Új privát üzeneted érkezett!

Köszike mindenkinek a jokivánságokat!:))
Náthája mulik,csak ez ronda köhögés....aggaszto!!!
Köszi,hogy irtatok erről a "szimpátia fájdalomrol".Én nem emlékszem ilyesmire gyerekkorombol,igaz én a másik véglet vagyok....Nem hiába voltam a gyereken!!! :wink: (ott nem lehet szimpátiázni sokat!!Csinálni kell és kész!!!Tudom hihetetlen,de igy van!)

Nitta
mi ez a lépnagyobbodás???És a szived???Doki????
Aranyos ez a csörfös leányzo!!!!!
Vendég

Hajnus
irtam az iwiw-en a dokinőnk asszisztensének,hogy mikor várhato a rendeléskezdés?? :shock:

Megyek mert Petra szegénykém köhögőrohamozik megint....
Vendég

Nitta!Nagy édes Zoé egyre szebb babóca!
Tyű micsoda mozgalmas éjszakák voltak nem semmi!
És voltál dokinál?Nekem egyszer tettek fel egy 24-órás ékágét.
Neked volt már ilyen?
Van aki ezt a vizes dolgot sem tartja jónak nekünk beválik annó mikor gyerek voltak én is kaptam párszor és bevált!
Az a balfasz mostanában nem zaklat titeket?

rik!Húha a köhögőroham nem jó dolog főleg mikor alszanak Levi mindíg akkor szokott kapni ha köhög!
Éjjelre nem kaptál valamit rá,hogy tudjon aludni?Nekem nemrég ezt írta fel a dokink:Sinecod.Ezt este lefekvés előtt kell bevenni és nagyon jó!Legalább is Husinál jó volt!
Vendég

Itt már elég tűrhető idő van elállt a hó már olvad is ezerrel jó nagy sár van (utálom) délután kiviszem ezt a szarost kicsit levegőzni!

Petra lázas még?
Vendég

halihó!!

nem mentem be szterhez, mert dorka aludt a kocsiban, nem akartam felkelteni, anyu meg jött hamar... bocsíííííí :(

gabó és erika,
azért az a vizes spriccelés nem is hangzik ám durván, mint ahogy kinéz leírva. vagyis maga a hideg víz miatt. hiszen egy spriccelésből gondolom nem dől a víz, a gyerek nem fog úszni benne. meg kell találni a jó megoldást, mert nagyon el tudja kapni őket a dolog... :(

győző családot én nem nézem, ki nem állhatom őket... :x idegesít amit művelnek. már nem is tudom, hányadszor kezdtek bele megint. legalább 2-szer "hagyta már abba", ha minden igaz... :?

rettegés fokát viszont meg akartam nézníííí, de elfelejtettem, hogy tegnap volt... :evil: :( :( na majd legközelebb. anettka és tündike szenvedését szeretném megnézni... :twisted:

erika,
te jó ég!!!! szegény lánykák. mindkettő. basszus, én is úgy tudom utálni, ha vki hányókázik a környezetemben, olyan rossz nézni... szerencsére sokszor nem fordul elő... gábort is csak egyszer láttam... neki az a baja, hogy nem tud hányni... legénybúcsún volt - nem az övén :) - és kicsit több lett a szivattyú... egész éjjel szenvedett, ujjledugástól kezdve volt minden, de alig jött belőle vmi. szal szar, na!
remélem kicsi lányod hamar meggyógyul!!!!++++++++++++++++++++++++++

anikó,
hűű, hát így tényleg nem lehet egyszerű tesódnak. :( de gondolom nem is kell semmit elsietni, ráér még, tényleg inkább legyen meg minden, amit akar, aztán utána lehet keresgélni! :wink:
festőt én nemtok ajánlani, nem ismerek senkit...
a milliók meg!!! :P

gábor hétvégén akarta lecserélni a téligumikat, meg ki is takarította a kocsit, de azt mondta megvárja ezt a hetet, hátha bejön az a szar idő, amit ígértek. bejött. szal majd ezután lesz csere... :P

nitta,
néha lefényképezem az alvásokat, de amivel bajom van - vagy lesz - az az éjjeli, akkor inkább nem kattogatok, örülök, ha alszik! :wink: de most délután megint szépen sikerült neki... íme:
Kép
ez kb negyed órája készült... :D
szoktam feltenni képet erről a nőről, lehet azért nem rémlik, mert régen voltál. az albumot mindig frissítem, itt lent van a linkje. az uccsó oldalon vannak a legújabbak. de van pár párnapos is, az még nincs fent. nemsokára felrakom.
te jó ég, gyula ilyeneket szokott álmodni?? :shock: én be lennék sz@rva, ha ilyenekre ébrednék... gábor nagyon hamar - lefekvés után percekkel - már álmodik is. :shock: :P volt már olyan, hogy én még fent voltam ébren, ő aludt, egyszer csak hirtelen az egyik kezét nagyon erősen kirántotta a takaró alól és úgy nézett ki, mint aki nyúl vmiért, el akar kapni vmit. fel is ébredt rá. csak egy dologra tudtam gondolni, rá is kérdeztem... ő ugye kapus. és épp a labdáért nyúlt... :P :P
és neke d mi van a szíveddel? mióta van ez??

