Új privát üzeneted érkezett!

Fio,
5 kilo az kiraly!!!!
En most jarok 4-5nel.Szoval szerintem szuper vagy!!!!!!!!
De nekem is ugy volt,hoyg a 20. hetig semmi es most az utobbi hetekben meg nagyon gyorsan ugraltak ram a kilok :(

Kép

Kép
arwen07

Rendben, befejeztem az aggódást :)

Esztora,
szép ágyikó

Arwen,
hogy Te milyen csinos vagy!!! :) Állati klasz az a felső, ami rajtad van. Nagyon tecc.

Na akartam még írni egy csomó mindent, de semmi nem jut eszembe. na átfutom még egyszer, mit írtatok :)

Kép
bodzi

felpiszkáltatok ezzel a fejvédő rögzítéssel.
aztán megérkezett a válasz!felkeveredtem a szopipárna oldalára és ott a termékbemutatóban az ágyneműket csupa tömörvégű kiságyon mutatják be.ezek szerint rögzíthető.

Fioona akkor Anyu is "megúszta" pár éve az ő kutyájának volt ugyanez.
nem jutottunk még semmire a pánttal kapcsolatban,majdcsak megoldódik mire kell.
nem találok it nálunk ilyen forgalmazót ezért nem tudtam megnézni,de múltkor mielőtt szétszedtem láttam 1 Anyukat ilyen kocsival.megkérem majd ha látok ilyen hogy megnézhessem.

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora nem azt mondta, hogy nem lehet feltenni, hanem, hogy könnyű leszedni, alábújni, ilyesmik, mivel nincs középen is rögzítve.

Kép

Nán-Dorka ezt a képet találtam a neten. Hasonlóan alszom én is, csak jobban a poci alá gyömöszölöm. Ha meg átfordulok, akkor teljesen a hátamig-derekamig gyömöszölöm. Szupi! :D

Esztora most nyílt nálunk egy új bababolt, már tegnap akartam menni oda, de az eső miatt elmaradt. Azt mondják nagyon sok minden van. Majd figyelem a Chico kocsikat, hátha eltudok lesni valami hasznos infót neked. Ugye jól emlékszem, hogy olyan kocsitok lett?

KépKép
KépKép
fioona

értem.találékony vagyok ugyis megoldom majd.
Köszi Fioona,igen chicco (én csak cicónak hívom) a típusa pedig 6wd tech.

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora,
szepek ezek az agyak,amiknek a ket vege ilyen "tomor"!!Engem sem fog visszatartani a fejvedos dolog,ha megis ilyen mellett dontunk :lol:
Kutyi hogy van?

Fiona,
jo,hoyg beraktad a kepet a parnarol,mert en is gyomoszolgetem ide-oda..de leginkabb ugy aludtam eddig,hoyg a fejem ala nem raktam,csak a tobbi,ahoyg a kepen van...de olyan sok helyet foglal el nalunk az agyban :shock:
Vagy inkabb az agyunk kicsi :lol:

Bodzi,
aranyos vagy,koszi!!! :lol:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Fejvédő rögzítése: Nekünk tömör végű kiságyunk van - ilyet örököltünk. Nem zavart, h tömör. És nekünk eleve nem volt mindenhol körbe fejvédő rajta, csak az egyik oldalon, mert engem az nyugtatott meg, h ahogy mellettem aludt - az én ágyam mellet párhuzamosan volt az ő kiságya -, ahányszor felébredtem, felkelés nélkül beláthattam hozzá, h lélegzik, jól van, szuszmákol. :) Votl asszem olyan korszakunk, amikor inkább vmi vékony kisplédet csavartam össze és raktam az ágy széléhez, ami fölött elláttam, de mégis vmi puhácska volt. Igen, tudom, azt elvileg magára is ránthatja, sztem ez még az a korszak volt, amikor még annyira sem mocorgott. Később, nagyobb korában már egyáltalán nem használtunk feljvédőt a kiságyba, mert igényelte, h kinyúlhasson hozzánk. Akkor koppant néha vmije a kiságy szélébe, de jól aludt tovább, láthatóan cseppet sem zavarta.

Kép

Kép
nán-dorka

Jaj, megírtam Nektek mindent, erre kitöröltem egy mozdulattal. :evil: :(

A lényeg: lepény még meszes, és ciszta is van rajtra, de a baba jól fejlődik, 29 hét 3 napnak felel meg a mérete. És másfél kiló!
Toxo és citomega ügyben is minden rendben.
Kösz a drukkokat, hatottak!

