Új privát üzeneted érkezett!

Pille,
Mindig el felejtem kérdezni, és persze az előbb is lemaradt.
Szóval amikor Lili írta, hogy kismama, volt egy megjegyzésed. Már nem emlékszem pontosan mi, de az jött le, hogy szeretnétek 3. gyerköcöt? Igen?

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok lányok!

Roz, nagyon aranyos vagy, hogy hiányolsz. Kicsit elültem a héten, ezzel a lehüléssel a kedvem is befelhősödött. Meg a hét elején vacakul is éreztem magam, rám ilyesztett a vesém. Hányinger, hasmenés, derékfájás is bejátszott.

Ser, Dettus, D.Zs. magánrendelése merre van?

Nagyon jók a képek, jó látni a sok vidám, virgonc gyerkőcöt. :)

Lili, sztem adasd be a b.himlő elleni oltást. Most volt az előbb az RTL-en egy doki, pont arról volt szó. Bár Te tudod,mit éltünk át Flórával. Én még agyalok Orsin, hogy esetleg neki is kellene. Két hónapos volt, amikor elkapta, és kevés (40-50) pöttyel megúszta, lehet, hogy nem kapott végleges védettséget.

Múlt héten voltunk Orsival dokinál, beadta neki az agyhártyagyulladás elleni oltást. Jól megizzasztott a kis bestia. Már a mérlegelésnél elkezdett sírni, (meg sem tudták mérni pontosan) és addig sírt,míg ki nem értünk az utcára.

Lina, ígértem neked ruhákat, de nem jutottam ki anyuhoz a héten (nála vannak) nem tudtam összeszedni őket. Ne haragudj, legközelebb ügyesebb leszek.

Nyhk, Petrus megint beteg? Hátha beáll az éjszakai alvása, megérdemelnétek már egy kis alvást.
3. babát nagyon szeretnék, de csak ha Orsi nagyobb lesz. Férjem nagyon ellenáll, nem szeretne még egy lányt. Hiába példálózok Balimékkal, Rozékkal, tesómékkal. Kecsóné és Samche 3 lányáról mélyen hallgatok :lol:
Annyira élvezem Orsit, de nagyon gyorsan telik az idő. Próbálom az emlékezetembe vésni az illatát, szavait, grimaszait. Néha úgy megállítanám az időt.

Lina, mit kap Lili? 15 hós oltás, meg? Drukkolok :)

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Bea, boldog névnapot kívánok!

Virág, Benedekednek utólag is boldog névnapot!

pillle

Sziasztok csajok!

Ma voltam Uh-n.Hála Istennek ép és egészséges a kisfiam.És szerencsére az EU-s kártyám nagyon hasznos,nem fiztettem semmit. 8)

Az Uh-eredményeim: ha valaki ért ebből valamit forditsa már el nekem ,mert én nem értem ezeket a röviditéseket.Meg azt sem tudom,h.megfelelőek-e az adatok vagy sem.Előre is köszönöm!

Harántfekvésben van a pici
AC-267mm
FL-55MM
HC-29OMM
OFD-1O2MM
Súlya: 1633g
Hum-48mm

Röviden s velősen ennyi lenne. :roll:

Hála Istennek nem kellett sokat várnom az Uh-n.Csak a beutalóért több mint 3o percet,de kibirtam. :wink:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Ser,
nem tudtunk délelőtt menni, mert Eszter elég korán kelt és már félórája alszik is :(. Pedig olyan szépen süt a nap végre. Na mindegy, majd megyünk. Sygék jól vannak?

Pille,
amikor Milán ilyen kicsi volt mint Orsi, akkor az én férjem is ellenkezett. Nem is terveztünk többet. Aztán Eszter mégis csak jönni akart és annyira örülünk neki. Elméletileg nem lehetne negyedik, de ha mégis jönne, akkor nem hagynánk a kórházban :wink: . Idővel a párod is másként gondolja majd!

Marcim tegnap (egyedül az osztályából) mezei futóversenyre ment és 22. lett (kb. 50-ből), de kapott bronzérmet. Annyira boldog volt, még az usziban is azt mutogatta mindenkinek :lol: .
balim

Bea,
nagyon boldog névnapot kívánok! A dokit sajnálom, velünk eddig rendes volt, bíztam benne, hogy nem "romlik el" ő is. Szerintem ne ijedj meg, Marcinak is van szívzöreje, neki sem jó az EKG-ja, de kétévente megnézi és ennyi, mást nem igényel. Az ő papírjára is ez a szöveg van írva (ártalmatlan szívzörej). Eszter meg lyukas szívvel született, de idén januárra már rendbe jött szerencsére.
Persze megnyugatóbb ezt orvostól hallani, jó ötlet, hogy muatsd meg az anesztesnek.

Ser,
lehet, hogy nem olvastad. Végül megműtőtték Minot mandulával? Nem hívott.

Virág, Bepa,
Benedekeknek nagyon boldog névnapot utólag is!
balim

Sziasztok!

Bea, én is nagyon Happy mindenjós névnapot kívánok!

