Új privát üzeneted érkezett!

Lillakirálylány nagyon csini!!!Őrület,h mennyi helyen jártatok!! Ez volt a nászút is egyben?

Lili, gyerünk,mesélj!!!

Kép
seriff

Itt vagyok lányok, bocsánat.
Olyan aranyosak vagytok, hogy így érdeklődtök, jól esik. :)
Ser, édes Hanna síléccel! Köszi! Vettem múlt héten megint egy 8 alkalmas bérletet, nem kell véletlen? :wink:

Szval voltam dokinál, sejette, hogy kismama vagyok megint. :) Megnéztük, kb. 3-4 hetes lehet most. Még picike. 2 hét múlva megyek vissza, hogy megnézze, szépen fejlődik-e. :)
Nem tudom, hogy váltsak-e orvost......
Jól érzem magam, semmit sem érzek. Mármint rosszullét vagy ilyesmi..... remélem nem is lesz. Zsófival csak a hűtő szagára voltam nagyon érzékeny.

Ennyi volt végülis. Szval kismama vagyok. A szopit el kell hagynunk.....hogy fog menni???? Majd meglátjuk. Dóra, nekünk már nincs éjszaka szopi csak nappal 3*. Egyébként már leszokófélben vagyunk, így nem lesz nehéz sztem. DE majd kiderül.
birolili

Lili, miért akarnál orvost váltani? Jó lesz az kismama-tornára! Vagy még adig vmi kímélőre... :wink:

Kép
seriff

Ser, Borsika hozzászólásából kiindulva......Milyen kímélőre gondoltál? Most komolyan! MIre lehet még ilyenkor menni? Az egyik ismerősöm spinningre járt kismamaként. :shock:
birolili

timcike,
mi is voltunk Korondon szombaton,én be is vásároltam teritöből meg vázából,annyira szépek.Rengeteg helyen voltam,Gyergyón,gyyilkos-tó,Csíkszeredán,Kézdivásárhelyen Homoródfürdőn,Békás szoros stb.Milyen sürün jársz haza?Szerintem nyáron ismét megyünk Székelyudvarhelyre.
Mikorra vagy kiírva szülni?
janka 2006

Lili, hát én meg 9hetes koromig futottam 8km-t másnaponta.,és utána is jártam aerobicra, csak nem ugráltam veszettül. :) Sztem,ha jól érzed Magad,akkor nyugodtan bevállalhatsz alakformálót pl, vagy comb-fenék(azt sem tudom,van-e ott olyan) tornát.

Kép
seriff

Janka-Minden hónapban eddig hazamentem 1x.Május 27-edikére vagyok kiirva.
Örülök,h.tetszik az otthonom. 8) Egyébként mi is pont szombaton voltunk Korondon :wink: .

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Erszényes, Pille,
Mi negy evig laktunk Hollandiaban abbol hármat Zaandamban ami A'dam mellett van es egy fel evig A'dam-ban. Szoval szinte masodik otthonom :lol:

Ser,
Sielos Hanna nagyon ari :lol: Ragasztgatjatok meg a szemet? Most mi ragasztgatunk, mert a szmuveg nem jott be... (A maganrendelesen sokkal jobb volt a vizsg. Bar kerdezte, hogy miert ide jottunk....) A szemuveget kesobb ujra probaljuk.
Hol szoktal futni?

Balim,
Vasarnap du lattatok oket? Akkor voltak a mamiekkal :lol:

Kepzeljetek megpalyaztam egy allast.. Igazabol meg nem terveztem, de ez ugx adodott, es nem mertem kihagyni... Ugyhogy lehet hogy mar a jovo honaptol dolgozni fogok :roll: :lol: :lol:

Nem tudjatok mikortol lesz hosszabban nyitva du az Arboretum?
mvirag

Hajny,
Rendben szolj ha lesz ugralo, mert szerintem mi megint elmegyunk :lol:
mvirag

Roz,
Hat mi is mentunk utanuk :lol: De azert nem volt veszes.
mvirag

Sziasztok!

A képek naon supik,a gyerekek mindig szépek :lol: :lol:

Lili
láttam hívtál,de sajnos én a melóhelyen nem terthatom magamnál a telcsit,így nem tudtam felvenni.Kedden is dolgozom délután.Írj egy idöpontot mikor jössz erre és itthon leszek.Ma egész délelött itthon vaok.

Timci
látod,meg lett oldva a babakocsi is,gondoltam hogy anyud meglep vele. :lol: :lol:

Nyhk
sajnálom azt a sok kellemetlenséget ami történt veled.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok csajok!

