Új privát üzeneted érkezett!

Rik!
Nem tudjuk miert olyan hideg a szobaja. Itt olyan a futes, hogy a padloba van vagva a nyilas minden helysegben, es ott nyomatja a meleg levegot. Az o szobaja van a legtavolabb a kazantol, es mire odaer a meleglevego, mar csak alig meleg. Mindenhol mashol tok jo a homerseklet a hazban egyebkent.Meg eszaki fekvesu az o szobaja, szoval sok direkt napfeny sem eri. Na szoval ezert megy a hosugarzo ejszaka. Nem full-ra volt allitva, hanem 20 fokra, es normal korulmenyek kozott 20 fok utan kikapcsol, de nyilvan az aramszunet miatt megkeveredett, es mikor visszajott a villany fullon kezdett mukkodni. :?

Kép
Kép
agi

Kriszti!
Jo lesz ez a szallas szerintem! Mikor utaztok?

Kép
Kép
agi

Ági! Június 5-én megyünk. Nem semmi lehetett Neked két gyerekkel repülni! Főleg olyan hosszasan. Én mondjuk inkább a várakozástól félek Velük. Amikor a repülő felszáll nem félnek a gyerekek? Nem dugul el a fülük?

Gabó! Kérdezted a tanyát. Anyukám amúgy is alföldi. Többször mennek rokonokhoz. Ds tavaly többen mentek, találtak egy kiadó tanyát, nem lepusztult, teljesen szép, de ugye nem hotel. Idén is kiakarják bérelni 2 hétre, csak mi lennénk, tök jó lenne. Mi mondjuk csak pár napra akarunk menni, szülőkkel együtt elég annyi. :lol:

KépKép
KépKép
mirama

Niki!Megnéztem a képeket Szintiről .Micsoda nagykislány lett Helyes nagyon.Patrik másoknak is fest gyerek szobát?Nekem nagyon tetszik a rajzai.Irtó ügyes

Kola! Bizony jól meg nőtt Szinti is, bár szerintem korához képest súlyra és hosszra is kicsi! (8350g és 74 cm)
Patrik már több helyre is festett gyerekszobát! Megrendelésre szokta vállalni. Rajzokat is vállal megrendelésre. Karikatúrát és portrét egyaránt. Katus kisfiát is megrajzolta már kétszer is! :)

KépKép
nicika

Sziasztok!

Kriszti! Én is alföldi vagyok! Anyukám 6 évesen kicsapott egy hétre tanyára-olyan igazi régire, hogy azt is tanuljam meg. Jó volt: egész nap birkákat őriztem, birkát vágtunk, tehénfejés-a meleg frissen fejt tehénszagú, pasztörizálatlan tej, na az nem tetszett. Azóta csak 1,5 vagy 0 %-os tejet iszom :? Nagyon jó program lesz a gyerekeknek, majd én is szeretnék ilyen Kincsőnek. Már szóltam a kollégámnak, hogy ősszel lesz hátramozdítója a szüreten, viszem Nyuszt. Szeretném, hogy igazi soproni lány legyen, és ehhez azt hiszem hozzátartozik a szőlőművelés, szüret, bor. Tanulja meg.

Zília-a körte ilyen hatásáról nem hallottam, de akkor ma figyelek, köszi.

Viol-meggyes krumpli: kiengedett fagyasztott meggyet és főtt krumplit pürésítettem. Eszembe jutott a finom főtt marhahús meggyszósszal és tört krumplival, ezért csináltam. Ma répát kapott a kisasszony, hát sokkal nagyobb sikere volt, mint a meggyes krumplinak. Szépen hízott Dorka! Nekem olyan szép, formás csajszi volt, mikor Katusnál találkoztunk.

Rik-titeket jól elkapott ez az izé :( . Lakásnéző? Ott volt?