Kép

Kép
nán-dorka

Kösz a képet, Fioona! MIndjárt ki is próbálom!

Arwen, csinik és édik a ruhák. Akkor fényképezd a pocakoddal megtöltve :D a kismamaruhákat, jó?
Én is örülök ennek a mell alatti varrásos divatnak, csak némelyiknél attól tartok, nem fér majd bele a nyári pocóm, különösen a rövidebbeknél, h majd felcsúszik. De nekem is van egy olyan - ja, abban csináltam legutóbb képet, fekete felső -, amit nem is kismamablúőznak vettem. Bár több blúznál is gondoltam már, h na, ez majd akkorra is jó lesz - ennél is.

És köszönöm, h a "sötét" gondolataimra is reagáltatok. Az az igazság, h jólesett írással "megszabadulni" tőlük.

Nem híztatok sokat. Én már most 9-cel több vagyok, mint a kezdő súlyom, bár nyáron épp különösen karcsú voltam, szóval 7-9 kiló hízás a reális (azt hiszem, azt a nyárit nem vszínű, h tartottam volna ősszel). De akkor is érdekes, h a fiammal meg összesen 9-et!!! Én is az utóbbi hetekben kezdtem nagyon. Ja, és a rókakomás legalacsonyabb súlyú időszakhoz képest meg most 14-gyel vagyok több. De ugye ez azért nem gáz? :shock:

Vivi, édi a baba. Először azt hittem, a szemem káprázik, mikor rámkacsintottt... :lol:

Sok minden eszembe jutott még, de akkor most még csak annyi, h drukk szerdára és csüt-re a dokinhoz menőknek!!! +++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
nán-dorka

Ja, és egy bizonytalan tippet kaptam az uh-on arra, h kislány. Majd 2-3 hét múlva a 4d-n, remélem, biztosababt is mondanak.

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok Lányok!

Na bezsebeltem megint a drukkokat. Köszi mindenkinek annyirra arik vagytok!! :D
Most úgy állok hozzá és úgy is érzem hogy minden rendbe lesz csütörtökön és most össze fog jönni a mi kis angyalkánk!!!!!!

Nagyon csini kismamijaink vannak!! És azok a ruhák,nagyon jók!!!
Nekem is tetszenek nagyon majd én is ilyenekbe szeretnék járni.

Toti!
Hát még csak azt kéne hogy hármas ikrek,azt azért nem szeretném. De a párom megőrjít mert ő ikreket szeretne. Hát én csak egyet szeretnék remélem ez nem elitélendő. Csak rá szeretnék koncentrálni. Így is parázok hogy jól fogom e csinálni a dolgokat. Hát még ha kettő lenne!! :D :D
Úgyhogy egy szép egészséges tüszővel is megelégszem ami meg is termékenyül!!!!

Na szép éjszakát!
csipcsab

Sziasztok!
Hogy vagytok ma? Itt nálunk a tegnapi béna idő után talán kezd világosodni, és remélem hogy jön vissza a tavasz.
Ma nyugis napom lesz, nincsen se főnököm, se kolléganőm.

Fio: Te kérdezted valamelyik nap, hogy meddig dolgozom? Júniusban még mindenképpen szeretnék, aztán meglátom a júliust is. Ha bírom, akkor lehet, hogy még jövök. Bár egyre erősebb a gyanúm, hogy nem fogok. Majd attól függ, hogy bírom a hőséget nagy pocival.
vivi79

Hahó!
Hol van ma mindenki????
vivi79

Nán-dorka: a bimbós kankalinotok csudaszép és a hozzá tartozó leírásod teljesen meghatott. Reméljük, hogy minél hamarabb kinyílik az összes kankalin :D
Szépen fejlődik a babátok, szerintem semmi gond, és már a 29. héten tartotok! Még egy kis kitartás, hidd el minden rendben lesz. Annyi drukkot és szurkot küldünk, hogy ezeknek már hatnia kell tényleg!!!! :D

Arwen: a vérkép egyre jobban romlik, ahogy haladsz előre az időben, emiatt ne aggódj. Szedsz valami vitamint?
De szupi cuccokat vettél, mind a bébinek, mind magadnak!!! :D Amúgy én is azt tapasztaltam, hogy a kismamákat teheneknek képzelik és akkora ruhákat gyártanak, hogy én például ötször beleférnék…

Porsi: akkor most minden oké veletek? Vagy menned kell uh-ra?

