Új privát üzeneted érkezett!

Juci
Mindenkit kitesznek ilyen hamar?! Nem semmi!
Minden rendben van, nagyon jó!!!!!
Ki lesz itthon a dokid?

manda

Juci, de jóóóó!!! További kellemes hányást kívánok :D
süni76

Sziasztok,

Bibar,
Hát, az a veszély nem fenyeget, hogy elfogyok :wink: :oops: Bőven van miből leadni… :lol:

Lukrécia drágám,
Ezek nagyon jó hírek ám!!! :D:D:D:D Babatapik mennek mától Neked is: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D
(Bibar, kérlek add át Lukréciának, jó? :wink: )

Gil,
Sajnálom :( Majd legközelebb!!!!

Kriszti,
Még hátha… drukkolok :D
Kérlek, a táblában írj át arra, hogy: „egyelőre pihenés”. Ez jobban megfelel a valóságnak jelenleg. Köszönöm.

Lexi,
Remélem nekem is bejön majd ez a 90 napos. Már egyszer elkezdtem a nyáron, csak aztán elmentünk nyaralni, és annyi lett… :wink: Mondjuk most is megyünk Húsvétkor Miskolctapolcára, de csak kibírom valahogy :lol:

Nellike,
Drukkolok, hogy úgy 9 hónapig, de inkább még tovább a szopi miatt ne tudd elkezdeni a fogyit! :D Drukkolok, mennek a babatapik: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Estrella,
Természetesen Neked is: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Süni,
Szuper! Nemsokára visszakapod a fagyibabákat :D

Baby?????

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Nellike
Nagyon eltüntél!Mi újság?Hogy érzed magad?
gabicsibe

Itt vagyok, most értem csak haza a munkából és elég szar napom volt.

Csajok! Barnázom!!! :cry: :cry: :cry: és úgy érzem, holnap meg is fog jönni, mert eléggé görcsölgetek is :cry: Úgyhogy Estrella, gabi rajtad a topic szeme!!

Babyke? Ne várakoztass minket, mert már tükön ülünk!
nellike

Jézusom! Most látom, hogy a Gabi-t kis G-vel írtam, bocsi :oops: Csak közben az idegesít, hogy még mindig nem tudok hosszú ü-t, ö-t írni, úgyhogy ne nézzen senki bunkónak légyszi, hogy a tükön szót rövid ü-vel írtam, de így néz ki, ha begépelem: tqkön :( :oops:
nellike

Manda, a nagy tömeg miatt, gondolom, ha minden ok, akkor hamar kiteszik a szűrünket :cry:
Bata Barnabáshoz szeretnék járni, holnap délelőtt be is jelentkezek hozzá. Ő csinálta a laparomat és nagyon kedves volt, pedig akkor látott először. Meg unokatesóm is nála szült, és ő is meg van elégedve vele.

Süni! Kipróbálam a BMC WC-t is :oops: Délben kerültem be :cry: és olyan meleg volt a folyósón :shock:

jucicuki

Nellike
Nem korai még,hogy megjöjjön?
Nem tart szerintem senki bunkónak!Én is szoktam olyanokat írni,hogy csak na!És nem haragszom,hogy kis g-vel írtad a nevem! :wink:
gabicsibe

Gabi!

Holnap leszek a 26. napon, úgyhogy de igen, korai. Viszont a Zita West könyvében olvastam, hogy a ciklus elsö fele, ami a tüszöéréstQl az ovulációig tart, az változó. Lehet a a tüszürepi a 12-16 napon is , viszont a második fele , tehát az ovulációtól a mensiig tartó szakasz állandó, 14 nap telik el. Mivel nekem a tüszQrepedés a 12. napon volt, akkor sajnos hozzáadva a 14 napot tényleg holnap kéne megjönnie, és nagyon úgy is néz ki a helyzet, hogy meg fog a szemétje. :cry:
nellike

Nellike
abból azért még bármi lehet ám :oops: :oops: nem leirni a dolgot :? :? én még azért drukkolok neked 8)

Juci
nagyon örülök hogy minden okés,további kellemes pocakosodást kivánok :lol: :lol:

Vicuska
de jo hogy te is felbukkansz néha,örülök hogy jól vagy :lol: :lol:

bibar

Köszi Bibar!

