Új privát üzeneted érkezett!

Roz,

Már eddig is tudtam, hogy ámulok-bámulok, hogy mennyire jól szervezed a dolgokat otthon. Mindig mindenki időben ott van, ahol kell lennie. Én meg egy kicsit beteg voltam, és sehová sem haladtam. Szóval le a kalappal előtted. Ügyi vagy. Ha fele annyira lennék rossz anya, ahogy te írtad egyszer, már majdnem elégedett lennék magammal. :wink: :oops: :lol:

Elhiszem, hogy nem könnyű, ennyi fajta allergiával. Most kaptak a gyerkőcök tápszert? Nem tudom, egyébként miért van ez, hogy itt ezen a téren tojnak az ember fejére. a kecskeméti "g :lol: sztrósok" csak tejet néznek, de sokszor még azt sem. az ismerős gyerekének azt mondták semmi baja nincs, veleszületett ekcéma. ha-ha-ha. Felmentek Pestre, tej-tojás, szója allergia. Szóval az itteniek ezen a téren nagy 0. Az én dokim Szegedet ajnározza, mert állítólag ők a legjobbak. egy másik anyuka most megy be áprilisban a fiával, állítólag 4 nap, de hpogy MINDENT megnéznek-e, nem hiszem. Vajdovich legalább megpróbálja kinyomozni, mi okozza a foltokat. Sajna, még nálunk sem végleges a lista, mert még mindig vannak foltjai, sőt mióta erre az ezer féle dologra diétázunk a széklete nincs annyira rendben, mint előtte. Nem tudom, mi lesz.
A dokitok meg jó nagy ...... Nem gondolodtál azon, hogy válts? Remélem nem bunkótik tovább, nem természetgyógyászhoz vitted a gyerekeket, hanem gasztroenterológushoz. FELHÁBORÍTÓ, mit megengednek egyesek maguknak. :twisted: :twisted: :twisted:

geli08

E.ü. mentes szép napot Mindenkinek! Vagy ha elkerülni nem tudjátok/ tudjuk, legalább zökkenőmentes legyen.

geli08

Geli,
allergiaügyben felhívtam a Heim Pált, és tök készségesen elmondtak mindent, a lényeg, hogy a Madarász utcában csinálnak minden vizsgálatot, és mondták, hogy hívjam rögtön őket, ne csináljunk felesleges köröket. Majd 8 után próbálok időpontot kérni. Azért bízom kicsit bennük, mert az a doktornő, aki illetékes írta a tájékoztató könyvecskét gyerekkori táplálékallergia témakörében.

Dóra,
Ha bármikor Pestre kell menned, szólj, tudod, mi apunk megy minden nap. Sőt, ha itt mész, kérj nyugodtan bármilyen időpontot, max. elmegyünk veled, akár el is viszünk és amíg bent vagy Lilivel elszórakoztatjuk Katikát :D

Bea,
ekkora sorok vannak Tankónál? Na akkor nekem legalább ebben szerencsém van. Az én dokimhoz még aznap is lehet időpontot kérni. Addig adja, még kell, max. este fél 9-re kap az ember. És az időpont az időpont. Szerintem eddig max. 3 perc volt, amit vártam...

Roz,
mi legyen az allergiás kiadvánnyal? Itt van ám nálam szépen lefénymásolva neked!!!

Én eddig mákos voltam az eü-vel. Az ex-anyósjelöltem rendelőintézetben dolgozott Pesten, és mindenhova soron kívül mentem. Ez főleg a vérvételnél volt fontos nekem. Én azt nagyon nem bírom. Na ennek ugye vége, sőt nyugdíjba is ment... Itt Lajosmizsén talán nem annyira gázos a helyzet.
Csak már tartanék ott, hogy kipróbálhassam. De pont most, hogy szeretnénk kistesót, úgy néz ki, hogy elromlottam... :(

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina Mikor jártok kecsón ? Mert a a hetünk szabad .. sehova nem megyünk ...csak a mai napom gáz már megint :( Mi a baj ? Mire értetted hogy elromlottál ??? Voltál dokinál Ő mondott valamit ?

