Új privát üzeneted érkezett!

Most nézem,Szandra te itt vagy,mostmár nem magaddal levelezel. :wink:
Dalma

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Sziasztok!

Minden névnap -szülinap-hónapfordulós babának és mamának Sok Boldogságot kívánok!

Mazsuzs,
Jól esett, hogy érdeklődsz felőlünk... :oops: :D
Viki jól van, sokat mosolyog és pakol folyamatosan. Tegnap etetéstől- etetésig aludt. Lehet, hogy ez a rossz idő az oka?

Szerintem, a kisfiad azért eszik most ilyen sokat, mert három hétig nem kapott annyi kajcsit amennyi elég lett volna neki, így most beakarja pótolni a lemaradást. Viki is ezt csinálta. :wink: Egy ideig ez lesz, de aztán beáll a mennyiség, ha ennyit kér hát ennyit adj neki. Az elhízástól egyáltalán ne aggódj. Az a lényeg, hogy a pocak legyen tele, és akkor ő is sokkal nyugodtabb lesz és persze Te/Ti is. Amint behozta a lemaradást látod rajta, hogy sokkal nyugodtabb lesz, többet fog aludni is. Annyit változnak a babák, kb. 6 hétig nyúlnak, aztán 6 hétig híznak. Viki majd most kezd gömbölyödni, aztán megint nyúlni fog. Ez így van rendjén. Amint rendesen tele lesz Nándi kis pocija, máris nyugottabb lesz, hacsak hasfájás nem fogja zavarni és reméljük nem. Mi is azt hittük az elején, hogy biztos a hasa fáj, közben meg nem kapott annyi tejcsit amennyit szeretett volna és non-stop sírt. :roll: De amint tápszerből annyit evett amennyit nem szégyellt máris kisimúltak a ráncai. :lol: :D Két hónapos korára állt be a rend, hogy négy óránként egyen 4x170-et, majd később már a 200-at is megette. Mindenki csodálkozik a mennyiségen, de ő csak négyszer eszik ennyit, és nem is látszik meg rajta. Ne aggódj, ha el is hízik, majd ha mászni, vagy menni fog ledolgozza, hidd el.
Nándi semmilyen cumit nem fogad el? Az is megnyugtatná, azért próbálgasd.
Séta..
Ha jól felöltözteted Nándit nemhogy árt neki a levegő, hanem még használ is. Erősíti az immunrendszerét, egy félóra - 40 perc nem árt, sőt! Ha takarója hideg, de a baba meleg, illetve a tarkójánál meleg, akkor biztosan nem fázott. Gondold el aki igazán télen szül (mint pl. én) nekem is ki kellett vinnem valahogy a Vikit, pedig nem igazán +15 fokok repkedtek. A "friss" levegő a lényeg.

Etetéssel kapcsolatban, nekem már rémálommá változott a szoptatás, amennyit én kinlódtam 5 hétig, és nagy megkönnyebbülés volt a tápszerre való áttérés. Tudom furin hangzik, de teljesen szétidegeltem magam, hogy a kisasszony nem akarja leszívni, pedig majd szétrobbant a mellem, állandóan folyt a tej, mindenem úszott a tejtől és mégsem kellett neki. :x Persze egy olyan baba, mint pl. Szonjus aki 10-15 perc alatt leszívja az adagját, egy ilyen babával biztosan ez a könnyebb, hogy csak rácsatlakozik és feltőltődik. Nekünk ez jutott.

Eszti,
Réka fülbevalója is szép, én is gondolkodtam egy ilyenen, de végül a páromnak ez tetszett, amit felraktam. Már csak keresnem kell egy kozmetikust aki szépen megcsinálja.

Dalmacska,
Én is vizesedtem úgy mint Te. Csak a lábammal tudtam mit kezdeni, úgy hogy felpócoltam őket. A kezemre nem volt semmi megoldás elviseltem, bedagadtak, és hajlítani sem tudtam őket, még a redőnyünket sem tudtam felhúzni, csak nagy nehezen, elég hosszú ideig tartott, de szülés után egyből elmúlt. Már nincs sok neked sem, kitartás! Próbálj meg mindél többet pihenni, feküdni. Tudom nem könnyű.