KépKép
viol81

ja, most nézem, az albumban is van egy alvós, a végén. :wink:

KépKép
viol81

beküldtem megint akisalföldbe egy képet... :oops: :P
ezt:
Kép

óóó, és Kriszti!!!
hogy vagytok? tegnap te is gratuláltál Eszteréknek, láttam ám!! :D hogy megvagytok... de hogy vagytok??

és Ági??
és Reni??
és Erika??

KépKép
viol81

Sziasztok.

Viol,jaj,de jó az alvós kép!Bence is össze-vissza forgolódik.Ezt a fogkefét vetted Dorkának?

Tényleg,mikortól kell fogkrémet tenni a fogkefére?

Gabó,én is inkább a vízspriccelős módszer mellett vagyok.Istinél kipróbáltuk,de csak még jobban üvöltött.Úgyhogy nála nem jött be.

Rik,kiváncsi vagyok mit válaszol.Szegény kis Petra,most jól kijut neki a betegségből!Jobbulást neki!A szimpátia fájdalomról tapasztalatom mg hála Istennek nincs,Bence még nem volt beteg.(kopp-kopp)Egy éjjel hányt csak,azt meg Isti végig aludta.

Nitta,én is emlegettelek ám!!! :D A kék kötött pulcsis kép a kedvencem! :lol: Ez a szívbillentyűs-dolog elég ijesztően hangzik.Gyógymód?

Kép

Kép
hajnus

sziasztok!
írtam délben, de sajna elszállt..
most is rohanok.megvagyunk :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

Viol!Ó micsoda tekergőc ez a csajszi álmában!!!
Ilyen feltett lábakkal aludni.....!!
A Ma délelőtti alvásnál Levi is kitett magért majd 3-órát aludt és ezalatt kb 4* változtatott helyet!
Nem baj,hogy nem voltál Esztinél majd bizti tesz fel képeket a kis Jankáról!
És próbál egyedül fogat mosni a kis drágám?
A rettegést néztem kíváncsi voltam rájuk Anettka szépen teljesített!
Anyud kontrolon volt?

Hajnus!Inkább ez mint a pofon!
Én két hete kezdtem el fogkrémet tenni a fogkeféjére és nagyon bírja fini epres!!

Egész délután a neten bújtam az ingatlanokat kicsit belefáradtam mára abba is hagyom majd holnap folytatom!
Vendég

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, kedves Thomas imadok! Holnap 3-4-ig egy oras resz lesz a minimaxon :wink:
Andi sugta nekem is :D

Majd jövök!

katus78

Hú köszi!!Bár lehet nem leszünk itthon!! :( :(
Vendég

Sziasztok!!!
Hajnus
még nem irt vissza az aszisztens :shock: ,de megirom mindenképp mit válaszolt!!

Viol
hhuuuu,a felnőttek hánykolodását,én nem is birom!!!Ezért is a gyerekre mentem dolizni!! :wink: Aztán itt az időseknél már volt ilyn esetem,hááááát addig kivonulok... :roll:

Anikó
megy a privi

Petra jobban van,most is itt ugrál hogy Gummimaciiii!!! :lol: :lol:
A www.porkolt.com on van a videoklipje,és megörül érte!!!! :wink:
Vendég

Viol
még akartam kérdezni,hogy hogy vannak a betegeid???
És a fogaddal mi a helyzet???

Amica
tedd a dolgod,és gyere!!! :wink:
Vendég

Örülök,hogy jobban Petrus!Na ezt a gumimacit én is megmutitom a gyerkőcnek!
Vendég

Hello!

Voltam Esztinel a korhazban, Janka gyönyörüüüüüüüüüüü!!!!!

Jol vannak mindenkit puszil, majd jelentkezik, ha mar otthon lesznek.

Sajnos nem vittem gepet :oops:

Jo ejt! Rohanok................. :lol:

katus78

Katus!Megnéztem a videót amit küldtél!DURVA!!!!!!!!!
De jó neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Katus
jujjj,de irigyellek!!NAgyon várom a képeket!!Eszti is jol van??

Gabó
megnézte a Levi a Gummmmmimacit???100 -szor bizti megvolt ma nekünk!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

HAjnus
irt a Zsóka!!Azt irta kitartás,jövő kedden lesz,ha minden igaz a dokinő!!
Ugy legyen!!!
Bár nekem csütörtökön mennem kell ehhez a kányához,de legalább a Bencének legyen jó ha mi le is szivtuk vele!! :wink:
Vendég

Nitta! Ilyen szépeket még azt hiszem senki nem mondott nekünk! :oops: :oops: :oops: Nagyon jól esett! :D
Te sem panaszkodhatsz, mert a te kislányod is csodaszép! :)

KépKép
nicika

Sziasztok!

Itt vagyok ám a háttérben! :-) Csak múlt héten mikor jó idő volt sokat csaviztunk, levegőn voltunk. Ezen a héten biztos többet leszünk itthon. Úgy nem hiányzott már ez az idő!

