Az éjjel Szabi 1,5-2 óránként ébredt, szortyogott. 7kor már fent maradt, nagy szerencsémre Nati csak 8kor kelt, alig pár perccel azután, hogy elaludt egy jó fél órára. Addig őt meg tudtam etetni, felöltöztetni. Anyós f10re jelentkezett be, lett belőle n11. Kb 2 percenként néztem meg, mikor érkezik már. Most lent van Natival. Szabi meg elaludt. Nem tudom, hogy csinálják ezt azok, akik egyedül vannak egész nap két minivel
, engem még az a 3 óra is kifárasztott. Persze már az sem segített, hogy nem aludtam éjszaka, de ez sem egyéni probléma
Móni,
Dokik általában nem szokták tűrni, hogy 2 ujjnyira nyitva rohangláljon az ember lánya. A tiéd nem indít?
Gabi,
Már az a két hetes több, mint fél kilós ugrás is erős. Ennyi erővel simán megtapizhatná a hasad és mondhatna egy számot
Kb ugyanakkora eséllyel találná el.
Sági,
Hogy a két mell nem egyforma, egész megszokott. Lehet, hogy nem éhes, inkább csak rágcsálni akar egy kicsit. Az segíti, hogy elaludjon és a pelust is könnyebb telerakni
Remélem, örülsz, hogy most a mellednek már ilyen felemelő funkciói is vannak
Ha kihányja, az elég jó jele a túlevésnek. Ha csak rágcsálni akar, és túl sok a tej, Szabi is többször visszaadta a tejet. Tegnap jól meg is rémített, annyit bukott vissza. Cserélni kellett rugit, bodyt, lepedőt, még az én nacim is elázott. De aztán békésen elaludt. Babáknál a sugárban hányás azt jelenti, hogy mondjuk a válladon büfiztetve fél, egy méterre toccsan a falon az összes kaja és utána ordít. Remélem, azért nem ezt értetted alatta. Mert az gond, ha többször előfordul.
Ilyenkor vetheted be az egész megnyugtató repertoárt, amit csak ismersz. Séta, zene, a háta ütögetése, beszélj hozzá, ülj az ágyra, rakd a felhúzott lábaidra, adj ki idétlen hangokat...a hájszárító volt az eddigi legkreatívabb, amit itt olvastam.
A húsz perc kaja ok lenne, amit a védőnőd mondott, de a babáknak nem csak evésre kell a szopi. Minden védőnő ilyen alulképzett? Amikor újra sír, ugyan arra a mellre teszed vissza? Akkor kisebb az esély, hogy bukjon. A kiskanál meg külön jó buli, szórakozzon ő ilyenekkel. Tény, hogy így nem lesz cumizavaros, de...
A fejéssel nem serkented a tejtermelést annyira, mint a szopival, így még kevesebb lehet. Hozzá fog szokni, ahogy Nati és Szabi is a különböző tálaláshoz.
Ma is odaégettem egy lábast
Ezentúl csak mikróban szabad főznöm. Tök büdi van a lakásban
Kami,
Az elején ivásra kell a tej. Megpróbálhatsz egy kicsit fejni. Az ilyenfajta hasfájás miatt szokták mondani, hogy inkább egy ciciből egy alkalommal. Ha majd kicsit nagyobb lesz a pocija, már nem lesz olyan nagy probléma, bőven belefér és kell az innivaló is