Hétföig várok, aztán mindenképpen megyek a dokihoz, ha megjön, ha nem, mert gyógyszert is kell íratnom. :(
nellike

Sziasztok!

Itt vagyok ám:)
Sajnos, annak a fránya tesztnek igaza volt, nem sikerült:( Mi tudtunk, így annyira nem vagyunk elkenődve, csak egy kicsit!
Ami ezután lesz: megjön a mensim, elmúlik és utánna beteszik a maradék egyke kis fagyikámat:) Mi is,mint Sünike és férje, kifizetjük a 100 eft-ot, így nem jelentik a TB-nek és nem csökken a lehetőségek száma sem:) Azután, ha ez nem sikerül,mint most (tudom, nem így lesz:)), de ha mégis, akkor elővesszük a fagyasztott petikéket és belőlük próbálunk kihozni valamit:) (persze megint 100 Eft-ért) és végül (remélem), ha ez sem sikerül, akkor júniusra adott időpontot Wiegandt a lombikra, (lett volna még májusra is, de ezt találta jobbnak) ami ugye a szurizás, leszívás, meg minden ami kell! Szóval ennyi az elkövetkezendő három hónap programja:) Valamelyik majd csak bejön!!!:)
Judit,
te mikor és hol voltál, ha Sünivel te is taliztál, én hogy hogy nem taliztam veled? GRATULÁLOK:) Azt hiszem sokan irigyeljük a mai napodat:) Persze csak egészséges irigység,ne vedd rossz néven, érted???:) Vigyázz magatokra! De azért még írsz nekünk is, ugye?
Manda,
azt hiszem te kérdezted, egy hónapban 20 lombikot csinálhat egy orvos, ebbe nem számít bele, olyan,mint pl Süni, meg én, hogy kifizetjük a költségeket! (fagyasztott beültinél)
Lukrécia,
nagyon ügyesek voltatok:) Szorítok, ennek most sikerülnie kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pihenj!!!
baby.81

Sziasztok,

Baby, Gil sajnálom, hogy így alakult, de majd következő biztos sikerül, szoritok nagyon.++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lukrécia neked is mennek a babatapik+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Jucicuki gratulálok :D

Nellike, abból én szerintem is bármi lehet ám nem leirni a dolgot én nagyon drukkolok neked ++++++++++++++++++++++++

Nálunk apának jövő héten lesz a biopsia és utánna mi is indulhatunk, izgulok, hogy alakul, jajj csak ne fájjon nagyon neki.

csibe
csibe32

Baby
sajnálom de ügyesen állsz hozzá,remélem nem kell menned már juniusban uj stimura :oops: Sünikével együtt tessék a fagyisok táborát erősiteni :oops: :oops:

Csibe
hú,drukkolok apának a jövö hétre,irjál majd nekünk hogy mi volt 8) 8) az én férjecském jövö hét szerdán megy sperma vizsgálatra,remélem már nem lesz benne baci és akkor indulhatok én is a stimura :lol: :lol:

bibar

Baby
Nagyon sajnálom!De látom azért tanultál egy kis pozitivitást!!Csak így tovább!!!A következő biztosan sikerülni fog!!!!!!!

Nellike
A legelsőt nekem is a 12.napon csinálták meg,de még is 28. napra jött meg!Addig ne keseredj míg rendesen meg nem jön!!!!!

Csibe
Reméljük a legjobbakat!Szorítunk párodnak is!
gabicsibe

Krisztike
Köszi az infót!
gabicsibe

Sziasztok Lányok!

Megvagyok ám én is, csak mostanában kevesebb időm jut a netre, mert már dolgozom. Kicsit szokatlan volt, hiszen kb. 2,5 hónapig itthon voltam, de egy cseppet sem bánom, hogy nem rohantam vissza dolgozni. Most is úgy vagyok vele, hogy amint stresszelni kezdek vagy nem érzem jól magam, irány az otthon. Hétfőn voltam uh-n a dokibácsinál, azt mondta, hogy minden okés a babákkal, már 7 cm-esek és egészségesek. Most hasi uh volt, úgyhogy kicsit távolabbról láttuk őket, de így is szépek voltak. Ott lebegtek és forgolódtak a hasamban. Igaz az egyikőjük kicsit elbújt, de azért láttuk őt is.

Gil!
Sajnálom, hogy nem jött össze a dolog. :( De ne keseredj el, sikerülni fog! Most még inszem jön, vagy már lombikoztok?

