Sziasztok!
Gyorsan összekapom magam, mert egy csomó régebbi válasszal "tartozom", utána futás csomagolni, mert a hétvégére hazamegyünk a szüleimhez. Jaj, olyan régen nem voltunk!
Szilvi! Ezek szerint létezik a 31 darabos is abból a buta Huggies pelenkából?! Én olyat még soha nem láttam, azt hittem, csak kitalálták.
Mi is a Huggies Freedom M-es méretét hordjuk, abból a CORA-ban most a nagy csomagos (62 db.) darabára 50 forint alatt van. Azt tényleg érdemes megvenni, már ha megtalálja az ember lánya.
Laura! Hát igen, a rövidség és a tömörség a legfõbb erényeim közé tartoznak. Ezek mellett már szinte eltörpül, amennyire szép és szerény is vagyok!
Emlékszem, az irodalom érettségire. Kiadtak egy ketté hajtott A3-as lapot, szóval a fejlécet leszámítva is maradt 3,5 oldal az irományoknak. A tanárnõ közölte, hogy akinek nem lesz elég, az kérhet pótlapot. Lett némi röhögés, egyik másik fiú megjegyezte, hogy õ is szivesen átadja a papírja felét, meg hogy még marad is egyéb célokra, stb. Hát, én nekiültem, félidõben kiballagtam még egy lapért, aztán mégegyért, aztán már igyekeztem rövidre fogni a mondandómat, mert fogytán volt az idõ.
Kedvenc témám volt, akkoriban éppen imádtam József Attilát (ma már csak szeretem
). Nagyon büszke vagyok rá, mert a volt magyartanárom azóta is beviszi a mûvemet, mikor József Attilát tanítja, és közreadja az ifjúságnak, hogy na, így kell érettségi dolgozatot írni (csak kevesebb helyesírási hibával
)!
Viszont engem a sarki boltban is mindig becsapnak.
Lehet, hogy egy balek vagyok?
Solya! A mi gyermekorvosunk Dr. Nagy Erzsébet, és tényleg ruhadtul nem vagyok vele megelégedve. Látszik, hogy nem régen olvasol minket, ezért lehet, hogy csak a másik topikban olvastad róla a véleményemet.
Mindig tele szoktam panaszkodni az osztályt is, mikor kiakaszt.
Igen, a Szérûskert u. Kaszásdûlön van, nem messze a HÉV megállójától.
Szila! Nekem a cipõk eszembe se jutottak. Korábban kinéztem a Siesta boltot a SÜBA-ban, most ott is akciók vannak, és mint liftreklám-olvasó +10% kedvezményt kapok, úgyhogy oda terveztem elmenni. Azért lehet, hogy érdemes lett volna a CORA-ban is megnézni õket.
Megtaláltam a boltot, amirõl írtál, köszi az útbaigazítást. Az zavart meg, hogy ruha és játék üzlet van kiírva, de az nem, hogy használt ruha is van.
Szoktad a békási topikot olvasni? Hédi ajánlott eladásra 86-92-es cuccokat, de lehet, hogy megint nem sikerül összehoznom vele a találkozót, mert most is eltünt, amint valami konkrét talit akartam megbeszélni vele. Azért, ha van türelmed próbálkozni, lehet, hogy neked érdemesebb lenne felvenned vele a kapcsolatot, mint nekem, mert lánya(i?) van(nak?).
Írtad a Szoptatás, kitõl ne fogadj el topikban kialakuló vitát. Beleolvastam, hát, alig-alig érzem magam érintettnek, mégis elöntötte az agyamat a lila köd. Szerencsére mire idõm lett volna beleszólni, mások már nagyjából megírták a véleményem, így sikerül megállnom, hogy jól beolvassak, de azóta is felforr az epém, ha eszembe jut. Mindenesetre mostmár értem, miért volt, hogy hiába mondtam két anyukának is a családomban, hogy ha gondja van a szoptatással, akkor forduljon LLL-es tanácsadóhoz...
Egyik gyerek se szopott már 3 hónapos korában, minkét anyuka tényleg sajnálta ezt, de azt mondták, hogy ha LLL-est szabadítok rájuk, megölnek, kitagadnak, stb.
Mostmár megértem õket.
Micsoda szerencsém volt, hogy én Bóbitát ismertem meg elõször!
Edit! Szerintem az lenne az ideális, ha az akciós árúkat kitennék a bejárathoz, mint írtad, ÉS ott is lenne belõlük, ahol elvileg a helyük van. Esetleg egy piros árcimkével meg lehetne jelölni, hogy melyik termék az akciós. Így nem a legdrágábbat venné meg az, aki siet, és nincs ideje az akciós polcokat végigböngészni.
BMárti