geli
most a mi ho. is azt modta hogy Ő inkáb szegedet ajánlotta volna tudod Én csak azért vagyok pipa mert 5 éve látja hoyg niki sehova nem halad és mindig is modtam neki hogy nem vagyok elégedett a gógal mert elküldött egy csomo rtg. -re meg ide oda meg megnézette székletet de az allergiákra tojt ... megnézette a tejet és le is zárta ... azt modja ez a szentesi dokinő hoyg góg nem gyerek gasztróe.. annyiszor beszéltün kerről mielőtt mentem beutalót kérni előtte 1 héttel voltam nála és elmodtam mit akrok akkor sem szól semmit nem ajánlott senkit... akkor szerintem teljessen érthető hogy a kezembe veszem a dolgokat és megyek a saját fejem után ... és ugy néz ki nem is tettem rosszul ... mindegy nem is forrok ezen tovább mert ha 11 re oda érek már robbani fogok ...

seriff
Hannamanna szuper éde a piros sielős ruciban :D és az pötyös sapi :D niki egyből KATICA !!! :) gondolom most van mit kipakolásznod ... :?

donoé
nagyon aranyossak a fotok éédessek igy együtt :)

Kazi
hogy vagytok ? Nem is tudom Ti most fogtok oviba járni ? szeptembertől ???

Kép

Kép

Kép
roz23

Dora
ne aggódj ... Szerintem amit lina ajánlott az is szupi de ha még is itt döntenél én is Tankót mondanám vele személyes tapasztalatom is van és szerintem Ő profi .... Meg sokan Kazocsait modják még hogy jó ... nyugiiii :) Katikát ide is hozhatod bármikor szivessen vigyázunk rá adri potanyuka imádja ha kislányokra kell vigyáznunk :)

nana
jók a képek látom jót játszottak a gyerköcök .. Jól vagytok ? Napok, sirás... ???

bea
Lilakirálylány csúúúúcs nagyon gyönyörű és ez a séró :) nagyon klassz helyeken voltatok :) gyerekoromban mindig arra nyaraltunk nagyon szeretem :)
ekg ... ismerős sajnos Gyenes már csak keddenként van itt Ő volt a kardio. az aszisztense hát... kivel milyen ... egy idősebbb nő velünk még 90% ban rendi volt ... De szerintem olyan sokan azért nem szoktak lenni ....

lili
Zsófi cica édes lehet ahogy modja hogy neki lesz tesója :) Akkor most nem is fogsz tornázni járni ?

nyhk
jobban vagytok ? éjszaka ?

megyek mert még mosogatnom kell utána meg menni a dokihoz meg egy ujabb ovit megnézni meg batthyanyi utcai gyerekorvosi rendelőket megnézni...

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,
pont ma megyünk be pedig. Meg péntek este. Szerintem szombaton is, de akkor csak bevásárolni.
Viszont a hétfő délutánunk általában szabad, akkor ugye bent alszunk, ha az jó neked.
Az elromlás azt jelenti, hogy eddig nagyjából normálisan megjött, mióta Lili megszületett, előtte azért volt már akár 40 nap is, de mióta Lili van, azóta max. 32. Most már a 37-nél tartok, és semmi. Terhes elvileg nem vagyok, szóval félek, hogy kezd visszaállni a Lili előtti állapot, aztán jöhet a küzdés.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Most csak egy gyors...

LINA
TAláltam pár rucit a kislánynak, főleg bodyk. Úgy jutassam el neked?
Cukkerhez, Dettushoz, Hajnyhoz nem jöttök esetleg? Ők itt laknak a közelben.