Vicky: klasszak a csöveitek :)

Ragota: hűhaaaaaaaa… hatalmas a pocid!!!! Szerintem még Adriénál is nagyobb a tied!!! Lehet, hogy Csongi baba megelőzi Gabi babát? :wink:

Bodzi: ne aggódj, hogy nincs tüneted. Nekem se volt az elején, aztán is inkább szagokra voltam érzékeny. Ez egyénenként változó. Remélhetőleg megúszod rosszullétek nélkül, az lenne a legjobb.

Nikó: mi zujs? Ugye nem jött meg és ezért a nagy hallgatás? :wink: Zh eredmény?

Vivi: szuper ez a kép, amit belinkeltél, le is mentettem. :D

Esztora: szép a kiságyatok. Hogy van a kutyus?

Fioona: persze, majd kerettel is láthatjátok a képet, sőt majd akkor fotózom le, amikor feltettem a babaágy fölé, mert úgy fog mutatni.
Az 5 kiló az teljesen korrekt. Állítólag minden hónapban 1 kg hízás a normális.
Én most tartok +6 kg-nál és a 7. hónapban. Félek, hogy ennek még meglesz a böjtje és a végén beindul majd az igazi hízás.

Marietta: még egyszer mennek a drukkok holnapra!!!!!!!!! ++++++++++++++++++++++++
szerika

Vivi: itt is most kezd klassz idő lenni, kicsit előbújt a napocska, remélhetőleg kitavaszodik ismét.
szerika

Vivi!

Jelentem én vagyok!
Én is folyamatosan lesem az oldalt hogy hátha írt valaki de sehol semmi.
Nem tudom hova tüntek a többiek? :roll:
csipcsab

Vagyok én is. Csak megint elég sok a meló.

Marietta: ez már az új kép? Remélem nem.

Holnap megyek pszichológushoz kivételesen és nem ma.
Itt még mostanra ért ide az eső. Szürke az ég, mindenütt víz és folyamatosan esik. :(
Legalább a hó nem ér ide remélem.

Szerintem ezek a hízások nem vészesek. A zöme amúgy is a pocakrésznél van, ugye?

Arwen: nagyon édik a rucik. Szívesen megnéznék még több kismamis rucit, felvéve!
meriann

Sziasztok!

Voltam vervetelen (cukorterheles!!)a korhazban es kepzeljetek el,nem kell mennem a 3. helyre,mert meg tudjak nezni itt a korhazban az ellenanyagot is.(multkor nem tudtak)Szegenyek,olyan kaosz volt,meg iszonyat sok kismami,alig gyoztek..nem irigylem oket ebben a bizonytalansagban dolgozni...azt sem tudja senki,mi lesz apr.1 utan...... :(
Es itt is neznek verkepet is.Majd osszehasonlitom a masikkal. :lol:
Nagyon nem esett jol reggel a cukros lotty.... :?

Porsi,nagyon eltuntel!Minden oke???

Nandorka,
de jo,na latod akkor vegre jo hireket kaptal!!!!nem hiszem,hoyg tulsagosan kellene aggodnod a meszesedes miatt,es gondolom igy van ez a cisztaval is :wink: Tok jo sulya van!!!!Ez azt jelenti,hoyg szepen taplalkozik,szoval szerintem nincs ott gond!!!!
Ugyi vagy a hizassal!!!
A fiaddal ossz 9 kilo volt?Az utana le is ment egybol,nem?Tok jo! :lol:
30.het utan akartok menni 4Dre?Mert szerintem inkabb elotte menjetek,ha tudtok.En mindenkitol azt hallottam,hogy a legidealisabb a 26-30.het,mert akkor mar kelloen husik,d emeg van hely,es jol lehet latni oket.A 30. het utan sok esetben mar nem latszanak jol...
Persze nem lehet altalanositani!
Mi ugy tervezzuk a 28.het korul megyunk,csak meg vacilalunk,hoyg od amenjunk,ahol voltunk,vagy mashova.....pedig lassan be kellene jelentkezni.. :roll:
Fejvedo:hat igen,es vegulis ha belegondolunk,a mi gyerekkorunkban meg nem is volt ilyesmi,es megis felnottunk valahoyg :lol:

Niko,
mi ujsag,eltuntel!!!!!!!!!

Vivi,
itt csak annyival jobb az ido,hoyg nem esik..de nincs tul meleg :shock:
Ujra telikabatozni kell,ami nem villanoyz fel tulzottan...raadasul nem tudom mar begombolni :lol:
De allitolag hetvegetol megint melegszik az ido..remeljuk!
Nagy csaladi buli lesz hetvegen,mert Dragam Nagyija 90 eves!!!Tegnap rendeltunk neki egy nagyon szep tortat!Marcipan bevonattal,amolyna kis menyasszonyi torta..tok szep lesz!! :lol:
Jo lenne,ha jo ido lenne!