Én sajnos nem tudok lépést tartani veletek. :( Soha nincs pár percnél több időm, pedig úgy szeretnék egyszer normálisan visszaolvasni és írni. :cry:

Nálunk a változatosság kedvéért hasmenés van napirenden... :shock: :cry: Danus is itthon

Timcike,
Már nem sok van hátra. :) Nincs magadról pocakos képed? :wink: :D

És GELI neked nincs magadról képed? Jó lenne ha feltennétek magatokról,személyesebb lenne. :)
Egyébként olyan aranyos hogy mindig írsz mindenkinek. :)
Nagyon figyelmes vagy. :) (szégyelem magam melletted) :oops:

Na Danus hív.

Komolyan Roz HOGY BÍROD???? Téged 3 apróság hív állandóan és mégis mindenre odafigyelsz.
Hihetetlen ÜGYES vagy!!! :)

KépKép
KépKép
nana09

nana09/De van magamról pocakos kép,csak az a baj,h.nem tudom ide föltenni,mert nincs kicsinyitő progim,és maga a kép nagysága túl nagy ahoz,hogy ide beilleszthessem. :oops:

Már nincs sok hátra.Hamarosan anyuci leszek,és kedvem szerint mehetek és jöhetek a picivel,legaláb nem fogom unni magam,és annyit sétálunk,amennyi belénkfér. 8) Az a szerencse,hogy nyár lesz és nem hideg,nem kell annyira felöltöztetni,meg soka gyümölcs,meg minden könnyebb azért,mint annak,aki télen születeik.Szerintem. :wink:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Bea
Mi ez a sorbanállás?betegkapu? Lemaradtam valamiről?
Nekem szerencsére nem kéne járnom, csak a dokimhoz magánba.
Lilla nagyon édes a kis szöszke fejével!
Nem semmi a ez az eü….hát lehet leordítottam volna a haját a banyának….nem vagyok egy türelmes fajta, azt meg pláne nem szeretem ha hülyének néznek….Gyenes nekem szimpi volt, bár ránk is ránk ilyesztetett annó. Gyopinak 2 db 1 cm-es kutacsa volt születésekor és fél évesen nem tudott koponyaUH-t csinálni, mondván nem jó h ennyire korán záródik a kutacsa. Persze nincs gond, mert eddig szépen fejlődött a feje. Nem tudom mint várt 1 centis kutacstól…
Boldog névnapot!

Lili
Látod nem kell ezen gondolkodni. Jó h lelkes vagy! Szeretted volna már szerintem, csak más amikor az ember gondolkozik és más mikor már tény.

Akkor nem lesz csajos délután semmikor?

Végül GYopi nem lett beteg, így eljutottunk a babatalira. Szupi volt! Majd hozok képet is. Olyan édesek voltak a csöpsségek: kettő 1éves, egy 9hós, kettő 6 hós
A lányom nagy franc. Első körben 2 fiúval volt, Domival (idősebb 6 héttel Gyopinál) meg Ádámmal (9 hós) és mindekttőt megpofozta, úgy h sírtak...hát nem tudom mi lesz később ha már most így bánik a fiúkkal :twisted:

Kép
Kép
Kép
thymi

Timci
Ha küldesz át képet, megpróbálom lekicsinyíteni és berakni...

Kép
Kép
Kép
thymi

timcike
milyen programmal nézitek meg képeket otthon a gépe? ha megnyitot a képet és a bal sarokban ezt látod Windows kép és faxmegjelneitő akkor abban eleve van kép kinyítő progi ... ha ez a progid akkor nagyon egyszerű vele kicsinyiteni ha gondolod és ha ez van nektek leirom hogy kell :)

thymi
milyen babatali volt ez ? csak ismerősők ,barátok ?

balim
hatalmas gratula Marcinak nagyon ügyi büszke is lehet magára :) Én azt hiszem egy ilyenen elindulnék vagy el tévednék vagy 50 indulóból a 120 . lennék :D :D :oops:

pille
voltál már vele dokinál ? Hu ez vese is egy kemény menet lehet :( :( de sajnálom Orsival hogy birtál így ? Én is sokszor úgy érzem hogy milyen jó is lenne később majd egyszer ugy egy 5 év mulva egy baba csak elősször teljessen rendbe kellne tenni az éltem ... :roll: úgy imádom Őket ....

nana
tudod napközben nekem is csak kettő van :) este mikor elaludtak megfőzők mert nikinek mindent vinni kell reggeli ebéd uzsi ... igy másnap délelőttöm általában "szabad" igaz igy elég későn fekszem le de ha szeptembertől átmegyünk az izsáki úti oviba még ezt sem kell majd csinálnom ... Én most kicsit a nyártól félek ... sokszor a csajok annyit vitáznak nyúzzák egymást ... és ez elég fársztó tud lenni máskor meg kézenfoga sétálnak puszilgatják egymást és egymás mellett alszank .. :lol: Bár most ez 4 nap ami nekünk ugye egy egész hát volt mert hétfőn -kedden nem mentünk szerdára meg már azt modták ne menjünk utánna meg már szünet volt , most nagyon ügyessek voltak igaz keveset voltunk itthon és mshol ha vagyunk mindig nagy az egyettértés :)