Mirának ma fotós jön az oviba, tök várja, tegnap együtt beszéltük meg mit vesz fel. :-)
Hiába, nagylányom van már. Mostanában egyre ügyesebb mindenben, szépen színez, kirakózik. Nyuszi is ilyeneket hoz majd Neki, meg egy társast. Na, meg bedöltem az első Barbienak. De mit csináljak ha rajong értük?! Eddig tudtam húzni.

Noelnek meg hónapok óta nem jött foga, szerintem fél éve is, hogy csend van. Egyik nap meg észre vettem, hogy három is kibújt egyszerre. Akkor most 11 van. Nem is viselte meg, tök jó! Olyan jó gyerek mostanában, éjjel alszik, déluán is egy szó nélkül. Nappal is nagyon jó gyerek, ha Mira itthon van bohóckodnak, Mira hívja játszanani, egyenrangú félként kezeli, pedig van két és fél év köztük. Kezdenek összeérni. :-)

Június 5-én megyünk nyaralni egy hétre Tunéziába. Remélem jó lesz, idén direlkt repcsis utat terveztünk, eddig mindig kocsival mentünk, de Noelnek még ingyen van a repülő.

Nitta! Nagyon jó képeket tettél fel Zoéról! Az első ahol alszik, a kedvencem, olyan szép ahogy megvilágítja a nap. Na meg a mosolygós képek! Látni, hogy boldog, kiegyensúlyozott baba!

Nicika! Én is megnéztem a képeidet. Milyen jól fest a férjed!! Miért pont Oroszlánkirály? Az a kedven? Mira is szereti, meg se merem mutatni Neki, nehogy Ő is ilyet akarjon a szobájába. :-)
És ügyi vagy, hogy ennyi mindent lefotóztál a terhesség alatt, jó emlék lesz.

Hajnus! Noelnek még én sem használok fogkrémet. Miránál is késöbb kezdtem. Szerintem majdnem 2 éves volt. Bár ha csak egy ici-picit teszel rá akkor megpróbálhatod, ha édes akkor biztos bejön Neki. :-)

Viol! Képzeld, múltkor küldtem be a Kisalföldbe képet, Mira kiscsoportjáról. 3 hét múlva rakták be, akkor is szerintem azért mert 3-szor írtam már, hogy várják a gyerekek. Máskor 3-4 nap alatt bentvolt. Ráadásul nem is írták oda se a nevem se azt amit szerettem volna, hogy a harkai kiscsoportosok. Nem tudom mi van velük, fújnak rám? :D

KépKép
KépKép
mirama

sziasztok!!

ma is zsúfolt progi van, gyors leszek, bocsi!!

reggel megyek még fogdokihoz, elvileg utoljára, most ellenőrzésre, hogy jó-e a tömés.. amúgy megvan a fog, gyökérkezelte, betömte.

betegek köszönöm szépen, megvannak, mindenki gyógyulófélben. gábor meccset még nem vállalja be, mert a hirtelen mozdultra fáj neki a lába... :?

aztán ma viszem dorkát dokihoz, jön a védőbe a havi rendelésre.
jajj, akkor valszeg találkozunk beusékkal is!! :D böbőőőőőő

katus,
de jó neked, hogy láttad kicsi jankát!
tegnap tényleg nem tudtam bemenni, dorka szunyált a kocsiban, míg vártam anyut. ébredés után pár percre meg jött is anyu.
ja, ő most nem kontrollon volt, hanem vérvételen, mert csontritkulás vizsgálatra is elküédték, ahhoz meg kell ez is.

jajj, nemtom ki kérdezte :oops: , talán hajnus vagy erika
ezt a fogkefét vettem a fogdokinál dorkának, curaprox márkájú, nagyon nyomják, tele van prosival a váró, ezres volt. az nemtom sok-e vagy kevés. dorkáért bármennyit... :wink:

kriszti,
na de jó, hogy jelentkeztél! és milyen jó hírekkel! :wink: míra nagylány már, persze, hogy ügyesedik!
kisalfölddel nekem eddig vegyes a véleményem, volt, hogy mindent odaírtak, nevent is és dumát is, de volt, hogy amior apuról küldtem be halas képet, a neve nem volt ott, pedig neki ugye az lett volna fontos! :D aztán volt, hogy az én nevemet tették rá dorka képére, ami végülis nem nagy baj, hisz én küldtem be, de furi volt, hogy ott díszeleg a gyerek fején, hogy gosztola gáborné.. :?
nyaralás meg?? hűű, de jó nektek! gondolom várjátok már! noel még nem nagyon fogja fel, vagy? és totál be lennék tojva a repülőúttól, hogy hogyan viselik. erről ági tudna igazán mesélni, ő reptette már eleget a fiúkat! :wink:

gabó,
még csak mi próbálkoztunk vele, hogy megsikamikáljuk a fogát, tetszett neki, csak amikor betettem a szájába, folyton becsukta a száját, nem láttam, hogy mit csinálok. de tetszik neki, mert tűri és amikor abbahagyom és leteszem a földre, elkezd panaszosan szomorúan sírni. felveszem, folytatjuk, örül neki. vagy volt, hogy amikor vele végeztem, elkezdtem én fogat mosni, ő meg felállt agatyámba kapaszkodva, és ott bújt és sírdogált. felvettem, kezébe adtam az övét, betette a szájába, forgatta és megnyugodott. :shock: :P

nitta,
nekem meg ég a pofám!!!!! :evil: tegnap nem is írtam neked, hogy mennyire szép zoé lánykád!! :) feltettél egy csomó képet - kértem is őket - de téged kihagytalak a mondandómból... :oops: ne haragudj!! szóval nagyon szép zoé, nagyon jók a képek!! azok a fogatlan tündéri mosolyok!! :P

jajj, most mennem kell, megetetem ezt a lányt, aztán húzok fogorvoshoz.

sziasztok!!