Marietta,
ikrek?Az en ferjem is nagyon drukkolt,hoyg nekunk ikreink legyenek!Szerintem ok nem gondolnak bele,hoyg az mennyivel nehezebb lenne.Persze ha ikrek lennenek,akkor is nagyon orulnek nekik!!Hajjjjjjjjjaj!Csak az elejen tuti beparaztam volna :lol:
Mert azert lassuk be,hiaba segit Apa,azert csak rank harulna dupla annyi dolog....es az nagyon nehez lehet,plane az elejen.De hat mondjuk ez edes teher :lol:
Raadasul nalunk volt is esely,mert Nagyszulok minkdettonknel ikrek,es meg van tobb felmeno kozott is iker.

Mindenki nagyon hallgat ma!
Hol vagytok??

Esztora,kutyid hogy van ma?

Kép

Kép
arwen07

Meri!

Ez még nem az új kép. Egyenlőre még szőke nő módjára szerencsétlenkedek vele!! :lol: :lol: :lol:
Nem tudom még hogy vegyem ki a citromailemből és aztán rakjam ide!
Na majd uramat megkérem hogy segítsen csak vele ilyenkor nem találkozok mert ő mindig délelött dolgozik én meg most dutános vagyok. Addig ezt le is veszem.
Elnézést azoktól akik szőkék!! Én csak magamról beszélek. :D
csipcsab

Nandorka,
valaszoltam a privire! :lol:

Meri,
hat igazsag szerint jo esetben csak a pocaknal van,de szerintem a vegere biztosan jut a combira meg csipore is :(

Olyan rossz,mert a vervetel maga nem fajt,de most elegge faj a helye... :?

Kép

Kép
arwen07

Halihóóó!

Én is vagyok, de olyan zizi vagyok napok óta. Semmihez nincs kedvem, így csak olvasgattam. :oops:

Pocik nagyon szépek, Ragota a Tieden elámultam. :lol: :lol:

Dorka:
gratula a tán kislányhoz. :wink:
Nagyon szép volt a virágos üzid. :lol:

Bodzi:
drukk az uh-hoz. Nekem is a 7. héten kezdődtek a tünetek, szval ne aggódj. :)

Esztora:
remélem a kutyid jobban van.
Vendég

Adri: merre vagy????? remélem nincs semmi baj, hogy már napok óta nem jelentkezel... :shock:
Képzeld, megkaptam a Sejtbankos cuccot, tök jó! lenne pár kérdésem, tiszta hülye kérdések, úgyhogy ezt inkább tőled kérdezném meg, írhatok privit? Csak mert nem akarom itt a topicot fárasztani...
szerika

Sziasztok!
Na, de jó, hogy előkerültetek páran.
Az idő itt sem tökéletes, nem ragyog a nap, és meleg sincsen, de legalább nem esik, és nem olyan borús mint az elmúlt két napban.

Én egyenlőre nem bánom, hogy nincs nagy meleg, mert nincsen tavaszi kabátom. Tegnap végigjártam szinte az egész várost, de mindenhol csak rövid, szűkített kabik vannak. Azt már hova vegyem fel?

Arwen: a hétvégi összejövetelhez jó szórakozást. Addigra már biztosan visszatér a jó idő is.

Meri: itt esett elég sok hó tegnap, reméljük elfogyott, és Ti már csak esőt kaptok, azt is mértékkel.
vivi79

Hajni!
Miért vagy zizi? Biztosan az idő teszi. Én általában arra fogom. De már javulgat, úgyhogy jöjjön elő a jobbik kedved. (csiribi-csiribá)
vivi79

Arwen!

Hát igen ők drukkolnak nagyon az ikrekhez. Mi lennénk velük egész nap itthon. Mert ők ugye ugyanúgy dolgoznak majd mint eddig. Aztán este hazajön a munkából aztán esetleg 2 órát elhülyéskedne velük és kész! :lol:
Csak tudod nekem nagyon megvan az esély az ikrekre mert egyszer már ért meg mind a két oldalon szép nagy tüsző és meg is kérdezte a dokim hogy mit szólnék egy esetleges ikerterhességhez??
Hát csak űltem vele szembe és hápogtam. :D
Ráadásul én semilyen segítségre nem számíthatok csak magamra. Mert anyósomék messze laknak anyuék meg igaz hogy 30km-re de aktív dolgozók. Úgyhogy örülni fogok ha az egy gyermekemet is eltudom majd látni úgy ahogy én azt igazán szeretném.
Pláne ha az apjára lesz (természetileg) nem lesz könnyű elviselni. :lol: :lol: :lol: :lol:
Na jó és se vagyok piskóta.
Mind a ketten elég pörgős emberek vagyunk makacsok önfejűek és 1000fokon égünk állandóan. Jó lenne ha a gyerekünk egy nyugis emberke lenne.
A baráti társaságunk mondta egyszer hogy ha nekünk gyerekünk lesz akkor ember legyen a talpán aki elviseli mert ha a kettőnk személyisége összeadódik akkor vége mindennek. :lol: :lol: :lol:
Na jó sokat írtam de remélem nem baj.
csipcsab

