Sziasztok!
Q..a, kib...ott dühösen értem haza, kicsit rendetraktam és olvastalak titeket, hogy lehiggadjak
Pedig olyan jól indult a nap...Reggel mentünk Nyuszival a kórházba tornázni, aztán megszopiztattam és otthagytam apjánál, én meg mentem az életbiztosítást inézni 9.30-ra a hitelhez. Tegnap személyesen, előtte telefonon egyeztettem, hogy milyen papírokat vigyek, mert én az ilyenekhez sík hülye vagyok. A hölgy: 2 perc alatt végzünk! Erre ma odamegyek, ő késik, aztán befut, trafikál, kegyesen behív, papírpokkal szöszmötöl, kolléganőt odahív...végül kiokumulálják, hogy én rosszul tudom a haláleseti összeget, az csak harmadannyi, az a papír, amit vittem, az nem az a papír (jelzem, azon feketén-fehéren ott volt az általam mondott összeg), de a számítógépben nem az van...A pumpa megy fel bennem, egy 3. papír kell, hozzam el otthonról! Telefon apának: gyerek bírja még nálad? igen! Rohanás haza, papír keresés, futás vissza, közben telefon:gyereknél elszakadt a cérna, gyere érte, csinálj valamit! Irányváltoztatás, gyerekért megyek, öltöztetés, kocsibatevés, biztosító épülete, gyerek ki, persze cipelni kell, mert az utca feltúrva, parkolni nem lehet, pallón beegyensúlyozok, papírt nézik: jé, NEKEM van igazam
, a központ elszúrta. És a végén kijelentik, ha náluk vettem volna fel a lakáshitelt, 5000Ft-tal kevesebbet fizetek.Ha-ha, ezek után én el nem hiszek semmit nekik!!! Szép kis világcég, ebben a fene nagy számítógépes világban 2 HÉT kell a kedvezményezett átírásához! Menjenek a búsba, legszívesebben kiszálltam volna az egészből.
És a legrosszabb, hogy a szép napsütéses délelőtt ment rá, amikor inkább sétáltam volna Kincsővel, minthogy a 2 perces ügyet 1.5 óráig intézzem!
Bocs, hogy kifakadtam..
Viol-a hátramozdító a Nyuszifül lesz
! Szerintem ő a szőlőfürtöt egyből préselni fogja a kis kezével, nem szedni...
Rik-köszi! Remélem is, hogy jó helye van őnagyságának nálunk
. Nem magamtól vagyok ám ügyes, csak jó kis szakácskönyvek vannak itthon. Kálmánnak pedig szuper fantáziája van a főzéshez. Nyuszinak is meg kell szoknia a fura párosításokat a kajákban, mert mi így eszünk. A titkos kedvencünk a tex-mex pulyka, amiben fahéj és chili van! Kincsőnek a Kismama babaszakácskönyvét vettem meg, nagyon jó tippek vannak benne a babaevéshez. Gyógyulgattok?
Szeszike-Dávid nagggyon komoly!
Az a mesenézős kép
Zsani-jobbulást Virinek!
Na, kidühöngtem magam, remélem, nem baj
, szóljatok ám rám, ha sok belőlem!
Megyek répát melegíteni a kis hölgynek!
Anikó