Csajok,
Most akkor 27-én talcsizunk? Játszóházban? Jó lenne lefixálni mielőbb, hogy Gyuridokiék is tudjanak időben jelezni, hogy tudnak jönni vagy sem. Szerintem legyen játszóház az biztos, ebben a bolond időjárásban.

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
finike

Látod Szandra, nem vagy egyedül.... a tükör helyett itt vagyunk mi :lol: :D :D

Kép
Kép
finike

Helló Csajok!

Vagyok, vagyunk csak a hosszú hétvégén Apa kisajátította a szgépet, így csak mostanára tudtalak titeket visszaolvasni!

Minden hónapfordulós és szülinapos babának nagyon boldog hónap- és évfordulót kívánok!

Mazsuzs!
Én úgy tudom, hogy a babáknál általában 3 és 6 hetesen, ill. 3 hónaposan van egy hirtelen fejlődés és ekkor egyik napról a másikra megnő az étvágyuk. Szerintem Nándi babánál is éppen ez történt, úgyhogy ne aggódj biztos nem fog elhízni! Ez kb. nálunk is így volt.

Szandra, Dóri!
Továbbra is gyönyörűek a lányok!!! :D :D :D

Dóri!
Ági annyira édi ahogy tartja a kistesót! (talán Blankát?)

Szandra!
Nagyon jóóóóóóó az egyen-szerkó! Annyira édesek amikor ilyen édi-bédi egyencuccban vannak! Én is imádom egyformába öltöztetni Zsófit és Zétit, csak nálunk a szinek különbözőek.

Csajok!
Akkor most hol is találkozunk?

Dalmacs!
Sajnos vizesedésre nekem sincs tippem. :( Az utolsó pár hétben én is vizesedtem, ugyanúgy mint Te és bizony leginkább az ujjaimon vettem észre. Alig tudtam őket behajlítani. :? Ezt sajnos el kell fogadni, bár bevallom, hogy én szülés után méginkább vizes voltam, de kb. három hét után nekem is elmúlt. Ugyanakkor sokaknak szülés után szinte rögtön elmúlik. Remélem Te ezek közé tartozol!

Eszti!
Nagyon szép fülbit válaszottál Réka babának! Biztos jól fog állni Neki! :D

Szép estét Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Sziasztok,

Szandra,
Persze, itt vagyok ám olvasó-üzemmódban :D Édes vagy, Ti is hiányoztok…
Hétfőtől megyek újra dolgozni. Persze nincs sok kedvem, de talán jobb lesz.
Hát, nem vagyok túl fényesen. Ma döbbentem rá, hogy lelkileg egy „kissé” roncs lettem. Sokat vagyok feszült, mindig ott jár az agyam, ahol nem kéne (milyen volt a terhesség, mi lett volna ha…), persze tudom, hogy még minden nagyon friss, és idővel könnyebb lesz, de az még arrébb van…

Mindenkinek millió puszika!

Kép

Kép
zsókuci

CSajok!

Talihelyszínnek jó a Savoya Parkban lévő játszóház?
Most nyílt, vadi új, van szoptatós helyiség, babamosdó, és nagyon szép újak a játékok, ja és nincs tumultus.

Címe: 1117 Hunyadi János út 19. A lágymányosi hídtól kocsival kb. 6-7 perc.
BKV-val a 18/A villamos jár most a Fővárosi MŰv ház elől. Menetideje kb. 20 perc.

Jó tágas a játszóház, nem olyan , mint a Lurdyban és a játékok is vadi újak.

Várom a visszajelzésetek, hogy ha jó akkor hivatalosan is kihírdethessük.

Üdv:Dóri
Vendég

CSajok!

[size=18]Talihelyszínnek jó a Savoya Parkban lévő játszóház?
Most nyílt, vadi új, van szoptatós helyiség, babamosdó, és nagyon szép újak a játékok, ja és nincs tumultus.

BKV-val a 18/A villamos jár most a Fővárosi MŰv ház elől. Menetideje kb. 20 perc.