KépKép
viol81

Jó reggelt!

rik!Még nem mutattam meg neki majd reggeli után most épp ül a székében és nézi a mesét!
Vendég

Viol!Neked jó fogdokizást!Mennyibe lesz ez most így neked?
Vagy már fizettél?
Nekem annó kb.1999-körül volt mindez ami neked 10.000 pénz!
Nagyon bírják ezek a gyerekek ezt a fogmosósdit Levi is baromira élvezi!
Vendég

Mirama!De jó lesz nektek!!És mentek még majd valahova,mert eléggé a nyár elején lesz!Én még sosem utaztam repülőn(a Balázs nem is akar autó híve),de én amíg meg nem halok legalább 1* elrepülök!Le is foglaltatok már mindent?
Vendég

Sziasztok!

Katus-írigy-írigy :oops: :oops: vagyok!!! Már nagyon várom Jankáról a képeket.

Nitta-csodaszép,kiegyensúlyozott baba Zoé, olyan kis figyelmes.

Viol-én egy hónapja vettem pici babafogkefét Kincsőnek :oops: :oops: , remélem ő is úgy fogja szeretni, mint a te Dorkád. A minta a legfontosabb, úgy gondolom, szupi, hogy te előtte mosol fogat. Nekem az édességevést kell majd visszafognom Kincső előtt, mert különben nehéz megmagyarázni, hogy csak evés után van pici édesség :oops: De Rik múltkor jó tippet adott... :wink: Trenírozom ám magam: 2 napja nem eszek édességet!!! :P

Kriszti-de jóóó, hogy utaztok! Repülő, én eddig 1x repültem, nagyon tetszett.

Képzeljétek: ma főztem, reggel. Diós cukkinifőzeléket, mert elég lájtos kaját hoznak ma, 1 óra múlva én éhes eszek a darázstésztára (ennyit az édességmegvonásról :oops: ). Én még nem kóstoltam, de Kálmán szerint jó lett.
Kincsőnek tegnap meggyes krumplit pepecseltem,ette, de nem volt tőle elragadtatva. Pedig vigyáztam, ne legyen túl savanyú, de ő biztos jobban érezte savanyúnak. A maradékot előtte ettem meg, édesen kapadozott utána, úgyhogy megkínáltam még egy kanállal. Szegénykém, azt a csalódott fintort!!! Meg is sajnáltam hirtelen... Ma sárgarépát kap...Kicsit hanyagolom az édes gyümiket, majd hétvégén megkóstoltatom vele a körtét.

Szép napot! Néha előbújik a napocska és jövő hétre megint 15 fokot ígért Lucia!!! :P :P

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!!!

Gyors leszek én is,mert Petra már hányással kezdte a napot! :cry: :cry:

Viol,HAjni
én 1 éves kora ota gerekfogkrémmel mosom a fogukat(Rékáét már rendessel,és ő mossa :lol: )NAgyon csipi Petrus,és már egeül mossa(kicsi rásegitéssel :wink: )Szerintem minnél előbb elkezditek,annál előbb megszokja!!
Viol
Ügyes legyél a dokinál!!!Pénzeshez játsz??Lehet azért lett ilyen gyorsan meg??? :wink:

Kriszti
nagyon irigykedem,hogy ilyen jó kistestvérek a gyerkőceid!!Gratula hozzá!!!Mikor lesz a köv. baba??(mert szo volt rola,igaz?)
Huu,de jo lesz nektek,TUNÉZIA!!!!!Jó időtök legyen csak!!!!

Tépek Cajok,mert Petra tök nyügi!!
Aki kimaradt bocsi!!!
Vendég

Mirama! Aranyos vagy! Köszi! A gyerekszoba azért lett Oroszlánkirályos, mert azokhoz találtunk a legjobb képeket a neten! :) Egyébként én nagyon szeretem! Mind a 3 része megvan! :)

KépKép
nicika

Anikó!Kíváncsi lennék arra a diós cukkinifőzelékre! :shock: :shock: :shock: :shock:
Mikor Husi már akkora volt,hogy evett mindent és rágott is szépen ebéd után midíg kapott valami finit.Mostanra ez már teljesen felborult! :( :( :( :( :(

rik!Jujj szegény nem javul semmit?