Gabi!
Ugye jól emlékszem, hogy Ti belevágtatok a lombikba? Mindent bele! Szorítok!

Baby!
Sajnálom, hogy a kis fagyikák, nem maradtak veled, :( de majd a kis egyszem ragaszkodni fog hozzád!

Süni!
Kívánom, hogy a kis fagyik jól ragadjanak oda hozzád, és csak 9 hónap múlva olvadjanak le rólad. :wink:

Lukrécia!
Nyugi, olyan szépek a beültetett kicsik, hogy bíznod kell bennük! Nagyon gondolok majd rátok!

Bibar!
Hajrá a stimu!

Puszi Mindenkinek
Gica
gica1

Baby: :(
Kriszti: Ha megjön akkor megyek én is spinningelni, az usziban van, ugye?
Gabicsibe:
Lemaradtam, most nálad mi van? Hogy állsz? :?
Lexi:
Ügyi legyél hétfőn.
Jucicuki:
Örülök, hogy minden jól alakult nálatok, vigyázz magadra!
Zsókuci:
Köszi neked is, hogy gondoltál rám, aranyos vagy.
Nekem még van 1 hetem.
Nálam ez a számolásos dolog nem szokott bejönni, mert ha inszem volt régebben akkor is a 33-34. napra jött meg, pedig a 13. 14. napokon csinálták. Én ilyen kivételes eset vagyok, rám semmilyen NAGYKÖNYVben leírt dolog nem vonatkozik. :shock:
Vendég

KÉRDÉS GYNEVAC-CAL KAPCSOLATBAN:
-mennyiért váltottátok ki a receptet mostanában? Létezik, hogy 8000 Ft körül van? Úgy tudtam 4700 Ft körül van.
Tudtok valamit erről? ( Ria kérdezi )
Vendég

Valamit mindig kihagyok, bocsi.
Lukrécia:
Nem semmi vagy! Ennyi kis cuki babácska :D
Vendég

Gica
örülök,hogy végre jelentkeztél és minden rendben van veletek!Posakosodsz már?

Estrella
Nem maradtál le semmiről!Én most kezdtem a 4.inszemet.nem vállaltuk még a lombikot,mert kihasználunk minden lehetőséget!
Én az inszemes statisztikát szeretném javítan :D
Múltkor néztem a táblicskut kicsit legőrbült a szám,mert nem valami fényesek az eredmények ezen a téren!

Ezt találtam a honlapján:
A készítmény csak vényre rendelhető.
A készítmény ára 4904,- Ft / doboz
Jelenleg társadalombiztosítási támogatása nincs
gabicsibe

Sziasztok
Baby, pedig én annyira szorítottam Nektek.

Kriszti
Ezek szerint Te egyedül szereted kínozni magad, nincs szükséged egy sorstársra. Hm, akkor nekilátok egyedül. :cry:

Málna
Lehet, hogy akkor voltam bent, azért nem láttál. Mikor is jössz legközelebb. Hétfőn is állhatnánk együtt a sorba :lol: Bár eddig nem hoztunk egymásnak szerencsét, de legalább jól elbeszélgettünk. :lol:

Estrella
Oké, akkor majd egyszer. Azért iwiw-en írjál ám, h mi van, mert ott egyszerűbb szelektálni a híreket.
Vendég

Sziasztok
Baby, pedig én annyira szorítottam Nektek.

Kriszti
Ezek szerint Te egyedül szereted kínozni magad, nincs szükséged egy sorstársra. Hm, akkor nekilátok egyedül. :cry:

Málna
Lehet, hogy akkor voltam bent, azért nem láttál. Mikor is jössz legközelebb. Hétfőn is állhatnánk együtt a sorba :lol: Bár eddig nem hoztunk egymásnak szerencsét, de legalább jól elbeszélgettünk. :lol:

Estrella
Oké, akkor majd egyszer. Azért iwiw-en írjál ám, h mi van, mert ott egyszerűbb szelektálni a híreket.
Vendég

húú, úgy látom ismétlés a tudás anyja! Bocsika
Vendég

Nellike, azért csak várd meg amíg rendesen megjön. Annyi "barnázós" terhességről lehet hallani. Azért nagyon szurkolok.