Várom a visszajelzésetek, hogy ha jó akkor hivatalosan is kihírdethessük. [\size]

Üdv:Dóri
Vendég

NA remélem most jó lesz :D gyakorolom a hozzászólást!

Talihelyszínnek jó a Savoya Parkban lévő játszóház?

Várom a visszajelzésetek, hogy ha jó akkor hivatalosan is kihírdethessük.

Vendég

Zsókuci!

Elhiszem, hogy nincs sok kedved bemenni dolgozni.
Nem lesz könnyű, az a sok szánakozó pillantás...
De a munka talán eltereli valamelyest a figyelmedet.
Férjed hogy bírja?

Örülök, hogy olvasol minket. :D

Üdv: Dóri
Vendég

Sziasztok,

Mi ugyan a város másik felében lakunk, de értetek mindent :D Szóval nekünk jó!
Akkor kedden lesz a nagy nap?

Zsókuci,

Én is nagyon sokat gondolok rád :D
Gyere minél gyakrabban!

Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

sziasztok!

Szülinaposokat, hófordulósokat Isten éltesse sokáig!!!!

Dóri! a talin fotoznák le az összes gyereköcöt? mert 29én JOhanna nem lesz itthon :( most jutott eszembe :oops:

Zsókuci! én is sokat gondolok Rád.

velünk nincs semmi újság. Szét vagyok esve. Túl sokat vállalok sztem remélem teljesíteni is tudom.
holnap visszaolvasok.

p jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Nekünk jó a Savoya Park-i játszóház, megyünk kocsival.
Csak vki pontosan írja le, hogy a Lágymányosi-hídról mikor merre kell lekanyarodni, hogy odajussunk :lol:

Akkor 27-e? Kedd?

Zsókuci!
Örülök, hogy jelentkeztél!

Pápá: Eszti

Kép Kép
fricky

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntőket.

Nem fogjátok elhinni, de a véreredmény még mindig nincs meg. :cry:

Nekünk jó lenne a 27-e, csak az a bajom, hogy mi du. angolra is megyünk ezért én nem szeretnék a város másik végébe menni. Miattunk ne tegyétek át, de a lényeg, hogy mi akkor inkább most nem mennénk. Majd legközelebb.

Tücsök

Kép

Kép
mtücsök

Helló Csajok!

Gyorsan írok pár sort míg lehet, és hogy ne önmagatokkat beszélgessetek (Szandra) :-) ! Köszönjük a hónapfordulós köszöntéseket mindenkinek!
Ha Nándi baba nagyobb lesz, remélem mi is betudunk menni egy találkozóra.

Pociló! Mi volt a kardiológián?

Szami! Elküldheted a hordozókendős telefonszámot, de mint már említette én nem pesti vagyok, és míg bejutok a fővárosba az kb. 1-1,5 óra. Hétközben egyszerűen nem hiszem, hogy eltudok szabadulni, mert nincs kire hagyni a babát, hétvégén pedig nem tudom van-e lehetőség a hordozókendő használatának megtanulására, akkor tart-e bemutatót az illető.

Szandra! Köszi a hosszan kifejtett magyarázatot, jó hogy ílyen részletesen leírod a tippeket, lehetőségeket a problémáimra. Lesz még kérdésem a levél végén, arra is írjál majd valamit ha tudsz! Köszi. :-) A két kép Tamiról nagyon aranyos, nekem nem is a fülbevaló tűnik fel, hanem hogy milyen helyes a kiscsaj.

Finike, Adra! Köszi a biztatást, miszerint Nándi baba nem fog elhízni. Remélem, hogy nem. Én is olvastam ilyen periódusokról amikor kicsit többet esznek. Remélem, hogy ő is beáll lassan az etetések számával és mennyiségével fix alkalomra/mennyiségre bár még van időnk ha Viki Finikének 2 hónaposan állt be. Mostmár napok óta 6 alkalom a kaja, de ez nem jelent semmit, egy kis csúszás és mindjárt lehet belőle 7 alkalom is...

