Új privát üzeneted érkezett!

Az időt nem mutatja valahol?

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

A kiemelésnek szerintem nem sok értelme van, mert 25 percig biztos, hogy nem marad kiemelt egy fotó, és ha emelt díjas számra küldöd a szavazatot (nem kiemelés miatt), akkor +5 szavazatot írnak jóvá, az jobban megéri.. :lol:
Vendég

Betty!
Tényleg aranyosabbak a versenyben a fiúk, mint a lányok.. Szavazok Petire... Kb. fél óránként.. :wink:
Ja és Gergőre is. :wink:

Kamilla!
Nagyon aranyos a kis Kamilla! :) Van még egy tünemény kislány, Emma.. Nagyon édes... Szavazzatok rá is.. :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Sziasztok!!
Kár, hogy ilyen ritkán tudok írni, de sajna ez van. Esténként mindig van valami program apával is kell kicsit törődni :wink: , szóval csak a délutáni alváskor.
Betty, ha lesz időd, akkor 1977.11.07 és 22-24 között születtem, meg tudnád csinálni, köszi előre is!
Most is éreztél valamit? vagy csak tojásfehérje? Te használsz ovul tesztet? Hajrá remélem sikerülni fog!!! Jó érzés lehet, ha már azt is mondja, hogy szeretlek :D Anna most mindent becézget: bácsika, Buksika, nyuszika, macika :D :D
Nicol neked is drukkolok, hogy pozitív legyen a teszted!!!
Van aki használ ovul tesztet és érzi is a pé-t? Én reggel teszteltem poz-at és este meg másnap reggel fájdogát, feszült a hasam.
Nagyon helyes fiuink vannak különben tényleg lesz dolguk az anyukáknak a csajok távoltartásával. Én is próbálok szavazni!!Most járt le a photoshop-unk úgyhogy mi kimaradunk most a nevezésből.
Az egyik ismerősünk 15 hónap próbálkozás után esett teherbe, majd kifaggatom mi volt a titok :D eddig nem akartuk őket kérdezgetni nagyon, most hogy sikerült hátha nem veszik rossz néven, nagyon örülök neki, szivesen csatlakoznék hozzá. :D Ilyenkor már nem tudok olyan laza lenni, mikor jönnek a hírek!! Jó lenne már holnap szülni :D :D de nem megy olyan gyorsan.
Olgi nekünk sem valami bababarát a berendezettségünk, 2004-ben költöztünk szépen berendezkedtünk, 2005-ben már jött Anna és egyre jobban felszínre kerül milyen pancserek voltunk mikor babára egyáltalán nem gondoltunk :D DVD pakolászás, anya fiókjában turkálás, hangerő szabályozás....

Kép, Kép
nemen

Christell,

Köszönjük szépen Balázska nevében is.
Focifelszerelést kapott. Mezt, zoknit, stoplis cipőt meg egy méregdrága focilabdát. Bár arra van 2 év garancia.
Nagyon örült neki. Most indul komolyabban neki a focinak. Beíratjuk a Vidi-be itt Fehérváron. keményen edzenek hétfőn, kedden és szerdán. Szóval azt hiszem nem kell majd este fejbevágni hogy elaludjon. Mindene a foci. :P :P :P

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Enik! Nálunk is pont ezek a slágerek! Na meg a cipősdobozaim kipakolása. De a legújabb, hogy előveszi a porszívócsövet, majd a porszívóót, majd jön a felmosóvödörrel és a felmosóval.

Anna mikor kezdett el beszélni? Mármint ezeket a szavakat? Mert Gergő még csak apa, ott és na szavakat mondja.
Vendég

Judy!

BOLDOG SZÜLINAPOT a kis FOCISTÁNAK!!!!
Kép
Vendég

Enik!

Itt a táblázat, 23:00 órával csináltam. Ha valamit nem értesz, majd később megírom, most megyünk el itthonról. --->
Enik
Vendég

Köszi Krisztinka, nagyon aranyos vagy.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Bazsinak szintén Boldog Szülinapot kívánok!!!
Pandácska neked is szorítottam!! Nagyon ügyesen leápoltad apát :D :D a Dr címet tényleg kiérdemelnéd :D Különben innen a netről van ennyi infód, hogy mindenkit el tudsz igazítani? :lol:
Omnia ha lehet csináltass képet is a kis babócáról!!Olyan jó már neked, bárcsak mi is ott tartanánk, különben én annyit tudok sopánkodni (ezzel telik el a tavaszom :D ) ne haragudjatok :D
Krisz ez tényleg elég húzós összeg én 2-3000Ft-ra gondoltam, lehet mégsem megyek Kovács dokihoz, pedig már tervezgettem vagy csak a klinikán keresem meg. Jó lenne csak egyszerűen beszélni egy hozzáértővel :roll: mit tanácsol

Kép, Kép
nemen

Köszi Betty aranyos vagy!! és mellesleg nagyon gyors!! :D
Krisz Annának már volt egy pár alap szava: főleg hangutánzó szavak (imádja az állatokat) és első szótagok, olyan 3 hete mondja ki magát a szót, eddig ma, utána maci, most macika, hi, hinta, most hinta-pala érdekes van aki rögtön kimondja az egész szót Anna szótagolós :D mostmár minden nap egy-két új szó, csak nézünk, mint a moziban :D :D

Kép, Kép
nemen

Ez az én formám olyankor tudok jönni, amikor leginkább nincs senki.... :D

Kép, Kép
nemen

Nemen,
Sok könyvem van itthon meg a netről is plusz amit hallok innen onnan.