KépKép
KépKép
nana09

Szóval ÚGY= HOGY akart lenni :roll: :shock:

KépKép
KépKép
nana09

Roz, Geli én nem akarom a szegedieket fényezni, de amikor gyakorlaton voltam, elég profinak tűntek gyermekkori táplálékallergia ügyben. Nyilván más szemmel néztem akkor, mint nézném most. De biztos, h a szentesi doktornő is nagyon jó! És az is 100%, h az itteniek nem profik semmiben....ezt már réges rég hallottam, h ha bármi baj van(ami nem gyermekháziorvosi eset),akkor tüzi Szeged vagy Budapest.
Roz, döbbenet, h milyen a dokitok!
Ez tényleg katicás sapka, Anyukám kötötte. :D Pakolás már majnem kész, az utolsó adag van a mosógépben, ezek is csak a síruhák, még egy vasalás és minden ok.

És valóban röhejes és szomorú ami az egészségügyben van, én nem is tudom visszamenjek-e tényleg augusztusban?????(bár legalább lesz protkótok nálunk :wink: )

Dora, én is 9hetes voltam,amikor először voltam dokinál, ill. akkor derült ki.

Lina, csináltál tesztet is? Ha tényleg nem vagy terhes,akkor minél előbb vérvétel és kezdjétek el a kezelést.

Kép
seriff

seriff
az az igazság hogy én semmit nem tudtam erről a szegedről lehet hogy oda mentünk volna inkább de ugye sajnos ott is az van mint itt hogy be kell feküdni itt a szetesi dokinőnek ez a nagy előnye hogy nem kell befeküdni elmentünk hozzá és 2,5 óra alatt kiderült hogy 3 gyerköc mire allergiás és adri a közgyógy kártyához a papirt is megkapta egyből nem kellett befeeküdni érte ... Én betartanám a diétát simán is de igazszság szerint ugy vagyok vele ha már lehet akkor kihasználom a közgy.kártyát viszont adrit nem akarom kitenni ennek a herce-hurának .. hoyg befekszünk rengetetg vérvétel és még több orvos ... biztos érted mit akarok kinyögni .

lina
most nekem is le kellett állnom fog.gval ... hiába volt mellette rendszeres ciklus nagyon rosszul éreztem magam ... irt másik gyógyit a doki az mellett is rosszul voltam és ugyan igy jártam ... hogy már 36 napnál járok megint ... ez nem lesz igy jó ... nem azért mert babát szeretnék csak ez iyg nem jó, niki előtt is ez volt hogy volt 1/2 évig nem volt semmi de akkor méhg elég fiatal voltam és azt modta dokim hogy ez még természetes... mikor jöttök be kecsóra hány óra felé mert du olyan 3 -4 től itthon vagyunk szerintem ... legalábbis én igy gondolom aztán ki tudja mi jön közbe...

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Bea
nem semmi miken kell mostkeresztül menned,mire megszül az ember tiszta idegroncs lesz belöle.Sajnálom

Az egészségügy valóban egy nagy....Ha van idöpontod,sem biztos hogy bejutsz idöben.
Szegény tesóm,ö is még ezek elött van.

Lili
tök jó hogy ilyen lelkes vagy,csak ne legyen rossz sose.Oté?Oté?

Kattic
örülökhogy mehetünk,szerintem már csak a jövöhét marad,a hetem be van havazva.Ráadásul elnéztem a beosztásom,pénteken még mennem kell 2-6-ig.Az nem sok.De jövöhéten menni fogok,majd még úgyis megírom mikor.
Ezek a kuka ügyek borzasztóak.Majd mesélek még személyesen,nem akarok itt traktálni senkit ilyesmivel.

Erszényes
jobban van Jana?Vagyis nem folyik már a nozikája?Annának csak reggel egy kicsit,aztán annyi.Kiszellöztetek,elmúlik neki.Olyan mint az anyukája,én dettó ilyen vaok,+ porallergia.Ez van.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Roz
neked sem lehet könnyü,sajnálom.De fel a fejjel,3 gyönyörü gyerköccel ajándékozott meg a természet.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny,
a bankot elintéztem, már nem kell mennem. A tesóm 2-re megy a Malomba dolgozni, szóval akkor mi is ott leszünk. Ha még olvasod, akkor gyere oda 2-re, ok?

Roz,
ma nem hoztam magammal, így hogy mondtad, hogy a mai nap nem jó.