Van egy kérdésem,Jankának nagyon erős szuros szagú a vizelete,ez a gyógyszertől van tudom.De nagyon ki csipi a fenekét,meg a puniját a pisi,nagyon vörös neki.Ez létezik ilyenkor?Pedig most sürübben is teszem tisztába.Meg vagyok ilyedve.Nem tudom vissza vigyem-e az orvoshoz,vagy elmúlik magától,Amoxicillint-szed.Lehet,hogy másik gyógyszer kellene?
janka 2006

Bocsi Lili,LINÁ-t akartam írni,neki szól.

Lili
örülök hogy nincs semmi rosszullét,ne is legyen.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lili,
még egyszer gratula! De miért kellene orvost váltanod, hiszen bejárhat a dokid szülést levezetni.

Virág,
vasárnap délután láttuk őket, a nagypapa még ránk is köszönt :wink: . Ha rlmész dolgozni mi lesz a gyerekekkel? Van már rá terv, hová tudod rakni őket? Egyébként én is így voltam. Milán kevéssel múlt kettő mikor jött egy lehetőség...én is éltem vele.

Janka,
meggyógyult Janka?

nyhk,
vérvétel :(, betegség :(, sajnálom.

Bea,
klasszak a képek! Hol szálltatok meg? Most én is abban az országrészben gondolkodom nyárra...
balim

Sziasztok!

Balim!

Fertődön voltunk a Báthori Panzióban.

http://www.iranymagyarorszag.hu/bathori ... a/I303863/

Nagyon klassz hely. A fényképeken nem látszik de úgy van hogy alul van egy pizzéria, felette egy komplett ház, 4 szobával, 10 ággyal, és az felett is vannak szobák. Mi az apartman részben voltunk, és igy egy teljes lakás a Mienk volt. Fel volt szerelve mindennel, meg a kaja is közel volt. :) Ott van a közelben Sopron, Szombathely, Köszeg, Bükfürdő, meg egy csomó látnivaló Ausztriában is.

Kép

KépKép
KépKép
sbea

Lilla hihetetln megint mennyire szépséges! Sztem senki nem fog tudni ellenállni Neki Szegeden :wink: ! Nagyon csini a haja, vágtátok?

Virág, persze ragasztunk, csak a síelésnél kihagytuk azt az 5napot(nehogy úgy barnuljon le :P :oops: ). És hogy megy a ragsztás?Tiltakozik nagyon Panka? Nem értem én ezt, 2 hónapja szemüveget mond B.K az SZTK-ban, most meg ragsztást és szemüveg nem kell-t a magánban....????? Hát én nem tudom, májusban még elmegyünk szgépes szemvizsgálatra,mert a Sajósi szerint akkor már lehet, ill. el lehet végezni, és ha megint ragasztást mondanak akkor tuti Szegedre megyünk...Megkaptad ugye a szegedi dokik nevét?
Mikor tudod meg,h tiéd-e az állás?
Futás: körbefutottam a Szabadidő kp-t.Majd ha jó idő lesz, és persze lejár a spinning bérletem, akkor újrakezdem.

Kép
seriff

Panzió teljesen korrektnek tűnik.

Kép
seriff

Balim,

Janka jobban van,nincsen láza de nagyon kicsipi a fenekét a pisije,csúnya nagyon.Erős szerintem a gyógyszer amit kap.Te Eszterkénél tapasztaltál hasonlókat?Kenem szegény popsiját óránként.