Hajni,
jo,hoyg jottel!!!
Tok jo az avatarod :lol: :lol: :lol: Marha edi!!!
Hoyg vagytok?

Marietta,
hat a gyerkoc termeszetet sajna nem lehet elore latni :lol:

Vivi,
szerintem vegyel poncsot!Tok jokat lehet kapni,vastagabbat is meg vekonyabbat is!Az ala befer minden pocak,es kesobb is jol kihasznalhatod!
Nekem van egy, meg a baba elott vettem es nagyon szeretem,osszel tavasszal.Most meg kulonosen praktikus!Jo most hideg van hozza,de iden mar volt rajtam :lol:

Szeri,
igen Adri is eltunt :shock:
Remelem mindne ok.
Ha gondolod nyugodtan ird le a kerdeseidet,bar lehet nem tudunk segiteni :lol: De farasztani nem fogsz veluk az biztos :lol:

Kép

Kép
arwen07

Marietta ment privi!
meriann

Adri megígérte, hogy ír nekem sms-t ha szülőszobán lenne.
De nem írt, bár az is lehet, hogy annyira pörögnek a dolgok, hogy kisebb baja is nagyobb annál, hogy nekem sms-t írjon.

A poncsót én is imádom.

Csak tavasz lesz, vagy nem? Hátha még most fog következni a tél én befordulok.

Nán-dorka: az mindenképpen megnyugtató, hogy korának megfelelő talán Dorka mérete. Ezek szerint szereti Rád hozni a frászt ez a pici lány.
meriann

Sziasztok!

Velvet nagyon jól van ma már kunyerált a reggelinél.viszont nekiállt piszkálni a hasát ezért kapott polót.nagyon édes GAP felirat van a fenekén!majd teszek fel fényképet.

voltam a skálában (mióta kínai lett ritkán járok) vettem 2 felsőt nagyon aranyossak 1590 ft volt darabja.ha még ezt a 3 hónapot bírja csak ki már megérte.
este doki! kiváncsi leszek előtte meg hozzuk a kiságyat! de jó!!!!

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora: de klassz, hogy Velvet már ennyire jól van. Puszi az orrára.
Kérünk fotókat!
A felsőről is.
Drukk estére!
meriann

Sziasztok!
A poncsó ötlete nekem is nagyon tetszett. Még az ősszel el is kezdtem kötni egyet, nagy lelkesen. Aztán elfogyott a fonal, és azóta sem tudnak szerezni a boltban. Így a hétvégén nekiültem, és felbontottam azt is ami készen volt.
Szóval kicsit kiábrándultam belőle, nem tudom akarok-e készen venni? EGy vékony kabit jobbat ki lehet használni, azt hiszem.

Marietta: nem baj, ha eleven lesz a gyerek, csak már legyen. Gondolom Te is így vagy vele.
Én is tartottam tőle, hogy az endóm miatt esetleg lombikra lesz szükségem, mert ott azért nagyobb az ikerség lehetősége. Talán kicsit szerettem is volna egyszerre kettőt, de biztosan megbolondultam volna velük.
A férjem is elég gyerekesen tud viselkedni néha, ha rá üt a Manó, akkor nem fogok unatkozni. Kettő már sok lenne, azt hiszem.
vivi79

Vivi,
nekem is van tobb tavaszi kabatom is,borkabat is,vekony dzseki is stb es azokat is tudom hordani tavasszal,hisz akkor mar ugysem kell begombolkozni :lol:
Ugyhoyg szerintem nyugodtan vegyel barmiylen tavaszi kabit,mert fogod tudni hordani!!!!!

