D :D :D
És miért nem akarsz olyan kifele fésülőset?
Vendég

Gabó
hát igen.Asszem mindannyiunk rémálma ez!!! :shock: NA meg a sirás utánam,mit csinálnak vele ha becsukodik az ajto??Jaj,nem is irom tovább mert megpusztulok itt!
Inkább felkeltem és megpuszilgatom!!(3 ora elég az alvásbol,mert aztán este it og csörtetni!!) :lol:
Szép napot mndenkinek!!
Vendég

Nsa még egy utolso válasz aztán lépek!!
Akarok,csak nem jutok el a fodrászhoz!TAlána beszoktatás alatt!!!
Vendég

Gabó
most elől is növesztem ám a többihez,utáltam a fufrut,de muszáj volt vágatnom,mert nagyon kihullott szülés után,és ott voltak elől a kishajszálak! :lol:
Vendég

Csáó tényleg most már!!! :D
Vendég

rik!Ne kelts fel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Had aludjon!!!!!!!!!!!!!!!Légyszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Gabó
nem keltettem fel,mert hátha ténylega betegséget aludta ki!3 és fél orát aludt!Ilyen még nem volT!De határozottan jobban van!Kösz Gabó :D :shock: :wink: :roll:
Vendég

Itt olyan egy balfék idő van!Nem is hiszem el,hogy jobb lesz vasárnaptol :shock:
(Bár Ági gondolom nálatok még rosszabb van :cry: )
Vendég

sziasztok!

most töltődnek fel a képek a fotótárba, ha kész, dobom a linket és csodálhatjátok ezt a három gyönyörűséget! :)
persze ügyes viol úgy fényképezett, hogy inkább oldalról, háttal látni mindenkit :oops: :? , de ez van, bocsíííí!!!!!

gabó,
jó a hajad!! vasaltad?

az a halálos kimenetelű mandulaműtét már 2-3 éve volt, csak tegnap döntöttek a dokiról. a kisfiú műtétje után, miután már otthon voltak, bevérzett a torka, a szülők a legközelebbi kórházba siettek vele, ahol a doki csak megvizsgálta, és azt mondta nem vérzik vagy valami ilyesmi, vagy hogy ő nem tudja ellátni, nemtom , és átszállítatta egy másik kórházba, és a kisfiú odafelé félúton a másik kórházba a mentőben útközben vérzett el...
:( :(
a doki fél év felfüggesztett fogházat kapott..

KépKép
viol81

és jobbulást kívánok a betegeskedőknek!!!!!!!!!
++++++++++++++++

tegnap sztem jól érezték magukat a gyerkőcök! :) előkerült majdnem minden játék, gabonagolyók. volt szeretgetés, puszi, hajhúzás, ölelés, sírás, nevetés, sikogatás, és máté részéről még egy kis pajzán közeledés dorka hát hogy is mondjam pelusa felé... vagy ami abban van... :lol: majd meglátjátok a képeken... dorkának nem nagyon tetszett, hisz ő ehhez még fiatal... :wink:

KépKép
viol81

íme:

http://fototar.t-online.hu/media/sajatM ... um=1801271

van diavetítés funkció is, de külön-külön klikkeléssel nagyobban láthatjátok őket

KépKép
viol81

mi ma sopiban voltunk, interspar, rossmann. most váltottam ki azt a csomagot dorkának, amit fél éves kora után lehet, az a hipp csomag. végülis nem késtem sokat! :oops: :D volt benne prosi, kecskeméti ital, gyümölcs, kanál, matrica, póló, tejpép.

KépKép
viol81

rik!Jó sokat aludt!!!!

Viol!Köszi ien vasaltam ezt vasalni is gogm,mert ha nem akkor biztos felugrik a fejem tetejére!
Jó sok minden volt a csomidban!! :) :) :)
Olyan jó lehetett nektek tegnap irigykedem.Mindjárt nézem a képeket!
Na nem akarja megnyitni!
Vendég

Ja én azt hittem talán megint volt ilyen haláleset.Csak fél évet és felfüggesztettet kapot?!!!!Nevetséges!!!!
Vendég

Nagyon le van lassulva most a gép nem tölti be na majd később gyönyörködök bennük! :) :) :)
Vendég