Már ezt is sokszor akartam irni :) valamelyik nap levágtam Áki haját géppel :) olllllyan kis ééédes :) kis kopi olyna édes vele és nagyon szépen végig ülte :) keresek mindjárt fotot :)

Kép

Kép

Kép
roz23

pille,
Sajna Ádám és Petrus is beteg, de most Ádám a rosszabb. Petrusnak gégegyulladása van, szerencsére nem olyan vészes, nincs láza, csak volt egy-két ilyesztő éjszaka, amikor ez az ugató köhögés volt. DE nappal semmi.
Erről jut eszembe:
Lányok, valakinek van légszűrője a szobában? Tapasztalat? Milyet érdemes venni?

A harmadik babával én is így vagyok, de nálunk apa nem ellenkezik, csak az az egyesség, hogy egy kicsit később. De még úgy hogy én korom se legyen annyira probléma. meg persze vissza kellene menni pár évre dolgozni :(

Egy kép a gyerekek bírkoznak: Még Ádám az erősebb. :)

Kép

Kép

Kép
nyhk

sziasztok!

Roz:
Köszi,hogy hiányolsz! :D jól esik!
Jól vagyunk,de az éjszakánk naggggyon ramaty volt,Lari 1000*volt fenn :cry: Bárcsak látnám a végét,erőt adna.
Oviba szeptembertől megy Miri,a széchenyi sétányiba fog járni.Hétfőn voltunk nyílt napon.....hát az én lányom bemutatkozott :oops: Egy mukkot sem szólt,csak nagyon csúnyán nézett az ovonőre-aki persze kedvessen kérdezgette :shock: ,majd úgy eltünt az udvaron a gyrerkek között,hogy alig találtam meg :roll:

Az oltáson én is filózok,éppen ma volt a védőnő,kérdezem,ő ajánlja.(bárányhimlő)
Még a 17ezressen is gondolkozom(a tüdőgyuszison),de kettőjüknek az már igen drága.... :?
kazi

Nhk:
édesek a gyerekek!!! :D
Mirabel is mindig így nyúzza Larit,ő meg csak nevet rajta :lol:

Bea:
boldog névnapot!!! :D
kazi

bocsesz:Nyhk :)
kazi

Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a névnapi köszöntéseket!Aranyosak vagytok! :)

Ma megvolt a vérvétel is.Lilla olyan bátran és fegyelmezetten viselkedett.Azóta mindenkinek mutatja,hogy hol szúrták meg.Olyan édes. :)

Pille nekem is ez jutott v.melyik nap az eszembe,hogy olyan hamar nagy lett Lilla,hogy már alig tudom felidézni milyen volt picurkának.

Balim már lenyugodtam,csak akkor kicsit beparáztam. :)

Nana hasmenés :(

Timcike az tényleg klassz lesz.Lilla is úgy született,hogy jött a nyár és mentünk vele állandóan.-3 hósan már a balcsin voltunk vele. :D

Thymi ez az új rendszer.Tragédia.Hiába beutalóval mész,még a betegkapunál be kell magad regisztráltatni.Csak így mehetsz a vizsgálatra.
Gyopi nem semmi.Kis amazon. :wink: :D

Roz én akkor is csodállak,akárhogyan is szerénykedsz. :)Még este nekiállni főzni....Le a kalappal előtted. :)

Nyhk sajna légszűrőnk nincs,így nem tudok tanácsot adni.A gyerkőcök nagyon édesek.Ádámot meg kell zabálni a fürtös hajával. :D Az az ugató köhögés tényleg ijesztő,volt benne részünk sajna nekünk is.

Kazi 17 e. a tüdőgyuszi elleni oltás???Uhh... :shock: Nem olcsó.

KépKép
KépKép
sbea

Kazi,
köszi szépen. Nálunk is élvezi Petra. Odamázik Ádám elé és lehasal, várja a támadást! és utánna kacagnak.
Én azzal biztatom magm, hogy egyszer biztosan át fgja aludni az éjszakát! Ádám is eljutott oda. Ő is rossz alvó volt, sőt az elalvása katasztrófális. De mostmár (ha éppen nem beteg) átaludja az éjszakát. Petrus is lassan alakul, de azért 6-nál kevesebbi kelés nagyon ritka. És mostmár az a baj, hogy nem lehet rögtön (5 percen belül) visszatenni, hanem szenvedünk egy kicsit. :(

Én is gondolkoztam a másik oltáson is, még nem tudom. De ha azt nézem akkor mi egy betegséget 4-5 ezer alatt sohasem úszunk meg, nem beszélve az idegről. (Petrus mostani ab-ja 2200 volt. teljesen lehidaltam). Ha hozzáveszem a lázkúpokat, Panadolt, C viatmint, Calcimuskot, meg a többit.....
És én azt hallottam, hogy ez a középfülgyulladás ellen is jó! Ádámnál ez pedig nem utolsó szempont.

