Új privát üzeneted érkezett!

Lilla!

Lista talira:
Meme : 5fő július 21-22.
Pbrigi: 4fő mindegy
Edit: 6fő július 21-22.
Baba: 4 fő mindegy
Vikóka: 4 fő mindegy
ÖSSZESEN: 10 felnőtt + 13 gyerkőc (ha jól tudok kalkulálni)
Meggondoltad Te ezt???? ;-)

Ha összeállt a létszám, akkor szerintem azt is dobjuk össze, hogy ki mit és mennyit visz. Vélemény?

Ami Egypt-et illeti: hú, ez jó lehetett. Teljesen felbuzdultam rajta, annak ellenére, hogy mi már meghoztuk azt döntést, hogy idén nem megyünk külföldre. Kép ügyben nekem Niki háttalülőse, meg a terpeszben ülős, hunyurgós jött be a legjobban. Hát mit nem mondjak csajos a lány rendesen! Csak egy kérdés: hol voltatok pontosan? Sharm / Hurgada / Dahab vagy valami más? A szálló is állat jónak tűnt!

Vikóka

Viki

KépKép
vikóka

Sziasztok!

Hazaértünk mi is, de én még el vagyok maradva a visszaolvasással, most is csak épp bekukkantottam, még rengeteg mosnivaló vár, mindjárt megyek teregetni :(
A képeket azért megnéztem, és persze irigykedtem Egyiptomra, mégis jobb lehetett ott mint itt :wink:

A tali nekem mindegy, valszeg 3-an mennénk, de előre én sosem tudok biztosat mondani.

Jó éjt, majd visszaolvasok és akkor írok többet is.

Ditke
ditke62

Tali:

Nekem a júl 21-22 lenne jó, és 4 fövel.(3 pasi meg én) :D

Lilla :)
Szuperek a képek! Nekem is Niki háttal ülöse tetszik, ahogy elmélázva nézi a tengert. :D Mi si eldöntöttük, hogy nem megyünk külföldre idén, de ilyenkor elgondolkodom mégis rajta.

Hol van az a turi ahová jársz? Én szombaton megnézném. Mikor érdemes oda menni?

Ditke :)
Várjuk az élménybeszámolót!

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Köszi a sok dícsérő szót. :D Tényleg pont olyan jó volt, ahogy a képekből látszik.

Kiliman

te tegnap véletlenül kimaradtál. :oops: A babakocsit NEM lehet felvinni a fedélzetre. A váróba be lehet vinni, majd beszállításkor raknak rá cédulát és közvetlenül a repcsi ajtaja előtt le kell adni összecsukva. Hurghadában a szalagon jött ki, de itthon már visszakaptuk mikor kiszállrunk a gépből.

Meme

Az jó lenne, ha elárulnád a forrásodat. :D Amúgy nem annyira bánom a csukákat, úgyis lehet, hogy nem lett volna már jó jövőre. Nekünk most 21-es cipi kell. Ők is mindig 1 méretet hordanak eddig, bár Dávid lába azért picivel nagyobb. Ha tudsz olcsón tavaszi bakikat, arra is adhatnál tippet.
Az a lekvár is ök jól hangzik, de képzeld, ők egyáltalán nem eszik meg a lekvárt. Szerintem ők az egyetlen ilyen gyerekek. :shock:
A fényképeket nagyrész én csináltam. 8) Mondjuk azért digitálissal nem nehéz jó képeket csinálni. Csinál az ember 500-at és abból lesz 30 nagyon jó, meg 200 ami elmegy- többi a kukába. :lol:
Nekem legjobban Dávid virágos képei tetszenek, főleg, mert nagyon sokat vadásztam rájuk, hogy megcsinálhassam. Nikiről nem is lett 1 se ,mert direkt mindig elfordult, belemozdult. :twisted:

Baba

Sapi nem a mienk, az uncsitesótól van kölcsön. Igaz, hogy csak 3 hónap van köztük, de a fejméretük jelentősen eltér. :D Amúgy tavaly itthon vettem nekik, nem turis, így van esély rá, hogy találsz még ilyet Te is.
Jobbulást nektek!!!

Brigi

Talizhatunk a héten.... :D Csütörtök v péntek nekünk teljesen jó. Cserléjünk priviben telcsiszámot, meg ilyesmi. Kocsival jönnétek ugye? Hogy gondoltad amúgy? Mi délelőtt 10-től fogadóképesek vagyunk, aludni is le tudom őket rakni ha itt van valaki, szóval akár egész napos is lehet. Van két utazóágyunk is, ha a csajok haljandóak aludni idegen helyen. :)

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Tali:

Edit: 6fő július 21-22.

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Na, ez nem tudom, hogy ment el félkészen.....

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Edit: 6fő? július 21-22.
Nettke: 5 fő? júli 22
Ditke: 3 fő mindegy
Kata: 4 fő mindegy
Cat: 4 fő júli 21-22
Lilla: 4 fő mindegy

A taliről még annyit, hogy úgy gondoltam, ez most csak a mienk legyen. Pont ezért, mert így is nagyon sokan leszünk, ha mindenki el tud jönni. SEnki ne sértődjön ám meg ezen!!! Nekem is vannak ikres ismerőseim és bennem is felmerült, hogy elhívom őket is. De aztán elvetettem az ötletet. Ez a tali a fórumozókról szóljon.... :)

a ki mit hoz kérdésre még azért van elég időnk, ezen elég 1 hónappal előbb agyalni....

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Sziasztok!

A sport cipőket Zsjudittól ( babaszobás nick neve) szerzem be. A 12e ft-os nike air max-okat 3.500.- ill. 4.500.- ft-ért adja. Nagyon szép, szinte új állapotúak cipői. A sport cipőkön kívűl árul még ( ezt ritkábban) nike, adidas bakancsokat, mi is abban nyomjuk most a tavaszt.
Valamint clarks cipőket. Nem tudom ismeritek-e ezt a márkát? Ez az angol siesta. Isteniek. Gyermekeim imádják.Nézzétek meg a csevegőben, s ha tetszik nektek, akkor Juditnak írtok egy privit, s küld értesítőt ha tölt. Valamint ha konkrétan kértek valamit tőle, akkor privibe is megoldható nem csak töltésnél stoppolgatással.

Most ennyi, majd még jövök.

Alakul a létszám a talira.