Esztora,
orulok,hoyg jobban vana kutyid!!!!Kerunk kepet bizony!
Es a felsokrol is :lol: :lol: :lol:
Dokihoz este drukk!!!!!!!!
Ja es ha majd kesz lesz a kisagy,termeszetesen arrol is kerunk kepet :lol:

Meri,
ne ijesztgess engem sem a tellel...en sem viselnem mar el!Annyiar feltoltott a jo ido,hyog az vmi hihetetlen!!!Olynakor sokkal jobba kedvem,na meg tobb az energiam!!!!!!!Ugyhogy mar en is szeretnek napsutest es kellemes idot!!!!!!!!!!!Nagyon!!!!

Hat Adri meg talan nem szul...ha ugy lenne biztosan irna smst..de meg van par hete elvileg....

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Merike kérhetnénk táblát? :oops: Én pl. szívesen látnám most, hogy Adri, és Kati mikorra is volt kiírva. Én főleg Katira gondolok, hogy esélyes lehet a szülés, mivel iker babák, és azoknak hamarabb elfogy a hely. :D

Találtam pár jó oldalt. Webáruházak:

http://www.internetmarket.hu/ovizual/index.php
Itt nagyon jó könyvek is vannak, és kreatív cuccok, meg fa játékok. (most ez utóbbikat keresem)

http://aruhaz.jatekpalota.hu/
Itt játékok vannak.

Esztora örülök kutyinak. Képet-képet!

Marietta azért nem semmi a pasiknak sem, mikor felváltava bömbölnek éjjel a gyerekek, nekik meg dolgozni kell menni 6-ra.
Páromnak van egy kollégája, ott ikrek lettek. Hát megesett, hogy nem ment be a fickó, mert egész éjjel nem aludt. :shock:
Atért, ha ikrek kell, hogy legyenek, inkább elsőre, mit második várandóságra. :? Képzeld, ha még egy totyogó is van otthon. :wink:

Itt hó nem volt, szerencsére, de szotyi az idő nagyon. :( Sötét, és nyirkos, és borongós. :x

Merike nem tudsz még olyan oldalakat, ahol gyapjú takit lehet venni? Szegény Lilla, mindig beleízzad nagyon ezekbe a buta takarókba. Délutáni alvás szinte mindig hajszárítással kezdődik. :roll:
Holnap érkeznek a pelusok, meg a fürdető dézsa. Nagyon kíváncsi vagyok rájuk. :lol:

A kilókra visszatérve, én most tejbegrízbe utazok. :D Jó cukrosan! :lol: Na, képzelem mennyit mutat majd a mérleg jövő hónapban.

KépKép
KépKép
fioona

Arwen,
közkívánatra látni szeretnénk rajtad a többi kismama rucit is! :) Mikor lesz c.terheléses eredmény? Raktál a lötyibe citromot? Szerintem csak ez a titka, amúgy biztos nagyon édes lehet. Nekem annak idején kimondottan jólesett, olyan jó erős limonádé íze volt.
És micsoda buli lesz nálatok hétvégén! Ez igen!!! Szép kort megélt a nagymami. :D

Mi is szeretnénk még egyszer menni 4D-re, mert a múltkor nagyon takarta magát a gyerkőc. 2 hét múlva megyünk talán, attól függ, hogy a dokim mikor ér rá.

Küldök nektek egy kis napsütést, mert itt néha-néha előbújik a napocska 8)

Vivi,
szerintem is nyugodtan vehetsz tavaszi kabátot, amit nem tudsz begombolni, legfeljebb alá öltözöl. Én most ezt csinálom. Van két tavaszi kabátom is és már nem tudom begombolni egyiket sem, de tegnap is aláöltöztem és úgy jó volt. De a poncsó is nagyon jóóóó, főleg kismamikon láttam mostanában…

Arwen,
a kérdéseimre nem hiszem, hogy tudnátok válaszolni, mert a kapott papírokkal kapcsolatosak, de azért ari vagy, hogy felajánlottad, hogy itt tegyem fel… :wink:

Meri,
ha tél lesz, akkor együtt fordulunk majd be, mert én is totál kész lennék!!!! :o

Fioona,
tejbegríz…. Nyammmm-nyamm… nagyon jól hangzik. Lehet vacsira csinálok én is. :)
szerika

Tegnap este én is tejbedarát vacsiztam. Valami melegre vágytam, de kimondottan főtt kaja nem kellett. Elég gyakran eszem mostanában.
Mára búcsúzom, majd holnap jövök. Sziasztok
vivi79

Jönnek a táblák:
Azért nem raktam be eddig, mert Bodzi nem akarta, hogy felső táblába tegyem, de hát már az alsótáblába meg pláne nem tartozik.

Fioona: gyapjú takaró nem jut eszembe egyenlőre, de gondolkozok rajta és ha beugrik valami írok.