Mi nemrég jöttünk mega házkeresgélésből találtunk is 3-eladót az egyiket vasárnap délelőtt megyünk megnézni iá:4milla,de ott tuti nem lenne netünk! :( :( :( :( :( És a környék sem szimpi! :? :?
A másik a velünk szembeni hegyháton van az iá:6milla ezzel már szemeztem tavaly is,de a Balázs azt mondja pici(két szintes)!De azért megnézzük onnan szép a kilátás és netünk is lenne! :D :D :D
A mellette lévő is eladó,de az nem tetszik így ránézve elég sokat kéne rákölteni!
Majd csak akad valami!!!Ja van egy 10milláért is az csodaszép tengerészé volt(meghalt) asszem 4-szobás 3-szintes nagyon igényes és teljes berendezéssel!Ha lenne annyi lóvénk már is vennénk arra semmit nem kéne költeni!De hát annyink nincs kölcsönt meg nem igen szeretnénk felvenni épp elég az autót nyögni!Szocpolt meg zártkerter nem adnak!! :( :( Pedig az kurva jó lenne!!!
Vendég

Gabó
huuu,Ti is ugy keresitek a házat(mi lakást),hogy Net-ünk legyen!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Azt válasszátok ami mindenhogy tuti,ha má kis bibi van benne,akkor ha beköltöztök,az mindiga szemetek előtt fog lebegni,és átkozzátok magatok!!!!

Petra náthás ezerrel..
:cry: :cry:
Szerintem nem megyünk mi hétfőn bölibe! :evil:
Megyek ebédeltetni,aztán jön Rékám is már!!!
Vendég

Sziasztok!

Viol! Hát Noel még nem fog fel, nem is mondjuk Neki. De tavaly Olaszban annyira élvezte! Semmi gond nem volt Vele, homokozott, pancsolta, autóutat is végigaludta. Itt ami más lesz ugye a repülő. Mira biztos élvezi majd. Noel meg remélem alszik. Harha hülye időben indul a gép, hajnali 4-kor ott kell lenni mert 6-kor indul. Ez azt jelenti, hogy 3-kor kelés. Vissza meg éjjel jön.
Félni nem félek, bevállalós vagyok. Amitől kicsit tartok az a kaja, nehogy elrontsák a gyomrukat.

Gabó! Múlt héten foglaltuk le, előleg kellett. Útlemondás bizosítást is kötöttünk, ha esetleg betegség miatt nem tudnánk menni, ne vesszen el a pénz.
Júli elején 3-4 napra az Alföldre megyünk egy tanyára. Ide jönnek a nagyszülők, unokatesók is ha minden igaz. Igazi kis családi vakáció lesz. Tuti ez is tetszeni fog Nekik!

Anikó! Jövő hétre jó időt mondanak?! De jóóóó! Akkor ezt a pár napot már kihúzzuk.

Erika! Köv. baba? Most biztos nem de én egyszer szeretnék. Roland kiegyezne ezzel a kollekcióval. De mondtam, hogy nem kell most döntenie, majd 3-4 év múlva visszatérünk rá. :lol:
Sajnálnám ha többet nem szülhetnék, nem lenne több pici babám. Hülye vagyok ám! De nem tudok betellni a kisbabákkal. Még ha nehéz is a csecsemőkorszak.
És Ti? Most rajta vagytok, nem?

Nicika! Nekünk is megvan mindhárom rész. :-)

KépKép
KépKép
mirama

bocsi, sok benne a hiba, nem olvastam vissza csak küldtem. :D

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok csajok!

Rik, ment a privi lehet, hogy 2 x is.Szegény pici lány ez a fránya hányás meg nátha.Tud tőle aludni? Jobbulást neki.

Hú annyit írtatok már nem is tudom mit akartam rájuk válaszolni.

Viol, jó hogy készen van a fogad.Tündérien alszik lányzód.Alexandra is összevissza forgolódik sokszor fejjel lefele találom reggel.Nem tudom mi lesz ha rendes ágyba kerül.Bár most mióta este kézfogással alszik el általában ugyanúgy találom az ágyba.

Nitta, nagyon jók a képek Zoéról, nagyon szép mosolygós baba.A gyerekori lépnagyobbodásod aztán rendbe jött és ez a szívbillentyűdolog újkeletű vagy már van régebb óta?Van rá valami gyógymód ? Azért elég durván hangzik.Mi szerdánként járunk 5 órára usziba.Ha bérletet vesztek akkor mindig csak azon a napon mehettek amelyik napra a bérlet szól.Szerintem a rossz idő ne tartson vissza biztos élvezni fogja Zoé a nagy vizet.Mi azt hittük anno, hogy Alexandra majd végigsírja az egészet aztén nem élvezte inkább.

Anikó, a diós cukkinifőzelékre én is kiváncsi vagyok én úgy csináltam meg épp tegnap a cukkinit mint a tököt.A körtével vigyázz Kincsőnél én azt hallottam mástól, hogy epekövet okozhat.Én is adtam Alexandrának párszor , de sokszor nem mertem pedig szereti.A sütőtököt még nem próbáltad?

Gabó,mindenképp olyan jázat válasszatok ahol van net.

Katus,én is irigykedek, hogy láttad Jankát.Mit mondott Eszter könnyen szült?