:wink:

Meme
szinta

jaj, minden bizodalmam Anna felülésében volt a bukást illetően, de még semmi javulást nem látok. Pedig napok óta már egyenes háttal ül, nem úgy előregörnyedve. Most is, délben ettek, és még mindig jön vissza belőle. :cry: Csórikám fintorog rendesen, ennek már biztos tök rossz íze van, arról nem is beszélve, hogy ezek a sárgarépás, sütőtökös kaják olyan nehezen jönnek ki a ruhájából. :evil:

Kép
baba888

Baba :)
Nem akarlak elkeseríteni, de nekünk Oli bukása 10 hónapos kora után oldódott csak meg, pedig 8 hónapos korában felült. Sajnos rögtön gépbe kell tenni a kisruhát, és irány neki 60 fok.

A turi helye titok? :lol: :lol: :wink:

Meme :)
Na nekem foglalgatni a babaszobán nincs idegem/idöm. Ha valamit keresek, akkor általában felteszek egy keresös topikot.

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Lilla!
Csatlakozom az irigykedőkhöz :lol:

Tali: Az időpont nekünk is mindegy, és hárman mennénk.
Apának néha még ez a kettő is sok.

Edit: 6fő? július 21-22.
Nettke: 5 fő? júli 22
Ditke: 3 fő mindegy
Kata: 4 fő mindegy
Cat: 4 fő júli 21-22
Lilla: 4 fő mindegy
Eri: 3 fő mindegy

Eri
simones

Lilla!
Szerintem is fantasztikusan klassz az összes fotó, nagyon tüneményesek a gyerkőcök!!! :D :D Isteni lehetett az a pár nap. :D :D

Kata!
Nálunk is két burok van. :D :D Izgalmas így is, úgy is... :D :D

Vadvirág
Vendég

Cat

Már hogy lenne titkos a turi címe?!! :D Már tiszta ingyenreklám amit csinálok neki.... 17 ker, Kucorgó tér. Kuci Turi..... És szombaton lesz új áru- már nyári is állítólag. Jössz? Nyitás 8-kor. :lol: Ha nem tudsz jönni, majd képviselem az érdekeidet. :wink:

Lilla

Kép

Kép
cicamica

egy kompromittáló kép Nikiről..... Kép

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Sziasztok!

Bekukkantottam hozzátok, és láttam hogy írtatok egy kakaóféleségről. Nálunk is a fiúk már nagyon unják a nesquick kakaóport. Segítenétek, hol lehet ezt az ovomaltine-t beszerezni?

Köszönöm,
Jó éjt,
Ildikó
ildikó

Sziasztok :)

Ildikó :)
Mi a budaőrsi Auchan-ban vettük, de én úgy tippelem, hogy minden nagyobb áruházban lehet venni. De most látom, hogy hol laktok. Hát oda nincs tippem.

Privi megy.
Tök jó a kép. Enyémek is szétszednék a popsitörlőt, ha elöl hagynám. :roll:

Hidd el, előbb utóbb kinövi. Ha nem előbb, akkor utóbb. :wink: Egyszer csak észre fogod venni, hogy jé, már nem is bukik. Nekem foltosak maradtak a ruhák. Ez legyen a legnagyobb bajunk.

Képzeljétek végül találtam gyógytornászt. Hát nincs közel, de legaláb jónak tűnik. Ma voltam is nála. Na, ő az első ember, aki nem lelombozott. Szte csak mozgassam sokat és akkor rendbejön. Úgy legyen!
Borkával megjártuk az ortopédiát. Nem láttak semmit (a hatalmas lúdtalpán kívül). Szerencsére. Vettünk spéci cipőt, remélem használ, ha nem, akkor egész nyárra eldugom a cipőket és kikergetem őket a kertbe. :wink: Bár azt hiszem kergetésről szó sem lesz, illetve inkább befelé.
Rékust is megmutattuk a dokinak. Neki sincs semmi komoly. Melengetni kell a fülét, meg orrcseppezni. Remélem mostmár tényleg meggyógyul.
Egyszóval ma kiderült, hogy mindenkivel minden rendben. (Nagyjából.)

Szép estét nektek.

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Sziasztok!

Mi a találkozóra 4-en mennénk és 22.-ére szavazunk.
Bár olyan messze van még, hogy bármi belefér :)

Simones,
Itthon vagy inkább külföldön érdekelne bababarát hely?
Mi hosszas keresgélés után Mallorca mellett döntöttünk. Csak pozitív dolgot hallottunk róla és nagyon bababarát szállodát találtunk. Előtte Kos, Zakynthos és még Tunézia is játékban volt.

Meme,
A flavinban a következők vannak: vörös szőlőlé, fekete cseresznyelé, feketeszeder-lé, fekete ribizlilé, bodzalé, szilvalé, almalé. Ilyen lekvárt főzök én nyáron..., a probléma csak az lehet, hogy nem ugyanabban a hónapban érnek :) de majd kitalálok valamit ;)

Kiliman

KépKép
kiliman

Sziasztok:)
Húúúú, de nagyon klasszak a fotók:) Mindenkinek gyönyörűek a gyerkőcei:)
Cat:)
Remélem már jól vannak a gyerkőcök:) Anno felvettem a kapcsolatot a Salvus -sal, de nem tudták megmondani, hogy az UH-os párásitón kivül bármely gépbe beletehető-e a fiz igy én nem mertem beletölteni a Venta párásitóba. Kizárólag a gyári illóolajból szoktam nagyon ritkán csepegtetni bele, leginkább a "meghülés elleni" cseppekből.
Brigi:)
Örülök, hogy találtál gyógytornászt, mielöbbi felépülést kivánok:)

Bocsi, hogy a többieknek nem irtam...

Puszi:Doris
doris

Sziasztok!

Kész vagyok a képekkel Munchenből:)

Kép

Ez az ürge már 4 éve is itt volt :shock: :lol:

Kép

Csenge is adakozik :)

Kép

Elmentünk Dachauba is:

Kép

Találtam pár kavicsot...:

Kép

A háttérben levő Nympenburgi kastélyra Pepe nemes egyszerűséggel megjegyezte, hogy "Petra házikója" :lol: Mondtuk, hogy apádnak még ki kell venni pár vakbelet érte :roll: :wink:

Kép

Kép

Egy zacskó keksz ráment a madarakra :?
Kép

Kép

Ez pedig még itthon készült, mikor kinyíltak a krókuszok :)

Kép

És ha már képek, így eszik Pepe késsel-villával :lol: :P

Kép

Most ennyire futotta, megint nem érek rá reagálni a régebbiekre, de még angol házit kell írnom holnapra.

