Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Vadvirág,

megnézetm képeiteket, tényleg "kinyíltatok". Nagyon jók. Bár én elég Fagyos vagyok, így rajtunk még pulcsi van, de ma egész délelőtt " lődörögtünk", s szívtuk magunkba a D-vitamint.
:lol:
Szép a pocid, a méreteket nézve, a végére, nem lesz semmi... :wink:

Gyöngyi,

ügyesek a csajok bili ügyben. Gratula. Lehet, hogy hamarosan lekerülhet a pelus.
Nálunk egyszer Zsófi " barna macinak" látta Zsombor alkotását, azóta így is hívják! :lol:
Volt olyan, hogy nem azt mondták, hogy anya kakilni kell, hanem, hogy jön a barna maci!!!

Vikóka,

nálam is van ilyen szabad délelőtt vagy délután. Csak én szerencsére családon belül meg tudom oldani. De, amióta ezt megoldom / megoldjuk , azóta sokkal jobban érzem magam. Egyszerűen szükségem van erre.
Bár előbb lett volna erre eszem....

Ditke,

jó utat Nektek!
Érdekes amiket írtál, s főleg az a része, hogy hogyan lehet ezt hozzátok kivitelezni.Nincs mese, a mai világban ki kell játszani a lehetőségeket!

Baba!

Gratula Annának! Ügyes a kiscsaj!
Zsófi a barna bőrűbb nálatok, ugye? Amennyiben ilyen szép tavasz lesz, nemsokára nagyon tuti színe lesz!

Nálunk:

A múlt héten ami tudott elromlott... Átéltünk egy dugulást.... Szóval nem a legjobb napokat tudjuk magunk mögött, de végül is minden megoldódott.

További gyönyörű napsütéses napot:

Meme
szinta

Sziasztok!

Jaj,imádom ezt a napsütéses,szép időt!!!! :lol: Egész nap kint vagyunk a fiúkkal (a lakás meg romokban,de kit érdekel?).Nem győzöm előszedni a vékonyabb cuccokat,cipőket.A picik állandóan túrnak,csúsznak,másznak,játszótér,séta stb. Mint a varacskos malackák olyanok.De nagyon-nagyon élvezzük,hatalmasakat alszanak utána!!!!
Remélem, a hosszú hétvégén is ilyen idő lesz!

Vadvirág!

Azért egyszer megnézném azokat a csodálkozó (és egyben bugyuta) tekinteteket,amikor kiderül,hogy ez a rengeteg ( :lol: :wink: ) gyerek egy ilyen fiatal,filigrán asszonykáé,mint te!!!!
Mi rendszeresen találkozunk ilyen lelkekkel,akik csodálkoznak,hogy 3....? Hát még amikor kiderül,hogy az 4!!! :wink:

Gyöngyi!
Nagyon ügyesek a lányaid! Ezt a kaki-vizsgálatot elmesélem apának! :wink: (hű ezt a témát nagyon úúútálja!de ha majd az övéi is ezt csinálják!) :wink:

Ditke!
Hogy bírja a család az iskolába-járásodat????Érdekes,amit írtál!Kyváncsi lennék rá,hogy velem mit kezdene a munkahelyem,ha egyszer gyes alatt visszamennék?!

Meme!
Kristóf és a kamaszkor? Tanulással nincs gond? Ti mit csináltok ezen a hosszú hétvégén? Ilyenkor tartjátok Kristóf névnapját?

Szép napot mindenkinek!
Edit

Kép

Kép
edit73

Cat!
Hmmm... :D :D Az is remek munkahely!!! :D :D

Igen, a XIII. kerületben a Gyönyösi sétányon készültek a fotók. Hétvégenként sokszor megfordulunk arrafelé is.

Az elején van egy madaras szökőkút, a végén pedig két EU-s játszótér is, kisebbeknek-nagyobbaknak egyaránt.

