sziasztok!!
ma is zsúfolt progi van, gyors leszek, bocsi!!
reggel megyek még fogdokihoz, elvileg utoljára, most ellenőrzésre, hogy jó-e a tömés.. amúgy megvan a fog, gyökérkezelte, betömte.
betegek köszönöm szépen, megvannak, mindenki gyógyulófélben. gábor meccset még nem vállalja be, mert a hirtelen mozdultra fáj neki a lába...
aztán ma viszem dorkát dokihoz, jön a védőbe a havi rendelésre.
jajj, akkor valszeg találkozunk beusékkal is!!
böbőőőőőő
katus,
de jó neked, hogy láttad kicsi jankát!
tegnap tényleg nem tudtam bemenni, dorka szunyált a kocsiban, míg vártam anyut. ébredés után pár percre meg jött is anyu.
ja, ő most nem kontrollon volt, hanem vérvételen, mert csontritkulás vizsgálatra is elküédték, ahhoz meg kell ez is.
jajj, nemtom ki kérdezte
, talán hajnus vagy erika
ezt a fogkefét vettem a fogdokinál dorkának, curaprox márkájú, nagyon nyomják, tele van prosival a váró, ezres volt. az nemtom sok-e vagy kevés. dorkáért bármennyit...
kriszti,
na de jó, hogy jelentkeztél! és milyen jó hírekkel!
míra nagylány már, persze, hogy ügyesedik!
kisalfölddel nekem eddig vegyes a véleményem, volt, hogy mindent odaírtak, nevent is és dumát is, de volt, hogy amior apuról küldtem be halas képet, a neve nem volt ott, pedig neki ugye az lett volna fontos!
aztán volt, hogy az én nevemet tették rá dorka képére, ami végülis nem nagy baj, hisz én küldtem be, de furi volt, hogy ott díszeleg a gyerek fején, hogy gosztola gáborné..
nyaralás meg?? hűű, de jó nektek! gondolom várjátok már! noel még nem nagyon fogja fel, vagy? és totál be lennék tojva a repülőúttól, hogy hogyan viselik. erről ági tudna igazán mesélni, ő reptette már eleget a fiúkat!
gabó,
még csak mi próbálkoztunk vele, hogy megsikamikáljuk a fogát, tetszett neki, csak amikor betettem a szájába, folyton becsukta a száját, nem láttam, hogy mit csinálok. de tetszik neki, mert tűri és amikor abbahagyom és leteszem a földre, elkezd panaszosan szomorúan sírni. felveszem, folytatjuk, örül neki. vagy volt, hogy amikor vele végeztem, elkezdtem én fogat mosni, ő meg felállt agatyámba kapaszkodva, és ott bújt és sírdogált. felvettem, kezébe adtam az övét, betette a szájába, forgatta és megnyugodott.
nitta,
nekem meg ég a pofám!!!!!
tegnap nem is írtam neked, hogy mennyire szép zoé lánykád!!
feltettél egy csomó képet - kértem is őket - de téged kihagytalak a mondandómból...
ne haragudj!! szóval nagyon szép zoé, nagyon jók a képek!! azok a fogatlan tündéri mosolyok!!
jajj, most mennem kell, megetetem ezt a lányt, aztán húzok fogorvoshoz.
sziasztok!!