Csibe, szorítok nagyon a sikeres biopsziáért. Egy jótanács, párodat a műtét előtti nap csupszítsátok le, ha nem akarja, hogy egy nyakig-tetovált 25 éves pasi borotválja szárazon :D Bár a férjem végig poénkodta az "aktust", azért szerintem kényelmesebb ezt otthon elintézni.

Baby, Juciék 10 óra után voltak ott. Én is akkor találkoztam velük, amikor kijöttem az uh-ról. Sajnálom, hogy Lukréciáról lemaradtam, de kb fél 11-kor jöttem el.

Juci, hogy a csudába kerültél be dél körül??? Mit csinált addig Sz ügynök? (Manda, Te nevezed így? Nem baj, ha néha én is használom? Annyira jól hangzik :) )

Kriszti, ezek szerint megjött? Ez biztos azért történt, hogy még beleférjen egy nagy palacsintázás és pár óra a spinning-gal :D De majd a következő hónapban...

Estrella, nagyon szorítok, hogy végre megtörje valaki az inszemes "rossz-szériát" Hajrááááá!!!

Gica, de jó, hogy láthattátok őket!! Lényeg, hogy minden rendben. Aztán ne dolgozz sokat!

Gabicsibe, legyen a közelben ez a lóhere, mert Lukréciának is bejött! Mostantól legyen ez a kabalánk :wink:

Bibar, próbáltam egy picit felrázni a mi drága Babynkat ma, sorbanállás közben. Szegényt, még egy picit fizikailag is megráztam. Remélem nem haragudott meg rám! De úgy láttam, hogy egész jól van.

Zsókuci, köszi a biztatást! Látom, jól befogtak a másik topicon :) Te vagy az új táblázat szerkesztő. Nagyon helyes!

Egyébként örülök, hogy megismerhettem Baby és Juci férjét és Brumit. Mindenki nagyon aranyos és szimpatikus!
süni76

Lexi, már tegnap is akartam írni, hogy olyan jó olvasni mostanában a soraidat, mert mintha egy fokkal optimistább lennél :)
Pusszantalak, csak így tovább!!!
süni76

Baby sajnálom :cry: Mi pont akkor értünk oda, mikor Sünit szólították, Te már nem voltál akkor lent szerintem.

Süni!

Amikor a Ti adagotok kijött, akkor elment beültizni, meg jött valami orvoslátogató féle és nem volt csak két doki...
Aztán harmadiknak kerültem be a mi csoportunkban és volt egy csaj, aki mostanában fog szülni nála és vagy 20 percet vizsgálta :roll:
Mikor bent voltam, akkor meg már megint hívták a műtőből, hogy menni kéne, mert már csak az ő betegei várnak :oops:
Elég bolondokháza volt ma!

Lukrécia! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Jó éjszakát Mindenkinek!

jucicuki

Látom mindenki alszik...
Jóéjszakátszépálmokat!!
süni76

Jajj, Babyke!
Nem voltam olyan jó kabala, mint te :(
Egy-két nap szomorúság után, jöhet a pozitív előrenézés, ok?
Sajna ez a menetrend. Sokat ki kell bírni, de a végén-mint a mesében-minden jóra fordul! Megígérem!!!!!

Lukrécia! Ez ám a nem semmi! :lol: :D
Nagyon szép eredmény, gratulálok, és jó pihizést!

Gica, jó,hogy hallunk felőletek!
Tessék picit gyakrabban jelentkezni :wink:

KépKép
naposoldal

Háááááááát, szép éjszakát mindenkinek! :lol: :lol: Bár ilyenkor csak én vagyok bagoly... :lol:

Baby!
Sajnálom!!!De ne keseredj el, majd a következő biztosan sikerülni fog!!! :wink:

Lukrécia!
Én a zöld sztk mögötti konditermre gondoltam...van minden!!!Ezen kívűl az mmk-ban volam, de az erős lenne kezdésnek!Elszoktam teljesen !!! :lol:

Lexi!
Te kis butuska!!!dehoyg akarom egyedül sanyargatni magam!!!! :lol: :lol: Igenis kellesssz mellém!!!! :lol: Csak neked még stimud van, és 9 hónapot nem akarok várni a fogyókúrával! :wink: :lol: De azután természetesen szivesen megyek veled, ha a szoptatási időszak letelik!!!OK???? :roll: :lol:

Gica!
Örülök, hogy minden rendben a babákkal!!!Továbi boldog pocakosodást neked!!