A kettő között pedig gyönyörű, rendezett, ápolt virágágyások és tiszta egybefüggő sétálófelület minden hónapban. :D :D

Az a babakocsi valóban a Peg Perego Duette legújabb fejlesztése, az SW típus.

Remekül bevált, még két 12 kg-os babával is remekül lehet irányítani, igazán kreatív és modern járgány minden szempontból.

Az ikreknek isteni dolguk lesz, mert nagyon kényelmes, tágas, jó benne utazni. :D :D
Még Márk és Jázmin is jókat alaszik benne, nem "lógnak" le róla, mint más babakocsiknál tapasztaltuk. :D :D

Úgy terveztük, hogy majd Márk Chicco Ct 0,5 Extreme esernyőre csukható sportbabakocsiját betesszük a PPD csomagtartójába és ha a nagyobbak a kirándulás közben esetleg elálmosodnak, akkor csak egyszerűen elővesszük majd... :D :D

Szinta!
Igen, nyár közepére-végére biztosan ismét elképesztő méretű óriás strandlabdára fog hasonlítani a pocak. Hihi!
Majd a Velencei-tónál lefotózzuk fürdőruciban. :D :D Megint ámuldozni fog mindenki tutira... :D :D

Edit!
Hát igen, ez ismerős!!! :D :D Ha mindannyian együtt vagyunk, akkor Dominikára mindig azt hiszik hogy a tesóm.

Ha viszont Ő nincs velünk (mert általában a szerelmét választja) a programokon, akkor meg jó alaposan elképednek azon hogy a három kicsi mellett van egy 15 éves nagylányom is. :D :D

Na és látnod kellene már most is az embereket, amikor a három kicsivel bárhol megfordulunk, plusz a kerekedő pocakom észreveszik, stb. :D :D

És mindemellett raádásul amúgy sem tartozom az átlag méretű nőcik közé a 183 cm-es magasságommal és a világító extrém vörös hajammal.
Szóval már előre jókat mulatok azon, hogy milyen csodálkozó arcok övezik majd utunkat akkor, amikor az ikrek is csatlakoznak hozzánk augusztusban. :D :D

Vadvirág
Vendég

Anna nagyon szépen köszöni a dícsérő szavakat, írtó büszke magára, és rendületlenül gyakorol, hogy tökéletesítse tudását! :D

Gyönygyi,
édesek a kakis sztorival, olyan jót nevettem rajta! :lol:

Vadvirág
megnéztem a képeket, szuperül nézel ki, látszik, hogy mennyire élvezed az egészet! :lol: Régebbieket is néztem, Dávid mennyire hasonlít rád!! Meg Jázmin is, Márk pedig tiszta apukája! Legalábbis én így látom. Jól látom?

Meme,
Anna a barna nálunk, de van valami turpisság a dologban, mert az én kreol bőrömet örökölte, viszont még nálam is barnább. :lol:
Azt is szoktuk mondani mindenkinek, aki nem tudja megjegyezni, hogy melyik-melyik, hogy "Anna-barna". :lol: Az meg tök vicces, amikor apa itthon is azt mondja neki, "Na gyere Anna-barna!" :lol:
Én meg úgy szoktam hívni, Bahama baba.

Ma megint olyan csodaszép idő van, kint voltunk a kertben a csajokkal úgy két és fél órát, utána meg még sétálni is elmentünk, úgyhogy most alszanak. Hazafelé a babakocsiban már majdnem elaludtak, de nem hagytam, inkább itthon aludjanak, és akkor nekem is van egy kis időm. Úgyhogy mikor nagyon lecsukódni készült a szemük, elkezdtem pattogtatni a babakocsit, hogy huppogtak az ülésben. Na, erre Zsófi úgy elkezdett kacagni, nagyon bejött neki a "vidámpark". :lol: Ő amúgy is imádja, ha dobálom, lóbálom, röptetem, remélem szeretni fog majd repülni. Majd apával megszerettetjük vele. Meg persze Annával is, de vele lassabban, óvatosabban kell bánni, mert ő nem olyan repkedős fajta. :lol: Pedig amúgy meg ő az örökmozgó, felfedező.

