Sziasztok!!
Kár, hogy ilyen ritkán tudok írni, de sajna ez van. Esténként mindig van valami program apával is kell kicsit törődni
, szóval csak a délutáni alváskor.
Betty, ha lesz időd, akkor 1977.11.07 és 22-24 között születtem, meg tudnád csinálni, köszi előre is!
Most is éreztél valamit? vagy csak tojásfehérje? Te használsz ovul tesztet? Hajrá remélem sikerülni fog!!! Jó érzés lehet, ha már azt is mondja, hogy szeretlek
Anna most mindent becézget: bácsika, Buksika, nyuszika, macika
Nicol neked is drukkolok, hogy pozitív legyen a teszted!!!
Van aki használ ovul tesztet és érzi is a pé-t? Én reggel teszteltem poz-at és este meg másnap reggel fájdogát, feszült a hasam.
Nagyon helyes fiuink vannak különben tényleg lesz dolguk az anyukáknak a csajok távoltartásával. Én is próbálok szavazni!!Most járt le a photoshop-unk úgyhogy mi kimaradunk most a nevezésből.
Az egyik ismerősünk 15 hónap próbálkozás után esett teherbe, majd kifaggatom mi volt a titok
eddig nem akartuk őket kérdezgetni nagyon, most hogy sikerült hátha nem veszik rossz néven, nagyon örülök neki, szivesen csatlakoznék hozzá.
Ilyenkor már nem tudok olyan laza lenni, mikor jönnek a hírek!! Jó lenne már holnap szülni
de nem megy olyan gyorsan.
Olgi nekünk sem valami bababarát a berendezettségünk, 2004-ben költöztünk szépen berendezkedtünk, 2005-ben már jött Anna és egyre jobban felszínre kerül milyen pancserek voltunk mikor babára egyáltalán nem gondoltunk
DVD pakolászás, anya fiókjában turkálás, hangerő szabályozás....