Hát lányok ha jó lelki állapot kell a teherbe eséshez akkor ez a hónap nálam ugrott... :(
Vendég

Mi a baj pandácska?????
Küldök egy képet, hátha felvidulsz...

Kép

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi,
Sajnos ma tudtam meg hogy egy hozzám közel álló személy nagyon beteg és a nővérem is totál kiborult emiatt szóval miatta is aggódhatok mert ugye terhes... :(
Vendég

Nem mondom, hogy ne aggódj, mert úgy is fogsz, DE TESSÉK MAGADRA VIGYÁZNI!!!!!!!!!!!
Neked most ez a legfontosabb!!!Nézd ki járt felénk!!!??

Elküldtem felétek,mert Nekem még legalább 30 nap....
Kép

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi,
Fontos a baba persze de amikor tudod hogy valakid hamarosan nem lesz többé akkor nem tudsz nem erre gondolni.
Vendég

Helló,

Meg tudjátok mondani, hogy szédülés előfordulhat-e a terhesség első napjaiban?

köszi, Vanda
k.vanda

k.Vanda,
Hogy érted azt hogy az első napjaiban? Hol tartasz a ciklusodban?
Vendég

Pandácska: nagyon sajnálom a rossz hírt!!!!! :cry: Nálunk is akad...Az a lényeg, hogy vigyázzatok magatokra!!!

Omnia: hol vagy? Mit mondott a doki? Tessék képet felrakni!!

Vanda: várandós vagy? Egyébként lehet szédülés én úgy tudom...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni! De jó, hogy itt vagy! Megnézed az új könyved kiadóját?

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Sziasztok!
Nagyon rossz kedvem van.... :cry:

Azt hiszem, vmi baj lehet a méhemben.... nagyon tartok a méhen kívülitől....
Ma reggel alig bírtam felkelni, mert annyira görcsölt a méhem egy ponton. Egész nap fájt (és most is fáj). Totál kikészültem miatta.
Ha holnapra nem múlik el, akkor azonnal indulok a dokihoz.
Nem tudom, mi történhetett.... csak úgy tudom elmesélni, h kb. olyan érzés volt a méhemben, mint anno a vakbélgyuszi!!!! :shock: :?

babszika

Pandácska! Sajnálom :( Próbálj meg minél több időt vele tölteni, hogy tudja mennyire szereted! És ne arra gondolj, hogy lesz olyan idő, amikor már nem lesz, hanem arra figyelj, hogy milyen jó, hogy együtt lehettek!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla,
Igyekszem...

Babszika,
Mi lehet ez? ha nem múlik el tényleg menjél dokihoz...Jobbulást!!

TÁBLÁZAT.html
Vendég

Ria! Feltétlenül menjél el dokihoz!!!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Panda!
Nem tudom, h mi lehet.... nagyon kivagyok!
Ráadásul ma voltunk Győrben és egész nap tartanom kellett magam, hiszen mégiscsak most írtuk alá a szerződésünket.
Köszi a jókívánságot, de bevallom, h nagyon félek!!!!

babszika

Kamilla: Kossuth kiadó! Címe: Kismamák és kisbabák új egészségkönyve. Ára. 5990.-

Babszi: de most már jobban vagy? Menjél dokihoz, ha ennyire fáj!!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Gergőre még nem tudtam szavazni, pedig egész délután próbálkoztam :( Petire 2-3 nyomtam! Ez nagy kitolás ez a fél óra :evil:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Babszi: 20. napodon vagy? Akkor, ha méhen kívüli lenne, még nem érezhetnél semmit! Nyugi. Amúgy (ezt most nem elrettentés végett) nekem tavaly 7 hetesen vették észre és addig annyi tünetem volt, hogy kicsit szúrt a petefészkem...Pedig már a peteveztőm meg volt repedve...

Nyugi, minden rendben lesz!!! A biztonság kedvéért menjél dokihoz holnap!!!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni!
Határozottan jobban vagyok.
De persze hazudnék, ha azt mondanám, h már teljesen elmúlt...
Azt hiszem, még várok egy napot.