Ilduci,
utólag is boldog névnapot kívánok!!

Többi pocakosunk hogy van :?: :?: Merre vagytok?

Kép
baba888

Baba!
Hááááááááááát mindenki máshogy látja. Hihi!

Szerintem leginkább a két pasi hasonlít a kiskori fényképeimre. :D :D

Viszont ha egészében nézem, akkor az összes gyerkőc egy igazi turmix, mindkettőnkből van bőven mindegyikükben testileg-lelkileg egyaránt. :D :D

Az imént voltunk a magánrendelőben és megint láttam a babácskákat UH-n.
Minden a lehető legnagyobb rendben velük, ismét nagyot nőttek és felettébb virgoncak voltak mindketten megint. :D :D
(A-baba fejvégű, B-baba faros.) :D :D

Kiderült hogy egy placentán osztoznak. :D :D
(Jázmin és Márk esetében mindkét babának egy-egy lepény volt.)

Vadvirág
Vendég

Vadvirág :)
Nem egypetéjűek véletlenül a manók? Már az Uh képen is nézegettem, és nekem nagyon gyanús volt, csak nem akartam okoskodni. :lol:

Örülök, hogy minden rendben van velük. Hányadik hétben vagy, mert nem látom a csíkot. AFP mikor lesz?

Cat
Kép
cateye

Cat!
Hát majd augusztusban kiderül... :D :D Azért az már tényleg a csodák csodája lenne!!! :D :D Na persze ez hála Istennek nem ritka nálunk. (Mármint a csodák sorozata) :D :D Szóval nagyon izgi!!! :D :D Tegnap egész este erről beszélgettünk Attilával. :D :D

Hamarosan AFP, aztán valamikor hivatalos kórházi UH is... :D :D
Kíváncsi leszek ott is ugyanezt mondják-e majd.
(A napra pontos és konkrét időpontokat azért nem szoktam írni, mert gondolom az ellendrukkerek még mindig színen vannak és nem szeretnék az adott napra negatív energiákat. Hihi!)

Viszont a szuper eredményekkel zárult vizsgálatokat mindig megírom majd. :D :D

Tegnap utánanéztem Métneki Júlia: Ikrek könyve c. könyvében ennek és ott azt írják, hogy ha egy placentán osztoznak, akkor valószínűleg egypetéjűek... :D :D

Viszont voltak olyan esetek, amikor a két lepény annyira összenőtt, hogy még a szakavatott szemek is egynek látták.

Szóval végülis majd a születés pillnatában lesze gyértelmű nem? Amikor esetleg két teljesen egyforma bébi lát napvilágot. :D :D
NAGYON KÍVÁNCSIAK VAGYUNK!!! :D :D

Kép

Gyönyörű napsütéses idő van megint!!! HURRÁ! :D :D
Vendég

Hát az biztos, hogy csak a születéskor derül ki az egypetéjűség, vagy még ott sem, akkor meg DNS vizsgálatból. De ne menjünk annyira előre, mert azért az egy placenta nagyon arrafelé mutat, hogy egypetéjűek, hacsak nem fedik egymást. :D Én nagyon örülnék egy ilyennek, igazi kihívás lehet. :D

Nálunk sajnos a fiúk betegek, torokgyulladásuk van, és úgy ugatnak, hogy hányásig hergelik magukat ilyenkor. Ha az egyik meglátja, hogy hány a másik, akkor a másik is rákezd rögtön.

Cat
Kép
cateye

Cat!
Hát érdekes lenne az biztos... :D :D

Dehát tulajdonképpen a lényeg úgyis az hogy egészségesen, időben, éretten lássanak napvilágot augusztusban. :D :D

HIPP-HOPP gyógyulás a pasiknak!!! :D :D
Remélhetőleg a folyamatos, szép napsütéses idővel ritkulnak majd ezek a megfázásos és egyéb megbetegedések minden gyerkőcnél. Már én is nagyon várom!!! :D :D Érdekes, nyáron pl. soha nem szokott lenni nálunk torokgyulladás, sem köhögés és orrfolyás...