Virág,
ha jártok bent délután, csörgess meg, van a csomagtartómban pelus mintacsomag (703102684)

Seriff,
csináltam, csak egy csík. Mondjuk nagyjából a világ 8. csodája lett volna, ha kettő van, bár ki tudja :D Igaz Lilit is csak a 2. mutatta ki, de a 34. napon. Tegnap már 36 volt, mikor csináltam. Még azért adok egy hetet magamnak, aztán ha semmi, megyek vissza a dokihoz. A sz*r csak az, hogy egy hete voltam, hogy csináljunk-e valamit, és azt mondta, hogy ne, hisz működök, csak hajrá....

Nana,
reggel jártam Hajnynál, de hazafele is mehetek arra, ha otthon vagytok. Rámcsörögnél, mert én nem tudom az elérhetőségedet. Ott van Virágnál. Köszi.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!
Ááááá..............Kivagyok.Reggel elmentünk vizsgálatokra,és most értünk haza.
Nyhk a vérvételt mi is megszívtuk.Nem vették le,holnap mehetünk megint. :(
A banya elég normális volt,most a Gyenesre akadtam ki egy kicsit.Ugyebár nem időpontra mentünk.Lehúzta az Ekg-t és közölte,hogy ez kóros,ki kéne vizsgálni,meg kéne nézni UH-val,de mivel nem időpontra jöttünk,így most erre neki nincs ideje.Aztán végül csak meg csinálta.Közölte,hogy nincs nagy baj,operálható Lilla,de menjünk majd el egy kardiológiai vizsgálatra 4 éves korában. :shock: Mikor kérdeztem hogy mégis mit mutat az Ekg,akkor közölte,hogy neki mostmár nincs több ideje,így felvilágosítás nuku.Az emberre előbb ráhozza a frászt,aztán meg otthagy a kérdéseiddel.
Ser aztán a RTG-re mentünk,és nyugodj meg ott minden okés. :D

Egyébként nagyon sok helyen kedvesek az emberrel és nem ez az általános.Sajnos nem az eü dolgozók találták ki ezt a rendszert,ők is ennek az áldozatai.Csak tényleg az a baj,hogy ha a dolgokon nem is lehet változtatni,de a magatartáson igen.Ha én elmegyek akármilyen rendelésre,és velem bunkók,azt még lenyelem.De ha egy gyerekrendelésen azok,azt már nem.Elég baj annak a szerencsétlen gyereknek az,hogy oda kell vinni,nem kell még jobban tetézni a félelmét.Ráadásul ilyenkor a szülők is érzékenyebbek.Biztos egy csomó dolgot másképpen reagálnék le,ha nem a gyerekemről volna szó.A harmadik dolog pedig,hogy aki gyerekekkel dolgozik,és durva,modortalan,az menjen el,nem való oda.Úgyis annyi most a munkanélküli eü-i szakember,hogy biztos lenne több jelenkező is a helyére,aki kellő türelemmel és empátiával viseltetne a beteg gyerekek,és a "hisztis" szüleik iránt.

Na jó mostmár tényleg befogom.Befejezem ezt a témát.Csak jól esett kiírni magamból.

KépKép
KépKép
sbea

Bea tök igazad van! Az egész eüben nem kéne olyannak dolgozni,aki nem tud kedves lenni,akiben nincs empátia.Mert sztem-de lehet,h még csak túl fiatal vagyok,és pesze borzasztó naív :oops: , ezt tudjuk-nincs olyan,ill. nem szabadna, h legyen, h belefásul, vagy legalábbis azt nem a betegeken kéne "leverni".

Nem tudom, a belgyógyászaton nem kellett lenned gyakorlaton?Ott elég normális kardiológusok vannak, sztem ha megmutatnád Lilla ekg-ját,bizti elmondanák, h mi a kóros rajta! Segítenék szívesen én is, de ahhoz már tényleg rég tanultam, h lássam az eltérést.

Roz, értelek persze, világos, h ha nem muszáj nem fekszik be az ember a kórházba olyan vizsgálatokért,amik ambulánsan is elvégezhetők.