De azt eldöntöttem, h ha most vmi baj lesz, tuti pihenőbe kerül a gyerek-projekt! Úgy érzem, h nem véletlen ez a sok gond.... na mindegy, nem fárasztalak benneteket....

babszika

Babszika,
Hát aggódom érted... ([size=9]de jó lenne ha a beágyazódás fájna ennyire neked...tudom ritka az ilyen eset de énmár hallottam róla)[/size]

Kép
Vendég

Azért most megnyugodtam egy kicsit.... mármint amiatt, h nem érezhetném még...
:roll:

babszika

Köszi Heni! A kiadó volt a fontos. Néhány kiadóval szerződésünk van a "nagy" könyvtárban. Bár szokták forgalmazni egymás kiadványait....

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Babszi: a beágyazódást vannak akik megérzik! :D Én a peteérést érzem annyira, hogy a falat tudnám kaparni...Amúgy senkit sem fárasztassz...Ezért vagyunk! :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Kamilla: nincs mit! Megveszed?

Heni

Kép
Kép
csheni26

Panda!
Te csak ne aggódj!
Te legyél minél kiegyensúlyozottabb!!!!!

(azért köszi)

babszika

Babszi: örülök, hogy jobban vagy!!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni!
Te aztán jól helyretudod rázni az érzéseimet!!!!!!! :lol: :lol:
De jó lenne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

babszika

Ria! Mond el, ha valami baj van! Biztosan találunk rá megoldást! Én első nap mikor éreztem, hogy meg fog jönni olyanokat gondoltam :roll: De megnyugodtam és újra mindent megteszek!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Tudtok valamit Omniáról? Már annyira izgulok érte! Alig várom, hogy elhozza az első sztárfotót a bébiről!! :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Ha igazad lenne Heni, akkor akár még 2-3 napig büszkén szenvednék!!!!!! :shock: :)

babszika

Babszika,
nem olvastad el amit neked írtam apró betűkkel?
Vendég

Kamilla!
Bevallom őszintén, h kezdem azt érezni, h talán nekünk nem kellene.... vagy legalábbis nem most.... és ezek miatt már gyártom magamban a "savanyú a szőlő" magyarázkodásokat: nem baj, h nem jön most, hiszen építkezünk, sok lesz a törlesztés és talán könnyebb lesz később, lehet, h még korán van... stb.

Sajnos az eddigi életem egy nagyon rossz szappanoperához hasonlít és most még az is nehézkes, h bébink legyen....
nem is tudom.... azt hiszem, jelenleg erőteljesen jól érzem magam a saját sajnálatommal.... remélem, érted, h mit akarok mondani.... :roll:

babszika

Nem tudom hol van Omni, de én már fél 3kor tűkön ültem.....

Heni! Megrendelem, ha van a szerződötteknél. Most dőzsölök a könyvekben, mindenféle klasszokat rendelek a könyvtárba :D Egy nagy polc babás, mamás, várandós, gyermekneveléses van, de bevallom azon kívül, hogy a helyükre tettem őket, még belelapozni sem mertem :oops: Esküszöm nem nyitottam ki egyet sem :oops: Viszont az nagyon tetszett a tiédben, hogy a poz. hozzáálásban segít, tanácsol. A családban és mindenhol ezt magyarázzák, de senki sem "tanítja" :evil:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

jujj Panda!
rossz a szemem és nincs rajtam szemüveg :?
de most belemásztam a képernyőbe!!!!!
annyira drága vagy te is!!!!!

basszus!
most meg is könnyezem!!!!!!!!

babszika

mit könnyezem.... el is bőgtem magam... apa itt vígasztal....
köszi nektek!!!!
lehet, h marhára nem így van, de most legalább egy kicsit jobban vagyok és nem rettegek annyira!!!!!!!!!!!

babszika

pandácska*!

Sajnálom :( Biztos nagyon nehéz, én is csak azt tudom mondani, amit Kamilla, hogy legyetek minél többet együtt, ameddig lehet..

CsHeni!

Mi újság Veletek? Nemsokára hétfő!!! :lol: :lol: :lol:

Ria!

Remélem, minden oké Veled, és kívánom, amit pandácska és Heni
is írt, hogy a beágyazódástól fájjon ennyire..

Kamilla!

Köszi a szavazatokat! :lol:
Vendég

Ria,
Direkt írtam kicsivel hogy ne kiabáljam el a dolgot de majd legközelebb kiemelem hogy jobban lássad :wink:
Vendég

Naná, hogy értem :( Bennem is kavarognak gondolatok.......semmi sem történik véletlenül, ha most még nem a megfelelő idő, akkor azt tudni fogja a babó is...
Én pl. azt mondtam a páromnak, hogyha jön a babó, akkor utánna már nem házasodunk!!! Gyerek miatt senki ne vegyen feleségül, vegyen el magam miatt, ha akar! Úgyhogy a legújabb fóbiám az, hogy esküvőig pszichésen gátlom magam. De múlt héten más volt, jövö héten biztosan megint más lesz :roll:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Ria, remélem már tényleg jobban vagy...

Kép
Kép
gyablonka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?