Sziasztok!
Ááááá..............Kivagyok.Reggel elmentünk vizsgálatokra,és most értünk haza.
Nyhk a vérvételt mi is megszívtuk.Nem vették le,holnap mehetünk megint.
A banya elég normális volt,most a Gyenesre akadtam ki egy kicsit.Ugyebár nem időpontra mentünk.Lehúzta az Ekg-t és közölte,hogy ez kóros,ki kéne vizsgálni,meg kéne nézni UH-val,de mivel nem időpontra jöttünk,így most erre neki nincs ideje.Aztán végül csak meg csinálta.Közölte,hogy nincs nagy baj,operálható Lilla,de menjünk majd el egy kardiológiai vizsgálatra 4 éves korában.
Mikor kérdeztem hogy mégis mit mutat az Ekg,akkor közölte,hogy neki mostmár nincs több ideje,így felvilágosítás nuku.Az emberre előbb ráhozza a frászt,aztán meg otthagy a kérdéseiddel.
Ser aztán a RTG-re mentünk,és nyugodj meg ott minden okés.
Egyébként nagyon sok helyen kedvesek az emberrel és nem ez az általános.Sajnos nem az eü dolgozók találták ki ezt a rendszert,ők is ennek az áldozatai.Csak tényleg az a baj,hogy ha a dolgokon nem is lehet változtatni,de a magatartáson igen.Ha én elmegyek akármilyen rendelésre,és velem bunkók,azt még lenyelem.De ha egy gyerekrendelésen azok,azt már nem.Elég baj annak a szerencsétlen gyereknek az,hogy oda kell vinni,nem kell még jobban tetézni a félelmét.Ráadásul ilyenkor a szülők is érzékenyebbek.Biztos egy csomó dolgot másképpen reagálnék le,ha nem a gyerekemről volna szó.A harmadik dolog pedig,hogy aki gyerekekkel dolgozik,és durva,modortalan,az menjen el,nem való oda.Úgyis annyi most a munkanélküli eü-i szakember,hogy biztos lenne több jelenkező is a helyére,aki kellő türelemmel és empátiával viseltetne a beteg gyerekek,és a "hisztis" szüleik iránt.
Na jó mostmár tényleg befogom.Befejezem ezt a témát.Csak jól esett kiírni magamból.