Lina, hát ha egy hete voltál dokinál,csak észrevette volna ha terhes vagy, nem igaz? :wink: Uh-d is volt múlt héten?

Kép
seriff

Ser kellett volna,csak ellógtam. :oops:
Egyébként nincs nagy baj,azt írta a leleten,hogy jóindulatú,ártalmatlan szívzörej.Csak ezt nem mindegy,hogy hogyan tálalja.Mert lehet ezt úgy is közölni,hogy frászt kapjál,meg lehet úgy is,hogy van valami,de ne ijedjen meg,mert nincs baj......

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Lanyok, annyira jol esett a sok jo szo! Koszonom! :D Koszonom a sok infot is!

Bea, sajnalom az egeszet :( , a dokitol nagyon unfair volt, hogy nem mondott semmit. :( Szerintem ez lelketlenseg.
Tankorol meg egy kerdes: en ugy tudtam, hogy o maganban megcsinalja az uh-ot nem kell kulon eljarni a korhazban. Akkor ez megsem igaz? Csak mert te a korhazban voltal uh-on. :?

Lina, nagyon kedves a felajanlasod, de egyelore ugy nez ki sikerul megoldanunk. Nekem a 36. napon meg negativ volt a tesztem, egy hettel kesobb lett pozitiv. :wink: Ugye akinek hosszabb a ciklusa, annak a termekeny napjai is kesobbre esnek. :wink Kati a 30. napon jott ossze!!! :shock: :lol:

Roz, te is nagyon aranyos vagy, szerencsere anyuekra barmikor szamithatok es Kati is nagyon szeret veluk lenni.

Ser, Geli, biztos azert parazom, hogy minel hamarabb legyen uh es lassam, hogy minden rendben, mert Katinal vereztem a 6. hetben es a 15. hetig gyogyszert szedtem. Ok, most nincs verzes, igy parara sem lenne okom, de megis az vagyok. :roll: :oops:

Virag, ha dolgozni megy, mennek az ikrek bolcsibe?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora, én is folyamatosan, ezért nem is hittem el,nem is gondoltam rá,h terhes lehetek,és ezért nem is csináltam tesztet korábban, folyamatban volt egy kivizsgálás.
No para!!!

Kép
seriff

Bea, esetleg Szegeden mutasd meg az anesztesnek, vagy kérdezz rá!

Kép
seriff

Sziasztok,
csak olvasni van időm, de gondoltam ezt leírom:
Elég sokat szidjuk az EÜ-t és sajna van is okunk rá. Viszont ma voltunk az audiológián. Igaz időpontunk volt amit majd két hete kaptam (na ettől tudok még kiakadni, hogy két hétre adnak időpontot, vagy elmész magánra és akkor fizetsz de másnap mehetsz. Na mindegy). Szóval kb 5-10percet kellett csak várni, nagyon aranyosak és kedvesek voltak. És ami a lényeg ha kérdeztem válaszoltak is, és nem úgy, hogy azt érzi az ember, hogy már az ajtón kívül látnának. Szóval nagyon-nagyon pozítívan csalodta. Nagyon sok múlik azon, hogy hogyan viselkednek veled.

Kép

Kép
nyhk

Nyhk,és kiderült vmi?

Kép
seriff

seriff,
csak azért voltunk egyenlőre, hogy az orrmandula műtéttel egybe ha kell akkor tubust is raknak a fülébe, Sajnos kell, de hát ebben biztos voltam. Majd műtét után ha meggyógyul lesz egy komplett hallásvizsgálat.

Kép

Kép
nyhk

Értem.

Lili, remélem nem bántottalak meg, tényleg nem akartalak!