Ti jól vagytok?
janka 2006

Hajni- ez a babakocsis ügy ugy történt,h.3-an,Anyum ,Attila és én elmentünk a Tudorba (ez egy nagy negyed nállunk) babüzletekbe nézelődni kocsi után.Hát nem igazán jött be egyik sem.Amelyik bejött volna,azt nem lehetett csak egy irányból tolni.Az meg nem kell.Pedig csúcs volt,de mind1.Aztán késöbb rávettem Attilát,h.jöjjön el velem a főtérre is,h.ott is nézzünk szét.Volt egy piros kékkel,meg ez amit én választottam a kék-világoskékkel.Ez drágább is volt,meg strapabiróbnak is néz ki.És mindent tud,amit csak kell.Attilának is ez jobban tetszedt.Egyébként tegnap láttam azt a babakocsit,amit annyira meg akartam venni,a pirosat,tudod... :roll: És vizet se vihet az enyém mellett.Kissebb a szélessége,nincs hozzá táska,csak lábzsák...enyémhez még táska is van és lábzsák is,majd ha szükség lesz rá veszek esővédőt rá 14oo-rt. :wink: Szoval nagyon szuper,nagyon örülök neki,h.lecsaltam Attilát akkor a főtérre,éreztem,h.ott lesz a nekemvaló.Attila azzal érvelt,h.ő nem jön,mert ugyis csak lefikázom az összeset és tök fölösleges lemenni. :lol: De mégsem volt az.Mikor hazamentünk beszámoltam rólla anyumnak,és másnap 3-an ujra elmentünk az üzletbe,és meg is vette anyum.Neki is jobban tetszedt ez a kék,ahogy meglátta,azt mondta,ez igen. 8)
Képzeld úgy fér bele a csomagtartóba,h.a kalaptartót le kell venni :lol: Nagyon massziv és széles,igy legalább télen is mikor jol felöltöztetem belefér semmi gond nélkül a pici.
Nah ennyit a babakocsivásárlásról. :wink:
Szombaton remélem,ha törik,ha szakad felmegyünk és végre átadjuk Annának az ajándékát! :oops:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Virág
remélem megkapod az állást,és a gyerek elhelyezés sem lesz gond.Ha még tetszik is a munka ami adódott,az faja! :lol: :lol:

Kazi
hogy vagytok?Mi tod,faján? :lol: :)

Kattic
mikot tudunk talizni?Már rég szeretnélek meglátogatni,de valami mindig van.De összehozzuk.

Timci
legalább megvan a kocsi.A kád meg tölem lesz,remélem nem felejtetted el. :wink:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Virág, örülök a munkádnak! De jó! Hova fogsz menni dolgozni? Tanulás? Egy mozi a héten? MIt szólsz?

Hajni, faja. :D :lol:

Nyhk, én is nagyon sajnálom gyerkőcöket! Jobbulást nekik!

Olyan jólesz ám ez a két babásdolog, Zsófi tuti élveznbi fogja, és az, hogy karácsonykor 4-en leszünk....... nagyon boldog érzés. :)

Dóra, Ti hogy vagytok? Jól érzed magad?

Bea, Neked van már kismama könyved? Hol van most a terhesgondozó? VAgy én most kihez tartozom? :roll: Ezt nem tudom. :)

Képzeljétek, működik a mosogatógépem. :) Már az üres program fut éppen. És a többi utána. :) Fú, ez nagyon FAJA érzés. 8)

Ser, írnál a Peregorol egy kicsit? Melyik típus van Nektek? Hordozótok is olyan volt? Gondolkodom, hogy lecserélem Zsófiét, a babaszobán vannak jó használt kocsik, jó áron. A mi nagy, böszme kocsinkat eladnám. A hordozót mindegyik kocsira rá lehet tenni? Köszi előre is. Esetleg ha tudsz eladót, szólnál?
birolili

Sziasztok!

Köszönömk a gratulációt Nándi nevében, tényleg nagyon ügyi, hogy fiú létére már próbákozik a járással. :D :D :D

A mai nap sztár játéka a labda. Nemcsak gurítja, hanem időnként megáll előtte, emeli a lábát és rúgni próbálja. Tőlem látta! Eszmélelen, hogy tanul!

Hajni
Tényleg jó lenne találkozni! Mikor lenne jó? Szabaddá teszem magam!

Kicsit nehéz gyerkőc mellett dolgozni, még segítséggel is és a közgyűlések tartása nem túl kellemes, mert a lakók azokat a problémákat is emlegetik, amihez nincs közöm és én is érzem pl. mags rezsi költség, alcsony fizetés, anyagi gondok stb. Sokan olcsón szeretnének jót! Egyébként felhívtam a közös képviselőtöket, mivel mióta felépült a házatok, azóta áldatlan helyzet van kuka ügyben. Jobb volt, amikor a Radnóti utcai házak kukája együtt volt, most a belső udvarban van 20 méterrel messzebb! Persze a hobbisok is szeretettel állnak meg és a papagáj ház lakóinak is könnyebb megállni kocsival és kirakni a szemetet, mint kinyitni a saját kukatárolóikat! Úszunk a szemétben, + jönnek a kukázók és forgatják. Nekem meg jönnek a telefonok, hogy csináljak valamit! De mit?
Legalább kiírta a közös képviselőtök, ez is valami! Azt állítja, hogy a mi lakóink a belső udvarba hordják a szemetet hozzátok és mereven elzárkózott a szeméttároló áthelyezésétől.
Szóval figyeltetem a kukát, ennyi. Ha nem kerülne több, mint 200 ezer Ft-ba egy 1100 literes konténer éves ürítése, akkor rendelnék egyet! De ki fizetné, nehéz közös költséget emelni!