Finike! Azért te még a "szerencsésebbek" közé tartoztál, ha dőlt belőled a tejcsi, bár gondolom elég idegtépő lehetett, hogy a picur nem szívja pedig van. Ez azt hiszem, hogy még az én esetemnél és rosszabb érzés, mert lenne mit de nem szívja, nálam nem is volt mit. De azért mindig ott motoszkál az emberben, hogy mindent megtett-e az ügy érdekében...

Vannak új kérdéseim, ugyanis a védőnőnek se híre, se hamva, hívni pedig nem akarom mert már hétvégén rátelefonáltunk egy kérdéssel, és tudom, hogy ez a dolga de nem akarom minden nap hívni.

Hogyan lehet megismerni egy tápszeres babánál ha megy a hasa? Ugyanis azt mondták, hogy a tápszer visszafogja a kakis pelusok számát..

Már két hete orszívozzuk az orrocskáját. Nincs láza szerencsére, vagyis ez csak egy sima nátha lehet? Mennyi idő múlva múlik el? Vagy már gyanakodjak a levegőre ami a szobában van?

Előre is köszi a tippeket.

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Fricky!

Az útvonal igen egyszerű,mert az az út, ami lejön a lágymányosiról (Szerémi) egyenes oda visz :wink: Ki van táblázva, hogy Auchan, Savoya park, de látod is, mert mellete megy az út, MOst nyílt meg az Asko bútor és egy Obi is van itt, szóval nem lehet eltéveszteni.

Tücsök!
Honnan jönnétek?
Lehetne más helyszín is, csak senki nem írt semmit, úgy meg elég nehéz, én meg csak ezeket ismerem :wink: Mert tudod minden szentnek maga felé... :lol:

Sid!

lesz fotózás, de a terv nem 29, hanem 27, az sem jó?

Dóri
Vendég

Sziasztok!!

Mazsuzs!
Köszönöm az érdeklődést, szerencsére minden rendbe van Marcussal. Majd 1 éves korában vissza kell vinni.
Kaptál időpontot?

Jáminnak sok BOLDOG SZÜLINAPOT!
ÉS A TÖBBI BABÁNAK IS BOLDOG HÓ ÉS ÉVFORDULÓT!!

Kép
Mindenkinek sok szépet és jót kívánok!

Sziasztok:Pocilo :wink:

Kép

Kép

Kép
pocilo

Sziasztok!!

Mazsuzs!
Köszönöm az érdeklődést, szerencsére minden rendbe van Marcussal. Majd 1 éves korában vissza kell vinni.
Kaptál időpontot?

Jáminnak sok BOLDOG SZÜLINAPOT!
ÉS A TÖBBI BABÁNAK IS BOLDOG HÓ ÉS ÉVFORDULÓT!!

Kép
Mindenkinek sok szépet és jót kívánok!

Sziasztok:Pocilo :wink:

Kép

Kép

Kép
pocilo

Hello!

Dóri!

Én megértem, hogy olyan helyre esik a választás ami a többségnek főleg neked közel van, hiszen három gyerekkel neked sem lehet könnyű.

Egyéként mi Újpesten lakunk. Én igazából nem gondolkoztam rajta mi lenne a jó, mert én abból a szemponból vagyok macerás, hogy inkább elmegyek csak ne nekem kelljen szervezni. :lol: :lol: :lol: Ezzel most a legnagyobb bajom, hogy aznap még máshova is kell menni és azért nekünk a Lurdy is elég messze volt, de legalább nem kellett átmenni Budára.

Azért köszi, hogy gondoltál ránk.

Boldog szülinapot Jázi.

Kép

Tücsök

Kép

Kép
mtücsök

Sziasztok!

Nekünk oké a Savoya Park 27-én. Köszönjük Dóri, hogy legalább Te mondtál valami tippet, hogy hol legyen a tali.

