Sziasztok!!!
Hihetetlen mennyit bírtok írni!!
Rik,
jobbulást, nagyon sajnálom szegénykét!!
Gabó,
El is hiszem, hogy kicsit már eleged van a háznézésből, de én meg pont erre vágyom, hogy legalább nézegetnénk már!! De talán majd pár év múlva!! Nekem is volt már 24 órás EKG-m meg 24 órás vérnyomásmérés meg terheléses vizsgálat meg szív UH...
Amikor zárójelben írtad kitől tart Levi jobban, nem igazán derült ki, mert azt írtad: tőle jobban tart mint tőle.
Viol,
Labdáért nyúlt álmában:
Köszi az utólagos dícséretet a fényképekért, de én nem ezért tettem fel, csak jól esik mutogatni, mert büszke vagyok!
Szóval nem kell elnézést kérni ilyenért!!
A repülést meg szerintem senki ne hagyja ki!!! Én 2 éve nászúton repültem előszőr: Egyiptomba mentünk, de egyáltalán nem fájt!!!!! Egy óriási élmény!!!
Sajnos kamaszkorom óta voltak ájulások, orrvérzés, mellkasfájdalom, de 2 éve tudtam meg ezt a szívbillentyűs dolgot.
Végülis ez annyi, hogy ha gyorsabban ver a szívem, mert pl felidegesítem magam akkor ez a szívbillentyű elkezd pörögni, és emiatt leszek rosszul. Úgy hívják mitrális vitorla prolapsus, legalábbis a leleteimen ez áll. Csak arra kell figyelnem, hogy nem kaphatok olyan fájdalomcsillapítót, altatót...ami a szívre kihat. Pl fogorvos csak olyant adhat, ami nem központi, tehát ha múlik a hatása egyből kipisiled a szervezetedből. Nálam az a gáz, hogy a szívritmuszavar rátesz egy lapáttal. Most valószínű a vashiány okozott valami pajzsmirigy problámát és emiatt fogytam le hirtelen és ez viselte meg a szervezetet és a szívemet. Egyébként nem gyakoriak ezek a rosszullétek!! Bocs hosszu lett!!
Hajnus,
az nagyon klassz lehet, hogy Bence nem volt még szinte beteg!!! Szerencsés vagy!!! Gyógymód nincs, de simán lehet evvel élni, csak néha kellemetlen, de ennyi!!
Mirama,
Annyira szuper helyre mentek!!!! Biztos imádni fogják!!!! Az alföldi vakáció is hatalmas élmény lesz!!! Jó volt olvasni milyen "nyugodtak" voltak a gyerekek, legalább volt pár pihis napod. Tök jó, hogy meg sem viselte Noelt a foga!!! Mirával mi lehetett a fényképezéskor?? Nem mondott neked semmit róla?? A barbit úgyis sokáig húztad neki!!!
Zília,
Fogmosáskor lenyeli, utána mondja pöö:
Ez haláli!!! Az meg hogy imitálja a sírást!!!!
Ugy néz ki talán szombaton eljutunk usziba, tudom, hogy ti szerdán mentek, de sajna páromnak csak ritkán jön ki úgy a szerda, azért majd összehozzuk!!
Zsani,
jobbulást Virágnak!!!!!!!! Biztos ezért nem feküdt neki már az ovi annyira!!!!
Ági,
áramszünet,hősugárzó,35 fok:
azt mondják a szauna méregtelenít
Anikó,
én szeretem a különleges kajákat, lehet egyszer kipróbálom a receptedet!! Édes lehetett ahogy menekültek az usziban Kincső elől!!
A dühöngés néha jól jön, kimegy a fáradt gőz!!
Szeszike,
könyöklős, tévénézős kép nagyon állat!!!
Esztermami,
hihetetlen mennyire hasonlít Vincére Janka!! És gyönyörű, szép nagy baba!!!!!
Beus,
Máté majdnem 6 kg???
Azt a kutya!!!! Zoé 5,5 kg!! Olyan kíváncsi vagyok rá!!!!!!
Szép napot mindenkinek!!!