Diós cukkinifőzelék: Nagy marék összetört diót kis olajon megpirítok, rázúdítom a reszelt cukkinit, só, bors, szerecsendió ízlés szerint. Lefedem, rotyog, levet enged. Mikor puha, kis tejjel és liszttel behabarom, forr és kész. Szupi benne a puha cukkini és a megfőtt dió kellemesen puhás-kemény :wink: :wink: . Nem túl szép látvány, de finom. Lehet ám olyat is, hogy nem habarjátok be, hanem belezúdítani tepsibe, rászórni előre megpirított csirkedarabokat, leönteni sajtos-tojásos-tejfölös trutyival!!! Be a sütőbe, pirítás! Mmmmennyei :lol: :lol: :lol:

Ma találkoztunk Zíliáékkal az usziban. Alexandra próbált az én kis vizipockommal barátkozni, de Kincső ma egész végig csapta a vizet a kis tenyerével: menekült, aki tudott. :twisted: :twisted: A múlt hét kimaradt, és ahogy ma meglátta a medencét, olyan izgatott lett, hogy még a foglalkozás előtt bele kellett a kisasszonyt lógatnom, hogy szabadon tomboljon a lábacskáival.

Megyek, álmos vagyok, jó éjt! Még a napi sajtót is el kell olvasnom! :shock:

Anikó

Kép[/url]
quito

ági,
"eppen csak meg van ijesztve vele a kefe."
ezen annyit röhögtem!!!! :D :D én csak az "épp csak megmutattam neki" verziót hallottam, de ez jobb!! :D
különben meg jó a folyamat, amit a fiúk meg a fogkefék között viszel/vittél végbe. én is mosnám már rendesen, de még várok. igazából azért kezdtem el, mert volt már olyan este, hogy ilyen kis fehér lerakódásokat láttam ott, ahol az ínyből jön ki a fog, szal a tövénél. hűű, gondoltam, azt már le kell szedni! :wink:
35 fok??? :shock: azt a qrva..... ez tényleg durva... nálatok is szoktak furi dolgok történni ahogy nézem... :? :P

kriszti!!!!
ááá, ez iszonyat szééép!! :shock: :P
azért nem annyira maradi a berendezése, így képek alapján!! ha csak megközelíti a valóság a képeket, már jó helyetek van, basszus, nagyon király!! :P tök jó!!
de azért annak a tanyának is megvan ám a varázsa!!
én külföldön csak olaszban, spanyolban és franciában voltam, még tiniként. egy ekkora nyaralás családdal külföldön nekünk még nagy érvágás lenne, kell másra a pénz. meg itthon sem voltam még nagyon sok helyen, ciki, de nem is ismerem normálisan az országot... :oops: :? illene ezt is körbejárnunk. meg maniban is kevesebb. basszus, cajok, én a duna másik oldalán nem is nagyon voltam még... egy esküvőn az alföldön, de mentünk, lagziztunk, aludtunk és jöttünk...
:P és mírával mi lett?? miért nem hagyta a fényképezést?? :shock: :(

niki,
és mondta is vki, pl védőnő, hogy szinti korához képest kicsi lenne? mert dorka most 72 cm, rá meg azt mondja a védőnő, hogy jó hosszú, ahhoz képest, hogy mi mekkorák vagyunk gáborral. és 7440. szinti mennyi volt 11 hósan?

erika,
ne ááám!! tessék teázni már most előre!!

KépKép
viol81

Kriszti!
A dugulas nem hiszem, hogy gond lesz. Nalunk kb. 2 vagy 3 eve egyszer betegen utazott a Bence, es akkor nagyon fajt neki az arc meg homlokurege, de csak a leszallaskor. Azota pedig mindig bog, akkor is, ha nem betegen utazik. En is tapasztaltam mar ilyen fajdalmat, szinten betegen utazasnak koszonhetoen. Ez nem a sima dugulas, aminel nyelsz es kipattan, hanem olyan fajdalom, hogy majd szetdurran a fejed. Nekem csak egyszer volt, azota se hal'Istennek, de a Bencenek azota is mindig faj valamiert. Az unokatesom is ilyen, neki is nagyon faj leszallaskor az egesz arcurege.
Na szoval biztosan nem lesz semmi gond, a dugulast meg lehet oldani, hogy legyen nalunk innivalo.
Mennyi idotok lesz atszallni? Erre nem tudok okosat mondani, mert ez valtozo nalunk. Van amikor nagyon jo, de van amikor nagyon unjak. Mindegy, tulelheto. Ugy kell elindulni, hogy ne hagyd, hogy idegesitsen, hogy mit szolnak masok. Nyilvan te sem akarod, hogy uvoltson a gyerek, de nem tudsz mit csinalni, ha ugy alakul, tehat a sok rosszallo tekintetet en nem szoktam figyelembe venni.

