Sziasztok!
Alon
Tennék fel képeket, de nem tudom lekicsinyíteni. Imkata megcsinálná, ha átküldöm email-ben, de hát nem zargathatom majd örökké mikor egy kisebb kép kéne! Sajna senki nem írja le nekem, hogy kell megcsinálni. Én meg aztán ezekhez a dolgokhoz semmit nem értek, pedig elhiheted, Én lennék a legboldogabb, ha megtudnám mutatni Rolandot. Szerintem gyönyörű!!!! Tiszta Apuka!!!!
Persze a párom megnyutatott, hogy belőlem is örökölt valamit, mert hisztis és akaratos!
tftimi és a többi pocakos
Minden rossz indulat nélkül, de statisztikailag bizonyított, hogy az autóval való közlekedés sokkal veszélyesebb mint ha busszal villamossal mennél!
Én a terhességem alatt csak akkor ültem volán mögé, ha a Dévaihoz kellett felmennem, aztán már oda sem, mindig találtam egy sofőrt. A Jánosba metro-villamos az utolsó CTG-ig (egy nappal a kiírt időpont előtt született Roland). Amennyiben Te vezeted az autód nagy a kockázat, mert ha beindul a szülés, akár balesetet is okozhatsz. Egyébként amennyiben egy baleset bekövetkezése után nem lehet egyértelműen eldönteni ki a vétkes, az állapotos nőre verik a balhét, mondván eszméletét vesztette, vagy egyéb mert a nagy súly elnyomhatja az ereket, más állapotot idéz elő a szervezetben a baba megléte, főleg így a végén. Ezt csak azért írtam le, hogy mindenki tudja, a kismamák az élet több területén is hátrányt szendvednek, ez is egy ilyen. Vigyázzatok magatokra!!!!
Amire emlékszem a csaszival kapcsolatban és így utólag fontos:
-sok-sok húsi leves, a fehérje miatt gyorsabban gyógyul a seb
-nálunk Apa dolgozott, de remélem nálatok nem, ha mégis valakit kérjél meg, menjen látogatni, hogy feltudja vinni neked a babát az őrzőbe (nekem a dokim hozta fel kb20 percre, aztán addig nem láttam, amíg le nem kerültem az osztályra)
-érzéstelenítésről lesz szó, de ezt sajna nem tudom leírni
Mindenkinek szép napot!!
Kati