Vadvirág
Vendég

Téged nem érint a szüléssel kapcsolatban az új kórháztörvény? Ott fogsz szülni ahová tartozol? Hallottam, hogy a PIC-ekkel kapcsolatban is mekkora cirkusz van. Bár ne legyen rá soha senkinek szüksége.

Megnéztem, hogy a gyerekek hová tartoznak, ha valami bajuk van. 3 féle szakágat néztem meg (fül-orr gége, kardiológia és tüdőgondozó), és mindhárom más helyen van. Össze-vissza kellene a fiúkat hordani. :? (Bethesda-Heim Pál-SoteII)

Lilla :)
Megkaptam a Photoshow-t. Nagyon klasszak a képek. Milyen volt Egyiptom? Várom a szóbeli beszámolót is, hogy milyen volt a lurkókkal.

Cat
Kép
cateye

Sziasztok:)
Gratulálok a jó eredményekhez:) Ügyesek vagytok, csak igy tovább!
Cat :)
Igen, én is megnéztem és nagyon elkeseritő a jelenlegi korházi beosztás ha hihetünk ennek a jelenlegi elosztásnak... :( Sajno a Margit korházat ahol rengeteget feküdtem szintén bezárják pedig hónapokat töltöttünka PIC-en is és nagyon jól felkészült helynek tartom...:(

Mi is rengeteget levegőztünk az utóbbi napokban bár azt hallottam jövőhéttől télies idő lesz??? Remélem nem...kimostan minden téli rucit hogy tisztán tudjam elpakolni őket.

Engem is érdekel a beszámolótok :)

Puszi:Doris
doris

Sziasztok!

Vadvirág,

hatalmas hurrá az eredményekhez! De, ezt is várjuk ám!!! :lol: :lol: :lol:
Viszont, azt hittem a hasad mérete miatt, hogy már idősebb kismama vagy. Mekkorák ezek a babucik?
Az egy placenta érdekes dolog, mivel barátnőmnél is így volt. De, nála sem mondták ki sosem, hogy egypetéjűek fiai, DNS-t javasoltak, ha nagyon tudni akarja.

Cat,

gyógyulást kívánok fiaidnak.Itt ez a szép idő, biztosan ez is segíteni fog.
Nálunk ez a tél csodás volt ilyen szempontból, félek is, mert jövőre ovit szeretnék, s a közösség biztosan újra kihozza majd a betegségeket!
Múltkor írtam azt a Flavon vitamin lekvárt. Gondoltam 1 üveggel nem fog ártani. Beosztottam, s 1 üveg majd egy hónapig elég volt a kettőnek. Nagyon jó volt nekik.

Doris,

talán ha tél nem is , de valamivel hidegebb napokat ígérnek. Pedig mehetne ez így tovább, ugye? :wink:

Edit,

"varacskos malackáid"? Ez nagyon tetszett. Szóval kamaszkor... Most éppen jó! Megtalálta nagyfiamat a szerelem! Olyan édes, olyan kis aranyos vele. Most látom, hogy bizonyos dolgokat igenis tanítani kell egy férfinak is!
Teljesen kinyílott, olyan kis szétszórt, imádom !
A kislány is viszonozza érzéseit, ezt meg is beszélték, csak mivel ilyen korban nem szoktak járni még, ezért ők sem járnak! ( ezt Kristóf így kifejtette,).Együtt játszanak, meg MSN-eznek állandóan. Most is bejelentkezett a kiscsaj, de mivel Kristóf még alszik, szépen elköszönt....
Dávidnál is jelentkeznek ilyenek?
Ja, és mivel az osztályból többen szerelmesek bele, így ők is jönnek hozzánk játszani. Ilyenkor az ikrekkel is olyan szinten foglalkoznak, hogy 2-3 óra hosszat is "lógathatom a lábam".