Kép
seriff

Ser, "cuki" vagy! (Zsófi is mondja már magára, mert tudja, hogy neki mondom mindig. :) ) NEm bántottál meg, dehogy! Apa szokott "leforrázni". Igazatok van! MEgint túl lelkes kezdek lenni....de nem tudok másmilyen lenni. :) Azt hiszem kezdem érezni, hogy milyen jó is lesz. Azért ennyi időnek el kellett telnie...... (vagy még el is fog, mire.... :D )

Bea, én bele sem gondolok, hogy mi lesz ha nekem kell majd menni vérvételre, uh-ra, Zsófival...... :(
Sajnállak benneteket! Tuti nem könnyű most nektek! :( SZorítunk nagyon!
birolili

Dora van a magánrendelése a Kápolna utcán,és van egy 4D-s UH a kórházban,amit Ő csinál.És a betegeit,ha a kórházba mennek hozzá,akkor ott nézi meg,és nem a "közösben".Azért írta este Zsolti,hogy az az Ő kis "magánrezidenciája". :D

Ser igen én is erre gondoltam,hogy majd az anesztest megkérdezem.

Nyhk remélem minnél hamarabb túllesztek már ti is ezen az egész őrületen.

KépKép
KépKép
sbea

Dora egyébként Te döntöd el,hogy hová jársz hozzá.A magánban kényelmesebb,de sokszor ott is kell rá várni,mert csúszik a rendelés,mivel rengetegen járnak hozzá.

KépKép
KépKép
sbea

Lili,

Zsófival el se indulj a kórházba UH-ra és vérvételre!!!!! Én annak idején Ádámmal mentem, úgy hogy apa is jött vigyázni Ádámra, de több mint 2 órát kellett várni. katasztrófa volt.

Bea,
Hát igen szeretnék már túlleni az egészen, de félek az orrmandulaműtét csak az eleje, és azután jön a többi.

Kép

Kép
nyhk

Seriff,
vizsgálat nem volt a dokinál, csak beszélgettünk. Amúgy délutánra megoldódott a dolog :wink:

Dóra,
30. napon??? Én Liliről tudom, hogy neki sikerült (hogy hogy azt nem tudom) a 14. napon összejönnie, szerintem az volt életemben az egyetlen normális hónap :D

Nyhk,
ma felhívtam a Madarászt allergia miatt, ott is tök rendes volt a nőci. Most csak május végére tudott volna időpontot adni, de azt mondta, hogy pont folyamatban van egy új orvos felvétele, péntekre okosabbak lesznek, és mivel ilyen pici babáról van szó, telefonáljak pénteken, és akkor az új dokihoz akár nagyon hamarra tud majd időpontot adni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ma voltam reggel fél 9 től egész délután 2-ig a korházba.Minden féle vizsgálatot megcsináltak,amit csak kell,és hála a Jó Istennek,nem találtak semmit. 8) Ugyhogy szerencsére nincs baj a szivemmel.Vak lárma volt ezekszerint. :wink:Nagyon remélem,h.Atticy Atticy marad :lol:,de holnap megyek UH-ra,és akkor már biztosab lesz.

gelio8-nem értem,amit ide irtál...mit szeretnél vele mondani?"Péntek de. ÁNTSZ, nekünk jó, ha nem esik. Csüt-ön de. úszunk."

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Jaaaaaaa,vagy úgy.Hogy pénteken délelöt taliznánk az ANTSZ elött,ha nem esik az eső?De a pontos időt csak le kéne egyeztetni valahogy...Ohhhhhh,h.úsznék én is,imádok,de félek,nehogy elkapjak valami gombát :oops: ...

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

kattic- hát igen,repül az idő :lol: mindjárt itt a kismanó 8) Persze,h.taliznék veled,nagyon szivesen,bármikor mikor te is meg én is ráérünk.Remélem még a baba születése előt. :wink:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Bea, koszi! Maganba akarok jarni hozza, csak most elso alkalommal mennek a korhazba (Izsaki utra kell menni?).

Lina, mondtam is a ferjemnek, hogy nem kell vedekezni, mert mindjart megjon, bizti nem lesz belole gyerek. :lol: Szegeny dokim az elso par alkalommal mindig belezavarodott, hogy akkor en mennyi idos terhes is vagyok... :roll:

Nyhk, orulok, hogy nektek pozitiv tapasztalataitok voltak.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Jó olvasni a kismamákat,föleg Lili milyen lelkes,oan jó.

