Sziasztok!
Voltam vervetelen (cukorterheles!!)a korhazban es kepzeljetek el,nem kell mennem a 3. helyre,mert meg tudjak nezni itt a korhazban az ellenanyagot is.(multkor nem tudtak)Szegenyek,olyan kaosz volt,meg iszonyat sok kismami,alig gyoztek..nem irigylem oket ebben a bizonytalansagban dolgozni...azt sem tudja senki,mi lesz apr.1 utan......
Es itt is neznek verkepet is.Majd osszehasonlitom a masikkal.
Nagyon nem esett jol reggel a cukros lotty....
Porsi,nagyon eltuntel!Minden oke???
Nandorka,
de jo,na latod akkor vegre jo hireket kaptal!!!!nem hiszem,hoyg tulsagosan kellene aggodnod a meszesedes miatt,es gondolom igy van ez a cisztaval is
Tok jo sulya van!!!!Ez azt jelenti,hoyg szepen taplalkozik,szoval szerintem nincs ott gond!!!!
Ugyi vagy a hizassal!!!
A fiaddal ossz 9 kilo volt?Az utana le is ment egybol,nem?Tok jo!
30.het utan akartok menni 4Dre?Mert szerintem inkabb elotte menjetek,ha tudtok.En mindenkitol azt hallottam,hogy a legidealisabb a 26-30.het,mert akkor mar kelloen husik,d emeg van hely,es jol lehet latni oket.A 30. het utan sok esetben mar nem latszanak jol...
Persze nem lehet altalanositani!
Mi ugy tervezzuk a 28.het korul megyunk,csak meg vacilalunk,hoyg od amenjunk,ahol voltunk,vagy mashova.....pedig lassan be kellene jelentkezni..
Fejvedo:hat igen,es vegulis ha belegondolunk,a mi gyerekkorunkban meg nem is volt ilyesmi,es megis felnottunk valahoyg
Niko,
mi ujsag,eltuntel!!!!!!!!!
Vivi,
itt csak annyival jobb az ido,hoyg nem esik..de nincs tul meleg
Ujra telikabatozni kell,ami nem villanoyz fel tulzottan...raadasul nem tudom mar begombolni
De allitolag hetvegetol megint melegszik az ido..remeljuk!
Nagy csaladi buli lesz hetvegen,mert Dragam Nagyija 90 eves!!!Tegnap rendeltunk neki egy nagyon szep tortat!Marcipan bevonattal,amolyna kis menyasszonyi torta..tok szep lesz!!
Jo lenne,ha jo ido lenne!
Marietta,
ikrek?Az en ferjem is nagyon drukkolt,hoyg nekunk ikreink legyenek!Szerintem ok nem gondolnak bele,hoyg az mennyivel nehezebb lenne.Persze ha ikrek lennenek,akkor is nagyon orulnek nekik!!Hajjjjjjjjjaj!Csak az elejen tuti beparaztam volna
Mert azert lassuk be,hiaba segit Apa,azert csak rank harulna dupla annyi dolog....es az nagyon nehez lehet,plane az elejen.De hat mondjuk ez edes teher
Raadasul nalunk volt is esely,mert Nagyszulok minkdettonknel ikrek,es meg van tobb felmeno kozott is iker.
Mindenki nagyon hallgat ma!
Hol vagytok??
Esztora,kutyid hogy van ma?