Mazsuzs,
A védőnők azért vannak, hogy zaklassuk a butábbnál-butább kérdéseinkkel, akár naponta is. Ilyenkor megértik, hogy egy kezdő anyukában rengeteg a kérdés és ezeket valakinek meg kell válaszolnia. Hívd nyugodtan, de azért mi is szívesen segítünk, ahogy tudunk. :D
A tápszeres babáknak tényleg lehet kevesebb a teli pelus szám, de szerintem ez inkább babafüggő. Nekünk napi 1 volt, mostanában pedig minden etetés előtt tele van. Elején nagyon folyós, jól telerakják (legalábbis nálunk így volt), aztán ahogy elkezditek a szilárd táplálékot egy picit megváltozik, nálunk nem csak a kaja szilárd, de a végtermék is. :wink:
Azért nem kell mindenben minket utánoznotok! Nálunk is volt egy ilyen orrfolyós szakasz, kb. 2 hétig tartott, de se láz, csak szörcsögött, és ezért volt muszáj szívni, de jött is a kis drágámnak. Azt mondják, hogy annyiszor szívd ahányszor te kifújnád az orrodat. Persze figyelni kell, hogy a torkán szörcsög, vagy az orra van tele, egy picit más a hangjuk, így nem muszáj mindig szívni. Lehet kapni recept nélkül Cebion cseppeket ez kisbabáknak C vitamin, ezt is belecsepegtetheted a tápszerébe, illetve van már orrcsepp is a babáknak, ennek most nem jut eszembe a neve, de a gyerekorvosotokat felhívod biztos megtudja neked mondani.

Boldog Szülinapot Jázminnak!
Kép

Kép
Kép
finike

Sziasztok,

OFF:
Csajszik,
Chestivel úgy döntöttünk, hogy hétfőtől elkezdjük a 90 napos diétát. :wink: A kérdés az, hogy van-e valaki aki csatlakozna hozzánk. A diéta részleteit megtaláljátok a www.mindmegette.hu –n. Valószínűleg nyitunk neki egy új topikot is, ha meglesz, jelzem. Szóval várjuk a fogyni vágyókat. A tervezett kezdés: hétfő. Így együtt tudnánk haladni, bíztatni egymást, és megosztani egymással a kajákat, ezzel könnyítve a változatos étrend kialakítását. :D

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Szia Zsókuci!

Én április 1-től szerettem volna elkezdeni ezt a diétát, de ha Ti hétfőtől kezditek akkor Veletek tartok.

Puszi

Kép
Kép
finike

Finike,

szuper!! :D:D:D Na, akkor majd megírom, ha meglesz a topik rá! :D

Pusszantalak!

Többiek? :D

Kép

Kép
zsókuci

Finike, és persze többiek :D

A fenti topik itt található: Babanet társalgó > Életmód> *** 90 napos fogyi***

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok Lányok!

Nekünk is jó a Savoya park. Akkor marad a 27-e?

Mazsuzs!

Írtam privit. Porszí ügyben, ilyenkor még a vissza bukott tejcsi, tápi is bekerülhet az orrba és attól is szörtyöghetnek. Nem biztos, hogy feltétlenül náthás a baba!

Jázminak és Dórikának Boldog szülinapot kívánunk!

Zsókuci!

Örülök,hogy írtál. Sokat gondolok Rátok. A fogyihoz sok sikert kívánok.

Szami

height="80" border="0" alt="Lilypie - Personal picture" />
szamikám

Zsókuci!
Én még nem terveztem a fogyit, majd vmikor nyáron elkezdem! De akkor nekem is a 90 napos lesz. Ezt csináltam Bence után is, és nagyon jól bevált.

Jázminkának sok boldog szülinapot!

Na, remélem odatalálok, de ahogy Dóri leírta, azt hiszem tudom hol van.

Mazsuzs!
A C vitamint tényleg megpróbálhatnátok! Lehet, hogy azzal 2-3 nap alatt rendbejön!

Kép Kép
fricky

Sziasztok!

Köszönjük a szülinapi köszöntéseket. Megmutattam Jázminkámak a kis képeket,nagyon tetszettek neki! :D Főleg a lufis,hosszú percekig nézte. :lol:

Finike!
Hát valóban nem könnyű ez a pihenés téma :roll: . Ma például ablakot pucoltam... :oops: :roll:

Adri!
Akkor látom te is hasonló helyzetben voltál,én is nagyon remélem,hogy a szülés után rögtön megszabadulok tőle. Majd kiderül. :roll:
Ráadásul ez,hogy a jobb kezemen az ujjaim végei teljesen el vannak zsibbadva,azt mondták hogy a kislányom nyom egy idegszálat és ez is csak a szülés után fog megszűnni.