Egyebkent tavaly volt, hogy Frankfurtban ugy szalltunk le, hogy busszal vittek a geptol az epuletbe. Na ott ugy kaszalodtam ki a gepbol, hogy a hatamon a hatizsak, vallamon a pelenka taska, abban a kezemben a huzos borond, masik kezemben a Balint, es a gepbol ahogy kiszalltunk meg a babakocsit is megkaptuk. Mindezzel kellett felkaszalodni a buszra (meg szerencse, hogy a Bence jon a sajat laban). Es gondolod, hogy valaki segitett volna? SENKI!! Vegigneztek ahogy kinlodok egyedul. Ja, es mindehhez en akkor mar kb. 24 oraja fennt voltam, es egy 10 oras repules a hatam mogott.
Szoval erre gondolj, es maris nem olyan borzaszto az utatok! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
agi

anikó,
a "hátramozdítót" hogy kell most érteni?? :shock: :D
hűű, én nem komálom a húsok mellé a gyümiszószokat... :roll: de akinek ízlik és kombinálja őket!! le a kalappal, biztosan fini. lehet... :D a diós cukkiniről is hasonlóképp vélekedek... :oops: :roll: :D
ma dorka is csapta a vizet, igaz csak itthon a kádban, de így is volt világ. ment bele a szemébe is, pislogott is ezerrel, de nem különösképpen zavarta... :D

[quote]o írta:lyan fajdalom, hogy majd szetdurran a fejed.

:shock: :shock: :shock: még egy ok, amiért nem fogok repülni... max magamtól. de az sem valószínű... :D

KépKép
viol81

Viol!Persze ha te megvagy elégedve a nem priváttal az is jó.Én úgy vagyok vele,hogy a fogdoki és a nődoki ügyeimet priviben intézem!Igen bemegy egyedül a szobába igaz néha be kell vezetni!
Szépen fejlődik Dorka nem kell izgulni!! :D :D :D
Jaj Máté baba is biztos szép kölyök már!!!! :) :) :)
Jó lenne róla képeket látni!

kola!Virágnak jobbulást!És miért nem szeret újabban oviba menni?Történt valami?

ági!Már megint -6 fok!!!!Te jó ég!!!! :shock: :shock: :shock:
Ez a szett jó dolog lehet nem tudom itt lehet-e kapni!
Jézusom a Levi olyan hőségben már tuti belázasodott volna!
Jól nyomta neki!!!! :? :? :?

Mirama!Nagyon jól hangzik ez a tanya dolog együtt annyian!!!!De szülőkkel valóban elég annyi!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Köszi Ági! Majd akkor Rád gondolok ha van vmi, annál rosszabb csak nem lesz. :lol: Nagyon stramm egy csaj vagy az tuti!

Viol! Hát nem olcsó a nyaralás. Még belföldön sem, na jó, ennél olcsóbb. Roland nem keres rosszul de azért lenne máshol is helye a pénznek. Csak én mindig rádumálom. :lol:
Nektek háromotoknak ez az út kb. 1200 euro lett volna teljes ellátással, bizosítással, illetékekkel, mindennel. Tudom, nem ócsó.

Mira nem tudom mitől kattant be. Tegnap még annyira várta, hogy lefényképezzék, reggel is készült csinos ruhában. Ugye nem voltam ott, nem tudom mi volt, csak mikor mentem érte mondta az óvónő, hogy sírt, nem ment oda fényképezkedni. A csoportképen rajta van csak egyedül nem akart.

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!

Par napig nem volt jo a gepem, most meg mar nincs eröm irni meg visszaolvasni, holnap vagy holnaputan jelentkezem.

Mindenkinek Jo Ejszakat!

RENI

Kép
Kép
reni76

ági!Igen nálunk itt a Csótónál a hegyen tényleg olcsón lehet házat venni aztért is nem akarunk már bemenni a városba meg a gyereknek is nagyon jót tesz a hegy levegő!

Reni!Várunk sok szeretettel!

Na megyek ágyikómba pihizni!

Jóccakát!!
Vendég

jó reggelt! :)

Katus, Máté, Erika, Alíz várunk titeket! :)

meg aki még akar, gyertek! :wink:

KépKép
viol81

Jó reggelT!!!