Kép

Kép
nyhk

Pille,
semmi gond, jó lesz ám később is, végül is bármikor el tudjuk vinni a kislánynak, azért nem laknak olyan messze (Tiszaalpár). Lili a 15 hós oltás mellé a bárányhimlőt kapta.

Tényleg, találkoztatok már olyan kakival, ami teljesen normális, csak tele van apró fekete pöttyökkel, mintha homok lenne benne. És alig jön le a fenekéről. Lilinek nagyon sokszor van ilyen. Most azt mondta a doki, hogy fekete pötty az emésztett vér szokott lenni, de az nem ennyire apró. Mondta, hogy vegyünk tesztcsíkot, ami ki tudja mutatni, és ha legközelebb ilyen, akkor csináljuk meg, biztos, ami biztos.

Nana,
mikor tudok feléd menni a rucikért?

Nyhk,
nekünk van valami légtisztítónk, csak akkor használjuk, ha valaki beteg, elvileg ugye kisöpri a bacikat. Rakunk bele légzéskönnyítő olajat..., de hogy milyen? Anyu kapta ajándékba az egyik szállítótól az áruházban.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ja, Pille,
én 14 évesen voltam bárányhimlős, és összesen 14 pötty volt rajtam, ráadásul semmi más gyerekbetegségen sem estem át. Azért kicsit félek én ettől az ovis korszaktól :wink:
Azért is adattam be Lilinek, mert szerintem én még ezek után símán visszakaphatom, ezt a védőnő is mondta, hogy ennyi pötty szerintem nem ad 100%-os védelmet. Úgyhogy tartottam attól, nehogy pont a tesóval legyek terhes, mikor esetleg Lili hazahozza.
Na ennek ugye kicsi a valószínűsége, de láttam már ilyet.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Basszus (bocsi :oops: ) LINA elfelejtettem tegnap rádcsörögni. :shock: Néha kiakadok rajta, hogy milyen hüle vagyok :roll: :shock: :cry: :o :?: ...

Mikor mentek a kislányhoz? Csak mert délutánonként mi itt-ott vagyunk (tegnap férfi fodrászhoz és JuJitsu-ra rohantam, ezért felejtettem el)

Timcike
Képnek továbbra is örülnék. :) segítenek a lányok neked :wink: :D
Nekem Boti júniusban, Dani januárban született...sokkal jobb a nyári baby :D bár Boti esetében... :(

NYHK
Tündéri ez a kép. :)) Logopédus érdekel még???
:oops: :oops: :oops: ennyire szégyelem magam, de ezt is elfelejtettem, de ha még aktuális, még ma este megkérdezem neked.
Remélem megbocsájtasz :roll: :) .... majd egyszer..

KépKép
KépKép
nana09

Nana,
ugyan már, semmi gond, én örülök, hogy tudsz segíteni. Szóval holnap megyünk be, elvileg meglátogatjuk a barátnőmet, ő a Dettus melletti lépcsőházban lakik. Ahhoz képest te hol laksz?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina

lili nem evett mákot az olyan letörölhetetlen :lol: oltás ? vagy irtad csak nem láttam ?

nyhk
nagyon édessek a srácok :)

anyu elvitte a gyerekekeket mentek anyóshoz ágasra husiéért .... remélem jól elhúzzák :oops: :? (ugye most gonosz voltam :( ) de anniy dolgom lenne ....

kazi
miért lehetnek rosszak az éjszakáitok fogacska vagy valmi más... ja nem is mond a bemutatkozást ... most az izsáki úti oviban mikor kint voltunk niki ugy viselkedett hogy... :roll: :oops: kimnet egyedül az udvarra hiába szoltunk neki 2 is az ovonéni meg én is és fogta adri kezét Ő is vitte mint aki süket . Kicsit ciki volt hogy hiába szólok rá csak megy a feje után ...

Kép

Kép

Kép
roz23

Nana

Semmi gond, már van logopédusunk!

Kép

Kép
nyhk

Roz,
nem, olyat még soha nem evett. Eddig azt vettem észre, hogy a Kubu otán olyan, de most még azt sem ivott.

Oltás: hát...fél 12-re odamentem a délután 1-kor kezdődő tanácsadásra, így mellbedobással első tudtam lenni. (gyorsabban szedtem ki a Lilit a kocsiból, mint a másik anyuka, és két hellyel közelebb is parkoltam, pedig az utcába ő fordult be előbb :D ). A doki 13:40-re már át is ért. Előtte betegrendelése van, eddigre fogytak el. Szóval bementünk, már akkor kezdődött az üvöltés. Nem szokott sírni Lili, csak ugye fél 6-kor kelt, lassan du. 2 volt, és ő még nem aludt. Aztán mikor hallgatták majdnem belealudt az üvöltésbe, szinte nem volt magánál. Úgyhogy a szurik már csak tetézték. De aztán szépen felöltözött, kibírta még hazaérünk, tisztába is tettem, igaz enni nem evett, és negyed 3 óta alszik.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina

Nagyon aranyos vagy. Mégegyszer köszönöm szépen a DM-es vásárlást!