Zsókuci!
Örülök én is hogy itt vagy!
A fogyókúrás dologba én most természetesen nem nevezek be,de nektek nagyon sok sikert kívánok hozzá! :wink:

Mazsuzs!
A kérdéseidre én már semmi újat nem tudok válszolni, de szerintem is nyugodtan bombázd csak a kérdéseiddel a védőnőt. Hiszen ez a dolga,hogy tanácsokat adjon!

Dalma

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Zsókuvi, asszem én is elkezdem veletek ezt a diétát, sokkal jobb lesz támogatással.

KépKép
tibicsoki75

Zsókuci, bocs :oops:

KépKép
tibicsoki75

Ejnye bejnye!
Én még szoptatok!!!! Így, hogy adjam le a nagy kufferomat? Szerintetek ezt lehet akkor is? Úgy tervezem, hogy még egy hónapig csak az anyatejcsi és csak utána kezdek el adni neki mást is.
Kezdjem egy hónap csúszással a 90 naposotokat?

Remélem, hogy 27-én mi is el tudunk menni, nekünk ez csak most péntek délután derül ki mert apa csak akkor tudja meg a jövőheti beosztását. Mérges leszek ha pont aznap dolgozik.

Mazsuzs!
Ne legyél szégyenlős, nyugodtan hívd a védőnőt akármi kérdésed van, sőt ha lelki "befordulásod" van akkor is. Neki pont ez a dolga. Nem csak akkor kell jeleskednie amikor megszíd, hogy mennyi kiló ment rád egy hónap alatt :wink: . Légy bátor és nyugodtan kérdezz.

Adra!
Ti is jöttök a bulira? Jó lenne.

Jázmin!
Nagyon boldog születésnapot kívánunk neked!

Kép

Szandra

szandrakiss

Szandra!
Én csináltam a 90 napost Bence után, és szerintem egyáltalán nem gáz. Szóval nem hiszem hogy a tejhozamra kihatással lenne, mert minden tápanyagot megadsz a szervezetednek, nem éhezel. Csak arra kell igazán figyelni, hogy mikor mit eszel.
A lényege az egésznek az, hogy első nap csak zöldség, második nap csak fehérje, harmadik nap csak keményítő, és a negyedik nap... hűűűű azt elfelejtettem. De ha megnézed a honlapot, amit Zsókuci írt, akkor ott tök jól le van írva minden.

Megyek vasalok egy kis Réka-rucit :wink:

Kép Kép
fricky

Helló Csajok!

Szandra!
Én is, vagyis: mi is megyünk a talira! :D :D

Figyu Csajok!
Nem baj, ha az Anyósom is eljön velünk?
Még nem voltam a picikkel sehol sem egyedül, így nekem sokat számít, ha van velem valaki. Nekem nagy szerencsém van vele, mert nagyon aranyos, és nagyon szeretem őt. Napközben is ő segít nekem.

Dalmacs!
Hű, azért az még durvább, hogy az ujjad is zsibbad! :? Nekem ilyen nem volt, de elég rossz a "sima" vizesedés, nem még a zsibbadás. Gondolom még kevésbé tudod így a kezedet használni. Kitartás!

Zsókuci!
Örülök, hogy jelentkezel időnként! :D Vigyázz nagyon magadra! A fogyókúrához kitartást kívánok Nektek, lehet hogy később én is csatlakozom majd Hozzátok.

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Sziasztok!

Szandra!

Gratula! Nagyon ügyes Edo baba. Remélem ti is el tudtok jönni!

Adri!

Szerintem a többiek nevében is írhatom, hogy nyugottan jöhet a picik mamája is. Ez csak természetes! Jó, hogy ilyen jó a kapcsolatok!

Mi jól vagyunk. A náthából is meg gyógyultunk ( gyorsan le iskopogom).
Szofi ma kapot töllünk egy új autós ülést, mert a hordózója már elég kényelmetlen volt Neki. Képzeljétek, több mint 9kg és olyan 73-75cm hosszú. Apja lánya, bár kicsinek én is ilyen husi voltam. Hál Istennek az evésével nincs probléma.