Ági
az a Frankfurti átszállás nem semi lehetett! :wink: Az emberek csak magukkal törődnek,pláne ilyen esetben!!!!!Mit várunk a repcsin,ha a buszon se segitenek(tisztelet az idős nénik-bácsik nak a kivételért)
:x

Anikó
A dios-cukkini furi egy kaja!De bizti nem lehet rossz!!Csipem benned hogy olyan jokat találsz ki a Nyuszifülnek!!Ez a meggyes-krumpli pl.nagyon jo lehet,mert én szeretem a marhahust meggymártással :P .Szoval asszem jó helyre csöppent eza csajszi!!!!
Főzni is sütni is szuperül tudsz!!!! :wink:
Lakásnézők voltak,egy fiatal sráccal lenne a csere,de persze apuja is itt volt!!! :roll:
Tetszett neki,dehát megbeszélik---tudod!!!
A csajszi hozott képeket a másik lakáésrol is,nagyon jol néz ki,de persze látni kell!!Frissen van felujitva!!

Cajok!!
Petra mostanában iszi-bili-pezsi(Zsepi) szavakat ismétli.Készen vagyunk :(
Viol
én mindig teázom,de látod engem is megtalálnak a bacik!!! :evil:
Vendég

Ja és ma megyünk vissza a szupi kis dokinőhöz.Kiváncsi leszek mit mond!!Délutáni alvás ma elnapolva,mer akkor kell mennünk!!! :evil: :evil: :x :? :(
Vendég

Sziasztok csajszik!!!

Már ezer éve nem jártam felétek.Mi újság veletek?
Hát a bajai topik szintén már lassan egy hónapja bemondta az unalmast,de őszintén szólva nem is lenne nagyon időm írni.Jön a húsvét,és az embereknek ilyenkor ablaksuvickolás közben jut eszébe,hogy új függönyt szeretne.Na nem baj,nemsokára húsvét,és utánna kicsit visszavehetek a tempóból.Igaz aztán egy nagy étterem jön.Na mindegy....Úgyhogy a bölin én is elgondolkodtam szeptembertől.Csak még nem jutottam el felíratkozni.

Nagyra nőtttek a gyerkőcök.Mátéról kevés képet láttam.....

Írígyellek titeket a tali miatt.Mi kb .két hónapja szervezzük.Eddig a Dávid legjobb haverja volt beteg 3 hétig.Most hétfőtől pedig a Dávidnak volt mandulagyulladása.És a két jómadár nélkül nincs buli!! :lol:
Nyárig majd csak összejön.

Eszter:Gratulálunk a "kicsi" Jankához!!!!

Gabó:húzzatok bele a házvásárlásba!!!Ugye milyen nehéz megfelelőt találni jó áron?

Nitta:Zoé nagyon ari,kiegyensújozott baba!Te meg vigyázz a szíveddel!!

Dorka is már kész nő.Hihetetlen,most születtek és már mekkorák.

Na dobok fel pár képet:

Ne zavarjatok,mesét nézek!!!

Kép

Így csinálják ezt valahogy a nagyok??

Kép

Hi,megint fotózol??

Kép

Sok rosszalkodás után jólesik az alvás:

Kép

Dávid mostanába egyre több szót utánnoz.Elég nagy már a szótára.Pl:Andi,Ani Sanyi,Betti,Cinti,Normi,Csengi,Oli,Tomi....Így nyomatja a neveket.

Na lassan eldugulok.Most végeztem a tornázással,és lassan biztos ébred urasága!

Sziasztok,legyetek jók!Üdv.mindenkinek!!!!