Bea

Sok boldog névnapot kívánok! :)
Nem felejtettem el, a barátnőm és a sógórnőm is Bea.

Kati

Nagyon aranyosak a birkózós manók.

Ma este megyünk színházba, a Bob herceget nézzük. Remélem jó les.

Andi
Kép
cukkker

Ja. Még ezt akartam elmesélni. Hát nagyon csúnya sztori.

Tegnap sétáltam Adrival, és a Lánchíd utcai oviból egy főkolompos kisgyerek kiabált ki egy kutyáját sétáltató bácsinak.
"Hé bácsi baz...d meg a kutyádat!"

Aztán jöttem én Adrival.
"Hé csaj ba...d meg a kisbabádat!"

Akkor megálltam és közelebb mentem hozzájuk, és megkérdeztem, hogy bemenjek -e?Mert bemegyek, ha kell. Erre megijedtek, és mindegyik mentegetőzött még az a kisfiú is, hogy nem ő mondta.
A cseverésző óvónők messzebbről nagyon néztek, hogy mit akarok, beszélni is akartam velük, de mire odaértem, ők éppen egy bokor mögött álltak. Hát nagyon nem akartam erőltetni a dolgot. De igazából nem is haragudtam a kisfiúra, mert nem ő tehet róla. Csak szerettem volna az óvónő figyelmét felhívni az esetre, és hogy beszélgessenek el vele.

Csak azért ez nagyon durva volt egy pici szájából. Azt sem tudják, hogy mit jelent és a többi gyerek is csak nevet vele, hogy milyen jópofa volt.

Andi
Kép
cukkker

Cukker,
szívesen, ez egy hirtelen ötlet volt, hogy hú, akkor el kellene még ezt is intézni.

Tényleg, ha valakinek megvan még a 21%-os kedvezménye, csak kevés hozzá a pont, akkor tudok adni szívesen!

Szegény Lili, 2.5 órája alszik a szurik után, nem tudom, mikor fog felkelni, csinált már olyat, hogy csak másnap. Én meg nem tudom magam rávenni a portalanításra. Azzal vígasztalom magam, hogy nincs is porrongyom :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nyhk, tök jó a kép. Nálunk is van nyúzás, húzás. Meg rettenetes féltékenység mindkét részről. Ha Flóra bújik hozzám akkor kavar oda Orsi és húzza F. haját, meg marja ezerrel. Sőt Istvánhoz sem bújhatok oda :roll: És persz a nagyobbat is ugyanúgy kell szeretgetni, símogatni, mint a kicsit.

Balim, ügyi a fiad. A fedett usziba jártok? Rendszeres edzés?

Roz, melyik az az ovi? A kórházi? Nem gondoltam, hogy viszitek az ennivalót Nikinek az oviba. :cry:

Thymi a családinetes babákkal voltatok? Hú, tényleg harcias a lányod. :)

pillle

babatali:
Kép
Kép
Kép
Ez egy másik fórumos baráti kör.

Kép
Kép
Kép
thymi

Pille
:lol: igen

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Mi is előkerültünk....Solton voltunk, lecseréltettük a téli gumikat nyárikra, mert azok Solton voltak, így a nagyikhoz is bementünk. Zsófi jól elfáradt. Még ki sem értem Soltról, már bealudt, és azóta is alszik....mi lesz itt? Én ezt nagyon nem szeretem, mert ha apa hazajön, és kiszeretnénk venni a kocsiból, betenni a kiságyába, felkel, és akkor játszani kell vele....ma este 10-ig ébren lesz? Nem bírom........ Olyan aluszékony vagyok. Ráadásul reggel 6 óra óta ébren vagyok én, Zsófi már a 2. szunyáját nyomja. MIvel ő is reggel 6-kor kel. :D

Na belőlünk ennyit...... nem nagyon tudom, hogy kivel mi van, nem sikerült alaposan visszaolvasnom, eléggé álmos vagyok, bocsánat mindenkitől! :oops: :oops: :oops:
birolili

Ismeritek ezt az oldalt?
www.egyszervolt.hu

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok :)

lili
tudtál aludni ? Én is mindig álmos voltam Nikivel :)
Te vezettél Soltra egyedül ?

lina
Én ismerem és nagyon tetszik :)

thymi
aranyossak a gyerköcök nagyon :) Gyopi meg ...ne aggódj Niki meg az ellentetje volt mindenkitől türte türi az böliben/oviban hogy bántsák ez még rosszabb hog yacsak áll és nem csinál semmit ....