Sünikém!
Munkába jövet előtt 1 órával iszonyat görcsök között megkaptam a piroslapot!!!(ami nem azt jelenti, hogy nem kell bejönni dolgozni, mert el vagyok tiltva) :lol: De nem szomorkodom!!!Igazad van, majd jövő hónapban sikerül! :lol: Egyébként hétfőn megyek egy kicsit edzeni, szerdán spinning, majd utána héten is heti 2 X spinning, és 1 nap edzés....Le kell adjam a felesleges kilókat...Az utóbbi hetekben zabáltam, annak reményében, hogy kell a babának....
Csak ne fájna ennyire a derekam....Majd leszakad!Már vettem be 2 Cataflamot, de még semmi változás! Szerencsére beteg nincs, ezért is tudok írni nektek! :lol:
És még van 5 órám vissza...hazamegyek akkorát alszom!!!!!!! :roll: :lol: Persze ha a munkásemberek hagynak!Ugyanis lépcsőház felújjítás van, és iszonyat zajjal vannak!

Estrella!
Én is úgy tudom, 5 ezer alatt van a Gynevac...Nálam is ott a recept, és ha jön a fizum, rögtön váltom ki, és adjuk is be...érzem, hogy az kellene már!!!

Na, megyek, van egy kis dolgom....
Szép pénteket mindenkinek!!!!Délután dobok egy táblát!
Vendég

Szép jó reggelt!

Baby, sajnálom, de nagyon drukkolok a következőre, ami ugye nem is olyan sokára lesz? :)

Süni, a drukkok neked is mennek, te is közel állsz már a célhoz, ugye? :lol:

Lukrécia, szuper hírek, nagyon vigyázz magadra, sok pihi, semmi erőltetés vagy idegeskedés, nagyon szorítok!!!++++++++++++

Juci, gratulálok, már annyira várom, hogy én is íitt tartsak, mint Te, a jövő heti első uh miatt izgulok nagyon, hogy vajon 1 vagy 2 petezsák lesz? :wink: :roll:

Mindannyiotoknak kellemes napot kívánok!

Móni
numato

Numato! A HCG-ből ítélve szerintem kettő :wink:
Nem jósolt a Zeke doki?
Nekem a 280-ra nagyon határozotton állította Szűcs Dokink, hogy hárman vagyunk :lol: és be is jött neki

Szép napot Mindenkinek!

Judit

jucicuki

Jó reggelt!

Nelli, még ne add fel!!!!

Lukrécia örülök, hogy jól sikerült a beültetés, most már minden rendben lesz!!!

Numato, ne izgulj!!!!

Csibe, remélem minden rendben lesz veletek!!!!

Bibar köszi a segítséget!!!

Gabicsibe, hogy vagy????
málna79

Az idő ellenére mindenkinek szép napot!
Süni,
vagy, aki átesett már ilyenen, mint én, sajna elég sokan vagyunk, na az a kérdésem, hogy kb. mikor jön meg? Jó lenne, ha a hétvégén túl lennék a nehezén, nem lenne jó a melóhelyen görcsölni:( Köszike.
Naposoldal,
köszike, igen előre nézek és nemsokára megint beülti lesz! Ha megjönne a hétvégén, akkor kb. ápr. 17-18-a körül lenne a beültetés.
Nellike,
hogy érzed magad? Mi újság, ugyen nem jött meg?????????? Ugye nem???? Szorítok nagyon!
Estrella,
neked is megy a drukkkkkkkk! Hogy vagy?
Lukrécia,
Remélem kényelmes ágyatok van, mert amikor nekem kellett feküdni, hát a derekam már annyira fájt, nekünk, eléggé kényelmetlen az ágyikónk, ki kéne már cserélni. Szóval, jól vagy, úgy négyesben??? Nagyon szorítok, hogy végre sikerüljön:)
baby.81

Mindenkinek kellemes napot!