Mi is rengeteget vagyunk kinnt, kertészkedünk stb.... most pedig, hogy Kristóf is itthon van, s a 4 nap alatt, csak 1 angolja volt, a többi időt velünk tölti, ez csodás!
Most bújnak az utolsó fogacskáink, így ezek eléggé megviselik napjainkat.

Megyek, mert Zsombesz hív.

További szép napsütéses napot:

Meme
szinta

Doris!
Köszönjük szépen, aranyos vagy! :D :D

Cat!
Én szerencsére nem a hivatalosan körzetileg hozzánk tartozó kórházban fogok szülni, hanem a Péterfyben. :D :D

Vadvirág
Vendég

Pár fénykép.....

Kép Boróka és Zsófi.

Kép Igy játszottak: Réka, Zsófi, Zsombor és a háttérben Borka babakocsizik

Meme
szinta

Uszodában....
Kép

Zsombesz a "mélybúvár"
Kép

Meme
szinta

Edit,

nem tegnap tartottuk Kristóf névnapját. Indok: július 25-én is Kristóf nap van, s mivel apukám s anyósom is ezen napon született, így 3-at ünnepelünk egyszerre.

Meme
szinta

Akkor fizetsz a szülésért a 30%-t? Meg a dokinak is parát? Az azért elég horror összeg lesz. :shock: Viszont ott legalább van PIC, de soha ne legyen rá szükségetek! Én tanácstalan lennék most, ha szülnöm kellene, hogy hova menjek, akkora a fejetlenség az egészségügyben.

Doris :)
Amin én nagyon felháborodtam az az, hogy megszűnik a Schöpfben is a PIC/NIC, a Szabolcs utcában is, és a SoteII meg csak azokat a korababákat fogadja, akik ott születtek, különben fizetni kell az ellátást. Na mint tudjuk az azért nem 2 fillér, elég baj az a szülőnek, hogy korán jött a baba, még agyalhat azon is, hogy miből fizeti ki az ellátást. Teljes a fejetlenség ezen a téren is....

Meme :)
Nagyon klasszak a képek! Brigiékkel nem készült több kép?

Ti mit szoktatok adni köhögésre a gyerkőcnek? Sajnos nálunk már mindkét gyerek köhög, de éjjel sem tudnak aludni a köhögéstől. Nappalra kapnak köptetőt, de nekem még egyszer sem tudtak olyan gyógyszert adni, hogy nyugtassa a gyereket éjjel, és tudjon is aludni. Sokszor hányásig köhögik magukat. A Rhinathiol, Robitussin, Sinecod, Lándzsás utifű és társai lónyálak, nem használnak. Köptetőnek bejött nekünk a suspensio Terpini, de köhögés nyugtatót még sosem adtak jót. Most kaptunk egy kúpot is, amin az van írva, hogy Ephedrines nélküli kúp, de ez sem használ semmit. Már teljesen kimerültek vagyunk a tehetetlenségtől és a fáradtságtól is, mert nem tudunk segíteni rajtuk. Sajnos még ez a napsütés sem használ, mert kint még jobban köhögnek mint a lakásban. Én is nagyon várom már a nyarat ilyen szempontból!

Cat
Kép
cateye

Meme!
Nagyon édes mindegyik gyerkőc, szuper az összes fotó!!! :D :D

Cat!
Mi is ugyanezeket szoktuk megpróbálni ha köhögnek, jobb ötletem sajnos nincs... (Már csak a doktornéni lenne.)