Mennyivel egyszerűbb egy háznál a VG-nek az én számlámat autómatikusan emelték és nem mehetek sehova panaszra, fizethetem!

Bocsi! Néha nehéz!

Dettus!
Téged is várlak ám! A játszóház azért hiányzik, mert akkor legalább találkoztunk! Azóta viszont nem voltunk betegek! Az influenzától nagyon féltettem a fiam!

Katika
Jobbulást a gyerekeknek! Múlt éjjel Nándi is fenn volt 1 órán át játszottunk. Időváltozást érzi? Csúnyán megjártad a vérvételnél! Most, hogy beteg Ádám, érdemes levetetni, hiszen jó eredmény kell a műtéthez?! :? Csak betegek ne legyünk, örület ami az egészségügyben megy és ez nem jó senkinek! Még jó, hogy a doktornőnk ilyen aranyos, őt nagyon szeretem! Ami a patikust illeti, én azt hittem csak helyettesít nyáron, aztán maradt, katasztrófa ez az idős nő! Múltkor 45 percet álltam sorba, felhívta a köszpontot, hogy van-e más aranyér elleni krém, mint amit talált, mert .... rengeteget telefonál ... számlát is kértem, nehezen jött össze, másodszorra és nem árt figyelni az adagolásra! Jól összejött neked!

Timcsi
Csak nézem a vonalzódat és röpül az idő! Nemsokára itt lesz a kicsi fiad! Jó lenne még addig egyszer ( vagy többször?) találkozni!
Sajna semmire sincs időm! Minden héten van 2 teljes nap + hétvége, amikor csak Nándié vagyok, esetleg meglátogathatunk!

A képek nagyon jók! én is elmentem volna a 4 napban kirándulni, de nekünk itthoni program volt. A férjem megcsinálta a hintás mászókát, még festeni kell és birtokba lehet venni, majd rakok fel képeket, ha kész lesz.

Mvirág
Téged is szeretnélek megismerni!

Cukker
A múltkori cipő vásárlásodon felbuzdulva én is vettem kiscipőt Nándinak a Malomba 3800 Ft-ért, igaz nem betétes, de puha és az most fontos!

Nyáron lehetne egy baba tali nálunk! Mit szóltok? Komolyan gondolom!

Bocsi azoktól, akiket kihagytam, de ritkán tudok írni, többnyire csak olvasok és olvasok... és az is olyan jó! :D :D

KépKép
kattic

Lili,du írok pü-t,nem akarnám babakocsi témával offolni a topicot. :wink:

Kép
seriff

Sziasztok!

Janka!

Noémi is Amoxicillint szedett,nagyon csúnya még most is a popsija.(pedig már 2 hete nem szedi)sajnos az antibiotól sűrűn lesz ilyen a popsijuk.Donátnak is mindig kicsípte.Noéminek először Neogranormonnal kentem,nem volt jó,be gombásodott,majd Canestennel a gomba ellen.Most Sudocremet használok,úgy tűnik ez beválik.Javul már Neki.Ezt szoktam használni mindig csak Neogranormon volt itthon,de nem sokat ért.Én még azt csinálom,hogy jól befűtöm a lakást,tettem a földre egy mosható paplant,s azon van 1-1-órát meztelen popsival.Meg fürdés után hajszárítóval szárítgatjuk.(azt imádja!)
Vendég

Janka,
én is azt mondom mint donoé, hogy legyen minél többet szabadon. Egyébként P. írta ki a gyógyit? Mert ha nem, esetleg kérdezz rá az adagolásra. Köszi, velünk most szerencsére minden rendben.

Bea,
ez a "kicsi" lány napról-napra szebb, nagyon jó a frizuja. Köszi a szállást, jónak tűnik :).

Lili,
ügyes vagy, hogy a babaszobán vásárolsz, tényleg olyan jó dolgokat ki lehet fogni töredék áron. Tényleg klassz lesz a karácsony a két babával :) . Mikkora vagy kiírva?
balim

Lili, 2 db püt írtam,remélem megkapod! Ja, a hordozót itt nem a kocsira teszed,hanem a vázra.

Janka, Donoé az antibiotikum savas irányba tolja el a szervezet kémiai egyensúlyát,és ezért szaporodhatnak el a gombák,és ezért lehet piros a babák popója(pont úgy,mintha pl.paradicsomot esznek).Egy picit több zöldség (nem paradicson :wink: ) lúgosít,és a popó szellőztetés mellett talán még segít egy picit.

Balim, Veletek minden ok? Ha jó idő lesz, várunk ám!