Málna
Köszi jól vagyok!Szurkálom magam rendületlenül,kedden megyek uh-ra és csütörtökön vagy pénteken meg is csinálják az inszemet.
Neked mikor is lesz az első lombik?Nem emlékszem már rá!
gabicsibe

Baby
Szerintem a hétvégén biztos megfog jönni,én amikor abba hagytam az utrot másnapra mindíg megjött.igaz ti többet kaptatok belőle mint,de 2-3 nap alatt szerintem kiürül.De majd a lányok megmondják pontosan!
gabicsibe

Kriszti,
jó reggelt, jót aludtál?
sajnálom,hogy megjött, pedig már azt hittem, hogy .... tudod.
Na, de majd legközelebb:)
Ha megtennéd, beírnád nekem, de csak:) az uh-t ápr.5., a transzfert, meg majd úgy, mint a múltkor, hogy ha már túl vagyok rajta,ok? Köszike:) Kicsit babonás lettem:)
Gondolom most még alszol, remélem, hogy jót és nem nagyon csörömpölnek a lépcsőházban:)
Most nem vagyok képben veled egy kicsit, hogy ti mikor fogtok menni a BMC-be, nem azt mondtad, hogy el akarjátok kezdeni? Tudom, pénzt gyűjtötök, de még nem is jelentkeztél időponta sem? Kb. tudod, hogy mikorra sikerül összegyűjteni a manit, nem? Mert, amikor viszont már meg lesz a pénz, nem lesz hely?! Bocsika, nem akarok belszólni, csak érdeklődök? Mi is azért,már "beírattuk" magunkat júniusra lombikra, és ha véletlen sikerülne előtte valamelyik lehetőség, akkor felszabadul egy hely:) Wiegandt is belement ebbe:) Na, jól van békén hagylak, Szióka:)
baby.81

Gabi,
köszike, remélem, hogy így lesz!
De jó, hogy a héten meglesz az inszem:) Jó lenne, ha végre sikerülne, ugye? Én nagyon drukkolok, hogy így legyen! Már jó lenne,ha valakinek sikerülne!
Ja, Sünike,
lenne, egy kérdésem, megint, figyi, amikor nem volt ott a férjed a beültinél, akkor, mikor írta alá a papírt a párod, -mondjuk velünk Wiegandt, a beülti után íratta alá, már fennt a rendelőben-. Szóval, nem tud velem lenni a férjem a beültetésnél, ez már 100%. Ilyenkor mi van, vagy nem olyan fontos az a papír, vagy inkább most, ha megyek jöjjön velem és írja alá előbb?! Szerinted?
Majd biztosan most sikerül, hogy nemlesz ott apa, he-he-he:)
baby.81

Sziasztok Csajok!

Bocsika, hogy nem írok külön-külön mindenkinek, de totál el vagyok örökké havazva.
A szolgálataimon kívül amikor van időm az új üzletemmel foglalkozom.
Tottál be vagyok indulva nagyon klasz lehetőség ha valakit érdekel egy kis plusz jövedelem és a jövőnk megalapozása akkor írjatok és szívessen mesélek bővebben róla.

Így nincs időm gondolkodni és totál jól érzem magam.

Gratulálok mindenkinek a kis pocaklakókhoz!

Akiknek nem jött össze ne keseredjetek el, mindennek meg van a maga ideje.
Ők még valami miatt nincsenek felkészülve az anyaságra. Ezt nekem is nagyon nehéz volt belátnom.
Bevallom nekem is csak külső segítséggel sikerült idáig eljutnom.

Lehet, hogy nagyon nyers vagyok, de higyétek el ha mindig azon rágódunk, hogy miért pont Én, és már nagyon akarjuk a babucikát, egy fajta testi - lelki görcs alakul ki és ez nehezíti a már egyébbként is hátrányosan induló lehetőségeinket.

Egy kicsit kapcsolódjatok ki és töltődjetek a tavaszi friss energiától.
Addig tegyetek meg olyasmi dolgokat amit utána már részben nélkülözni kell.

Nekem mostanra teljesen sikerült a lelkecskémet helyre rakni és csakis arra koncentrálok, hogy meggyógyuljak!!!

Estrella,
már lehet kapni és 4513.- kerül, nekem recept nélkül adták Szegeden a patikában.
9-én amikor voltam a 3. GnRh szurimért , rákérdeztem, hogy lehet-e már újra kapni és a gyógyszerész annyit kérdezet ha meg van beszélve dokival akkor oda adja és nem kell vissza mennem kiíratni.

Pusszantok mindenkit!

Utólag kívánok nektek Boldog SZÜLINAPOT és NÉVNAPOT!!!
Kép

bonya

Kép

Kép
bonya

Sziasztok!