Remélem Mindenki jól van. Puszi Nektek!

Szami

height="80" border="0" alt="Lilypie - Personal picture" />
szamikám

Sziasztok!

Jázmint Isten éltesse sokáig!!!

Adra! sztem sem "baj" ha jön a nagyi is.

Szandra! Edónak grat a forduláshoz!!!

Eidna

Kép
Kép
sidney

Sziasztok!

Nekünk is jó a kedd!!!! JAF bulira!!! Majd lehet, hogy én is elviszem apát mert akkor jobban le tud fáradni a Tami mert apa szaladgál vele én meg tudok veletek beszélgetni Edóval a kezemben. Nem baj?

Zsókuci!
A fogyival kapcsolatban arra gondoltam, hogy a második hónapotoknál kezdeném az én 90 napomat mert már akkor akarok mást is adni az Edónak de addig még fontosabb a tejcsi mint az anya nagy segge :wink: :oops: :lol: .
Remélem így is bevesztek a csapatba :roll: . Vezetünk majd ilyen kilótáblázatot is? Jaj én nem merem elmondani, hogy most mennyi a súlyom!!! :oops:

Szandra

szandrakiss

.

Csajok!

Akkor tali 2007.03.27 10:00 Savoya Park Dzsungel Kalandpark

Akkor most elkészítjük a közös fotót az osztály falára szánunk, jó nagyban:)
Ha gondoljátok lehetnének egyforma színű mondjuk fehér body-ban(az unisex) és farmerban (1 év alattiaknál természetesen ez rugdalózó (lányoknál ha van rózsaszínű rugi az szuper lenne.)

Kísérők, én is viszek egyedül nem menne :wink:

u.i.: Írok GYuri dokinak is, hátha tőlük is megtiszelnek a jelenlétükkel.

ÜDv : Dóri
Vendég

Csajok!
Val.szeg nekem meg anyukám jönne, mert csak így tudom aznapra megoldani a kocsit.

Viszont a fehér body egy kissé necces :lol:
Ahogy a fiamat ismerem, nem sokáig lenne fehér :lol: 8)
De azért még meglátom :wink:

Pá: Eszti

Kép Kép
fricky

Sziasztok!

Van egy rossz hírem, a Tami visszaesett a náthába. Ezerrel nyomatom neki a citromos mézes teát, remélem meggyógyul a keddi buliig. Csak akkor megyünk ha már hétfőn teljesen tünetmentes lesz mert sok pici babóca lesz ott és nem akarunk senkit megfertőzni :cry: .

Nevettem a fehér bodyn mert nálunk minden színű ruha fellelhető csak a fehér nem, de ígérem megoldjuk. Sőt nekünk van az Edókára is farmernadrágunk.

Most megyek mert Edó :cry:

Szandra

szandrakiss

Sziasztok,

örömmel adom hírül, hogy kisfiam, Márton óramű pontossággal márcus 12-én, a kiírt napon hajnalban megszületett.
Nagyon gyors és könnyű (első) szülésem volt. Márton nagyon ügyes kis cicimasszőr, így szerencsére, neki is köszönhetően, a szoptatás igazi élmény.

Nagyon köszönöm a kórházzal és az egyebekkel kapcsolatos kérdéseimre adott válaszaitokat!

A kórházi napok a maguk módján kellemesen teltek. Az egyágyas szobának csak az előnyeiről tudok beszámolni. Ami egy nagyon picit összezavart, hogy a kérdéseimre a csecsemősöktől néha eltérő válaszokat kaptam, de rossz tapasztalatom velük sem volt.

Ezúton szeretném még egyszer megköszönni az Aranykezű Hartman doktornak a 9 hónap támogatást, biztatást és, hogy Czövek Ági szülésznővel együtt, segített világra hozni a kisfiam.

Csillagmaci
csillagmaci

SZiasztok!

Csillagmaci! Nagy gratuláció Nektek. Örülök, hogy ügyik vagytok szopi ügyileg is.
Szüléstörténetedet várjuk bővebben is!! :D

Keddi tali jó, bár JOhanna nem lesz itthon, úgyhogy egy gyerekes leszek.

