Sziasztok!
Felkeltem, bár már nem most, már készül a vacsi!
Estrella!
Persze, hogy neked szántam!!!!
Csak kissé fáradt voltam!!Még jó hogy Te figyelsz!
Képzeld, személyre szabott edzéstervet is csinálnak....és 350 a napijegy...azt hiszem. Az nem drága!Arra gondoltam, hogy csinálok egy fürdőruhás képet ha elkezdtem, és amikor majd abbahagyom...remélem látható különbség lesz az 1 hónap alatt!!
Baby!
Köszönöm kérdésed, nagyon jót aludtam...Ilyenkor még a házat is elvihetik a fejem felől, kb.2-3 óráíg...Olyan mélyen alszom...de aztán minden zajra felébredek...Szerencsére munkások nem voltak, sztem érezték, hogy alszom....
Igen, úgy gondoltuk, még egyszer megpróbáljuk mi is...Aztán ha nem sikerül, biztos megint erőt, és pénzt gyűjtünk, és újra...
De most megvárom mennyi adót kapunk vissza(ha jól számoltam nyereségesek leszünk)
, és jelentkezem júliusra..:Legalábbis addigra tuti valahonnan összeszedjük!
Úgyis diétázom, fogyózom, majd legfeljebb nem eszem!
Úgysem látszik meg rajtam, ha pár napíg nem eszem!!
Beírtalak az Uh-ra... Viszont annyit beírok, hogy április-május körül lesz a transzfer, hogy ne a végén legyél, a "nem írók" között!
Bonya!
Örülök, hogy megtaláltad a számításaid!!!!!Kívánom, hogy minden a vágyaid szerint alakuljon!
Gomba!
Figyelek ám!!!
És megértem, hogy nem fedted fel magad!A másik topikot is rendszeresen olvasom, babákat mutogatom mindenkinek....Csak írni ritkán szoktam oda, még nem tartozom oda...
Viszont örülök, hoyg nem dolgozol tovább!Nem ér aqnnyit az egész melóhely,hogy a baba veszélyben legyen....Jó pihenést, töltsd hasznosan a szabaidődet!!
Tetszett a"remélejük a piros lap helyett bombagól lesz" c. beírás....
Úgy legyen!!!
Madrin!
Ha a dokid csinálja a HSG-t, akkor rögtön meg is tudjátok beszélni a továbbiakat!Sok sikert!!!!!
Na, megyek, nézem a kaját!