Sziasztok!
Kókusz hát nem tudom. Ha visszaszámolunk: 1 cn-en ha babás vagy, akkor még nem sok minden látszodhat uh-n. Valami modernebb uh azért már kimutatja... Nem tudom. Mertha nem szedsz perpill clostit csak metformint, akkor annak nem szabadna barnázni, hacsak más problémáid nem lettek. Na de azt miért nem látta a doki eddig - gondolok sebre vagy valami másra.
Nagyon kiváncsi vagyok mit is mond neked az orvosod!
Viszont mint Anyapoc is mondja ez a hő...... hát én ennek kismamaként nagyon örülök ám, ha nekem ilyenem van!
Pro és kontra: a végszó muszáj hogy lásson egy doki.
Azért még egy javaslat: a
www.pcos.hun van egy Kérdezz-felelek rovat. Petrányi doki válaszol, ha írsz.
Én december be voltam tojva, írtam. Hát nem kecsegtett sok jóval, viszont adott hasznos tanácsokat. Április végén hazajön (Cipruson él) s tart egy PCO-s közönségtalálkozót (erről Baratodildi többet tud mondani). Ha gondolod....... Azért is mondom neked ezt, mert a nagy átlag vagy 1-2 hónap metformin után babásodik, vagy egy év után. Ha te most 5. hónap óta szeded, s no baba, akkor ha lépj tovább ebben a témába. Kérj vércukor és inzulin vizsgálatot (több pontosat!!!)! Ezt viszont nagyon kevés nődoki írja ki. Ezért mondtam az endós dokit. Én 7 hónap metformin szedés után kértem ezt a vizsgálatot és nagyon megdöbbentem: kiderült hiperinzulinizmuson van. Észbe kaptam fogytam 8 kilót, s a második peteérést el is kaptuk apával.
Hajrá Kókusz nem szabad feladni, s ha nem boldogulsz egy dokinál tovább kell lépni. Ez az állapot (PCO) életmódváltást követel, s sok-sok türelmet. Én az avatarodba kirakott képről megítélve azt mondanám hogy nincs sok gond a testsúlyoddal, viszont ettől még lehet gond az inzulin szinteddel. De pcos.hun mindent megtudsz. Ne add fel, ne kenődj el, hisz eddig még minden PCO-s kismami lett/ lesz!!!! Bocsi ha hosszú voltam....
Anyapoc én vagyok a legszörnyűbb kismami.
Nagyon halkan mondom, de még mindig nem hiszem el.
Igen látott a doki szívhangot (7+4-en), ma 8+3-on vagyok. Viszont: nemsok kismami tünetem van.
S ez egy kissé kétségbeejt. Jó hát nem akarom én VUK-ot macerálni örökké, de már a cicim sem fáj. Ha jól tudom ez a kevés progi jele.
Úgy beszéltem meg magammal, hogy 12. héten keresek egy tickert.
Itthon paramama vagyok. Para oka: két évvel ezelőtt progi mellett pont ilyentájt halt el a babóm.
Legközelebbi UH-ra április 10 körül megyek. Hát nincs itt....
Szóval tele vagyok bizonytalansággal, de már csökkent mióta láttam, s hallottam azt a HANGOT.))))
Én is olvaslak benneteket!
De igazából még nem merek örülni! 12. hét után is lesz mit idegeskedni, de úgy érzem, hogyha elérek odáig, akkor már fél siker!
Viszont azt nem értem, s motoszkál bennem: utrot orális úton elfogyasztani.
Ha marja a hüvelyt, akkor nem marja a nyelőszerveinket
Vagy nagyon naivat kérdeztem??
No megyek tiplizni, mert vinnem kell a kocsit szerelőhöz. Aztán meg lakógyűlés. Amióta itthon vagyok még egy DVD-t sem tudtam megnézni....
- nem félreérteni: nem panasz!
Gondolom már Junkó visszatért a sielésből. Remélem egy egészben.
További kellemes napot!
Bee(8+3)