Jó éjt!

Ditke
ditke62

Hát reggel 8-ra nem hiszem, hogy odaérek a turiba, de 9-re biztos. Te mikor mész? Én kaptam egy nap kimenöt, mert Zoli elviszi a fiúkat autós gyorsulási versenyre. :D Meg vannak érte veszve. Oli a mesefilmek helyett állandóan ezt nézi a számítógépen.

Nagyon jók a képek! A kavicsos tetszik a legjobban! Na meg Pepe késsel-villával evése! Lehidalok töle! Ettöl még mi nagyon messze vagyunk. Nem félted azt a szép textil abroszt? Én amikor asztalnál esznek körbetálcázom öket. :D

Doris :)
Na kipróbálom én is a Salvus vizet legközelebb. Már sokkal jobban vannak a fiúk, Samu már teljesen jól. Oli még nem eszik, meg rosszkedvü, hurutosan köhög is, így még kap köptetöt.

Samu végre elkezdett mondatokban beszélni. Olyan édes ahogy füzi a szavakat. Sajnos sokat csak én értek. :D Van rá reményem, hogy fognak tudni beszélni. :lol:

Kiliman :)
Nem mondod, hogy lekvárt is fözöl be? Na úgy látom rosszul mentem férjhez! :lol:

Mesélnél arról a Mallorcai szállodáról? Weboldaluk van?

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Ditke!
Olvadozok a kiscsajaidtól!! Nagyon jók a képek. A kertetekben már milyen szép a fű. Emlékszem olyan képre, amikor csak föld (vagy homok, nem tudom) volt....

Lilla!
Niki csúcs!!!! Ez olyan kép, amit meg kell mutatni neki felnőtt korában is....

Cat!
Nekünk Boneco párásítónk van, abba lehet Salvus vizet tenni, de vigyázni kell vele, mert minden csupa só lesz. Mi a fürdőben használtuk fürdés közben... Olyan mint a Gellért fürdőben a sókamra, nem tudom járt e ott valaki..., nekem volt szerencsém saját magam miatt. Ja és úgy ajánlják, hogy naponta 2-3 szor 20 percet. Na meg utána ki kell mosni a párásítót, hogy ne tegye tönkre a só. Egyébként nagyon jó, sokkal szebben köhögnek utána.

Brigi!
Örülök hogy jobban van a kezed.. na meg a csajok is... Végül is hol voltatok ortopédián?

Kata

Kép
kateduo

Ja és a nyaralás... Még mindig filózunk rajta, menjünk vagy se? Lilla, mindig te jutsz eszembe, hogy végül is 4 hónappal vagytok idősebbek, ugyhogy nyár vége felé már mehetnénk..., veled példálózom a páromnak.

Kata

Kép
kateduo

Ditke!
Igazán édesek, tüneményesek a csajszik tényleg!!! :D :D

Vadvirág
Vendég

Lilla,
nem semmi ez a kép! Mindig elámulok, hogy a gyerekek milyen extrém formációkban képesek elaludni!!! :lol: :lol: :lol:

Ditke,
Nagyon klasszak a fotók, az is tök szép, amin a hattyú van!
Édes Pepe megjegyzése a házikójáról, elképesztő, mik jutnak eszébe! :lol:

Brigi,
örülök, hogy a lányokkal minden rendben, és hogy találtál végül gyógytornászt!

Kép
baba888

Sziasztok!

Ditke

Jók a képek! Mesélj is, milyen volt velük turistáskodni! Képzeld, a repülőn odafelé Dávid is előadta a késsel-villával evős mutatványt- a szomszéd nőci meg majd elájult a csodálkozástól. :lol: Sajnos nem tudtam lefényképezni, mert az ölemben ült.

Kata

Az a helyzet, hogy mi tavaly nyáron is voltunk velük külföldön, Horvátország déli részén. Túléltük. Az út sokkal húzósabb volt, mint az a pár óra repülés most. Ott meg már nagyon jók voltak, élvezték a környezetváltozást. Persze ezt mindenki maga tudja, hogy milyenek a gyerekei. Ha nem szeretnek pl még vendégségbe se menni, tuti nem élveznék a nyaralást se.

Kiliman

Engem is érdekel, milyen szállodát találtatok nyárra. Bár mi idén Olaszog-t tervezzük velük.

Képzeljétek, ma először elsétáltunk gyalog a Tücsökzenére. Nekem mondjuk bbkocsival 10 perc az út, így sétálva 20-25 perc alatt tettük meg. De nagyon rendesek voltak. Visszafelé azért bepróbálkoztak, hogy vegyem fel őket, de mikor látták, hogy szó se lehet róla, jöttek tovább. Aztán itthon még fél órát matattak a kertben- tehát nem voltak fáradtak, csak próbálkoztak. :D Egyelőre még a járdán sem mertem őket elengedni, végig fogni kellett a kezemet. Ti hogy szoktátok?

Cat

Én tuti lemegyek nyitásra, mert sokan lesznek és elhappolják a legjobb dolgokat. De 9-kor még bizti ott leszek. Addig majd nézem a Te szempontodból is a rucikat és félrerakom a jókat. Ha így ráérsz, utána nem jössz át hozzánk? Megleshetnéd a gyerekeket is, meg dumálhatnánk egy jót. Nekem azért 10 körülre itthon kell lennem, mert végre lesz homokozónk és Robinak el kell menni megvenni a deszkákat hozzá.

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Lilla!

Vendégségben mindig jól érzik magukat, sok újdonság, eddig még nem volt probléma, úgyhogy a nyaralással kapcsolatban bizakodó vagyok, csak még nem tudom hova. Most talán elmegyünk Egerbe 4 napra, persze oda jönnek még családtagok is, de mindenképp egy jó próba lesz. Kiderül mire számíthatunk.....

Kata

Kép
kateduo

Sziasztok!

Brigi :D
Köszi a tippet, hozzánk legközelebb Auchan Kecseméten van, majd útba ejtjük valamikor :D

Ildikó
ildikó

Szívesen meglátogatlak Titeket a turizás után. Még nem tudom, hogy mikorra érek oda, de megpróbálok reggel 8-ra odamenni. Csak azt áruld el, hogy meddig kell kifelé menni a Pesti úton? Miröl ismerek rá a Kucorgó térre?