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Jó reggelt!
Nálunk már régóta zajlik az élet csak idetalálni nem egyszerű :oops:

Betegeknek jobbulást, aranyos, okos doktornéniket!!!!!!!!! :wink: :shock:

Kép
Kép
Kép
amica

erika,
akkor ti cserében is benne lennétek?

anita,
áááá, minek is juttatod eszünkbe az ablakmosást??? :twisted: :D nekem is kellene... :roll: :? na majd húsvét előtt... :wink: az viszont mostanában lenne aktuális...
jó, hogy jelentkeztél! itt is volt kb egy hét, amikor kevesebb volt az iromány, de hát gabó nem volt gépközelben :D , jó idő is volt, sokan kint voltunk a jó levegőn! :)
hozzátok közel van a bölcsi?
és a képek!!!!!!!! nagggyon jóóók!! :) jópofa egy dávidotok van, hallod! :D :wink: milyen kis pofikat tud vágni! :)
mennyit mozogsz reggelente? és hogyan? halk zenére? vagy csak úgy? vagy videokazira?

még erika neked:
[quote]P írta:etra mostanában iszi-bili-pezsi(Zsepi) szavakat ismétli.Készen vagyunk

miért baj ez? szomorú jelecskét tettél a mondat végére...

KépKép
viol81

Jó reggelt!

rik!Most már csak ösze jön ez a lakás biznisz!!Drukkolok! :lol: :lol: :lol:

Viol!Csak nem hozzátok mennek?

Szeszike!Haláli a kiscsávód meg kell zabálni micsoda vagány srác!!!
Beszarás!!!! :D :D :D Mint egy igazi gengszter! :) :)
Ja hát nálunk sem megy a Kanizsai tali már 4* szerveztünk talit 1* sem jött össze!!Meg döglődik is!!
Vendég

gabó,
dede, ide tartanak délután! :P

KépKép
viol81

Sziasztok!Viri beteg :( Oviba nem megy.Csak fekszik és iszik.38,5 a láza.2 hétig volt csak oviba :? Doki nem adott neki semmit,mert,hogy náthás lesz "csak".
Még szerencse,hogy csak szombaton megyek dolgozni.Akkor meg Apa ugyis itthon lesz.
SZeszike!Dávid tiszta vagány kis srác :P

KépKép
kola2

Viol! :( :( :( :( :( :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :( :( :cry:

kola!Jobbulást kicsi Virágnak!!
Vendég

hello!

Viol!

Jövünk am! :D Azt nem tudom mikor tudunk elindulni, Mäte mostanaban 4kor kell fel, majd 3kor elkezdek zörögni.
Jön a foga, ejjel eleg sokat fennt van, gondolom napköben piheni ki, napok ota több mint 3 orat alszik napközben.

Anita!

Szuper jo fej David! :D Parod most hol dolgozik? Kisteso??? :D

Rik!

Jobbulast nektek!

Zsani!

Viragnak is jobbulast!

Jaj, annyi mindent akartam irni, de rengeteg dolgom van, rohanok, ha alszik megprobalok jönni!

Szep napot!

katus78

Szeszike
nagyon aranyos kiscsávód van!!!!Tiszta nagyfiu már!!!
Akkor böliztek lassan Ti is???Miért halt mega topic???

Viol
azért tettem negativ hangulatjelet,mert szegényem tényleg ezeket ismétli,de ebben több a pezsi. :( Már ő is ,én is kész vagyunk....Most is elfeküdt a heverőn,megyek is talán elalszik kicsit...
Remélem jobb napok jönnek,hisz olyan nagy szokincse van már!!!! :roll: :shock:
Lakáscserét majd később irom,megyek...
Vendég

zsani,
jajj, sajnálom... szegény kicsi lány... :( lehet, már érezte, azért nem ment nagy kedvvel oviba...
jobbulást kívánunk neki!!++++++++++

KépKép
viol81

katus,
ne zörögj!!!! bár én tegnap csináltam ezt... :oops: :roll: kivételes reggel másfél órával tovvább húzta, mint szokta, és nem jól jött volna ki a lépés a dokihoz való induláshoz... ha úgy kelt volna, mint máskor, totál jó lett volna... kétszer is bementem hozzá megnézni, megvan-e, aztán kiültem ide netezni. de nem hajtottam be az ajtaját... na jó, ugye ez nem hangos, de hát... gonosz voltam... de jó kedvvel kelt, szal nem csináltam neki rosszat! :roll: :P

erika,
ja, akkor már értem, leesett miért... meggyógyul hamar, aztán jön a jácci, celetlek anu, és társaik! :wink:

KépKép
viol81

katus,
van még hely máté szájában a fogaknak? :shock: mennyi kell még, hogy teljes legyen a sor??

KépKép
viol81

Viol!

