Új privát üzeneted érkezett!

HAHÓ,

Tényleg jók a képek Ildi. Réka baba vmi hihetetlenül huncut :D
Dávid meg nagyon vagány :D

Gombócka,
sajnálom az éjszakát :(
alig merem megjegyezni h nekünk megint tök jó volt, már 3 napja, hurrá!!!

ami vecsést illeti: nemtom. én ilyen gány időben nem mennék most, de úgysem rajtam múlik :wink: :oops:

Kép
szeee

Sziasztok,
tőlem mehetünk, nekem csak attól függ, hogy apa tudja e nélkülözni a kocsit.
Sztem a 10.30-as időpont lenne jó.
Ami a bukfencet illeti, sztem még kicsik vagyunk hozzá, Mincsike se tud még járni.
Szóval, Szeee, ha szabad a kocsi, tőlem mehetünk. :wink:

Kép
gombocka

Jóvan, menjünk :wink: ha lesz kocsi és nem szakad az eső. oké.
De akkor össze kéne szednem a ruhákat, anyám... :?

Kép
szeee

a ruhákat elvihetjük legközelebb is. :wink:
a párom kb. 1 óra múlva jön haza, akkor meg tudom mondani, hogy tudunk e menni.

Kép
gombocka

Nem kell apának az autó, úgyhogy mehetünk.
Mi most elmegyünk anyuékhoz, este beugrom, hogy hogy döntöttetek.
Ildi,
te is írd meg, áll e a meghívás? :wink:
pusszancs mindenkinek

Kép
gombocka

Sziasztok!

Persze,hogy áll még a meghívás,csak nem működött nekem ez a vacak.... :?

Gómbóc,sajnálom az éjszakáitokat :( össze kéne a párjainkat kötni,imerős ez a szöveg valahonnan :oops:

Szilvi,nem muszály a ruhákat hozni most, azért nem kell összetörni magad...majd ideér,ha lesz időd.

Bemenjek 10-re a Béke térre? Azt tudjátok hol van?És onnan mennénk együtt.És lécci nézzétek az időt,hogy mennyi idő alatt értek ide,oké?Kiváncsi vagyok.
Az jó,hogy utána elmegyünk a játszóházba játszani délig, vagy mikor szoktak elálmosodni a gyerkőitek?

Remélem nem fog szakadni az eső. :roll:

Na puszi és írjatok,hogy akkor jó így?

Ildikó
ilgya1

OK, menjünk.

Ildi, kb. mennyi idő alatt érünk oda? :roll:
20 perc, ilyesmi? Csak hogy tudjuk, hogy mikor kéne nekünk indulni.

Ma ismét nagyon felhúztam magam a szolgáltatói szférára... :evil:
Bementünk bussszal Kispestre, a skálába. Szombaton vettem ott egy felsőt ami végre tetszik, hülye voltam h csak 1-et, úgyhogy ma elmentünk megint h vegyek mégegyet más színben. Nem állt meg a sofőr a megállóban, amikor le akartunk szállni. Mondván, hogy nem jeleztem. Igaz, kb. 20-30 m-re voltunk a leszállóhelytől, mikor jeleztem, de jeleztem. Mondtam, hogy babakocsival azért nem olyan egyszerű az élet, stb. De még volt olyan szemét, hogy útközben sem állt meg, mikor odamentem panaszkodni. Még jó, hogy a következő megálló viszonylag közel volt és nem kellett sokat visszagyalogolni.
K-ra mérges vagyok még mindig...:evil:
Mingyá' írok a BKV-nak. Mamájukkal szórakozzanak... :evil:

Kép
szeee

Szilvi!
kocsival kb. 10-15 perc tőletek a Béke tér.Gómbócék nem tudom honnan jönnek pontosan,hogy tőlük mennyi lehet,de a Szarvastól csak 10-15 perc.
Ott van az 50-es villamos végállomása.

(onnan meg még 10 a Műv ház.)

Bocsika,de ezen a sztorin még most is rötyögök,ahogy leírtad....tudom,hogy nem illik más kárán nevetni,de ez jól esett. :D

nagyon bosszantó,és marha szemetek. Kép
(tisztelet a kivétel)
engem többször nem akartak felszedni,nem tudom mit hittek,miért állok a megállóban akkor :x
rendszerint elfelejtett megállni a rohadék a megállóban,ha csak én álltam egyedül,már úgy voltam,hogy felírom a rendszámát,de addigra jött a felmentő sereg apa személyében,de meg kellett volna tennem. :evil:
ilgya1

Igen, a béke teret nagyjából tudom hol van, akkor tök közel van hozzátok :shock:
Gombócék kb. 10-15 percre laknak innen, csak lejjebb.

Ha gondolod és nem megterhelő Nektek, találkozzunk a Béke téren.
Ti amúgy kocsival jártok a cinire?

A Te buszos sztorid is: :shock: :shock: :shock: Naggggyon szemétség!!!! (nincs türelmem kikeresni a puskás smiley-t, de csatlakozom!!!!!!)
Én tényleg írok a BKV-nak.

Kép
szeee

Na én is itt vagyok.
Kicsit el vagyok "tévedve". Ez a cini nem Vecsésen van? Én megnéztem a honlapot amit belinkeltél, az Vecsésen a Károly utca 1-et írja. Útvonalkereső szerint sztem odatalálunk, de talizhatunk a Béke téren is, csak ott hol tudunk megállni?
Sztem 9.45-re odamegyünk értetek Szilvi, vagy előbb menjünk? Vigyem a mi hordozónkat (azt tuti be tudom kötni) vagy abban hozod Melindát?

Írtál a BKV-nak? Remélem!!!!Rohadt buszos!
A múltkor nekem már akkor csengetett amikor elkeztem felemelni a babakocsit, hogy feltegyem a buszra. (lő-lő-lő)

Kép
gombocka

Hahó!

De, Vecsésen van. A Béke tér meg egy köpés Vecséstől.
Igazából Gombócka Te tudod, h odatalálsz-e, nekem lövésem nincs semmiről, mert nem vezetek, meg soha nem jártam arra, szóval Te döntsd el, hogy jöjjön-e elénk Ildi, vagy sem.

Nekem a 9.45 OK-nak tűnik, fél óra alatt odaérünk, gondolom.
Háááát úgy terveztem, hogy a hordozóban viszem, de ha ezt nem bizti, hogy be tudjuk kötni, akkor inkább hozd a tiéteket, az a biztos :oops:

Írtam a BKV-nak, hehe...:twisted:

Kép
szeee

Vecsésen van a Cini,csak gondoltam kimegyek elétek,de ha ide találtok,nekem mindegyj. :D
A számom gondolom még megvan,majd csörögtök.

Vagy a Béke téren a Gyógyszertár/Sztk tudod merre van?Ott lehet esetleg parkolni,vagy a benzinkúton,vagy ahol jó nektek. :D

igen kocsival járunk cinire,még a wc-re is :x :roll: :oops:

akkor holnap
ilgya1

Ildi,
gondolom Vecsésen a lámpánál kell lekanyarodni jobbra, ugye? Onnan meg megtalálom. De ha nem írsz, felhívlak. Szóval sztem ne gyertek ki vagy be.Rékát is hozod?
Szeee,
akkor viszem a hordozót, OK?
Majd hívlak, ha indulunk.

Kép
gombocka

helló,

most mondja az apa,hogy miért nem jöttök erre felénk és tőlünk mennénk tovább...????

az első utcán le kell kanyarodni ahogy beértek Vecsésre,a ház számot tudjátok :wink:

viszem Rékát is. :D

puszi
ilgya1

OK, akkor oda megyünk hozzátok!!! :lol: :lol: Milyen okosak ezek az apák, de nem ér nekik elárulni!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
gombocka

ok. :wink:
ilgya1

:lol:
OK.
Én gyerekem nyűgös lesz, de ez van... :(

Kép
szeee

A Mincsi sincs a topon, ráadásul megint korán kelt, úgyhogy bizti álmos lesz, de ahogy írtad, ez van. Majd felvidulnak egymástól, meg az Ilditől, mi meg Rékázunk és Dávidozunk!!! :lol: :lol:

Kép
gombocka

Az én gyerekem extra nyugik :D ,a Tücsire tartogatják szerintem az energiájukat. :D

Majd én megnyugtatom őket,árad belőlem a nyugalom...hihihi
ilgya1

Hahó!

Melinda majdnem elaludt ebéd közben, a végén már csukott szemmel evett :shock: :lol: Remélem alszik vagy 3-ig :twisted:
Ezek a programok mindig jól lefárasztják.

Tök jó, hogy elmentünk!!!
Köszi lányok a lehetőséget, a "fuvart", meg hogy láthattuk Réka babát élőben, stb. :D Áldott jó baba, kár, hogy nem volt ébren :)

Kép
szeee

Ildi,
mi is köszönjük a lehetőséget,nagyon jól éreztük magunkat!
Ahogy elnézem, ha Mincsi elkezd járni nagy cimborák leszneka Dáviddal!Már ami a jövé-menést illeti! :wink: :wink:
Mégegyszer köszi az ajándékot, de igazán nem kellett volna!!!!
Réka baba...tényleg kár, hogy nem volt ébren. :wink: :wink:
Reméljük továbbra is ilyen nyugis marad!!!

Szeee,
ugyan már...szivesen!MÁSKOR IS!!!MÉG-MÉG-MÉG!
Mincsi is alszik már, bár elég nehezen aludt el, túl fáradt volt, úgyhogy ordított egy sort.

Megyek pakolni, mert du. meg jönnek anyósomék.

Puszi

Kép
gombocka

Ja, amúgy a Nefelejcsen jöttünk hazafelé, sokkal hamarabb hazaértünk, mit az Üllőin szoktunk. Lehet, hogy hozzátok is úgy fogunk menni. :wink: Szinte semmi forgalom nem volt.

Kép
gombocka

igen, a nefelejcs ált. tényleg jobb.

Csajok,
hétvégén óraelőreállítás... :?
az tök jó, h reggel tovább fogunk aludni, da ha ez a gyerek fenn lesz este 10-ig rsz-esen, én kiborulok.
Mindenesetre reménykedem, h ő is átáll majd.

Melinda ma tapsolt magától rendesen párat :D végre. bár nem mindig találta el a kezét :lol: eddig tapsi-tapsi címszó alatt a mi kezünket ütötte. :)

Kép
szeee

Sziasztok!

Most értem ide.....
,de most se vagyok még teljesen itt :D

Csak én is azt akartam mondani,hogy jól éreztem magam veletek,remélem máskor is jöttök...

Az ajcsit tényleg szívesen,de valahogy viszonoznom kellett. :wink: nekem is olyan jól esett mikor karácsonykor kaptam a lapot ill. a mécsestartót. :D és a bogyókat is küldted Szilvi,szóval,én köszönöm :D

Nagyon édesek voltak a gyerkőcők és tényleg sokat változtak ősz óta. :D Melinda a kiegyensúlyozottság példaképe,Mincsike pedig egy tűneményes kissrác. :D még mindig :wink:
És képzeljétek Mincsikétők még puszit is kaptam :D szóval most ki vagyok tűntetve,mert ez eddig csak anya és apa kiváltsága volt. :) BIBIBIBI

Dávid is puszilkodott,Melindának szerencsére csak puszit adott,viszont Mincsi haverjának már bemutatta a boxtudását is. :?

Majd jövök a fényképekkel is ,de most rohanok. Puszi:ildikó
ilgya1

Jó reggelt!

Megpróbálok gyorsan egy pár képet lekícsinyíteni,mert nemsoká rohanunk angolra a Dáviddal.

Gyerekcsere: :wink:
Kép
Kép
Végre anya letett a földre,gyorsan el is spurizok innen:
Kép
A francba,elkaptak,hát te ki vagy?Hogy képzeled,hogy csak úgy elkapsz?Akkor letépem a láncodat!
Kép
Én ma rosszalkodni fogok bármit csináltok :P
Kép
Ez a hűlye már megint fényképez :wink:
Kép
Le vagytok tojva,én inkább alszok:
Kép
Anya,nagyon szeretlek téged,de azért adok Ildikónéninek egy puszit,hogy hadd örüljön,de ne haragudj érte,ugyanúgy téged imádlak:
Kép
ez az egyetlen ahol mind a 3 an rajta vannak,igaz hátulról :x :D IJ.
Kép
Szia,téged már ismerlek valahonnan,inkább idejövök,te úgyse csináltatod Mincsikével a feladatokat,mint velem anya,szóval jöhetek?
Kép
Na,de anya....két percre hagytalak itt,és nem bírod ki gyerek nélkül?ejnye-bejnye
Kép
Ráadás:
Kép

Szép napot:Ildikó
ilgya1

Ildi,
köszi a képeket! ÉS ezek a kommentek... :lol: :lol:
A puszit meséltem apának, leestett az álla. Nem akarta elhinni, hisz neki is olyan ritkán ad! :lol: :lol: :wink: :wink:
Tetszettél a Mincsinek nagyon. Egyébként még du. is éreztem rajta az illatodat! Tényleg jól odabújt, olyan édes volt! :lol:

Képzeljétek, (sztem most akkorát fogtok röhögni, rosszab esetben hülyének néztek) tegnap este ismét az a szitu állt elő, hogy nem akart a Mincsi az ágyába feküdni. Elaludt és ahogy tettem be, már ordított. Először leültem mellé a fotelba, de nem maradt fekve, pedig vagy 20x lefektettem. Ekkor támadt egy ötletem. :oops: :oops: Befeküdtem mellé a kiságyba!!! :P :P
Hozzámbújt, aludt mint a bunda, majd mikor már jó mélyen aludt kikászálódtam a kiságyból...éjszaka 1x megismételtük és ahogy apa elment, utána velem aludt, de legalább pár órát sikerült úgy aludni, hogy nem rúgott fejbe, hasba stb...

Mondtam apának, ki kéne találni vmi más ágyat a Mincsinek, sztem utálja a rácsok miatt és ahogy forgolódik nem fér el benne. Csak attól félek, ha veszünk "nagyfiús" ágyat, és veszünk rá védőt, hogy ne essen le, akkor is átmászik majd rajta. De így mellé tudnék feküni és el-elszökni.Aztán hátha egyre hosszabb ideig meglenne nélkülem.
Ildi, ti hol vettétek Dávidnak az ágyat?

Kép
gombocka

Hahó!

Ildi,
tényleg nagyon jók a kommentek :D Köszi!
És nagyon édi Réka az utolsó képen, hogy egyem a szívét...:)

Gombócka,
:lol: :lol: :lol: Épp néztem a múltkor nálatok, hogy a Mincsinek milyen kicsi ágya van, legalábbis a miénkhez képest. Nekünk a nagyobb fajta, 70x140-es van. Hogy fértél oda be????? :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

Kész vagyok ettől, bocs!!! De lehet, hogy kipróbálom én is... :lol: :lol: :lol:

Megyünk holnap? Csak mert akkor hajat mosok, hehe... De ha nem, akkor nem. Fú, de igénytelen vagyok :P

Gyerekem 2 órája alszik, még ebéd előtt beájult :shock: Azóta főztem neki, ebédeltem, kitakarítottam az erkélyt, felsöpörtem, neteztem, most várom h felkeljen. Basszus, már majdnem unatkozok :wink: :lol:

Kép
szeee

Na itt vagyok,csak anyóséknál voltunk...
Szóval ha a 9.15-ös busszal megyünk az jó? Ott talizzunk ahol a múltkor.
Remélem, nem esik.

Hát igen, örülök, hogy jót nevettél, tényleg vicces ez a kiságyban alvás. Remélem, ma nem kell bemásznom. :lol: :lol: :lol: :lol:

Többiek?
Szabus, Anna, nagyon eltűntetek. Csak olvasó üzemmód? :wink: :wink:

Kép
gombocka

Szilvi,
nálunk most kezd csöpögni az eső. :shock: :shock:
emlékszer, a csaj mondta, hogy minden pénteken esik... :twisted:
Mi legyen?
pusz

Kép
gombocka

Jó reggelt!

Nálunk is csöpög.
A gyerekem meg még alszik :shock:
Én is 8-kor keltem :D

Nemtom. Várjunk mondjuk 3/4 9 - 9-ig, aztán meglátjuk h akkor mivan. OK?
Ez a pénteki eső... TÉnyleg fura... :shock:

Kép
szeee

ok
9-kor nekünk indulni kell, előtte dumcsizzunk.
mondjuk most kevésbé esik, mint a múltkor.

Kép
gombocka

ja, ne szólj egy szót se alvásügyileg! :wink: :wink:

Kép
gombocka

mi megyünk.öltöztetem a Mincsit, itt hurcibálja az overállját és mutogat kifelé...

Kép
gombocka

:lol:
és hol? Margó T megálló? sztem inkább menjünk megint busszal.

Kép
szeee

ok, ott ahol a múltkor, sztem is busszal menjünk.

Kép
gombocka

Basszus Szilvi, leszálltunk a villamosról, nálunk ömlött az eső. Remélem, ti hazaértetek rendben, mi szarrá áztunk. :twisted:
Legközelebb kocsival megyünk az tutkó, akár milyen kicsit esik!! :wink:
Mincsi úgy felélénkült tőle, itt "jön-megy", dumál, sikítozik... :lol: :lol:
hogy lesz ebből alvás :roll: :roll:

Kép
gombocka

Hát, erre csak a legvégén esett elég durván, miután kijöttünk a közértből, de az meg itt van tőlünk 50 m-re.

Melinda amúgy fél úton bealudt, lekókadt a feje. A közért előtt megkérdezi egy nő: Kap ott levegőt? (mármint az esővédő alatt)
Mondtam neki, hogy DEHOGY! (Sőt, már meg is fulladt, azért kókad a feje...) ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!

De most megint alszik.
Én meg csináltam rakott krumplit, alig várom h apa hazaérjen, olllllyan éhes vagyok...
Most ment tüdőszűrőre, mert mostanában tök sokat köhög, remélem nincs semmi a tüdejével. Pedig nem is dohányzik. MOndjuk motorral jár és kapja a kipufogógázt rendesen az arcába... :(

Kép
szeee

ÍRT A BKV :lol:
Azt írták felhívják a sofőr figyelmét az utasorientált magatartásra és a szabályok betartására...

Remélem, hogy csak finoman, mert nem szeretném ha legközelebb vmi hasonlót csinálna velünk bosszúból. Mondjuk meglát a megállóban és nem vesz fel... :D Vagy elkéri a jegyemet :D Mert sokat járunk ezzel a járattal és csak néhány sofőr lehet a vonalon, mert csak fél óránként jár...

Kép
szeee

sztem nem meri megtenni, mert akkor kirúgják

ez jó, kap e levegőt? :roll: ilyen hülyéket!
de jó volt a válasz, mint mindig! :lol: :lol:

Kép
gombocka

Igaz, ha mégegyszer szenyózna, úgyis tudná, hogy megint írok és nem jár jól :twisted:
Elaludt végre Mincsi?