Sziasztok!Ma kaptam egy csomó üzenetet,hogy ránk gondoltak a mandulaműtétes gyerek miatt.
Viol!Jók a képek :P
Rik!Igen beállok a sorba :P Viri bizti örülne :P

KépKép
kola2

Zsani
a sor elejére álljál!!! :lol: :lol: :lol:

Viol
nagyon jo kis képeket csináltál.Jo mozgalmasak,olyan mintha én is ott lettem volna!!Köszi!!Gyerkőcök szépek rajta,Máté pedig jol teszi ha érdeklődik a szépséges Dorka felé. :lol: :lol: Tudod változatosság kell(hisz az Alizkával többet talizik) :wink:
Milyen csomit kaptál?Én nem kaptam anno Petrussal,Rékával annál többet anno!

Én is jol köhögök már!!Jo kis iccakám lesz! :(
Vendég

Nekem még mindíg nem engedi a képeket! :evil: :evil: :evil:
Vendég

Szoval anno...anno
Én meg nem is szoismétlek... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Zsani
Kis betegünk hogy van??Láz?
Vendég

Nos én jelenleg most a plafonon vagyok sikerült a drága páromnak 2mp alatt a vérnyomásat felnyomni az egekbe most épp higgadófélben vagyok talán holnapra lenyugszom azt leírom!
Asszem ma nem lesz szex!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

zsani,
te jó ég, rátok gondoltak?? brrr... kiréz a hideg...

gabó,
hm, pedig 28 db van, nem akarom feltenni ide őket... csak bejön majd az!!
és ha ráklikkelsz dorka albumára, az sem jön be? itt van a szalagja alatt a link. ugyanarról az oldalról való.

erika,
ez egy kupon volt, ami az egyik kórházi csomiban lehetett. hippes. csak ki kellett tölteni, név cím, gyerek szül. dátuma - tudod, a későbbi reklámanyagok küldése miatt... - aztán rossman-okban lehet beváltani. ez volt benne. :P a pólón hipp embléma, a bébiital kecskeméti... :D mondjuk a gyártó ugyanaz :wink:
hát, máté meg is ölelgette alízt, ő engedte. dorka még félénk kicsit. hiába, a zsenge kora... :D

zsani, még neked:
hajrá, drukkolok nektek! :wink:

KépKép
viol81

gabó,
mi van?? mi történt??

KépKép
viol81

Köszi a drukkot!! :P
Viol!Igen ránk gondoltak :? Ha nem a kórházba történt volna Virivel akkor ,mi is lehet így jártunk volna :cry: :cry: :cry: :cry:
Virág megint lázas :? De amúgy jó kedve van,nem bír elülni.

KépKép
kola2

Sziasztok!

Hú, Gabó, mi történt? :( :(

Rik-örülök, hogy Petra jobban van! Bölcsi, majd figyelek suttyomban, mert én is 2 évesen gondoltam Kincsőt bölcsibe adni... Befektetés-ja megszorítások, aztán ilyenek vannak. A mi leendő lakásunkat is megvette volna valaki befektetésnek, de megelőztük :twisted: :twisted: , így otthon lesz belőle, nem profit :lol: :lol: .

Viol-de jó volt a tali nálatok! Mozgékonyak voltak a gyerkőcök, látom, sokszor csak hátulról tudtátok lefényképezni őket :P :P !

Látom, beindultak a babaprojektek! Ezt a gyertyázást legközelebb én is kipróbálnám, milyen gyertya kell hozzá és hová kell tenni? De én esküszöm a múlt szenvedései után az unikum-cigi-buli-czevita liszt négyesre :wink: :wink: :wink: egy kis whiskyvel megbolondítva!

Ma Kincső almás gesztenyepürét kapott. Majdnem tele volt a kis tálkája és mind megette :shock: :shock: . Az apja etette, meglepődött Nyuszi étvégyán. Utána kamillateát ivott, gondoltam, most aztán ötig nem kér enni a kisasszony. De aztán egy óra múlva-pontosan 3 órával az előző szopit követően ő a rendes időben követelte a szopit! :? :? :? Minta úgy volna vele: "Oké anya, eszek én mást is, de a szopi az marad rendesen!" Hogy hova fér el benne ennyi kaja??? :shock: :shock: :shock:

Megyek, fürcsi és követem Nyuszit álomországba!

Anikó

Kép[/url]
quito

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?