Cat,
hú, nagyon átérzem a helyzetet, mert nálunk is volt már ilyen köhögés.
Tudom, hogy ti antibigyót csak a legvégső esetben adtok, de most lehet kellene, ha ilyen erős köhögési irritáció van.
Nálunk, amennyiben csak orrfolyás,nátha van, s a váladék alvás közben hátra csorog, akkor elég a köptető. Nálunk ami bevált az a mucopront.
Amennyiben ez torokra vagy mandulára húzódik, s erős gyulladás van, kell valamilyen antibigyó ( ezt doktornéni választja ki az adott helyzetre ) , mert amennyiben nem kapunk, Zsombinál gennyes mandula, Zsófinál hörghurut a szövődmény...
Ha, a köhögés ugatóvá válik, akkor a hörgő tágító spay-ket kapjuk, puffantjuk be segéd eszközzel. ( ventolin-t általában)
De, amióta ezt a lekvárt beadagoltam, Zsombinál volt 1 mandulagyuszi, de az is 1 nap megpróbáltatással járt.( régebben 5 napig nyűgi volt.)
Kitartást, sok erőt kívánok, mert ilyenkor tudom mennyire ez kell.
Készült még kép Brigiékkel, de nem túl jók, mert mire észbe kaptam, már nem volt sok idő fényképezgetni. ( eldumcsiztuk az időt). Olyan jó volt velük talizni, így még jobban várom a nyári nagy talit!!!!!!
Ja, és sajna nem vagyok egy nagy fényképész.
Vadvirág,
szerintem is az a legfontosabb, hogy jó orvosod legyen, akiben "vakon" bízol. Az, hogy ez éppen most mennyibe kerül az elég szomorú. De, én azt vallom, amennyiben valaki azt, hogy orvost válasszon tudja finanszírozni, nem szabad kihagyni!!!!
Én is csak az eddigi orvosom mellett döntenék, hiszen benne bízom, őt ismerem. Neki köszönhetem, hogy akkor idő előtt nem jöttek világra ( felismert olyat, amit az ügyeletes nem), aztán a 37. hétig kihúztam , s szép nagyok lettek a babók!!!!
A 160 cm-el és 50kg-ommal 3,150 és 2,700 gyerkőcök szerintem csodák!
Nagyon szorítok Nektek!!!!!!!!
Megyek kertészkedni, már-már fanatikusan teszem ezt az elmúlt napokban!