Hááááát, egy remek, megbízható orvos és a bábácskák meg az én biztonságom mindenképpen sok pénzt megér számunkra. :D :D Mindegy mennyibe kerül... :D :D

Vadvirág
Vendég

Cat,

hú, nagyon átérzem a helyzetet, mert nálunk is volt már ilyen köhögés.
Tudom, hogy ti antibigyót csak a legvégső esetben adtok, de most lehet kellene, ha ilyen erős köhögési irritáció van.
Nálunk, amennyiben csak orrfolyás,nátha van, s a váladék alvás közben hátra csorog, akkor elég a köptető. Nálunk ami bevált az a mucopront.
Amennyiben ez torokra vagy mandulára húzódik, s erős gyulladás van, kell valamilyen antibigyó ( ezt doktornéni választja ki az adott helyzetre ) , mert amennyiben nem kapunk, Zsombinál gennyes mandula, Zsófinál hörghurut a szövődmény...
Ha, a köhögés ugatóvá válik, akkor a hörgő tágító spay-ket kapjuk, puffantjuk be segéd eszközzel. ( ventolin-t általában)
De, amióta ezt a lekvárt beadagoltam, Zsombinál volt 1 mandulagyuszi, de az is 1 nap megpróbáltatással járt.( régebben 5 napig nyűgi volt.)
Kitartást, sok erőt kívánok, mert ilyenkor tudom mennyire ez kell.

Készült még kép Brigiékkel, de nem túl jók, mert mire észbe kaptam, már nem volt sok idő fényképezgetni. ( eldumcsiztuk az időt). Olyan jó volt velük talizni, így még jobban várom a nyári nagy talit!!!!!!
Ja, és sajna nem vagyok egy nagy fényképész.
:cry:

Vadvirág,

szerintem is az a legfontosabb, hogy jó orvosod legyen, akiben "vakon" bízol. Az, hogy ez éppen most mennyibe kerül az elég szomorú. De, én azt vallom, amennyiben valaki azt, hogy orvost válasszon tudja finanszírozni, nem szabad kihagyni!!!!
Én is csak az eddigi orvosom mellett döntenék, hiszen benne bízom, őt ismerem. Neki köszönhetem, hogy akkor idő előtt nem jöttek világra ( felismert olyat, amit az ügyeletes nem), aztán a 37. hétig kihúztam , s szép nagyok lettek a babók!!!!
A 160 cm-el és 50kg-ommal 3,150 és 2,700 gyerkőcök szerintem csodák!
Nagyon szorítok Nektek!!!!!!!!

Megyek kertészkedni, már-már fanatikusan teszem ezt az elmúlt napokban!

Meme
szinta

Én is kifizetném a helyedben a pénzt, főleg egy kockázatosabb ikerszülésnél. A lényeg a babák egészsége, meg persze a Tiéd is. 8)

Reménykedem, hogy megmarad a Schöpfi mint magánkórház, mert akkor maradok a dokimnál én is, és fizetek inkább legálisan érte.

A Mucopront olyan mint a Terpini, köptetőnek az bejött nekünk. Kaptunk most antibigyót is, Zinnat-ot, de 4-féleképpen próbáltuk beadni Samunak, mindig kihányta. :cry: Nem a torka miatt kapta az antibigyót, hanem a füle miatt, mert fényes, piros volt a dobhártyája, de nem tudjuk beadni neki. Mondjuk én is megkóstoltam, és olyan borzasztó az íze, hogy képtelenség bevenni. Kakaóba és gyümilébe is próbáltuk. :( Marad a saját immunrendszere, ami végül segíteni fog. Nálunk szerencsére még sosem volt felülfertőződés.

Cat
Kép
cateye

Cat!

Egyszer nekünk is írtak Zinnat-ot, és mi sem tudtuk Gergőbe belediktálni. Pedig mindenféle gyógyszert megeszik szó nélkül, de ezt nem ette meg.

Gergőnek volt olyan köhögése, amikor váladékosan köhögött, de olyan görcsösen, hogy ő is szinte öklendezett. A dokinéni adott egy homeos bogyót, ami kifejezetten görcsös köhögésre való. Most nem tudom hirtelen, hogy hova tettem, de ha érdekel, akkor előkeresem.

Andi

Kép
gandi75

Cat,
Jobbulást kívánok! Korábban szintén végigpróbáltam az említett gyógyszereket, de nekünk sem használt. Esetleg próbáltad már estére a BABY LUUF balzsamot? Este könnyíti a légzést és tudnak tőle aludni.