Kriszti,Tunézián belül hova mentek? Én is voltam már nekem nagyon tetszett.A gyerekek szerintem meg élvezni fogják a repülést.Melyik utazási irodától mentek?Bocs , hogy kivéncsi vagyok ,de az első munkahelyem egy utazási iroda volt és ezért még mindig érdekelnek a részletek is.A lányod meg nagyon ügyes.

Alexandrának én kb.1,5 hónapja teszek a fogkeféjére fogkrémet amit nagyon élvez azóta szeret igazán fogat mosni ,de még nem köpi ki a vizet öblítésnél hanem lenyeli, de utánna mondja , hogy pö.Elötte nem mindig akarta megengedni, hogy megmossam a fogát most inkább egyedül szeretei csinálni.

Na megvolt a nagy délutáni alvás 1/2 óra.

A hisztinél a vizes dolgot én sem tartom durvának , ha használ.Nekem még hála nem kellett alkalmazni.

Nálunk most inkább az van, hogy mindig olyant csinál amit nem szabad tv, videó stb. nyomkodása rászólok, hogy nem szabad és tovább folytatja aztán ha a még tizedik rászólsra sem hagyja abba akkor hagosabban rászólok kinevet, ha elhozom akkor imitálja a sírást és visszamegy.Nálatok is előfordul ilyen mit szoktatok csinálni ilyenkor?

most mennem kell mert nem hagy alexandra írni.

Zília

Kép
kertész ákosné

Kriszti!Izgin hangzik biztos élvezni fogják/fogjátok! :D :D :D
Vendég

Zília!Hát amilyen netfüggők lettünk nem is bírnánk ki nélküle!
Én megmondom őszintén kicsit kemény anyuka vagyok Levi kicsit szorosan van fogva,de muszály is,mert istentelen rossz és szófogadatlan.Én kb.3* szólok normál hangon neki,hogy nem szabad(Pl. most is itt buzerálja a rádiót) soha nem érti meg aztán jön az erélyesebb és a még erélyesebb hagsúly!Kinevetni már nem igen nevet ki se engem sem az apját(tőle jobban tart mint tőle).Ha kell én rácsapok a kezére vagy fenekére,mert nagyon kajla kölök és ha most nem akkor a fejünkre fog nőni amit nem akarunk!Már írtam korábban,hogy nálunk a szoba szó az isten ha az apja rászól,hogy menjen a szobába akkor égtelen visításba kezd,mert tudja már,hogy valami rosszat csinált és el kell vonulnia!Lehet kicsit brutálul hangzik,de valamit muszáj!Nálunk ez megy!
Vendég

A fél 4-es busszal megyek be ingatlanosokhoz találtam párat ami olcsó.
Vendég

Sziasztok!Jó régen írtam már :oops: De amióta dolgozom alig van ídőm.Viri már nem olyan lelkes az oviba menéssel :? Most meg úgy néz ki beteg lesz :( Hőemelkedése van.Ennyit az oviról :?
Rik!Petrának javulást kívánok!!!!
Nitta!Zoé nagyon helyes kisbaba :P
Niki!Megnéztem a képeket Szintiről .Micsoda nagykislány lett :P Helyes nagyon.Patrik másoknak is fest gyerek szobát?Nekem nagyon tetszik a rajzai.Irtó ügyes :P
Kriszti!De jó lesz nektek :P Mira szeret oviba járni?
Gabó!Jó ház nézést :P

KépKép
kola2

gabó,
mivel nem privi mentem, hanem sima körzeti rendelésre, "csak" azokat a qrva vizitdíjakat fizetem. eddig négyszer. pénteken megyek utoljára, akkor a nagycenki rendelőjébe, mert ott van röntgen, és azt mondta az kell hozzá. de minek?? :shock:
az az igazság, nem vagyok semmilyen téren hanyattesve a privát dokikhoz járástól, szerencsére eddig csak jó tapasztalatom volt. nőgyógyiba is max 2-szer mentem, egyszer tiboldihoz, egyszer berkeshez amikor véreztem terhesség alatt. de azonkívül mindig kórházba a rendelésre. és mindig elégedett voltam a hozzáállásukkal, így a fogdokiéval is. normális. szal megmarad a többtízezer pénz. ha neked 8 éve annyi volt, most nekem gondolom mennyiben lenne... :? a fogam meg így sem fáj.

anikó,
édességevést itt is sutyiban kell majd végezni... :oops: :D
honnan hozatjátok a kaját?
és mi az a meggyes krumpli?? :shock: nem is hallottam még... :oops: :P

erika,
:( :( :(
szegény kicsi lány... azt reméltem már nem lesz több hányás...
én még fosok a fogkrémesditől, mert nem tudom neki megmagyarázni, hogy ne nyelje le... vagy te hogy csináltad anno?

ejj, gabó, kétszintes és pici?? :D a lényeg, hogy sok szoba legyen, mert minél több szoba, annál több sarok, és minél több sarok, annál több... :lol: :oops: :lol: :wink: :lol:

kriszti,
ja, mondjuk tunéziában nem mindegy mit eszel, vigyázni kell, nem ahhoz szoktak hozzá. és hova mentek? szálloda? neten fogllatad ezt is? van honlapjuk? hadníííííí!!!!! :D
a hajnali kelés tényleg nem semmi... de talán tényleg alszanak majd, úgyis álmosak lesznek még...
az alföldi tanya meg!! ez olyan, ahol tényleg tanyasi minden?? :shock: :P

tényleg, katus,
mit mesélt eszter? mert vincével elég nehéz dolga volt anno. janka hogy bújt ki? :wink: segített anyunak?