Egyenlőre a régi táblák:
Kép Kép
meriann

Babadömping lesz május-június hónapokban. :D
meriann

Fioona mi az Intersparban vettünk gyapjútakarót (aztán a többit is).
egy Tatai cég gyártja Rotex és én nagyon megvagyok elégedve vele.
télen sem kellett vastagabb pizsi pedig kb 17fok-ban alszunk.
voltunk nyáron zalakarosi karos spa-ban (4csillagos) és itt is minden tőlük volt.

lesz majd kép de most annyira alszik kutyuka hogy nem akarom piszkálni.kiságyat pedig 1/2 5 felé hozzuk.felsőket kimostam arról talán holnap.

Bridzsi

Kép
esztora

Tudjatok mi jutott eszembe?De lehet rossz otlet..
HOgy mi lenne,ha a tablaban a kismamik nem nevsorban lennenek,hanem szulesi sorrendben :lol: tehat aki leghamarabb szul (mondjuk ez most is stimmel :lol: ),lenne legfelul :lol:
Perzse nem akarok en Merinek melot adni,csak kivancsi vagyok mit gondoltok :roll: ?

Vivi,
szia jo pihit estere!!!

Szeri,
oke majd teszek meg fel kepeket! :wink:
Persze tettem citromot bele!!nalunk mar 2.szor volt cukiterheles,eloszor 16.heten aztan most 26.heten.Ugyhogy mar tudtam mire szmithatok.De en sem tudom elkepzelni citrom nelkul :shock:
Csak valahogy ma reggel nagyon nem esett jol...multkor nem kezsitett ki ennyire :?
Eredmeny 1 het mulva...
Es meglett a hepatitis eredmenye is,ugyhogy mar benne van a kiskonyvemben az igazolas rola,hyog negativ.Ezzel paraztatott a vedono,hoyg ez nagyon fontos,hoyg meglegyen szules elott,mert el szoktak keverni stb..es akkor automatikus oltas van,ha nincs rola papirom,hoyg -.

Fiona,
en a tejberizsert vagyok oda :lol:
Ettem is 2-3 napja :lol: Mondjuk elotte regebben,de mot en is megkivantam :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

izelitő:
Kép

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora,
dokihoz hanyra mesz?

Kép

Kép
arwen07

De eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeediiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Semmi pánik, megvagyok, egybe vagyok, csak annyi minden van nálunk, hogy estelente csak végigolvasom a napi termést, de már nincs energiám válaszolni, bocsánat :oops:

Mindenképpen jelentkezem, ha mégis előbb jönne a gyerkőc, de még annyira nincs kész itthon semmi, hogy 3 hétre legalább szükségem van. Ráadásul kicsit vizilónak érzem magam és a kellemetlen tünetek most engem is megtaláltak: gyomorégés, lábdagadás, arcpuffadás. Na mindegy, nem panaszkodni akartam, csak mondtam. Ahogy elnézem, Ágota meg fog előzni :lol:

Szeri: jöhet a privi vagy akár az e-mail :lol: Ha tudok válaszolok.

Most megyek is szekrényt rámolni, de azért olvasgatok ám :lol:

Kép
Kép
adrienna

sziasztok Drága Lányok!

Bocsi az eltűnésért, de azt sem tudom, merre állok arccal...szakdolizom ezerrel, már csak 3,5 hetem van rá, ráadásul még közben 2 konzultáció is lesz, úgyhogy holnap pl. scak esete leszek, ha leszek...úgy érzem, sehogy nem haladok...pedig tudom, hogy nem így, van, hisz lassan a fele doli be van géoelve, a másik fele meg kijegyzetelve várja, hogy gépbe kerüljön, de minden nap úgy érzem, rossz és csakpongó amit írtam, bár akik olvasták a meglévőt, azoknak tetszik...próbálok nem bekattanni. :D

Szeri:D
A doki azt mondta, hogy mivel normális értéken belül vagyok, eddig minden rendben volt és későn is vették le avért, nem kell külön vizsgálat. Jövő csütin amúgy is mentünk volna a szokásos havi kontrollra, akkor megnéz mégegyszer mindent...drukkoljatok!! Próbálokne aggódni, arra koncentrálni, hogy nem magasabb, mintkéne, csak közel van a felső határhoz és ez ugye közel nem ugyanaz.

Arwen:D
Köszi, minden rendben van, csak a fent említettek miatt nem nayon voltam mostanság...
Nagyon csini vagy!!! És gyönyörűek a rucik!! Ez a hízás kérdés tök furi, én pl. azt hittem, hogy már 6-7 kiló biztos van rajtam, mert kicsit látom a felkaromon, combn...ahol a kismamák szokták. Detegnap megmértem magam, és 4 kiló plissznál tartok, ami így félidő felé szerintem nem rossz...remélem, marad ez az ütem ;)
Promodot én is imádom, megnézem majd!!

