Sziasztok!
Köszönömk a gratulációt Nándi nevében, tényleg nagyon ügyi, hogy fiú létére már próbákozik a járással.
A mai nap sztár játéka a labda. Nemcsak gurítja, hanem időnként megáll előtte, emeli a lábát és rúgni próbálja. Tőlem látta! Eszmélelen, hogy tanul!
Hajni
Tényleg jó lenne találkozni! Mikor lenne jó? Szabaddá teszem magam!
Kicsit nehéz gyerkőc mellett dolgozni, még segítséggel is és a közgyűlések tartása nem túl kellemes, mert a lakók azokat a problémákat is emlegetik, amihez nincs közöm és én is érzem pl. mags rezsi költség, alcsony fizetés, anyagi gondok stb. Sokan olcsón szeretnének jót! Egyébként felhívtam a közös képviselőtöket, mivel mióta felépült a házatok, azóta áldatlan helyzet van kuka ügyben. Jobb volt, amikor a Radnóti utcai házak kukája együtt volt, most a belső udvarban van 20 méterrel messzebb! Persze a hobbisok is szeretettel állnak meg és a papagáj ház lakóinak is könnyebb megállni kocsival és kirakni a szemetet, mint kinyitni a saját kukatárolóikat! Úszunk a szemétben, + jönnek a kukázók és forgatják. Nekem meg jönnek a telefonok, hogy csináljak valamit! De mit?
Legalább kiírta a közös képviselőtök, ez is valami! Azt állítja, hogy a mi lakóink a belső udvarba hordják a szemetet hozzátok és mereven elzárkózott a szeméttároló áthelyezésétől.
Szóval figyeltetem a kukát, ennyi. Ha nem kerülne több, mint 200 ezer Ft-ba egy 1100 literes konténer éves ürítése, akkor rendelnék egyet! De ki fizetné, nehéz közös költséget emelni!
Mennyivel egyszerűbb egy háznál a VG-nek az én számlámat autómatikusan emelték és nem mehetek sehova panaszra, fizethetem!
Bocsi! Néha nehéz!
Dettus!
Téged is várlak ám! A játszóház azért hiányzik, mert akkor legalább találkoztunk! Azóta viszont nem voltunk betegek! Az influenzától nagyon féltettem a fiam!
Katika
Jobbulást a gyerekeknek! Múlt éjjel Nándi is fenn volt 1 órán át játszottunk. Időváltozást érzi? Csúnyán megjártad a vérvételnél! Most, hogy beteg Ádám, érdemes levetetni, hiszen jó eredmény kell a műtéthez?!
Csak betegek ne legyünk, örület ami az egészségügyben megy és ez nem jó senkinek! Még jó, hogy a doktornőnk ilyen aranyos, őt nagyon szeretem! Ami a patikust illeti, én azt hittem csak helyettesít nyáron, aztán maradt, katasztrófa ez az idős nő! Múltkor 45 percet álltam sorba, felhívta a köszpontot, hogy van-e más aranyér elleni krém, mint amit talált, mert .... rengeteget telefonál ... számlát is kértem, nehezen jött össze, másodszorra és nem árt figyelni az adagolásra! Jól összejött neked!
Timcsi
Csak nézem a vonalzódat és röpül az idő! Nemsokára itt lesz a kicsi fiad! Jó lenne még addig egyszer ( vagy többször?) találkozni!
Sajna semmire sincs időm! Minden héten van 2 teljes nap + hétvége, amikor csak Nándié vagyok, esetleg meglátogathatunk!
A képek nagyon jók! én is elmentem volna a 4 napban kirándulni, de nekünk itthoni program volt. A férjem megcsinálta a hintás mászókát, még festeni kell és birtokba lehet venni, majd rakok fel képeket, ha kész lesz.
Mvirág
Téged is szeretnélek megismerni!
Cukker
A múltkori cipő vásárlásodon felbuzdulva én is vettem kiscipőt Nándinak a Malomba 3800 Ft-ért, igaz nem betétes, de puha és az most fontos!
Nyáron lehetne egy baba tali nálunk! Mit szóltok? Komolyan gondolom!
Bocsi azoktól, akiket kihagytam, de ritkán tudok írni, többnyire csak olvasok és olvasok... és az is olyan jó!