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Mi akkor voltunk Olaszországban, mikor a kölkök 9 hónaposak voltak és már akkor is élvezték/tük. Cavallinoban voltunk. Ez Jesolótól délre van ua. a félszigeten. Nyugis hely és be lehet menni vaporettoval Velencébe, (Murano, Burano illetve Torcello is közel van). Mi ezkre a helyekre is elmentünk velük. A part homokos és tényleg nyugis. Apartmanban voltunk.

Mallorcán az Apparthotel Sa Coma Playa-ba megyünk. A Neckerman honlapján van róla leírás.

Cat, nem szoktam lekvárt főzni, de nem egy bonyolult dolog. Talán egyszer vagy kétszer már próbáltam, de csak pár üveggel. A Flavin ára és a benne lévő elérhető gyümölcsök miatt gondoltam rá.
(Viszont a kenyerem egészen kíválló :) most is bent van egy hagymáskenyér a sütőben. Kézzel gyúrom minden féle gép nélkül :))

Lilla, lehet hogy a feleségem is elmegy a turiba, uh. ha egy szőke csajszi lökdös a ruháknál (aki nem Cat), akkor az Ő lesz :lol:

Kiliman

KépKép
kiliman

Megkerestem a Google Earth-ön a szállodát. Amelyiknél a csillag van az az.
Kép

KépKép
kiliman

Csorgatom a nyálam. :) Csak még azt nem tudtam eldönteni, hogy a kenyérre, vagy egy ilyen férjre fáj jobban a fogam. :wink:

Megint meg kell állapítanom, hogy elképesztően fiatalnak nézel ki. Simán elmennél a nővérüknek azon a közös képen.

Tök ügyesek vagytok. Én még mindig nem merek velük egyedül kézenfogva elindulni. Illetve voltunk már Pécsen játszón babakocsi nélkül, de ott a táv háromnegyede teljesen biztonságos, csak nagyon kevés autó jár arra. Ja meg otthon, de ott ált. ketten megyünk anyuval, meg ugye falu is, de előfordult, hogy több mint fél sarok távolság volt köztünk, vagyis a gyerekek közt. :roll: Azért ennyire nem hosszú a kezem. :wink: Szerintem ragaszkodj a kézenfogáshoz. Úgy könnyebb lesz velük, ha majd forgalmasabb helyeken jártok.
Mondjuk itt most elindulnék velük a boltig (kb. fél sarok, gyalog 2 perc), de kilépünk az ajtón és meglátják a babakocsit, rögtön bele akarnak ülni. Visszagondolva, hogy mondogatták tapasztalt anyukák, hogy utálni fogják a babakocsit, ha egyszer ráéreznek a szabadságra. 8) Ők meg azon versenyeznek, hogy ki üljön be először. :shock:

Kata :)
A Dombóvári úton a Salusnál. Állítólag ez a Temesszentandrási Hedvig egy nagyon jó doki. Kedves is volt, meg aranyos, és tényleg megnézte a gyereket, ami nem utolsó szempont. Szerencsére csak a befelé forduló bokákat találta, ami a cipővel korrigálható. Azt mondta, hogy valószínűleg amiatt jár olyan bohócosan. (Bár még mindig él bennem a gyanú, hogy a nagy része színjáték.) Komolyan akkora színész a gyerek, hogy néha még én is beveszem. Képes olyan vérigsértett, árvagyerek, engem senki se szeret pózban elfordulni egy szidás után, hogy már előfordult, hogy "megettem". És gyakorol. :shock: Gyakran eljátsza, hogy ő most morcos, szomorú, meg persze a bohócot, csak ugye az nem olyan kirívó egy gyereknél. Pl. tegnap a dokinál a váróban tök jót hancúroztak, aztán egyszer csak úgy döntött, hogy ő most szomorú arcot vág. :shock: Asszem a fiúkat teljesen meg fogja őrjíteni.

Na jó, most ennyit.
Jó éjszakát nektek.

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Sziasztok!
Húú, jól le vagyok maradva. :oops:
Röviden rólunk:
Egy kicsit náthásak lettünk a 4 napos hétvége alatt.De már szerencsére át is ment rajtunk.A hétvégén a párom elkezdte építeni a fiúknak a játszóteret.Már elég jól áll vele, még csúszda lapot kell vennünk, ja és még le kell festeni.Ha kész csinálok fotót.
Képzeljétek a fiúk 1 hete önállóan esznek kanállal!!! :) El sem hiszem.A levesen és a főzeléken kívül megesznek mindent egyedül.Igaz néha takarítás a vége, de hát ez ezzel jár.
A szókincsük nem sok mindennel bővült, de türelmes vagyok, majd csak elkezdenek beszélni.Miondent el tudnak mutogatni, amit szeretnének, gondolom ezért nem is strapálják magukat.

Lilla!
Nagyon jók a képek!!!!
Látszik, hogy jól éreztétekj magatokat!!!! :)
Húú, de jó már nektek, úgy csatlakoznék a turis csapathoz!!!
De reggel 8-ra tuti nem érnék oda. :)

A talival kapcsoltabn még nem tudok biztosat mondani, mert addig még sok idő van, és bármi közbejöhet.Nagyon szeretnék elmenni, hiszen már lassan több, mint 2 éve írogatunk ide többen is, és sajnos eddig még nem találkoztam személyesen senkivel sem.

Ditke!
Édesek a csajaid, mint mindig!!! :)

Kiliman!
Húú Mallorca, a szívem még mindig oda húz vissza.Ott voltunk nászúton.Nagyon szuper hely!!!
A srácok nagyon pasik!!! Mintha az enyémeket látnám, állandóan kertészkednének!!!

Ja, és nem akarla elkeseríteni, de a munkahelyemen azt mondták, ha GYES-ről visszamegy valaki dolgzni, akkor 30 munkanap után már sajnos el lehet küldeni, nem élvez védettséget. :(

Cat!
Képzeld pénteken megyek be a munkahelyemre a főnökömmel megbeszélni a visszamenetelemet. Eléggé elgondolkoztam a dolgon.A napokban úgy éreztem, hogy milyen hamar eltelt a 2 év, és még egy kicsit maradnék itthon, de másnap már meggondoltam magam.Te is voltál vele így?
Nagyon dilemmázom.Tudod most 04.01.-el lesz átszervezés (régió) és még nem tudják, hogy létszámilag érint-e minket vagy sem.
Szóval nem egyszerű, hiába döntöttem el annak idején, hogy ha betöltik nyárona 2 évet,a kkor szeptembertől visszamegyek.Most, hogy lassan eljön az idő elbizonytalanodtam.