Most bujt ki a 17dik, meg 3 van vissza :D
Fel evig most csend volt a szajaban :D

katus78

no, akkor gyorsan gyüjjön mán ki az a 3 db :twisted: , had aludjon máté! :P
dorkánál most 2 hónapja van "mosolyszünet"... :roll:

KépKép
viol81

Na újra itt!

Rik:igen ősztől szeretnék vele bölcsizni,csak délelőttre egy kicsit,addig én nyugodtan el tudnám intézni a dolgaimat.
A topik?Passz.Nem nagyon írnak.

Katus:párom itthon fest.Ketten vannak egy fickóval.És így is tök jól keres.(Na meg én is hozzákeresek :lol: )
Következő gyerek????Biztos nem mostanába lesz,ha rajtam múlik.Nézd meg a képeit,és akkor rájössz,hogy miért.Szerintem ez a képekből is látszik,hogy milyen egy ördögfióka.

Most is a szobájába zavartam büntibe.A sarokba,de már hallom játszik.Pedig máskor sose játszik el egyedül bennt.Éppen kiborította nekem a tele üveg itatóspoharából a teát.Direkt lecsavarta a tetejét.Aztán már megbékéltünk,és bementem hozzá játszani.Na hozzámdobta az egyik vasból készült kistraktorát.Na kapott a kis kezére megint,és megint a sarokba küldés...Ez történt röpke 10 perc alattt.

Viol:minden reggel szoktam tornázni,ha apa elmegy dolgozni.kb .3/4 órát combra és fenékre Bíró icát nyomatom,hogy kicsit keményedjek. :lol: :lol: :lol:
de a héten én is beteg voltam,elkaptam Dávidtól,és már tökre hiányzott a torna.Holnap meg apa már nem megy dolgozni,aztán szombat,vasárnap(akkor nem szoktam)és legközelebb majd hétfőn tudok.

Na most sunyizott ki a szobájából,de visszacsukta az ajtaját,úgyhogy meg kell lesnem mit rosszalkodik.Na megyek mert most puncsolni akar. :lol: :lol:

Kép

Anita & Dávid
szeszike

anita,
ááááááááá, akkor ha dávidot és levit összeeresztenénk, lenne világ! :D
torna nekem is kéne, de qrva lusta vagyok. nekem más kell. amit szívesen csinálok... úszni imádok, alig várjam, hogy vetkőzni való meleg legyen, megyek ki a melóhelyre úszni. vagy dorkával, vagy vele... :wink:
mi az a puncsolás? :shock: :P

KépKép
viol81

[quote]v írta:agy dorkával, vagy vele...

hm, ez látom, ugyanaz... :oops: :D szóval vagy vele, vagy nélküle... :D

KépKép
viol81

Anita!

Huuu, David, Mäte jol ellene együtt, detto ugyan az. :D
Tegnap elött föztem ö addig megtalata a popsikenöcsöt(hülye anyja elöl hagyta) Mire bejöttem, nagy volt a csend mint a mosonok terdel a szönyegen, ket kezzel dörzsöli bele, csukloig feher a keze, szaja........... :twisted: :twisted: :twisted: lefenykepeztem, de meg a gepen van, tegnap a teat....ö is megy gondolkodni a szobajaba, es ö is szuperul eljatszik olyankor egyedül......maskor meg.....na most megyek mert nem bir magaval.

katus78

Ezek a fiúk milyenek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mi kint voltunk játszani a szomszédba a Brúnóval most jöttünk be Levike eszik azt megy csicsizni!
Vendég

Sziasztok!