Erszényes
hogy vagytok?
Szombaton lenne kedved a Salon pizzériába kiruccanni.?Ja,meddig nem lesz autótok?Ha tudsz akkor mehetünk pénteken is.

Lina
köszi szépen mégegyszer a DM-et.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Erszényke, ne haragudj a maiért! Sajnos így alakult. :( De beszéljünk meg egy hamarosan "elkövetkezendő napot", jó? Amikor jó nektek is! :)
birolili

Még egy kérdés:

Szerintetek bedassam Zsófinak a bárányhimlő elleni oltást? Ki adatta be?
birolili

Sziasztok!

Most nálunk van már második este hogy üvölt Anna fürdéskor.Nem tom miért.
Ser
nálatok meddig tartott a sírás fürdéskor?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny, pill kiszámolom, 2.5 hétig, a síeléskor már nem sírt, sőt menetelt be a zuhanyfülkébe,és azóta itthon sem sír....csak az időt húzza előtte, h "nem zuzanyozok még"... Történt vmi Annával?

Lili, nekünk közösségbe kerülés előtt ajánlotta a doki, úgyhogy még nem adattam be. Syg már beadatta. Sztem érvek és ellenérvek garmadával fogsz találkozni e témában is. :wink:

Timci, remélem nem kell sokat várnod holnap a uh-n!

Kép
seriff

Lili,
Lili holnap kapja a bárányhimlő oltást a 15 hós oltásával együtt. Már megvettem, csak ott van a gyógyszertárban, tárolják szabályosan nekem holnapig :D

Hajny,
ez csak természetes. Amúgy két napja Lili is ordít, pedig nincs is egyedül a kádban. Ha már belekerül, akkor jó, de addig, úgy kapaszkodik belém, hogy szinte fogni sem kell.

Dóra,
valahogy én is így szeretném a következő baby-t, hogy biztos, hogy most nem, aztán meg "csalódok" egy jót :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lili,

Én Ádámnak beadattam tavasszal a bárányhimlő elleni oltást, amikor sok bárányhimlős volt, és Petrus még csak pár hetes volt. Nem akartam egy kis esélyt sem adni annak, hogy Petrus elkapja. Persze Ádám sem, de Petrán volt a hangsúly. Neki is be fogom adatni, de lehet, hogy még nem most. Seriffnek igaza van, lesz aki pártolja, lesz aki nem. Én beadattam.

Kép

Kép
nyhk

Nyhk
láttad a szalagjaidat? Ádám csupa 3, Petra 1

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,

Aha, én is néztem :D :D :D

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Olyan dühítő,na meg szomorú amit az eü-ről írtok és ilyenkor persze rögtön eszembe jut a saját tapasztalat is,bár én itt Kméten eddig az urológiában csalódtam hatalmasat,de hozzáteszem tisztelet a kivételnek.Tényleg vki nem tudja,hogy a Domján doktor (urológus) csak magánban van Kméten vagy itt is dolgozik a Megyeiben (és jó orvos lehet?)?

Dóri,Lili mióta tudom,hogy jön nálatok a babó nekem is ezen kattog az agyam(inkább csak a helye :lol: ).Magamban egyébként már megtippeltem kinél milyen nemű babuci várható,kíváncsi vagyok eltalálom-e :wink: .

A bárányhimlő ellenit nekünk a dokinéni már az egyéves méréskor be akarja adni,de még nem tudom hogy legyen.Én még a kullancs ellenini gondolkozom,azt ti beadatjátok?

Hajny olyan sokszor megyünk el előttetek,mégse sikerül összefutnunk :cry: ,nincs kedvetek vmikor talizni?Timci múltkor meg felétek sétálgattunk,néztem is,hogy akkor most melyik ablakok néznek a tó és a kiserdő felé :lol: .

Jó éjszakát!