Kép
seriff

Ser, köszönöm, megkaptam. :) Válaszolok is, ha Zsófi hagy. MA így is olyan sokat ültem a gép előtt.

Balim, nov. 20-22 az időpont. :)

Bea, az előbb elfelejtettem írni: Gyönyörű Lilla nagylány! :)
birolili

Ser haját nem vágtam,úgy áll ahogy nő neki.
Balim A szállás tényleg szupi volt,ezt most jól kifogtuk. ami képek a honlapon vannak,azok a fenti szobák.Ez volt a nappalink. Kép

Lili igen van már kiskönyvem.A 12.-ik héten kaptam.Terhesgondozásra az Izsáki útra kell kimenni.És ami ott van,az több mint tragikus.A 12 hetes vérvételem és Uh-om így zajlott:Sorbanállás védőnőnél.Aztán Sorbanállás beutalóért Uh-ra.Aztán beutalóval sorbanállni a betegkapunál,aztán sorbanállás az UH-nál.Mikor az készen,akkor sorba beállni a beutalóért a vérvételhez,betegkapu,vérvétel,és KÉÉÉÉÉSSSSSZZZZ.(mármint ÉN IDEGILEG!!!!!)Merthát egyszerre nem lehet megcsinálni.A vérvételhez csak akkor kaptam meg a beutalót,ha már megvolt az Uh eredmény. :(Meg is beszéltük Zsoltival,hogy megyünk ismét magánba,csak hát a kötelező vérvételekhez muszály oda menni.:(Aki ezt a rendszert kitalálta életében köze nem volt sztem az e.ühöz.A beutalóknál van a legnagyobb sor.Ja és mostmár MINDENHEZ KELL beutaló,még Nst-hez is. :shock: :evil: Őrület.És egy csomó "végét járó" :oops: :) kismama ott áll a hatalmas pocijával egy szűk,levegőtlen folyosón órákat,ahol még szék is alig van.
Bocs befejeztem.Nem akarom elvenni a kedved,de sajna ez van.

Kattic A labda nálunk is sztár.Sokszor Én is csak ámulok,hogy napról-napra mennyit tanul,fejlődik.

Janka popsi :(

KépKép
KépKép
sbea

Bea, ez tök szép nappali! Komolyan,micsoda helyek vannak.Árat tudsz írni? Nem bírtam kisilabizálni.
Betegkapu-sorbanállás targikus....NoéMino a múlt héten hasonlót játszott el,mandulakivét előtt.....

Kép
seriff

Ráadásul most hogy jártam.Felhívtam az Izsáki úton a gyermekkardiológiát,mert ott csinálnak EKG-t Lillának,ami a jövő heti műtéthez kell.(egy 1 hétnél nem régebbi)Várok míg a központ felveszi(10 perc:()Nagynehezen kapcsolják,aztán odáig jutottam,hogy bemutatkoztam,a nő máris közbevágott,eldarált egy mobilszámot,hogy azon hívjam a kolléganőjét dél és 3 óra között,és már le is rakta.Én a nevemen kívül egy szót se tudtam szólni.Hívom a mobilt,kikapcsolva.Szintén körülményesen,de végül sikerrel,újra kapcsoltatom ezt a jóasszonyt,és akkor már kevésbé udvariasan közöltem vele,hogy ugyan hallgasson már meg.Mondtam neki,hogy mit akarok,erre közölte,hogy legközelebbi időpont ápr.20.De jó mondom,nekünk kdden lesz a műtét,és hiába csináltattam volna meg hamarabb,azt nem fogadják el,csak a frisset.Erre közölte(olyan hangnemben,hogy vegyem tudomásul Ő most nekem Szívességet tesz)Menjek be holnap reggel a gyerekkel(de korán,és időben)és megcsinálja(legyek nagyon hálás),de készüljek fel,hogy olyan sokan lesznek,hogy egész nap ott fogok ülni.(ezt már gúnyosan). :evil: :evil: :evil: :evil: :cry:

No Comment....

KépKép
KépKép
sbea

Ser ha jól tudom 3000 ft./fő/éj.De mi hatan mentünk és így nem tettek be oda több embert,mienk volt az egész apartman.(4 szoba,2 fürdő,nappali,konyha)

KépKép
KépKép
sbea

De azt hiszem ki kellett fizetni az üres helyeket is ahhoz,hogy egyedül legyünk.

KépKép
KépKép
sbea

Bea, a házirovosotoknál nincs EKG? Nem tudná Ő megcsinálni Lillának?

Kép
seriff

Mármint a Lilla dokijánál.