Tibicsoki! Annáékat is hozzad!!!

Szandra! sok-sok gyógypuszi Taminak. Próbáld meg az osscilot /hoemo/ vízben feloldva. és még a graiphruitmagolajat vagy mit 5 csepp a teába. Nincs mellékíze.

Háááát én elolvastam a fogyi feltételeket és én ehhez gyenge vagyok. inkább kevesebbet eszem. Azért mindenkinek nagyon fogok drukkolni. Nálam csak ügyibbek lehettek :D

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Csillagmaci!
Hatalmas gratula, és sok sikert!
Persze elvárunk a továbbiakban is!

Eszti

Kép Kép
fricky

Helló Csajok!

Csillagmaci!
Nagy-nagy gratula a kislegény születéséhez! Örülök, hogy ilyen ügyesek vagytok a szopiban! :D :D A szüléstörténeteted, pedig nagyon várjuk!

Szandra!
Gratula Edókának a forduláshoz! :D Taminak sok-sok gyógypuszit küldök, és nagyon drukkolok, hogy el tudjatok jönni kedden!!

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

CSILLAGMACI!

GRATULÁLOK MÁRTONHOZ SOK EGÉSZSÉGET ÉS TEJCSIT KÍVÁNOK!
Kép
Pocilo

Kép

Kép

Kép
pocilo

Csillagmaci,

Sok vidámságot a kislegényhez! Ügyesek vagytok!

Szandra,

Gratulálok Edónak a forduláshoz! Szonjus is próbálkozik, de még nem tudja átbillenteni a nagy fenekét :D

Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

Csillagmaci

Kép

Szandra!

Taminak jobbulást. Kép

Ez a vidám kis malackát küldjük neki, hátha segít a gyógyulásban. :D

Tücsök

Kép

Kép
mtücsök

Szisztok!

látszik, hogy szép idő volt ma!!! :D

Ki merre járt?

Johanna elment ma szüleimmel Debrecenbe, szerdán jönnek haza. Most van először nélkülünk "nyaralni". jól érzi magát.
Bulcsúnak nagyon hiányzik, állandóan emlegeti, keresi. Persze nekünk is hiányzik, főleg, hogy szilveszter óta nem aludt máshol, csak itthon.

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Köszönjük a sok gyógydrukkot aranyosak vagytok. Isszuk a tejjját mézzel meg szedjük az osscillo...... akármit eddig úgy néz ki hat a dolog ma már csak 4-5 orrfújás volt és olyan ügyi a drágám, hogy nem kell porszívózni mert ki tudja fújni. Persze mindig mondom neki, hogy erősen fújja mert csak akkor fog meggyógyulni és csak akkor mehetünk a gyerekekkel a játszóházba játszani, mondanom sem kell, hogy a szép anyai kérés az nem ér semmit de ez.... :wink: :lol: :lol:

Mtücsök!
Köszönjük a malackát nagyon tetszett a Taminak, mondtam neki, hogy ezt a Dóri küldi, hogy gyorsan gyógyulj meg erre kérdezte ki az a Dóri és én jól megmutattam neki az első bulin készült képet a Dóriról :) :) .

Ígérem holnap jelentkezünk, hogy tudunk e menni. Nagyon jó lenne veletek megint talizni. Most megyek és dobok egy szunyát én is.

Szandra

szandrakiss

Sziasztok!

Először is mindenkinek gratulálok, aki most született :), most fordult meg :), a képek nagyon jók, szépek a gyerekek, a beteg gyerkőcöknek pedig jobbulást kívánok/kívánunk.
A segítségeteket szeretném kérni. Olvastam, hogy többen választottátok a hormontartalmú spirált, és szeretném ha megosztanátok a tapasztalataitokat ezzel kapcsolatban. Már sok jót és rosszat is olvastam/hallottam róla, de az információból sosem elég
:lol: .
Előre is köszönöm.
A kicsifiam rázendített, nem bírja, ha anya netezik (mindig csak az olvasásig jutok). :lol:

További szép napot!

Dettee
dettee

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: