Ildi,
köszi a képeket! ÉS ezek a kommentek...
A puszit meséltem apának, leestett az álla. Nem akarta elhinni, hisz neki is olyan ritkán ad!
Tetszettél a Mincsinek nagyon. Egyébként még du. is éreztem rajta az illatodat! Tényleg jól odabújt, olyan édes volt!
Képzeljétek, (sztem most akkorát fogtok röhögni, rosszab esetben hülyének néztek) tegnap este ismét az a szitu állt elő, hogy nem akart a Mincsi az ágyába feküdni. Elaludt és ahogy tettem be, már ordított. Először leültem mellé a fotelba, de nem maradt fekve, pedig vagy 20x lefektettem. Ekkor támadt egy ötletem.
Befeküdtem mellé a kiságyba!!!
Hozzámbújt, aludt mint a bunda, majd mikor már jó mélyen aludt kikászálódtam a kiságyból...éjszaka 1x megismételtük és ahogy apa elment, utána velem aludt, de legalább pár órát sikerült úgy aludni, hogy nem rúgott fejbe, hasba stb...
Mondtam apának, ki kéne találni vmi más ágyat a Mincsinek, sztem utálja a rácsok miatt és ahogy forgolódik nem fér el benne. Csak attól félek, ha veszünk "nagyfiús" ágyat, és veszünk rá védőt, hogy ne essen le, akkor is átmászik majd rajta. De így mellé tudnék feküni és el-elszökni.Aztán hátha egyre hosszabb ideig meglenne nélkülem.
Ildi, ti hol vettétek Dávidnak az ágyat?