Kép Kép

Kép
dettus

Dettus, sztem jó orvos D.Zs, és igen a Megyei Kh-ban is dolgozik, nem csak magánban.
Kullancs elleni védőoltást akkor célszerű beadatni,ha sokat kirándultok(erdős helyeken), sztem azért az még Lencivel ráér :wink: ! Ha a meningitis (agyhártyagyulladás) elleni védőoltásra gondolsz,azt érdemes 1évesen, ill. picit később a 15 hóssal együtt beadatni, csak írasd fel még 1éves kor előtt,mert akkor olcsóbb!

Balim, ma d.e?Szikrázóan süt a Nap! Bár még hideg van nagyon, na de 10-ig?

Kép
seriff

sziasztok :)

Hajni
mi történt Annával ? Vissza vezeted? nem találtál valamit?

seriff
kb már 100*szor kellett megnéznünk a katicás sapit :lol: :roll: már annyiszor akartam irni ..Képzeld végül kiderült ám hogy zsenilia szövet :twisted: nem tudom hogy bénáztuk el a válsztást .. .már 2 hete itt az ágy használjuk meg jó is de tibor el akarja adni mert batár nagy szó szerint meg igazán még sem tetszik neki ... egyébként barmi kényes az anyag pont ezért mert végül meghirdette minidg letakarom 2 nagy pléddel hogy nehogy elkopjon mire eladnánk .... :?

pille
olyan rég irtál jól vagytok ?

Kazi
és Ti ??

Kép

Kép

Kép
roz23

Bea, ha ma ünnepled a névnapod, akkor Nagyon sok boldog névnapot kívánunk Neked! :) :) :)
birolili

Bea, csatlakozunk! Boldog Névnapot!

Roz, azért a miénk nem 1-2hónap alatt kopott el, hanem kb. 2 év. De ügyi vagy, h letakarod! A méretét nem Ti választottátok?

Kép
seriff

Bea
nagyon sok boldog névnapot kívánok Én is :)

Seriff
nem azzal a nagyságával van baj az pont jó ... hanem az egséz olyan tömör ... nem is tudom hogy irjam aminek neki dől a hátad hátámla kb 45 cm széles meg a hajlat is sokkal nagyobb mint amit megbeszéltük ...amit néztünk a pasinál az nem iylen volt.. nem volt ennyire széles .. nem is tudom hogy irjam de amióta megvan csak kerülgetjük ...

Kép

Kép

Kép
roz23

seriff
anyagra visszattérve ahogy leülünk ugy marad az anyag és már hullámos.... nem feszes a szivacson ..

Kép

Kép

Kép
roz23

Bea,
sok boldog névnapot kívánunk neked!

Képzeljétek, tegnap a neten olvasgatva a fórumokat találtam olyan édességet, amit Lili megehet. Na gondos anyuka révén (nehogy a gyerekem kimaradjon valamiből :D ) vettem is neki. Hát, a gyerekem fordítva van összerekva....belekóstolt, evett két falatot, kirázta a hideg, és közölte, hogy fúj, majd ette tovább a kölesgolyót. Hát nem a szüleire ütött, az biztos :D Pedig tök finom volt!

Gondoljatok ránk délután...két szuri, én az egyet is nehezen viselem :(

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Bea sok boldog névnapot kívánunk mi is!

Dettus,
A kullancs ellenit én Ádámnak beadattam 1 éves kora körül, Petrusé meg itt van a hűtőben, csak mivel mindig beteg nem tudom beadatni. De ahogy olvasom Seriffet akkor nem is kell elkapkodni. Egyébként mi is kiváltottuk az egy éves szülinapja előtt. Csak mérges voltam, mert ha egy kicsit korábban gondolkozom, akkor felíratthattam volna az előtt mielőtt eltörölték róla a kedvezményt! De hát ez az én bénaságom volt.

Roz,
Tortát választottál? Kiváncsi leszek nagyon!!!!

Képzeljétek kicsi lányom fél 3-tól fél 6-ig egyfolytában aludt! Ilyen még nem volt!!!!!! Annyira örülök! Hátha alakul már!

Lina gondolunk rátok!

Kép

Kép
nyhk

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?