Kép
seriff

Bea, ez több, mint tragikus!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én ha viszem magammal Zsófit, akkor hogy lesz? Ő hogy fogja bírni? Mert én is nehezen, na de ő? :shock:
birolili

Ser azt nem tudom,de a héten nincs is.Szabin van,elutazott. :(
Lili Ő még nehezebben. :(

KépKép
KépKép
sbea

sziasztok
fotók fantasztikussak :)

Hát most Én is forrok .... de nagggyon ..Ma elmetem a gyerek ho. hoz mert kellett volna igazolás nikinek erre a pár hónapra az oviba hogy nem eheti azt a kaját amit ott adnak, vártam a dokira 2 órát aztán, flegmán oda vágta nekem, hogy ez az Ő tudta nélkül az Ő kizásrásával mentem el a CSODADOKTORHOZ aztán vissza dobta papirokat hogy Ő ezzel most nem fog foglalkozni ... szó szót követet össze vitáztunk modtam neki hogy mi történt a tudta nélkül 4 éve járunk a góghoz ugy hoyg egyik éveben allergisáak vagyunk másikéveben pedig nem aztán meg megint miközben ugyan ugy eszenek ... nem kapnak tejet ... modom a dokinak hoyg az megolád hoyg bemegyek a 3 gyerekkel a kórházba összeszedek minden nyavaját .. és még jó végeredményt sem kapunk mert a szentesi dokinő azt mondta hogy eleve rossz irányba indultak el és se tápszert semmit nem kapnak a gyerekek fehérje pótlásra ... hogy miylen felelőtlenség .. nagyon mérges voltam mert direkt behivtam az anyóst hogy vigyázzon gyerekekere 2 órát vártam dokira és meg sem nézte a papirokat már 2.szor járok vele igy hogy megyünk és szó szerint sz@rik fejünkre pedig kivárjuk a sorunk mint többiek .. nagyon -nagyon mérges vagyok holnapra adott időpontot hogy akkor megnézi a papirokat de ez lesz az utolsó hoyg mentünk hozzá ... ki Ő hogy igy beszéljen velem ... mi az hogy mikor az ember kivárja sorát elküldi ugy hoyg rá sem néz a dolgokra.... nem értem holnap meg ugye betegrendelésre adott időpontot amire a srácokat nem vihetem igy ujra szerveznem kell valkit a ki vigyáz a kicsikre... :roll: :twisted: nagyon pipa vagyok ...

Kép

Kép

Kép
roz23

Bea,
én mindig a Bérczi I. magánrendelésére jártam UH-ra, azt elfogadták a hivatalos kötelezőnek. Én is a 12. heti kálvária után tudtam meg, hogy lehet. Pedig akkor még nem is volt betegkapu...

Majd folytatom, de Lili nem hagy

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Seriff!

Köszi a tanácsot,kipróbálom,bár mostmár elég szép a popsija.

Roz!

Nagyon sajnálom,hogy ennyi hercehurcán kell keresztül mennetek! :( :( :(
Ez az egészségügy több,mint borzalom mostanában.Talán ezt sok megszorítást,csökkentést rajtunk vezetik le?!Pedig mi nem tehetünk róla.De ha visszagondoltok régebbre,azóta ennyire gáz,mióta ezek vannak.Visszatérve Roz a ho.-hoz.Lehet,hogy ott abban a percben ott is hagytam volna.Így nem szabadna viselkednie.Mi a Miklós Györgyhöz járunk,én nagyon meg vagyok elégedve vele.Nagyon szereti a gyerekeket,s normálisan beszél az emberrel,ha kell hétvégén is házhoz jön.Én kedvelem.

De le a kalappal előtted Roz!!!Nagyon derekasan helyt állsz!
Vendég

[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1174415208.48.jpg[/im%20[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1174415245.47.jpg[/img] így imádják egymást g] ezek maiak,együtt tejcsiznek
Vendég

Kép
Vendég

Sziasztok!

Seriff köszi a jó tanácsot,megfogadom.Nagyon okos dolgokat írtál,köszönöm.

Balim,

Pongrácz doki irta fel az Amoxicillint,beszéltem vele ma telefonon csütörtökön viszem vissza Jankát megnézi.Mert a pocakján meg a hátán apró pöttyök vannak,olyan mint a csalán kiütés.Szerintem érzékeny a gyogyszerre.Mondta a Pongi ha nem viszket akkor nyugodtan adjam neki tovább.Le kellett csökkentenem az adagolást.

donoé,
neked is köszi az infokat.
Noémi mennyi ideig szedte az amoxicillint?
janka 2006

janka,
remélem hamarosan rendbe jöttök.