Q..a, kib...ott dühösen értem haza, kicsit rendetraktam és olvastalak titeket, hogy lehiggadjak :twisted: :twisted: Pedig olyan jól indult a nap...Reggel mentünk Nyuszival a kórházba tornázni, aztán megszopiztattam és otthagytam apjánál, én meg mentem az életbiztosítást inézni 9.30-ra a hitelhez. Tegnap személyesen, előtte telefonon egyeztettem, hogy milyen papírokat vigyek, mert én az ilyenekhez sík hülye vagyok. A hölgy: 2 perc alatt végzünk! Erre ma odamegyek, ő késik, aztán befut, trafikál, kegyesen behív, papírpokkal szöszmötöl, kolléganőt odahív...végül kiokumulálják, hogy én rosszul tudom a haláleseti összeget, az csak harmadannyi, az a papír, amit vittem, az nem az a papír (jelzem, azon feketén-fehéren ott volt az általam mondott összeg), de a számítógépben nem az van...A pumpa megy fel bennem, egy 3. papír kell, hozzam el otthonról! Telefon apának: gyerek bírja még nálad? igen! Rohanás haza, papír keresés, futás vissza, közben telefon:gyereknél elszakadt a cérna, gyere érte, csinálj valamit! Irányváltoztatás, gyerekért megyek, öltöztetés, kocsibatevés, biztosító épülete, gyerek ki, persze cipelni kell, mert az utca feltúrva, parkolni nem lehet, pallón beegyensúlyozok, papírt nézik: jé, NEKEM van igazam :twisted: :twisted: , a központ elszúrta. És a végén kijelentik, ha náluk vettem volna fel a lakáshitelt, 5000Ft-tal kevesebbet fizetek.Ha-ha, ezek után én el nem hiszek semmit nekik!!! Szép kis világcég, ebben a fene nagy számítógépes világban 2 HÉT kell a kedvezményezett átírásához! Menjenek a búsba, legszívesebben kiszálltam volna az egészből.
És a legrosszabb, hogy a szép napsütéses délelőtt ment rá, amikor inkább sétáltam volna Kincsővel, minthogy a 2 perces ügyet 1.5 óráig intézzem!
Bocs, hogy kifakadtam..

Viol-a hátramozdító a Nyuszifül lesz :lol: :lol: ! Szerintem ő a szőlőfürtöt egyből préselni fogja a kis kezével, nem szedni...

Rik-köszi! Remélem is, hogy jó helye van őnagyságának nálunk :wink: . Nem magamtól vagyok ám ügyes, csak jó kis szakácskönyvek vannak itthon. Kálmánnak pedig szuper fantáziája van a főzéshez. Nyuszinak is meg kell szoknia a fura párosításokat a kajákban, mert mi így eszünk. A titkos kedvencünk a tex-mex pulyka, amiben fahéj és chili van! Kincsőnek a Kismama babaszakácskönyvét vettem meg, nagyon jó tippek vannak benne a babaevéshez. Gyógyulgattok?

Szeszike-Dávid nagggyon komoly! :lol: :lol: Az a mesenézős kép :P :P

Zsani-jobbulást Virinek!

Na, kidühöngtem magam, remélem, nem baj :oops: :oops: , szóljatok ám rám, ha sok belőlem!
Megyek répát melegíteni a kis hölgynek!

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó!SZÚSZÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!
El is hiszem,hogy kifagadtál asszem én sem tettem volna másképp max jól kiosztottam volna őket.Vagy megtetted?ezek az irodisták már csak ilyenek.Én tavaly az Apehbe jártam így most nem megyek bele a lényeg,hogy nagy huzavona után nagy kegyesen belátták,hogy nekem volt igazam szal mint nálad!
Én ha ilyen helyre kell mennem előtte feltültődöm idegileg azt akkor megyek ha készen állok rájuk agyilag,mert bennem ilyenkor pár másodperc és szalad a pumpa!
De most már nyugi itt nyugottan kifakadhatsz én is kiszoktam meg más is!
Vendég

katus,
máté is ennyire levis-dávidos?? :shock: :P na, akkor eldugom itthon a popsikenőcsöt... :wink:
dorka múltkor szépen végignézte volna, hogyan folyik ki a cumisüvegből a teája. amikor észrevettm, fejjel lefelé tartotta az üveget és csodálkozva nézte, milyen szépen folyik kifelé a nedű...

anikó,
hát, nemtom mit mondjak... :( jól elcseszték a napodat... :evil: a biztosítók undorító cégek... nekik teljesen mindegy, hogy neked mennyi időd van, neki belefér, dolgozik, benne van a munkaidejében... ez mondjuk nem csak biztosítónál van így, bürokrácia... de attól még szemetek... hidd el, akkor is végigjátszották volna veled ezt, ha már az elejétől pici babáddal ülsz velük szemben... :?

fahéjas éschillis pulyka? nem is értem miért lepődök meg... :wink:

KépKép
viol81

dorka már fent van!! :roll:

KépKép
viol81

Anikó, tegnap az onkormányzaton 45 percig álltam egy asztal mellett Ágnessel...
Biztosítóban voltam már több gyerekkel is, sőt gázműben :evil: :evil: :evil: is és minden amit még eltudsz képzelni :oops: :( :x :? :roll: :wink:
És ahol aktuális volt még eteni is kellett 8)

Sétáljatok nagyot délután :D !

