Sziasztok!
Gyors bekukk, lesül a po.ámról a ..., hogy elhanyagoltam a netet.
Mot
szívből gratulálok a 9 heteshez
, gyere gyakrabban, ha tudsz, mi van veletek??????
Lujza
nagyon szépek a gyerkőcök, a kislányod hatalmas, és nagyon tetszenek a copfjai. Írhatnál tényleg a kétgyerekes életről, ágival lassan kilógunk az egyegyerekes anyukák közül
.
Ági
válaszoltam, mindgyárt dobok fel fotókat a két kispasiról
Reditke
kicsit elmosolyodtam azon amit írtál, hát így kívülről nézve tényleg talán kicsit túlaggódom a dolgot, bár azért szoktam én is eljárkálni itthonról, de kicsit korábban. Szoktatni kell a pasit, az tuti, felkötöm az alsógatyót.
Drukk a fogacskához Milánnal, nagyon durva amit írtál.
Cat
mekkorák a pasijaid, hihetetlen. Nagyon tetszenek a fotók!
Elkezdtük ám a szittyókeresést, családban nem lehet megoldani, mert szívességet tesznek a vigyázással, úgyhogy fizetünk érte, az a tuti.
Karmen
nagyon ügyesen kihúztad eddig is a babával, most már minden hét ajándék, csak így tovább. Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön altatásban kivenni a picit.
Szerintem van jogod kérni az altatást, semmivel sem rosszabb neked, mint a spinális, ráadásul én úgy emlékszem, hogy a spinálishoz alá kellett írnom egy papírt, hogy beleggyezem, meg vállalom a kockázatait is. Márpedig ha nem rohamszülés, akkor erre mind a császi előtt kerül sor, akkor meg nincs kecmec, kérjél egy betegjogi képviselőt.
Egcsi
pocakfotó? Szeritnem megvár a tanulás, a kistesó elsőbbséget élvez
Orsi
a hízással ne is foglalkozz, nekem 20 kiló volt, pedig a 32. hétig csak 9-et szedtem fel, mert utána nagyon vizesedtem. Úgyhogy - bár nekem még csak egy babám van - azt mondják a nagyok
hogy minden terhesség más.
nőjjön az a baba, lehet, hogy most a szoptatással másképp lesz, mint a fiúknál.
Danink most betegedett le először (nem beleszámítva a kórházat), tegnap óta magas láza van, de semmi más baja. Reméljük, hogy csak a 3-napos láz, mert amúgy jól van. A doki szerint lehet, hogy megint ki akar bújni pár foga, de nem a felső 1-esek, hanem valami oldalsók, majd kiderül. Semmit sem eszik, nem iszik, csak anyatejet. Azt meg másfél óránként, remélem elég neki.
Találkoztunk Ágival meg Domcsival a múlt héten, felteszek róluk képeket, nagyon aranyosak voltak.
Puszi
Noémi
ez egy otthoni fotó, ilyen édesen vicsorog a két fogával