Sziasztok,mennyit írtatok tegnap!
Roz, mindig csak ámulok-bámulok Rajtad! kesudió tejszín
,honnan tudsz ilyeneket?Honnan van ennyi ötleted?Még, h nem elég változatosan esznek!! Ne hülyéskedj!
Thími,mekkora babaparty!Aranyosak, látom,azért némi balhé is volt
!
Na,Lina mior kelt Lili?Porrongy
!
Kazi, hidd el én sem bíztam benne, h lesznek átaludt éjszakák! Meg egy ilyen-egy olyan volt,és persze telhetetlen anyának ez sem volt elég, a síeléskor minden borult, de amióta hazajöttünk még minden éjszaka ébredésmentesre sikerült...Egyszer eljön hidd el!!!!!!
Kati, nagyon jó fejek,ahogy bírkóznak! levágattátok Ádám haját?Milyen jó kis barna a pofija!
Balim, de olvastam, csak szitafejből kiszált a válasz
,bocs! Szóval megműtötték Mino-t, de tök jól volt, hétfőn beszéltem Vele, ha fáj veszi be a flector rapidot, de nem is kell 4óránként, minden jól sikerült, tényleg nem fájnak az ízületei sem azóta. Sygék, jól, de csak rövid időre futottunk tegnap össze,mert közben jöttek egy barátnőmék. Mari nagyon ügyes! Csak győzzétek kikpakolni az érmeket!
Pille, sajna nem tudom, az bizti,h a Meditreat-ben rendel, meg a kórházban ill. az SZTK-ban, de pontosabbat nem tudok.
Nana, azért majd egyszer válaszolsz?
Falevél, kozmetikus passz, talán a Klapka u sarkán próbáld meg, ahol az Ilcsi tábla lóg kint. Belvárosi gyerekorvos szintén passz, Sztk, Doki centrum(Hosszú u), esetleg ott nézz szét! Ráérsz még, de igen még a terhesség alatt érdemes felkeresni.