pille
igen hordanunk kell a kajcsit ..gondoltam rá, hogy kiveszem az oviból de mivel betöltötte az 5 évet vinnem kell napi 4 órában minimum kötelező.
Azért gondoltam, hogy kiveszem, mert mondta az vezető, hogy mivel Ők csak melegítők és nem főzőkonyha nem tárolhatnak ételet, és minden étekezésre külön kellett volna bevinni a ételet és az azért érdekes lett volna... most reggel beviszük és ennyi ...
ovi ...
hát mit is mondjak, aranyossak az ovonénik de a hely maga abszolut nem tezsik, ami a halálom ez utcára nyiló udvar, és ugye ott az van meg a forgalom .. a smog ami pont az udvaron játszó gyerekre megy, a csoportszobák szépen diszitettek, de naggyon kicsik ablakok vannak és az egész elég sötét... meg az egész hely olyan mintha még Én járnék oviban .. tehét elhanyagolt önkormányzati ovi ... De ami nagy előnye, nagggyon kedvessek az ovonénik és vezető is nagyon szimpi volt, ja és ugye diatetikus által összeállított személyre szóló menüt kapna. Voltam II.Rákoczi suli melletti oviban naggggggyon tetszik csak nem főznek :( pedig belszerttem az oviba, gyönyörű udvar, szép játékok, és egész nap rengeteg fény ... most még az ovo-tanitó képző oviját nézem meg . Viszont közben sokat változott a helyzet ... Mivel beszéltem a bölcsi vezetőjével azt modta, hoyg nálluk is megszűnik a főzés és Ákosnak nem tudja biztosítnai az allergimentes ételt, így neki vinni kellene a kajcsit és lehet, hogy ugy döntök hogy marad mindneki a klapkán, vagy más belvárosi oviban és hordom nekik az ételet Ákosnak úgy is hordanom kell akkor már a csajoknak is viszem ... csak még nem tudom hoyg lesz ha dolgozni fogok ugyanis szeptembertől úgyterveztem eldobom a kötényt :D
Az abaj hogy elég bonyolút változatossan etetni Őkez most voltam bio boltban és vettem egy csomo alapanyagot (1 hétre mindössze 7000 ft ért ) és csináltam sok mindnet növényi sajtot ( ami nagyon gáz lett )kesudióból tejszint (ez istenui fini ) meg kókusztejet meg csicseriborsópástétomot , gabonábol kolbász krémet .... de még így is azt érzem hogy nem tudok mit adni nekik enni....

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni, ti talán már több embert ismertek itt Kméten. Két kérdésem lenne:

Az egyik az, hogy igaz, hogy még a terhesség alatt ki kell választani a gyermekorvost és beszélni vele? Én nem ismerek senkit, ezért, ha tudtok valakit ajánlani, azt megköszönném. Ja, és azt is írjátok meg, hogy hol rendel, mert olyat szeretnék, aki itt van a közelben (belváros és környéke).

A másik: már sokat gondolkodtam azon, hogy nagy pocakkal tuti nem fogom tudni a gyantázást megoldani, viszont itt Kméten nem ismerek kozmetikusokat. Légyszi adjatok tippeket, hogy hol, ki kb.mennyiért dolgozik? Köszi!

Kép

Kép
falevel2

Sziasztok,mennyit írtatok tegnap!

Roz, mindig csak ámulok-bámulok Rajtad! kesudió tejszín :shock: ,honnan tudsz ilyeneket?Honnan van ennyi ötleted?Még, h nem elég változatosan esznek!! Ne hülyéskedj!

Thími,mekkora babaparty!Aranyosak, látom,azért némi balhé is volt :wink: !

Na,Lina mior kelt Lili?Porrongy :lol: :lol: :lol: !

Kazi, hidd el én sem bíztam benne, h lesznek átaludt éjszakák! Meg egy ilyen-egy olyan volt,és persze telhetetlen anyának ez sem volt elég, a síeléskor minden borult, de amióta hazajöttünk még minden éjszaka ébredésmentesre sikerült...Egyszer eljön hidd el!!!!!!

Kati, nagyon jó fejek,ahogy bírkóznak! levágattátok Ádám haját?Milyen jó kis barna a pofija!

Balim, de olvastam, csak szitafejből kiszált a válasz :oops: ,bocs! Szóval megműtötték Mino-t, de tök jól volt, hétfőn beszéltem Vele, ha fáj veszi be a flector rapidot, de nem is kell 4óránként, minden jól sikerült, tényleg nem fájnak az ízületei sem azóta. Sygék, jól, de csak rövid időre futottunk tegnap össze,mert közben jöttek egy barátnőmék. Mari nagyon ügyes! Csak győzzétek kikpakolni az érmeket! :)

Pille, sajna nem tudom, az bizti,h a Meditreat-ben rendel, meg a kórházban ill. az SZTK-ban, de pontosabbat nem tudok.

Nana, azért majd egyszer válaszolsz? :wink:

Falevél, kozmetikus passz, talán a Klapka u sarkán próbáld meg, ahol az Ilcsi tábla lóg kint. Belvárosi gyerekorvos szintén passz, Sztk, Doki centrum(Hosszú u), esetleg ott nézz szét! Ráérsz még, de igen még a terhesség alatt érdemes felkeresni.