Dorka:D
Nagyon klassz, hog minden rendben Kisdorkával, a meszes lepény miatt meg ne aggódj, ha ilyen szép ütemben fejlődik a gyermek!!

Esztora:D
Ugyanilyen ágyat néztem ki, csak a mienke sincs ez a forgó golyó-dísz a tömörrésznél! Velvetmeg olyan gyönyörű, hogy nem is igaz! NAgyon édes! Hála Istennek, hogy ilyen szépen gyógyul!!

Marietta:D
Holnap ezer drukk!! Pont most fogom megnézni az ikerözön c. filmet a spektrumon :D:D:D:D:D:D:D:D

Bodzikám:D
Ne aggódj, a rosszullétek nem feltétlen velejárói egy egészséges terhességnek! Nincs azzal a kis bébivel semmi gond, nyugi!!!

Ja, és minden kismaminak gyönyörű a pocija!!!
Millió puszi

porsika

3/4 7-re megyek dokibácsihoz.
Velvet igy szokta gyürni az arcát aztán elalszik közben. :lol:
itthon van az ágyikó.új matracot veszünk majd bele ez meg jó lesz játszósnak.szomszédunk meg lecsiszolja a szélét és újra pácolja.nagyon örülök neki!
Kép
Kép

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora: nagyon klassz az ágy és a kutyi imádnivaló.

Arwen: akkor egy kerékre jár az agyunk. Már neki is kezdtem, csak egy pillanat alatt borulhat az egész. De ha szeretnétek lehet 2 féle tábla is. Egy abc rendben és egy várható szülési rendben. Péntekre ígérem, mert holnap nem leszek, ma meg amelyik gépen van a tábla nem férek hozzá az uramtól, pedig délután nekikezdtem, csak hamarabb hazajött az én gépsajátító párom. Bár ő ugyanezt mondja rólam. :lol: Állítólag folyton az ő gépén csüngök, de ha azon van minden cuccom.

Adrienna: pihengessél akkor. Ez már nagyon a vége a várandósságnak (legalábbis úgy hangzik)

Porsika: nyugi biztosan nagyon klassz a dolid. Szívesen elolvasnám.
Bocsi, nagyon :oops: de a párom hiába ígérte azóta sem töltötte ki a kérdőívet.

Megyek kutyizgatni. Puszi
meriann

Sziasztok!

Nem tudom, hogy hiányoztam-e, de jelentkezem. Visszaolvasni nem volt időm, talán majd pénteken.

A héten sulis vagyok, ilyenkor semmire nincs időm és energiám.

Le van tárgyalva a virágcsokrom, és a zenészt is elintéztük ma. Lefotóztam a ruhámat, 2 hét mulva lesz kész, most még darabban van, de majd felrakom, csak most itt van Zoli, és nem akarom, hogy lássa. Készen vannak a gyűrűk is, de nem tudtam lefényképezni, mert visszacsillogott a vaku, majd hétvégén megpróbálom megmutatni nektek.

Megjönni még nem jött meg, vasárnapi teszt negatív, azóta nem csináltam másikat.
Nem nagyon hiszem, hogy van babó, de majd kiderül.

Most megyek, jók legyetek, ha tudok jelentkezem.

Nikó

Kép
nikóska

megjöttem minden ok.dokibácsi azt mondta nem meri határozottan kijelenteni hogy fiú!de hát az ő uh-ja kicsit régi már...
kaptam vasat meg magnéziumot.most tv-t nézek holnap jövök!

Bridzsi

Kép
esztora

Hű, Nikó, ezek nagyon hírek! Jó ez a készülődés!

Porsi, sok erőt az íráshoz. Ez az "alkotói válság" a dolog velejárója, ne aggódj. Ahhoz kell, h tényleg tisztességesen csinálja meg az ember, de valójában hallgass azokra, akik azt mondják, jó!

Klassz az ágy, Esztora, kutyinak: csak így tovább!

Arwen, a 9 kilóból 7 már nem volt rajtam, amikor hazajöttem a kórházból. Utána nem figyeltem, de visszaalakultam eredetu formámba, az biztos.

Megyek fektetni, szép álmokat Nektek!!!

Kép

Kép
nán-dorka

Vivi:
Boldog születésnapot!

(ezt tegnap este akartam, de nem volt netünk. :evil: )
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?