Ser,
jól vagyunk, minden rendben. Ha nem lesz esős idő, akkor mindenképpen megyünk felétek. Nem hívott Mino, neki vették ki a manduláját? Komolyan mondom örülök, hogy a bolondok háza előtt túlestem ezen. Nem elég, hogy beteg az ember, még álljon sorba órákat több helyen? A babásokat meg pláne nem értem. Miért kell őket cincálni? Elkeserítő :(.

Bea,
tényleg klassz szállás. EKG, sajnálom :(. Tényleg csak ilyen későre tudnak időpontot adni, én novemberben kértem és január közepére adtak. De talán holnap túl lesztek rajta. A doki meg nagyon rendes (Gyenes).

Roz,
:(. no comment.

Donoé,
milyen nagynak tűnik Noémi ezen a tejivós képen :), nagyon édesek.
balim

Sziasztok!

Egészségügy :twisted:
Én azt hallottam,hogy az izsáki uti kórházba nem lehet gyereket bevinni,csak ha ő a beteg!!!
Múlt héten a sógornőm vitte volna a kissebbet vizsgálatra ,a portás meg nem akarta beengedni a nagyobbat!!!A kérdésre,hogy akkor hová rakja(5éves),azt mondta,hogy hagyja itt-mármint a porta előtt!!!Nagy húza-vonára(meg kiderült,hogy a nagymama kórházi dolgozó)beengedte őket :oops:
Hát én teljesen kiakadtam :shock:

Roz:
Sajnálom :( ,szerintem nem ér annyit,hogy bosszankodj rajta,válts dokit és kész(én is ezt tenném a helyedben)

Lili:
klassz,hogy mindenki így örült a kis babynek :D aranyos vagy,hogy már a babakocsin filózol :lol: Nagy Karcsiról hallottam ma valamit.
kazi

Sziasztok!

Sbea, nagyon szep helyen jartatok! Lilla meg csodaszep!
Uh-os, verveteles macera... komolyan ilyenkor annyira elkeseredem. :( EKG :( Remelem nem lesz igaza a banyanak es gyorsan tul lesztek rajta!

Roz, gyerekdoki :twisted:

Lili, koszi jol vagyok, semmi tunet eddig meg.

Donoe, aranyosak a gyerekek! :wink:

Virag, tenyleg letezik fekete tulipan vagy csak a viraghagymak csomagolasan? :wink:

Kazi, veletek mi ujsag?

En meg nem jutottam el dokihoz, elegge el vagyok kenodve. :( Allandoan agyalok, hogyan oldjam meg ezt a helyzetet. Tankohoz probaltam bejelentkezni, apr. 5-re kaptam volna idopontot beszoritva estere - Kata miatt nem tudok menni, meg akkor mar 8-9 hetes terhes leszek. Nekem ez olyan kesoinek tunik, Kataval mar az 5. heten megcsinaltak az elso uh-at.
Most ugy nez ki, jovo het szerdan megy a parom Bp-re, megyek vele a regi dokimhoz, megbeszeljuk mi legyen. Elvileg vallal, de ugye sok a homalyos pont az uj rendszer miatt. :twisted:
Iszonyuan fusztral, hogy a kecskemeti rendszerrol fogalmam sincs, mi hol merre meddig. Esetleg tudja valaki, hogy Tankot maganrendelesen kivul hol lehet elerni? Berczi Ildikohoz milyen szamon lehet bejelentkezni, mennyit kell varni? Ha valaki tudja a valaszt, nagyon halas lennek erte!!! :wink:

Jo ejt mindenkinek!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Kazi, gyorsabb voltal, mint en. :wink:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

frusztrál :oops:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Balim!

Tényleg nagynak tűnik,mert az is.holnapután lesz 9 hónapos.A 8 hós tanácsadáson volt.....le sem merem írni :oops: :lol:
10370 gr.
Donát is ilyen nagy baba volt.Hogy kitől örökölték? :shock: Pedig én is 52 kg vagyok 165 cm-hez,férjem is 178 cm,58 kg.
Na,mindegy,majd lemegy róla.

Dóra!

Köszi!Éppen néztem délután csöpp lánykád,annyira édi,ahogy ragasztgatja magára a foltokat. :lol:
Jól tudom,hogy Te vársz babát?
Vendég

dora!