Kép
seriff

Na akkor korrekció:Thymi,
Lina mikor kelt Lili
Balim, Marci(és nem mari :oops: :oops: )

Kép
seriff

Lili, döntöttél a tornáról? Sztem tényleg ne hagyd veszni a bérletet,ha jólesik bármit csinálhatsz, csak lassabban!

Kati, Petrus ma hogy aludt?

Kép
seriff

Falevél,
igen, gyerekorvost érdemes kiválasztani, én a kecskemétiekről nem nagyon tudok nyilatkozni. Nekünk érdekes volt, mert ugye Pesten voltam terhes, Kecskemétre mentünk haza szülés után, és Lili két hetes korában Lajosmizsére. Úgyhogy anyunál úgy volt, hogy kijött a körzeti védőnő orvos nélkül, pedig azt mondta szól neki,de ugye dec. 24-én mentünk haza...27-én anyu bement a körzeti gyerekorvoshoz, hogy ugyan nézze már meg a gyereket, ő meg nem is tudott róla, hogy egyátalán megszületett. Itt Lajosmizsén két orvos van, úgyhogy nem volt nehéz a választás...

Képzeljétek felhívtam a Madarász utcát ma, ahogy megbeszéltük, és május vége helyett már jövő keddre kaptunk időpontot. Kíváncsi leszek, mibe nyúltam bele, de most már muszáj kivizsgáltatni Lilit.

Ja, és reggel ágyba kaptam habos tejeskávét :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Roz, még hogy nem változatos, amit készítesz. Csicseriborsó pástétom, kolbász, csak lesek.
Akkor Te most a kórházi oviról írtál? Én oda jártam. Az tényleg elég sötét a fenyők miatt, meg hát ott az út közvetlenül mellette.
A tanítóképző ovijába jár F. , azt hiszem ott főznek. Legalábbis a reggeli illatok miatt gondolom. Látod, én még azt sem tudom, hol főznek a gyerekemre :?

Falevél, kozmetikust a Central Passage-ben tudok. De én magamnak oldottam meg. Nem is kellett borotválni a kórházban.

Lina, tök jó az az oldal. Flóra szokott játszani, meg énekeket, verset hallgatni ott.

Thymi, volt ám jövés-menés az aprónépeknél. :D

pillle

seriff
ezeket vegetáriánus oldalakról szedem össze meg egyszer kob. is adott nekem pár könyvet és fénymásolt recepteket és azokban vannak nagyon nagy segítség tegnap este sütöttem nekik sütit mert már 3 napja az oviban az uzsira piskóta vagy keksz vagy valami édes van és ez süti sütés ugy nézett ki hogy receptet néztem de szinte mindeből mást tetem bele :D :D joghurt helyett ezt a kesudiótejszint tej helyett kókusz tejet margarin helyett olajat mikor kevertem elég gyanussan nézett ki :D de zetán fini lett ... anyu meg röhögött rajtam a telefonba azt mondta olyan vagyok mint egy boszorkány békaháj macska bajusz ... keverem és lesz belőle valami :D de fini lett :)

falevél
háziorviost érdemes kiválszatni nem tudok neked ajánlani senkit én is váltás előtt állok ...
kozmetikus én is klapka utcaából nyiló kis utcában lévő ilcsi kozmetikus ajánlom régen oda jártam de kicsit húzósak lettek az árak ... nem tudom egyébként terhesség alatt lehet gyantáztatni ?

lina
Én csak csorgatom a nyálam egy ilyen férj után :D kérem a recit hoyg lehet ilyen pasit kifogni vagy nevelni :D :D :D majd egyszer gyúrok magamnak egy ilyen pasit ... :D :D

Kép

Kép

Kép
roz23

pille
igen a kórház oviról irtam :) meg össze vissza :D ma megyünk a kaszap utcára nyilt napra mert kiderült hogy főznek az allergiásokra oda jár a barátnőm kislány (Vivi) és Ők megkérdezték nekünk. és valszeg fel is veszik a csajok de még nem kiabálom el :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, és évközben átmennétek? Vagy csak szeptembertől lehet?
Kobudoról, Samcheeről tudsz valamit?

pillle

Sziasztok!

Tegnap egész nap nem volt netünk,most meg rengeteget kell visszaolvasni,ez igen.

Ser,Roz
nem tom mi történt Annával, estét apával töltött,de már egy fürdés nála is sírással zajlott.Majd én velem is üvöltött,a tegnapi már egész jólsikerült,csak pityorgott hogy "némááá",majd gyors pancsi,és kész.Remélem a maimár jobb lesz.

Bea
utólag boldog névnapot kívánok neked,sok ajándékot,szeretetet,egészséget!De a legszebb már megvan,pocaklakó. :lol:

Lina
faja ez az oldal,este megmutitom Annának.

A bárányhimlö elleni oltást én is beszéltem apával,ö azt mondta a bárányhimlönem is olyan veszélyes,mint inkább a rózsahimlö a terhesség alatt.Fogalmam sincs róla,de szerintem Anna essen csak át a himlön még gyerekként,de nem is tom ,olyan bizonytalan vaok,vagy mégsem?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

roz23: a húzós árak mit jelentenek? írnál kb.összegeket?
Egyébként már több helyen olvastam, hogy lehet gyantázni a terhesség alatt, én most is gyantázok, csak még magamnak meg tudom oldani.