gabó,
sztem ha bekülditek a szobákába, az nem brutál dolog. hisz hiába van a sírás, ezek szerint tudja, hogy vmi nem jót csinált. nem akar, de bemegy a szobába, nem? akkor az jó. inkább minthogy pofonok röpüljenek - vanaki... - meg erős megrángatások, stb. vagyis nagy verés... :? úgyhogy sztem jó a szoba.

megvolt nálunk a doki is, dorka 7440 g és 72 cm. :P szal most kicsit megnyugodtam, ment előre szépen a súlya. okosan viselkedett, nyugodt volt, mosolygott, mondta a magáét. :)

ééés!!!! ott voltak beusék is!! :P kicsi mátéval! de nem is kicsi! már majdnem 6 kg! :shock: :P és nagyon szép és aranyos, nyugodt baba! :)

KépKép
viol81

Viol, ügyi ez a kiscsaj, látod akkor is hízik ha nem eszik :wink:
(Megjött a nyuszi, pár nappal előbb küldtem el a levelet mint te :P )

Thomas rajongók, most nézik a kölykök ezerrel, de felvenni nem tudom. Nálunk nincs dvd és video. De pénteken reggel 8előtt megismétlik, ez az 1órás mese.

Rik, jól belekeveredtetek :cry:
Gyógyulást!

Most szaladok, majd próbálok írni, visszaolvasni már siekrült :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

zsani,
szijjjjjjjjjaaaaaaa!!!!!!! :) azért ennek a bejelentkezésnek is örülünk ám!! :)
azt meg remélem, hogy viri nem lesz lázas, ne menjen feljebb az a hőemelkedés!!!!
és miért nem olyan lelkes az ovinak? mondott is vmit?

KépKép
viol81

andi,
kap ám tápszert is... sztem most az dobta meg a súlyát. reggelente kap olyan 1dl-t, este meg kb másfél, 2 dl-t, attól függ mennyit iszik meg belőle.
hűű, akkor nemsokára itt is jön a nyuszi!! no meg amúgy is! :D
még egyszer is köszönöm! :)

cajok!
hol van sopronban rosssman? jerevánon a dm mellett az az? vagy már nem? vagy ott nem is volt soha? :oops: :P

és!
hogy vannak ezek a gyereküléses dolgok, amit a bicajra lehet tenni? általában mindegyik jó mindegyikre? szal ha nemtúl különleges egyik sem, hanem sima csomagtartó és sima ülés, akkor passzolnak?

KépKép
viol81

Zília
nemhogy kettő,de egy privi se jött!!!Nem másnak küldted??? :shock:

Viol
Petra lenyelte anno a fogkrémet,de persze nem annyit teszek rá mint magamnak! :wink: Csak épp hogy legyen rajt!Aztán ha már köpni is tud akkor jöhet az igazi fogmosás!!
JAj, a sunyi csokievés ismerős!!! :wink: :lol:
Szép sulya van a Dorkának.A Beus babája meg majdnem akkora minta a Dorka??Jesszus!!!!Szép nagy baba lehet!!!!!!!!Hány centi nem tod??
Hányi-mányi nem volt azota,de aludni se aludt d.u.!!!

Kriszti
A kajátol én is tartanék,de Te annál jobban fogsz vigyázni!!!! :wink: :roll:
Én is rtepülni szeretnék veletek!!!
Én is ugy vagyok mint a GAbó,egyszer életemben szeretnék repülni.
Még álmomban se tudtam átélni,mert nem tud felszállni a repcsi,folyton ezt álmodom.Szerintem csak akkor fog,ha már tudom milyen érzés :wink: :!:
3. babóval tök igy vagyok én is.Nem tom elképzelni,hogy én nem leszek többet állapotos!!!És szülni se szülök!!!! :?
Értem mit érzel!! :)

5-kor jönnek lakást nézni,de erről többet nem is irok,mert hátha elszolom magam!!!Szal nem irtam semmit!! :D :shock:
Vendég

de cajok!

volt a védőben egy kislány, aki 3 nappal fiatalabb mint dorka, szal egyidősek, na. a lényeg: több, mint 11 kg... :shock: na azért az meg a másik véglet...

KépKép
viol81

Viol
igen ott van a ROSSMANN!!!
Biciklis ülés-----passzzzz!!!!!!
Vendég

Huhh,Viol az tényleg az!!!!Petra 2 évesen 12 kg volt!!!
Réka meg 11,5!!!!!
Vendég

hát igen! máté majdnem 6, dorka meg 7 és fél... :oops: :D
asszem beus azt mondta a legutóbbi mérésnél volt 56. a mostanit meg nem figyeltem, amikor mérték... :oops:

KépKép
viol81

Viol!Viri azt mondta jobban érzi magát itthon :P Rossmann van a várkerületen is ,a 11-es bolttal szembe.
Repülőn vagyis helikopteren ültem én is,most először mikor Virit Veszprémbe vitték.Jó volt ,tetszett nagyon .Csak az nem amiért kellett rajt ülnöm :cry:

KépKép
kola2

erika és zsani,
köszi a rossmannt!

zsani,
helikopter: hát igen, megértem...