Bocsika, ha nem, reagáltam mindenkinek, de nem tudtam teljesen visszaolvasni

Judyt
KépKép
judyt

Cat,
(Lilla, bocsi, hogy belekotyogok) túl kell menned a Home Centeren, és utána az első lámpás kereszteződés a Kucorgó, még a lámpa előtt bal kézre van a turi. :wink:

Brigi,
képzeld én is ismerem a T.Hedvig dokinénit, tényleg jó, meg kedves is. Anno ő és az Orosz doktornő voltak ketten a budakeszi szanatórium orvosai, ahova a gerincemmel jártunk. Én az Orosz dokinőhöz tartoztam, de őt is ismerem. :) Milyen kicsi a világ. Olyan furi, nekem gyerekfejjel már akkor "öregnek" tűnt, de mostmár tényleg nem lehet fiatal.

Kép
baba888

Sziasztok!

Megőrjít a babanet :evil: Több mint fél órája írok és kidobott :twisted: :twisted: :twisted:

De nem hagyom magam :wink: :D

Szóval:

Judyt!

Gratulálok a kanállal evéshez, ha ez vigasztal, nálunk még mindig disznóól van evés után :(

Gyes:
rosszul tudja a munkahelyed, illetve félig jól: ha letelik a gyes, a 3 év akkor ha visszamegy valaki dolgozni, akkor 30 nap múlva lapátra tehetik. Illetve akkor, ha úgy megy vissza, hogy lemond a gyesről, mert vagy nem tudja, hogy gyes mellett lehet 8 órát dolgozni, vagy mert többet dolgozik ennél és akkor nem vehet igénybe gyest. Ja, és még akkor küldhető el, ha jogutód nélkül megszűnik a cég. Egyéb esetben nem!
Azaz ha mi visszamegyünk, még jobb helyzetben vagyunk, mert nekünk nem is 3 év, hanem dupla gyes jár, így velünk jól megszívta a munkáltató :shock: :lol:
Az ügyvédnő aki az előadást tartotta még mondott is egy példát, a csaj gyógyszercégnél dolgozott, visszament mert hívták, aztán egy hónap múlva elküldték. Megkereste, írtak egy levelet a cégnek, mire a gyógyszercég ügyvédje a válaszban csak annyit kérdezett, hogy mekkora lenne az az öszeg, amivel elégedett lenne és elállnának a pereskedéstől? :wink: :lol:
De áprilisban vizsgázom a Közalkalmazotti trv-ből meg a Munka Trvkönyvéből, akkor majd okosabb leszek, ez csak előadáson ragadt rám. Direkt többször is rákérdeztem, mert persze engem is nagyon érint.

Cat!

Gondolom már nem aktuális, de csak most érek rá írni: nekem ritkán köhögnek ennyire, hányni meg sosem hánytak, illetve Csenge egyetlen egyszer, de ha jobban köhögnek a csajok én Parlazint szoktam adni. Ez egy antihisztamin csepp, kicsit nyugtatja a nyálkahártyát. Meg ha Petrára rájön az "ugatás" akkor nem várom meg megint a laryngitist, hanem este kap egy Rectodelt kúpot, és másnapra már csak simán köhög :) Ez szteroidos kúp, tudom, hogy sokan félnek tőle, de szerintem nem kell olyan szörnyűnek nézni a szteroidokat. Az a sok mellékhatás amiket leírnak soha nem egyszeri adagnál jelentkezik, hanem a tartós szedés esetén alakul ki, mert bekavar a hormonrendszerbe. Viszont egyszeri adag csodákra képes, én nagyon szeretem. Persze Csenge nem szokott kapni, ő nem úgy köhög, de ha volt már laryngitises köhögésetek akkor fel fogod ismerni, hogy mire gondolok. Így leírva nem tudom elmagyarázni. :?

Pepe késsel-villával evése egy időben volt a hóbortja, mikor megkapták a babákhoz az evőszközöket, tányérokat. A képen is a baba késével eszik :)
Engem az lepett meg, hogy magától is milyen ügyesen fogja. Mondjuk bal kezes, ezt is fordítva csinálja :P
Az abrosz miatt nem aggódom, a tetején van egy átlátszó viaszosvászon (ugye így hívják a műanyag terítőt... :oops: )
Szóval csak letörlöm és kész :) Van is mit :oops:

Kata!

Köszi:)
A kertben ősszel füvesítettünk, egész jól megmaradt :)
Igen, tavaly még csak homoksivatag volt, az építkezés nagyon elvitte a pénzünket, nem futotta kertre is (meg még sokminden másra sem, a szalonnasütő helye még most is kopasz, meg ahogy látszik is, a terasz sincs még leburkolva... szóval vannak még hiányosságok, de még így is sokkal jobb mint panelban :) )

Nyaralás: mi tavaly a Balatonon voltunk, egy házat béreltünk ki, hogy ne legyen nagyon ciki a szállodában :oops: , de nagyon jó volt, így nem volt gond ha rohangásztak, visítoztak, bármikor ki mehettek a kertbe, ha hiszti volt meg nem égett a fejem :wink:
Ráadásul nem tudom mások hogy oldják meg, de mi ha egy szobában alszunk velük, akkor velük együtt fekszünk, villanyoltás van, így meg egyszerűen lefektettük őket és simán kimentünk, miénk volt a nappali és fent lehettem szokás szerint hajnalig :wink:
Mondjuk piszok rossz időt fogtunk ki, de azért így is jó volt, legalább kicsit együtt volt a család.

Brigi!

Köszi a bókot :oops:
Azért a 62 nem a születési évem :wink: - sőt, nem is az életkorom :shock: Mindjárt 29 leszek :roll:
Igaz, mikor terhes voltam egy nő tartott nekem egy kiselőadást arról, hogy milyen felelőtlenek a mai fiatalok, csak jön a gyerek, aztán se fedél a fejük fölött, se szakma a kezükben... egy ideig hallgattam, aztán megkérdeztem miért mondja ezt, kiderült, hogy nekem szánja. Felhomályosítottam, hogy már van egy diplomám, nem hitte el :? De volt olxan beteg is, aki egyszerűen kizavart a házából, hogy " orvost hívott ő, nem egy ilyen taknyot" :evil: Na, mondjuk azt még a szomszéd utcában is hallották amit tőlem ezért kapott, pedig elég béketűrő fajta vagyok...
Azóta szerencsére a terhesség meg a két gyerek sokat öregített rajtam :lol:

Szeintem nyugodtan menj velük sétálni, én már tavaly tavasz óta egyedül sétálok velük, akkor voltak kb. 16-17 hónaposak. A babakocsit nyár óta egyáltalán nem használjuk (ideje lenne eladni...)
Hamar megtanulták, hogy az utcán mik a szabályok, nincs velük gond.
Mondjuk nekem elég kézfogósak, főleg Csenge, de ha szabadon mennek akkor sem rohannak nagyon el, vagy ha utánukkiabálok , akkor megállnak. Még kismotorral is rendszeresen járunk, pedig ott pláne az van, hogy egyik elől, másik hátul. De ha szólok, akkor azonnal megáll és megvár, még soha nem ment ki az útra. Ahogy nőnek meg ilyen szempontból egyre értelmesebbek.