Kép

Kép
falevel2

pille

nem megyünk át évközbe szerintem nem vennének át ...már ezt a pár hónapot kibirjuk ...én ugyis csak május eleéig vihetem nikit mert itthon vagyok ráérek ( ez motto az oviban :? ) az meg már csak 2 hónap..
sammal kb 1 hónapja találkoztunk jól vannak azt mondja hogy a picur egy angyal :) kob.ék meg most voltak nálunk a szülinapi bulin :) mesike egy tündér mindig mosolyog nagyon -nagyon jó kislány kamilla meg egy igazi csajszi :) olyan aranyossak. Mesike hamarossan bölcsikés lesz :)

hajny
Én is sokat agyalok a bárányhimlőoltáson .. pilléék "szenvedésiet" olvasva akkor eldöntöttem be adatom .. .Aztán még is úgy döntöttem hogy nem mert igazán ez is egy oolyan betegség amin te is én is apáink anyáink átesetek és mivel sokat hallom hogy az oltás nem 100 % ék és példa erre szomszéd kislány is aki az oltás után kb 1/2 évvel olyan bárányhimlős lett hogy még a szájában is volt hólyag akkor végkép eldöntöttem hogy nem adatom be ... akkor nekik is azt mondta doki hogy ha el is kapja nem lesz olyan súlyos.. de szerintem még igy is nagyon durva volt csak a hasán kb vagy 50 pöty volt ..

Kép

Kép

Kép
roz23

tegnap elfelejtettem a kopi fotot :)

Kép Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz
tök jók a képek,kis angyalok alvásközben.

Dettus
jó lenne sétálni valamikor,sajnos most szakad az esö,miért is ne,nekem meg újra elkezdett fájni a torkom.Nem gyógyultam ki az elözöböl rendesen.Visszaesek valszínü.
Majd ha jó idö lesz,talizhatunk egy sétára,kettöre is.

Dora
köszönöm a vonalkódokat barátnöm nevében,májusig még gyüjtheti.

Ha valakinek van felesleges pampers vonalkódja,elkérhetem?Ez lesz mindig ,vagyis ha a tesóm megszül,lehet majd lesz még ilyen vonalkód gyüjtés?Vagy ez csak ilyen egyszeri alkalom volt?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

El is felejtettem írni,tegnap nálunk volt egy naon kedves barátom,most jött haza Angliából,szakács,és csinált nekünk egy Jamaicai édességet.Kell hozzá banán,tojás,liszt,pici fahéj,sütöpor,naon fini,ha kell valakinek a recije leírom.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

sziasztok!

Lina:
Klassz ez az oldal.Köszi :D

Roz:
Nagyon jó lett a frizura!!!Milyen édesen alszanak.Én is várom,hogy együtt aludjanak....de ahhoz Larinak is aludni kéne szórakozás helyett :?
Nemtudom mi az oka a nemalvásnak......cicizni akar :oops: ,passz.Rá lehet a fogára is fogni,de szerintem az csak 1 kifogás lenne :roll:

Ser:
Hát igen alszik Hanna,de már mindjárt 2éves....Mikor lessz még Lari annyi :oops: ,addigra akkora táskák lesznek a szemem alatt,hogy lelóg az államig :cry: :oops: :shock:

Hajni:
Engem érdekel a finomság :wink:
Nekem is van vonalkódom,már multkor is írtam,csak hogy jut el hozzád?
kazi

Sziasztok!

Vélemény a Ribomunyl-ről? Ki ismeri? Érvek, ellenérvek?

Seriff,

Köszi, imádnivalók ahogy játszanak. és egyre többet, meg lehet mellettük főzni és elpakolni, elvannak együtt. (igaz a főzés kimerül az egyszerű dolgokkal)
Az éjszaka eltelt...... Petrus 9-10-ig 4* kellt. Azután volt egy kis szünet 11-ig. a többire nem emlékszem, öszzefefolynak a dolgok, hogy mikor hol, mennyi az idő. Azt tudom, hogy apa 7.15-kor ébresztett, hogy neki menni kell és Ádám már fent van. Én akkor Petrus mellett aludtam. De valahogy az az érzésem, hogy alakul. Tényleg nem tudom, hogy hányszor ébredt....

Roz,
Angyalkáid vannak!!!!!
Amúgy meg csodálni tudlak! Lehet, hogy minél több gyerek annál több errő van az anyákban??? Ha te nem főzöl változatosan akkor én mit csinálhatok :shock:

Hajni,
A kódos akciót szerintem még sokáig fogják csinálni. Már Ádám előtt is volt ilyen! Én Katticnak eligértem, mert én csak decemberig gyűjthettem, addig ő adta nekem, most meg én adom neki. Ő március végéig küldheti be.

Tényleg Kattic merre vagy?

Kép

Kép
nyhk

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?