Mindenkinek jó hétvégét!
Remélem nem ilyen gányos idő lesz...

Kép
szeee

Na, mégegy utolsó.
Gombócka,
megnéztem az időjáráselőrejelzést a www.met.hu -n. Jövő héten viszonylag jó idő lesz. De pénteken.... :shock: Nézd meg! :lol: :lol: :lol:

Kép
szeee

Szeee,
Már megint megnevetettél.... :D némelyik tényleg olyan sötét.....

Gombócka,szegénykék!Reméljük nem fáztatok meg :?

Nem is jöttök hétvégén,vagy mi ez a nagy búcsuzkodás?
Pedig ismételten jó volt olvasni a párbeszédeiteket... többiek is ezért nem írnak szerintem. :D kár belerondítani :wink:

Nektek is jó hétvégét!!!
ilgya1

arra gondolsz, hogy záporok várhatók?? :lol: :lol:
kocsival megyünk, tutti!!!

Ja, elaludt kicsit nehezebben, már megint bohóckodott előtte, de most jókat nevettünk, olyan aranyos volt.

Remélem, én is, hogy apátoknak nincs semmi baja!

Kép
gombocka

tessék csak belerondítani, nyugodtan!!!
de jó, hogy írtál Ildi!!! :lol: :lol: :lol:
Majd az egyik pénteken, ha már nem lesz eső, remélem, ti is jöttök ringatóra.
Majd mi is megyünk ám még hozzátok. Mincsi egyre ügyesebben megyeget, úgyhogy sztem a bukfencet is betámadjuk, ott legalább tombolhat.
Persze ma se akarta csinálni a feladatokat.
pedig már tök ügyesen tapsol, mikor tapsolni kellett azért se tapsolt...a lóg a lába...mondókára is úgy lóbálja itthon a lábát, hogy csak na, ott meg se mozdult....áááááááááááááá
na, mindegy :lol:

hétvége,
nálunk apa, ha nem esik vasárnap horgászni megy, mi meg megyünk a gyerekkel anyuhoz, holnap meg nem tudom még mi lesz. Én mennék teniszezni, nem tom apának lesz e hozzá kedve.
Remélem.

Pusz

Kép
gombocka

SZENZÁCIÓ!!!!!!!!!!!!!

MINCSI 6 LÉPÉST MEGTETT EGYEDÜL TÖBBSZÖR IS!!!!!!!

SZILVI, A VÉGÉN IGAZAD LESZ A JÖVŐHÉT PÉNTEKKEL!
(AZT MONDTA, HOGY A KÖV. RINGATÓN MÁR MENNI FOG :wink: )

Kép
gombocka

Szeee,
megint csak azt tudom mondani, hogy igazad volt, a gyerkők szarnak rá, hogy hétvége van.
(ma már 5-kor kelt a Mincsi és azóta is tiszta dili. Most levitte az apja az esőbe, hátha magáhoztér...)

Kép
gombocka

GRATULA!!!!!!!:D
Mondtam én :wink:

Mi 1/2 9 -ig aludtunk... :oops:

Kép
szeee

Sziasztok!

Lányok!Miért nem irtok?

Gratula Mincsikének!!!
ilgya1

Ez a Ringató,hol van helyileg?
ilgya1

Hahó!

Nincs sok történés nálunk. Ma voltunk de. klubbon, millióan voltak. Mincsi ügyesen lépeget párat egyedül :)
Melinda meg napról-napra több mindent ért meg, olyan jó figyelni :)
Ringató: Havanna ltp, Kondor B. sétány (talán) 6. sz.

Nálatok mi újság?

Anna, MI VAN VELETEK? miért nem írsz?

Szabus,
Pénteken szülinap :D

Kép
szeee

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?