Kiliman!

Nagyon irigykedem, csak még nem döntöttem el, hogy Mallorcára vagy a házias férjre :lol:

Lilla!

Popsitörlő nálunk is nagy sláger:( Jól sikerül a kép :)

Brigi!

Örülök, hogy van gyógytornász, remélem hamar rendbejön a kezed. :)

Lábméret: Pepe tovább vezeti az apró-listát: 22-es a lába majdnem 2.5 évesen :) Csengéé 24-es, ezek szerint az sem túl nagy.

Munchen: az idő felében egyedül voltam a csajokkal, mivel a Zuramnak két nap is volt előadása, meg volt egy nap amin nagyon érdekelték a dolgok, így akkor is bement, meg délben alvásidőben a többi napokon, de akkor úgysem tudtunk volna mit csinálni. De egyedül is jól elvoltunk, sétáltunk a városban, találtunk egy játszóteret, összehaverkodtunk pár német kissráccal :) A csajokat egyáltalán nem zavarta. hogy egy szót sem értenek a gyerkőc dumájából :lol: Mondjuk ismeretlen helyen eleinte meg sem szólalnak, így a srácnak nemigen tűnt fel elsőre, hogy nem vagyunk földik :)
Ami meglepett, hogy nagyon sok apukát láttam egyedül a gyerekkel, meg hogy a nagy gyerkőcöket is babakocsiban toszigálják, simán volt sok 3-4 éves forma gyerek akik még kocsiban ültek, cumisüvegből ittak :shock: Ehhez képest az enyémek naponta több kilométert gyalogoltak. Az apjukat eleinte bepalizták, hogy elfáradtak, vegye ölbe őket (nálam már nem nagyon próbálkoznak). Aztán mikor mondtam, hogy itthon is simán sétálunk ennyit, meg mikor egyedül vagyok velük akkor is, akkor ő sem vette fel őket, és lám miután rájöttek, hogy már apát sem lehet meghatni akkor bírtak rohangálni :wink:
A legjobb az egészben, hogy nem kell főzni és takarítani :)
Csak mosni hazajövetelkor...
Számukra a legnagyobb buli a kavicshajigálás volt (mint a mellékelt ábra is mutatta :lol: ), meg a hattyúk, vadludak, apácaludak etetése. Voltunk csónakázni is, csak oda elfelejtettem vinni a gépet :(
És ilyenkor tök jó, mert a férjem is egész jól elvan velük :) Mondjuk mostanában nem panaszkodhatom, még kozmetikushoz is eljutottam, önként felajánlotta, hogy vigyáz rájuk. Vitte őket bankba meg indexet aláiratni. (Azzal a nem titkolt szándékkal, hogy akkor biztos előre engedik és nem kell sokat várnia :lol: )

azt hiszem ahogy telik az idő, végre összenőnek :wink:

Olyan jó, hogy mindenki már a nyaralást tervezi, vagy már meg is van, hogy hová, mikor... mi még azt sem tudjuk, lesz-e nyaralás :(

Nálunk 28-án lesz nyílt nap az oviban, már nagyon várom :) A csajok is, azt mondják, szeretnének óvodába menni :) De szerintem leginkább a játszótér része érdekli őket, mikor ott sétálunk, mindig menni akarnak mászókázni, én meg mondom, hogy oda csak a nagy ovisok mehetnek :)

Nem tudm, hogy mindenre válaszoltam-e, de nem akarom, hogy megint eltűnjön, inkább elküldöm.

Jó éjt, bocs hogy hosszú voltam :oops: !

Ditke
ditke62

Köszönöm az útbaigazítást! A Home Centert tudom hol van, onnan már akkor király leszek. :D

Veszett jó ez a hotel. Megmutatom Apának, hátha beindul rá. :D

Köszönöm a tanácsokat. Rectodeltünk van otthon, de Olinak nem ugatós a köhögése, hanem álltalában száraz, de 1 nap után meg rettentö hurutos lesz, és az sokáig elhúzódik. A Parlazint felíratoma dokinénivel. Ez olyan mint a Sinecod?

Brigi :)
Én is szoktam velük egyedül sétálni. Simán kijönnek velem a játszótérre gyalog. Mondjuk nem fogják a kezemet, de amikor a járdaszegélyhez érnek már kórusban mondják, hogy állj!, jobbra és balra néznek, kérdezik, hogy autó? és ha nincs, akkor mennek csak át. Mondjuk az enyémek alapvetöen lusták, így legtöbbször kismotorral, biciklivel megyünk. A babakocsit csak esös idöben használjuk már.

Judyt :)
Rosszul tudja a céged. Úgy van, ahogy Ditke leírta. Ha visszavesz gyes mellett, akkor nem tehet ki a gyes lejártáig. Ezt úgy szokták ám megoldani, én a gyakorlati oldalát tudom, Ditke elméletije mellett, hogyha ki akarnak tenni, akkor egyszerüen nem vesznek vissza, közlik veled. De ha Te ragaszkodsz hozzá, hogy a kötelezö 30 napra visszavegyen, akkor 30 nap után elbúcsuzhatnak töled. Ez ugye akkor van, ha lejár már a gyesed. D Ha nem akarnak kitenni, akkor egyszerüen közös megegyezéssel visszamész, gyes mellett, és onnantól védett vagy. Tehát végig ismered a munkáltatód szándékát. Megjegyzem, hogy szerintem sok munkáltató nem tudja, hogy a gyes mellett nem teheti ki a kismamát. Ez mondjuk 1 gyereknél még ugye nem annyira gáz a szempontjukból, de ikreknél ugye elég sokáig védett lesz az ember. Az én fönöknöm sem tudta ezt, és én nem is világosítottam fel erröl, véletlenül. :lol: :wink:

Drukkolok a péntekhez!