Viol, de jó lesz nektek!!!!!!!!!!!!!

Zsani, gyógyulást Virágnak!

Szia GAbó!

Kép
Kép
Kép
amica

Viol!

Irtam privit!

katus78

Ezeket most kaptam, gyorsan feleteszem neketek, aztan rohanunk.................gyönyörüek :D

Kép Kép
Kép
Kép Kép

katus78

katus,
nem jött privi...

ezek a képek meg!!!!

de szépek mindhárman!! és milyen szép nagy kislány!! :P de várom már a beszámolót esztertől!! :P

KépKép
viol81

Uram isten,de gyönyörű ez a baba!!!!!! :D :D :D :D :D
Vendég

Micsoda szépséges baba! Csak gyönyörködöm! :P :P Milyen nagy! És Vince milyen édes mellette!!!

Anikó

Kép[/url]
quito

Janka nagyon szép kislány!

A mieink is épp ilyenek voltak ennyi idősen, most meg civakodnak a kisszobában :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

Na Katus és Nercsi már biztos Violná dumcsiznak!! :( :( :( :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na a fiúk 6-ra mennek az ügyvédhez aláírni a papírokat és utalják a lóvét!

Mit csináltok ti ott a Violéknál?HMMM?
Vendég

Nem tudom már ki kérdezte ezt a háznézegetést,de néha már kicsit elegem van belőle nem is olyan egyszerű dolog ez!
Vagyis könnyű lenne ha lenne elég lóvénk rá (most van tisztán 5-milla a többi kell az adóra stb..).Ha lenne 10-millánk már meg is vettük volna azt a fullos kérót szemben,de nincs!És mivel zártkerti ingatlan nem lakóépület se szocpolt se kölcsönt nem kapnánk,de ezutóbbit nem is akarnánk épp elég a kocsit fizetni még 9 és fél évig!Nos ez van nem panaszkodni akarok hisz mi lenne ha ez sem lenne pozitívan kell felfogni és hozzá állni,de még is!!!!
Vendég

Szevasztok Cajok!!!!

Esztermami!!!!!!!!!
Gyönyörű kislányod van!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Minden jot kivánok Nektek a kis JAnkához!!Örömöt,egészséget,szép életet neki!!!
Várjuk a beszámolot!!Már otthon vagytok???

KAtus
Tőled is várom a kenőcskenős képet!! :shock: :lol:

Anikó
huuu,nekem nem lett volna ekkora türelmem,elküldtem volna a jo.p ...a!!!
Mondtál azért valami csunyát is neki a végén??

GAbó
én azt hittem már van lové,és azért csodálkoztam hogy ilyen light-osan nézed a házakat!! :wink: :shock:

Zsani
beteg Virágnak sok gyogypuszit küldök.Réka is üzeni,hogy Gyogyuljon meg hamar!!! :wink: :roll: :!: :!: :!: :!:

Másik Zsani?????? :idea:

Hát Cajok,dokinő nem mondott semmi jot sajna!!!Rondább a torka mint volt.Most megkaptuk a 3.antibiotikumot,de nem akarja bevenni(Zinnat,marha keserü)Nem tom mi lesz velünk!!! :( :cry: :cry: :cry:
Jövö héten szerda körül viszem vissza dokihoz(már a sajáthoz),és hogy mikor kezdi a bölit???Passzzz! :evil:
El vagyok nagyon keseredve!Gyula azzal vigasztal,hogy ennek valami miatt igy kellett történnie,ez igy volt megirva!

Lakásnézők jönnek holnap is,talán lesz az idén belőlünk valami! :wink: :roll:
Vendég

rik!Csak a foglaló van meg!
Ó,de sajnálom,hogy nem javul Petrus állapota.Lehet van benne valami amit Gyula mond!!!
Hát már csak lesz valami!ezek már hányadik nézelődők?
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?