Mi Tankóhoz járunk.
Szerda kivételével minden nap lehet hozzá menni a kórházba is. a váróterembe ahogy bemész balra van az Ő kis magánrezidenciája. Ha nem vagy bejelentve is megvizsgál. Általában kb.8,30-tól már ott van, ha nincs szülése. Azt kell Neki mondani, hogy Pesti dokid volt, és itt nem ismersz senki, de Őt ajánlották. Tuti jó leszel nála utána.:) Mi is így jutottunk hozzá.:)
Rendes pasas. Aszülésnél szinte végig ott volt, nem kellett Neki könyörögni, hogy nézzen már oda hozzánk. Jött 10-15 percenként. Nem egy bőbeszédű, de néha elkapja abeszélhetnék. Ja és van ugye a magánja, ahova lehet utána járni. Mondjuk ott ügyelni kell arra, hogy lehetőleg mikorra visszarendel, már akkor lefoglald az időpontot, és ha van rá mód az elsőt, mert ha nem akkor elég sokat lehet nála csücsülni. :)

Ennyi volt mára

Jó Éjszakát !

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok,

Jó pár napot kihagytam, így 2 órája nem csinálok mást, mint olvasok és dühöngök az e.ü.-ben zajló dolgok miatt. Eddig is ki voltam akadva a rendszerre és néhány benne munkálkodóra, de most. ezek szerint bárhová mész mindenhol bunkók. Érdekes, hogy az izsáki úton csak a beteget viheted magaddal, ha meg hátul megy vki, a kutya meg nem kérdi hová, minek.

Nálunk az első féltékenységi jelent zajlott le. Az anyósoméknál voltunk és a férjemmel hülyéskedtünk, majd az ágyba zuhanytunk a paplanok és párnák közé. mire a drága uram segítségért kezdett kiabálni. Gergő csak állt és nézett. Nincs ehez hozzászokva, apa elég keveset van velünk este. Nem szólt ő akkor semmit, csak kétségbeesetten nézett, hogy apa miért ölelgeti anyát. Erre elalváskor, puszilgatott, simogatott és teljesen átölelt, de úgy hogy alig kaptam levegőt. Azt hittem megzabálom. Ja és csak akkor volt jó helyen a közöttünk volt. :) :roll:

Dóra, Lili,

GRATULÁLOK és mellette szörnyen irígykedem. Na, de talán a következő hónaptól mi is nekiláthatunk a projectnek.

Dóra,

Én először csak 9 hetesen voltam dokinál, addig talán el sem hittem, vagy nem t'om mi, most már nem értem , hogy várhattam addig. De lehet, hogy addig önző voltam, mert csak az enyém volt a csoda. :oops:
Ja, és nagyon édes Katika a képeken, tündériek a fürtjei.

Donoé,

szuperek a képek a gyerkőcökről. Nagyon tuti a suliba indulós Donát. :D

Lina,

Lili nagyon cuki a beszéddel. Anya még nálunk sincs. Ne aggódj, mi mindig jelen vagyunk, így nem is kell ránk szó. :roll: :wink:

Nana,

Képek szuperek.:)

Thymi,

Gyopi is kész nagylány már, ahogy ülnek a lépcsőn és beszélgetnek. :wink:

Kattic,

Gratula Nándinak a járáshoz és az átaludt éjszakákhoz. Hátha így marad és te is alhatsz egy jót végre.

Timci,

Péntek de. ÁNTSZ, nekünk jó, ha nem esik. Csüt-ön de. úszunk.

Bea,

Nagyon jók a képek, tündéri a királylány.
Gyenes tényleg rendes, ne aggódj, az aszisztense meg egy aszott vénlány, ne foglalkozz vele. Remélem Szegeden normálisabbak lesznek az emberek. Mennyit kell ott lennetek?

Virág,

mikor derül ki, tiéd-e a munka? Szorítok.

Nyhk,

jobbulást a gyerkőcöknek. Sajnálom azt a h...e vérvételese hercehurcát. Belehaltak volna, ha leveszik a vért és a szakrandelősökkel együtt küldik el, mert azt 11-ig veszik le. Sajna ez a nagy magyar e.ü. rendszer, amiért a tb mellett most már vizitdíjat is fizetünk.
A saját ho-nál mindig én vagyok az egyetlen beteg beteg, mert mások, csak gyógyszerért állnak ott, majd beesnek olyanok, akik időpontot kértek. De könyörgöm, én honnan tudjam mikor lezsek beteg. Ja, és a mamik bent vannak 15-20 percet, én meg 5 perc alatt kint vagyok, mégha 39 fokos is a lázam. Erősen gondolkodom én is a váltáson.

Ser,

tutik a képek, Nagyon édes Hannácska. :)

Janka,

Remélem már jobban vagytok és popsi sem piros.

geli08

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?