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Kiliman!
Most inkább belföldön. A férjem nem szeret utazni, de már nagyon el kéne menni nyaralni valahova legalább pár napra.
Mallorcara azért csak több napra érdemes menni. ;)
Hagymáskenyér, lekvár nyam-nyam. Biztos nagyon finom volt. :)

Ditke!
Leánykáid egyre szebbek. :)

Eri
simones

Ditke, Cat!
Köszike a kimerítő választ.Remélem tényleg úgy van ahogy írjátok.Én köztisztviselő vagyok nem tudom, hogy akkor is ez vonatkozik-e rám???
Csak azért írtam le, mert egy hozzáértő mondta, de lehet akkor Én értettem félre a 30 napot.
Nekem sincs szándékomban tájékozatni a főnökömet erről a tényről.
Már izgulok, hogy mit fog mondani.Majd holnap este beszámolok a fejleményekről.

Nyaralás:
Mi még nem is beszéltünk róla.Lehet, hogy itthon nyaraunk, mert elég sokat költöttünk a kertre, és még fogunk is, de megéri.
De ki tudja, lehet, hogy gondolunk egyet és leugrunk a balcsihoz.

Judyt
KépKép
judyt

Sziasztok!

Ditke!
Na azon a talin Lilláéknál neked is kölcsön adom a gyerekeimet egy sétára! :lol: :wink: Csak hogy tudd,milyen a neveletlen gyerek!!!!!! :cry: :wink:
Az enyémek 50-50%-ban állnak meg,ha rájuk szólok. Sokszor horro velük sétálni,pedig szinte minden nap megyünk.Mi babakocsit ősz óta nem használunk,decemberben el is adtam. Van hogy csak itt az utcában motrozunk,de sokszor megyünk játszótérre (forgalmas út,lámpa) vagy a tópartra (néhol 2-3 méteres a partfal,alatta meg jócskán víz). Szóval ez temperamentum kérdése,de az biztos,hogy gyakorolni kell!
"Összenövés": ha emlékszel ár én pár hónapja megmondtam!Ahogy okosodnak,megtanulnak beszélni,szobatiszták lesznek,a férjed is megtalálja az utat a lányokhoz.Csak mindig teremtsd meg a lehetőséget,hogy próbálkoznia keljen.Persze úgy,hogy ezt ő se vegye észre!10 év múlva tök jó barátok lesznek apa ás lányai! :lol:

Kiliman!
Áruld már el,mi a gyenge pontod???! :wink: Ilyen tökéletes férfi nincs is! :lol: (irigykedem ám a feleségedre,pedig az enyém férfi is majdnem tökéletes).

Szép estét!
Edit

Judyt!
Ezt a kirugás-felmondás dolgot én is úgy tudom,mint Ditke és Cat!

Eri!
Mi a Meseszállóba Bőszénfára megyünk júliusba.Még nem jártunk ott,de jókat hallottunk róluk.meseszallo.hu-n meg tudod nézni.

Kép

Kép
edit73

Na ezek kicsi tössze-vissza lett!Bocs! De a lényeg benne van!

Edit

Kép

Kép
edit73

Edit!
A Meseszállón mi is gondolkodunk, illetve mi még néztük a Csiribirit Tésenfán. Ezekről tud valaki pontosabbat? Járt már ott valaki?

Igazából azért gondolkodunk ilyenben, mert arra jutottunk a párommal, hogy egy közel két éves gyerkőcnek (aki kisvárosban él) biztos nagy élményt ad a mindenféle állatnézés - simogatás. Séta közben most is kutyától - kutyáig megyünk. :-) Jövőre pedig irány a tenger! (Az én nagy örömömre, mert én napelemmel működök!!!)

Köszi a infot,

Vikóka

PS. Edit, a Meseszálló árairól tudsz valamit, vagy csak én vagyok béna, hogy nem találom a honlapjukon?

Viki

KépKép
vikóka

Vikóka!

Én sem látom az árakat...... :(

Kata

Kép
kateduo

Vikóka!

A főoldal legalján nagy betűvel: ÁRAINK! Erre kell rákattintani.
Egyébként: felnőtt szállás 4.150Ft/éj, reggeli 650Ft, ebéd-vacsora 1.800Ft (ez összesen 8.700Ft/éj,félpanzióval csak 6.900Ft)
2-12 év 50%, 2 év alatt ingyenes a szállás ( a kaja 2.250Ft/éj/fő).
Üdülési csekket elfogadnak és azt hiszem ebben nincs benne az idegenforgalmi adó (ha jól emlékszem 200ft/felnőtt/éj)

Velünk nagyon kedvesek voltak, e-maileztem a tulajdonossal,mert volt egy pár dolog,amit még tudni akartam,de a képek alapján nem volt egyértelmű.
Amúgy ismerősök csak jót meséltek róla.Mi a királyi lakosztályba megyünk,mert hatunknak az elég tágas.Semmi problémát nem jelent nekik,hogy 3 kiságyat kértünk ( a sok cucc mellett már nem tudnánk utazóágyat is vinni). Szóval én eddig csak pozitívat tudok róluk mondani.
Ja! Csak 10.000Ft szállás foglalási díjat kell befizetni (igaz ezt postai csekken!),ami azért pozitívum,mert ha valami miatt mégsem jön össze,akkor azért ez nem olyan nagy bukta. Bár még az utazás előtti lemondással kapcsolatban vannak kitételek,ezt megtalálod az oldalukon.
Mostani tapasztalataim velük kapcsolatban nagyon jók,remélem,annál csak jobbakat tudok mondani nyaralás után is róluk!!!

Szép napot!
Edit

Kép

Kép
edit73

Nem emlékszem, de mintha valaki írt volna honlapot bababarát szálláshelyekről ........, légyszi írjátok meg mégegyszer.

Köszönöm.

Kata

Kép
kateduo

Sziasztok!

Edit!
Köszi :) Majd otthon megnézem, ui. itt a suliban nagyon lassú a net.