Baby, nekem 2-3 nap múlva jött meg az utro abbahagyása után. Hétvégén szerintem túl leszel rajta.
Az aláírásról annyit, hogy ez elég érdekes, ugyanis pont tegnap jutott eszembe, hogy a férjem végül nem is írt alá semmit :( Úgy volt, hogy az eredményhirdetésen, de ott mindenki elfelejtette. Most viszont jön velem a beültetésre. Remélem, nekünk ez jön be! :) A mútkor valószínűleg nem tetszett a gyerekeknek, hogy egy "idegen" pasi (egy barátom) kísért el. :)

Szijjja Bonya! Örülök, hogy jól vagy! :)

Ki jön hétfőn????? Hétvégén egyeztetünk??
süni76

Bonya
Gratulálok az új üzlethez!Kívánok neked minden jót és nagyon jó,hogy így állsz a dolgokhoz!Nagyon sokat számít a pozitív hozzá állás!

Engem már megint kihagytok a találkából! :cry:
Nekem mindíg egyedül kell ott árválkodnom! :cry:
gabicsibe

Sziasztok,
Voltam ma időpontért a BMC-be ( még 9 után is kint álltak sorba az emberek,szal jó sokan voltak.

Április 3 a HSG időpontja, de jó lenne már egy hetet ugrani :)
Azt szeretném megkérdezni ha azon túl vagyunk mikor szokott lenni a konzultáció a továbbiakról? NAív kérdés de esetleg aznap? :oops: :oops:
madrin

Madrin
Miután megcsinálták a hsgt,meg kell várnod a zárójelentést és annak alapján megmondják hogyan tovább!gyorsan elfog menni ez az egy hét! :D
gabicsibe

Köszi,
gabicsibe:)Ez jó hír, mert akkor lehet hogy félreértettem a pultnál vmit mert úgy értettem hoyg majd a zárójelentést megkapom és kérjek időpontot a konzultációra.
de akkor jó. :D
madrin

Sziasztok!
Nekünk sem kell már többet menni a BMC-be (Jucihoz hasonlóan), nagyon remélem, hogy minden rendben lesz és legközelebb már csak a kistestvérekért megyünk vissza. Képzeljétek hétfőtől itthon maradok, kiírattam magam táppénzre, csak ritkán fogok bemenni mikor más nincs ott. A héten történt egy durva dolog a laborban, kiöntött valaki egy elég durva vegyszert és ez volt az utolsó csepp ami rábírt, hogy ne maradjak tovább. Elmondtam a munkatársaknak is, hogy sikeresen reprodukáltuk magunkat. Nagyon örültek, remélem ez nem elkiabálás, de már nem akartam tovább hazudozni, miért nem megyek be dolgozni. Szóval ezen is túl vagyok.

Baby, Gil!
Sajnálom, hogy nem sikerült nektek most, de a következő biztos jobb lesz. Baby, fel a fejjel, azért az tök jó, hogy van még egy fagyitok, meg a peték is, abból már csak összejön valami. És így nem kell olyan sokat várakoznod a következőre sem, ha ne adj isten, de mégis bele kell vágni egy új programba (de úgyse fog kelleni :) ).

Lukrécia!
++++++++++++++++++++++++++++++++, ennél többet neked most nem tudok kívánni (na jó még nyugalom, sok tej, túró, víz) Az nagyon szép, hogy mind termékenyült és biztos a legszebbeket rakták vissza, úgyhogy én a helyedben nagyon optimista lennék :)

Juci!
Tök jó, hogy a tieid már olyan nagyok :D Nekünk sem kell menni többet a BMC-be, a következő vizsgálat már a választott dokinknál lesz. Ez vicces, mert én is ahhoz szeretnék menni, aki a laparoszkópiát csinálta tavaly, annyira rendes volt mindent elmagyarázott annak idején és nagyon türelmes volt. Ott volt a János kórházban, remélem el fog vállalni, mert ha nem akkor egyelőre nincs más tippem hová mennék.

Kriszti!
Köszi, hogy átírtál a táblázatban Gödöllőre, látom naprakész vagy a másik topikban is :D Eddig csak azért titkoltam, mert a kollégáim halál kíváncsiak, és az egyik egy google-guru, biztos rámtalált volna. Jó szórakozást az edzésrengetegben….és reméljük jövő hónapban a piroslap helyett bombagól lesz :)

Gabicsibe!
Szorítok neked előre is!