KépKép
viol81

Hello!

Bocs a hosszu hallgatasert, de mire nagyjabol atolvastam a hozzaszolasokat, irni mar sosem volt idom.

Mindenek elott:
Eszter!
Gratulalok Jankahoz, sok boldogsagot es oromet kivanok mindannyiotoknak!

A fogmosashoz en annyit tennek hozza, hogy en olyan keszletet vettem a fiuknak, amiben vagy egy kis gumi buzogany, egy gumi tuskes fogkefe es egy rendes fogkefe. A buzogannyal egesz koran jatszhattak, gyakorlatilag ragokanak hasznaltak, de igy szoktak az erzest a szajban. Aztan ezt lecsereltuk a gumi fogkefere, annak mar csak az egyik oldalan vannak a tuskek ugy mint a rendes fogkefenek, es kb. 4 honapos koruk ota mosom a fogukat. Az elso evben csak vizzel sikaltuk, de mindig rendesen reggel es este. Reggel mosakodasnal, este meg a furdes utan. Es 1 1/2 eves koruk ota kapnak fogkremet. De csak annyit, hogy eppen csak meg van ijesztve vele a kefe. Azzal atsikalom, aztan utana tobbszor vizes kefevel meg ujra meg ujra. A Balint nemreg tanulta meg kikopni a vizet, ugyhogy most mar oblit is, de ennek ellenere pici fogkremmel mossuk a fogat, mert azt meg lenyeli.
A Bence mar normal adaggal mossa, ill. meg mindig en mosom neki, hogy alapos legyen.

Gabo!
Nagyon izgi a hazvasarlas! Hihetetlen, hogy milyen arakon lehet feletek hazat kapni!!

Kriszti!
Biztos tok jo lesz a nyaralas! A repulestol ne felj! Par ora lesz az egesz, azt fel labon is ki lehet birni, es raadasul ketten vagytok rajuk. Az lebegjen a szemed elott, hogy ha en kibirok egyedul ket gyerekkel 12 orat, akkor az semmiseg lesz ehhez kepest! :lol: :lol:
(En oszinten szolva mar nagyon kihagynam magat az utazast es a repulest. Ha kilonenek innek csuzlival vagy raketaval, es 1/2 ora mulva otthon lehetnek, azt nagyon tudnam ertekelni. :lol: )

Nalunk tegnapelott este aramszunet volt, jo fel orara elment a villany. Aztan mikor visszajott, mindenhol beallitottuk ujra az orakat stb., de ami eszembe sem jutott az az, hogy a Balint szobajaban a hosugarzo mindig megy ejjel, mert kulonben 15 fok van a szobajaban. Ez akkor volt amikor o mar aludt, es mikor bementem hozza megnezni mielott en lefekudtem, nem volt nagyon meleg bennt. Ugyanis van olyan allasa, hogy csak nyomja a meleget esz nelkul, de mi mindig ugy allitjuk be, hogy 20 fokra, es akkor leall egy ido utan, csak akkor kapcsol be ujra, ha lemegy 20 fok ala a homerseklet. Na szoval az aramszunet utan ugy kapcsolt be ujra, hogy csak nyomatta esz nelkul, es reggel mikor bementem hozza 35!!! fok volt a szobaban. Azt hittem elajulok. Szerencsetlen gyerek. Megivott ket pohar vizet mikor felkelt, en meg esz nelkul szelloztettem.

Egyebkent megint szakad a ho es -6 fok van. :roll:

Kép
Kép
agi

Zília!
Port El Kantaoui-ba megyünk, Hotel Riu Bellevue Park nevű szállóba. Te merre voltál Tunéziában? Hol dolgoztál. melyik irodában? Mi Ausztriában fizettünk be egy Tui irodában. Mindenképp Schwehat-ról akarunk indulni.

Viol! Ez a honlapjuk: http://www.riu.com/en/clubhotel-riu-bel ... nisia.html
Mondjuk szerintem Tunéziában nincsenek annyira fullos luxus szállodák, kicsit maradi berendezésűek de remélem nem csalódunk benne, főleg ha az ember ennyi pénzt kiad érte.

Zsani! Mira nagyon szereti az ovit! Annyira örülök, mindig szívesen megy. Ma fotózás lett volna, nagyon várta, készülődött, erre nem hagyta magát lefotózni, sírt. :shock:

KépKép
KépKép
mirama

Kriszti
Csodálatos a szálloda!!!!Szupi lesz!!!!!
Beférek egy bőröndbe???? :lol: :lol:

Ági
mik vannak veletek!!!!Én azt nem értem igazán,hogy miért van hősugárzo a szobába???Mitől van ott annyira hideg???? :shock:
Ugy kapcsolt be,hogy fullra volt állitva??
Lehet hülye kérdésk,de nem igazán értem

Nekem is fájni kezdett a torkom! :( Belekeveredem asszem én is!!
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?