Judyt!
Én közalkalmazott vagyok, és a fővárosi mindenttudó 2 éve nem tudta, hogy az ikerGYES jár iskolás korig. Nekem kellett bevinnem a jogszabályt.
Előtte egy másik, pedig mikor GYED helyett GYES-t kaptam, csak 1 gyerek után utalt ki családi pótlékot. Pedig személyesen adtam oda neki a születési anyakönyvi kivonatokat. Vajon szerinte mi lett a másikkal? :roll:

Eri
simones

Eri :)
Ez elég vicces. Szerintem a HR-eseknek fogalmuk sincs dolgokról. :)

Egyébként amit Gandi ajánlott homeopata köhögés elleni szer, annak az összetevöje benne van a Stodalban. :D

Találtál már más gyerekorvost?

Kata :)
http://www.babanet.hu/hol-mi/bababarat_szallas.php

Én a Csiribiribe nem mennék, hallottam, hogy elég nyomasztóak azok a parasztházak, tényleg csak azok menjenek, akik szeretik a falusi turizmust. Viszont a Meseház, nagyon kis szép hely.

Most hallottam még egy nagyon jóról, Nyíregyházán. És mindjárt Judytéknál is lehet vacsorázni. :D

http://www.hoteldzsungel.hu/

Cat
Kép
cateye

Húúú Cat, az a dzsungel nagyon tetszik!!!!
Köszi.

Kata

Kép
kateduo

Cat!
Ez a dzsungel sztori nagyon felcsigázott. Tudsz valami konkrétat is róla? Voltatok már ott esetleg?
Csiribiri storno, adok a véleményedre.

Edit!
Vak vagyok! (De vigasztal, hogy Kata is az! ;-) ). Köszi az infot!

Kata!
Cserébe a cikizésért, elárulom, hogy én voltam a babanyaralóhelyek link küldője:
http://www.bebilap.hu/nyaralohely/nyaralohely.htm

Este előterjesztem Apának a Meseszálló versus Dzsungelhotelt. ;-)

Csendben azon mosolyogtam, hogy ez a fórum nem semmi: gyógyászati és patikaközpont, jogi tanácsadó, diatetikai szolgálat, utazási iroda, játékbolt, Ikrek konyhája, nevelési szaktanácsadás, lelkisegélyvonal .... szóval Csajok és Kiliman, nem semmik vagyunk, így magunkban. De ez így király!

Vikóka

Viki

KépKép
vikóka

Cat!
Ezért kell tudnunk, hogy mi jár nekünk. ;)
Még beszélünk újra egy dokival, hogy akkor elvállalja-e őket. Addig nem akarok szólni a dokinőnek.
Sajnos most nekem van szükségem a Stodalra. Valamit jól elkaptam tőlük, és nem bírok meggyógyulni. :(

Elkezdtem nézni az ajánlatokat. Nem lesz egyszerű választani.

Vikóka!
Ez a fórum :lol:

Eri
simones

Vikóka, Kata :)

A dzsungel hotelben még én sem voltam, de nagyon érdekel. Csak nekem rokonaim laknak a környéken, és megsértődnek, ha nem hozzájuk megyünk. Oda meg nem akarunk menni, mert nem adottak a feltételek a gyerekekhez. :( De már sokszor voltunk a Vadasparkban, a Múzeumfaluban, és a strandon is, ami ott van Sóstón. A Vadaspark szerintem Magyarországon egyedülálló, nagyon klassz. Hátha Judyt ismeri a hotelt is.

Eri :)
Én is benyaltam valamit a fiúktól, és marha szarul vagyok. Taknyom-nyálam egyben. Bezzeg nekik kutya bajuk. :D

Nálatok meddig tartott a sűrűbb betegeskedési időszak? Nyugtass meg, hogy az oviban már ritkábban betegek a fiúk. Csak a munkahely miatt érdekel, mert így minden 3-4 hétben egyszer betegek.

Cat
Kép
cateye

Hát, lányok, ember legyen a talpán, aki visszatud olvasni és
reagálni tud ennyi mindenre, ikrek mellett!!
:-))
De valamennyire megpróbálok...
Először is, talira mennénk mi is két felnőtt, két gyerek, mindegy mikor.

cat!
ez a dzsungel szálló, azért nem egy éveseknek való, ugye?ahogy így néztem, nekünk még korai
mert olyan programok, vagy játékok nincsenek, amikkel a mieink ellennénk...sajna...

cicamica!
nagyon szépek vagytok!!!
egy kicsit megkönnyeztem, mert nagyon vágyom már a tengerre, és nagyon szeretném
már látni a gyerekeim arcát már, ahogy meglátják a végtelen vizet....
majd jövőre remélem be merjük vállanli..(anyagilag csak)
a kucituri, babacuccos?

kateduo!
tudok szerezni nagyon jó kis cipőket!!!
én is vettem és nagyon megvagyok elégedve!2-3000 ft és tarja a bokát, harántemelős, tavaszi nyári,
csajszis, pasis, amilyet csak akarsz...nem szívesen offolnám le itt a topikot,
ha gondolod, magánba beszélhetünk.:-)

vikóka!
nekem úgy is jó lenne, ha pénzt adnánk be a talira, de ahogy a többség gondolja!!

mindenki!
milyen folttisztítót használtok?mert én már jövök megőrülni a sok folttól!!!
Másik kérdés.
Ki hogy tanította a gyerkőcöket járni?
Mi nem használunk kompot.nem csak azért, mert rosszakat hallottam róla,
hanem inkább azért, mert kicsi a lakás két kompnak...
most meg ujjfogósak lettünk, de persze egyszerre akarnak menni, amikor egyedül
vagyok itthon persze....
már kipróbáltuk azt is, hogy elöl megy az egyik, másik mögöttem, a gatyámba
kapaszkodva, aminek az a vége, hogy az elöl menő manónak túl lassú vagyok, a hátsó
nem lát ki rendesen és elesik, rólam meg a gatya esik....le....
kell egyáltalán így járkálni?mert már olyat is hallottam, hogy fölösleges...

ti adtok ilyen babatejet? vagy 3-as tápszert még?anyimémik kezdik nagyon unni,
szinte csak belekóstolnak.a kakaó jobban kell nekik.

és még egy...mikor kezdjem el átszoktatni őket a pohárra és kanálra?
mert a csőrös poharat még csak most kezdtük sajna,eddig csak cumisüveg volt...

Kiliman!
egy férfi, aki lekvárt főz????nem vagy kölcsönözhető???
:-)

ditke!
csodaszépek a csajok!lesz még gondotok, hogyan zavargáljátok el a fiúkat!
na majd a talin!!!olikámnak befogom a szemit, mert még kiszeret belőlem!!:-))

Ilduci
Kép[/url]
Kép[/url]
mutyi

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?