Madrin!
Ha már minden vizsgálatod megvan, akkor utána rögtön lehet konzultálni, de szerintem nem árt, ha mondjuk telefonon (ha már addig nem mész) szólsz, hogy aznap akarsz konzultálni, hogy biztos ott legyen, ráérjen az orvos. Nekünk is így volt és még aznap meg is beszéltük. Ügyes legyél!
gombahölgy

Jucicuki, Gombahölgy:
Jó hamar "kirúgtak" titeket a BMC-ből, nem semmi.
Baby:
Köszi hogy gondolsz rám, aranyos vagy. Jól vagyok, bár ma szúrkált egy kicsit a jobboldalam. Meg kicsit a gyomrom érdekes volt délután, remélem nem kaptam el ezt a hasmenéses-hányásos cuccot. :?
Szerdán tesztelek itthon. Ha nem jött össze, akkor csak augusztusban lesz a lombik, így beszéltük meg.
Kriszti:
Tegnap Lukréciának üzentél ám, de azt szerintem nekem akartad írni. Majd megbeszéljük ezt a spinning dolgot. :)
És köszönöm Ria nevében is a Gynevac-ról írt infókat.
Bonya:
Köszi neked is! :) Puszi
Vendég

sziasztok
egy kérdésem lenne
a barátnőmnek 30 -as a hcg-je,blasztókat kapott vissza,beültitől számitva 9 napra ment vérvételre,volt hasonló valakinek :oops: :oops: puszi

bibar

Sziasztok!
Felkeltem, bár már nem most, már készül a vacsi! :lol:

Estrella!
Persze, hogy neked szántam!!!! :lol: Csak kissé fáradt voltam!!Még jó hogy Te figyelsz! :lol: Képzeld, személyre szabott edzéstervet is csinálnak....és 350 a napijegy...azt hiszem. Az nem drága!Arra gondoltam, hogy csinálok egy fürdőruhás képet ha elkezdtem, és amikor majd abbahagyom...remélem látható különbség lesz az 1 hónap alatt!! :wink:

Baby!
Köszönöm kérdésed, nagyon jót aludtam...Ilyenkor még a házat is elvihetik a fejem felől, kb.2-3 óráíg...Olyan mélyen alszom...de aztán minden zajra felébredek...Szerencsére munkások nem voltak, sztem érezték, hogy alszom....
:wink: Igen, úgy gondoltuk, még egyszer megpróbáljuk mi is...Aztán ha nem sikerül, biztos megint erőt, és pénzt gyűjtünk, és újra... :wink: De most megvárom mennyi adót kapunk vissza(ha jól számoltam nyereségesek leszünk) :lol: , és jelentkezem júliusra..:Legalábbis addigra tuti valahonnan összeszedjük!
Úgyis diétázom, fogyózom, majd legfeljebb nem eszem! :wink: :lol: :lol: Úgysem látszik meg rajtam, ha pár napíg nem eszem!! :lol:
Beírtalak az Uh-ra... Viszont annyit beírok, hogy április-május körül lesz a transzfer, hogy ne a végén legyél, a "nem írók" között! :wink: :lol:

Bonya!
Örülök, hogy megtaláltad a számításaid!!!!!Kívánom, hogy minden a vágyaid szerint alakuljon!

Gomba!
Figyelek ám!!! :wink: :lol: És megértem, hogy nem fedted fel magad!A másik topikot is rendszeresen olvasom, babákat mutogatom mindenkinek....Csak írni ritkán szoktam oda, még nem tartozom oda... :wink: :lol:
Viszont örülök, hoyg nem dolgozol tovább!Nem ér aqnnyit az egész melóhely,hogy a baba veszélyben legyen....Jó pihenést, töltsd hasznosan a szabaidődet!! :lol: Tetszett a"remélejük a piros lap helyett bombagól lesz" c. beírás.... :lol: Úgy legyen!!!

Madrin!
Ha a dokid csinálja a HSG-t, akkor rögtön meg is tudjátok beszélni a továbbiakat!Sok sikert!!!!! :)

Na, megyek, nézem a kaját!
Vendég

Ja, még annyit!
Baby!
Ugye ez is fagyis lesz???

Bibar!
Lukréciának mikor is kell mennie???Ha jól számoltam ápr.4???

Nellike!
Még Te állsz az első helyen, amíg hivatalos eredmény nincs!!!Jó???
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?