Kép
pramprampram

Andi :) ,Pramprampram :)
Köszönöm a segítséget! Van Baby Luuf-unk is, kenem a mellkasát, de egy idő után észrevettem, hogy ez is ingerli a torkát. Az az igazság, hogy nem hagyott nyugodni a dolog, és elvittük a Bethesdába Samut az ügyeletre, hogy nézzen rá még egy doki. Szerencsére azt mondta, hogy már gyógyulóban van, antibigyó nélkül is. A párásítást mondta, és Sinecod cseppet erre a görcsös köhögésre. Mást Ő sem tud adni. Szerinte ilyenkor felesleges mindenféle kúp, úgy sem használ. :(

Andi :)
Megköszönném a homeós bogyó nevét, ha előkeresnéd.

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok :)
Cat :)
Sajnálom ezt a fránya köhögést...az az igazság, hogy túl okosat nem tudok irni, mert nekünk a köhögéscsillapitok és más esetben a köptetők sem igen válnak be:( A asztma miatt meg elég macerás is eltalálnom az arany középutat. Az én tapasztalatom az - sajnos - hogy ezeket a napokat túl kell élni:( És ezen kivül a Venta párásitóval igyekszem szinten tartani a páratarlalmat a szobájukban ill.ami még segithet - de nálunk ez is több nap után érezhető - az az UH-os párásitó amibe Salvus vizet teszek. Ezt lélegeztetem be Gerivel és nagyon kis együttműködő - felhőcskézésnek hivjuk ezt a játékot, mert pici sós párafelhőket fuj a gép - de akkora gyors eredményt vagy áttörést ez sem szokott hozni. Segit felköhögni a trutyit, utána jól ki tudom szivni az orrát. A legutóbbi betegségünkor 4 napig nem aludtunk csa 10-15 perces szakaszokat és borzasztó kimerült volt már szegénykém a 4. napon és akkor jött végre egy kis enyhülés:( Kitartást és jobbulást kivánok:)
Egyébként én egy kanál lekvárba vagy mézbe szoktam tenni a borzalmas izű gyogyikat.:)

Szinta:)
Nagyon édesek a képek, szépek a gyerkőcök és látszik, hogy jól eljátszogattak egymással :) Marakodás nem volt?
De aranyos lehet a nagyfiad ahogy átéli az első "szerelmet"...viszont ez már ennyire korán jelentkezik???? :oops: :lol:

Gandi:)
Hogy vagytok?

Puszi:Doris
doris

Cat,
jobbulást a fiúknak, még olvasni is rossz, hogy ilyen rosszul vannak szegények! :(

15-én kibújt Zsófikám első foga. Őszintén szólva kicsit váratlanul ért, mert bár az ideje már itt volt, de semmi előzményt nem vettem észre. 14-én reggel láttam, hogy van egy vékony kis repedés az ínyén, mondtam is apának, hogy jön az első fogunk. :D Erre másnapra már lehetett érezni a kis recéket. :D Viszont aznap reggelre be is lázasodott, és azóta is többször kellett neki kúpot adnom, sokszor sirdogál, és nyűgös, de azért nagyon jól bírja. Kis drága mimózám, ma voltunk velük Bécsben, és olyan szépen viselték az utat, még ilyen bágyadtan is egész jó kedve volt.
Annának az elmúlt hetekben produkált nyűglődése után nem gondoltam, hogy Zsófinak fog előbb jönni a foga, ráadásul így. :P

Karám ügyben nem jártunk sikerrel, de nem is fűztem hozzá túl nagy reményeket, marad az ebay.

Kép
baba888

Csajok!
Ugyan nem tudom, hogy görcsös köhögési rohamon segít-e, de én ha valami betegség van, akkor éjszakára Viburcol kúpot szoktam nekik adni. Ez egy növényi anyagokból lévő homeopátiás cucc, nekünk nagyon bejött. Baba, fogzásra is király!

Nálunk most egy kis nátha van, de nagyon lesem őket, mert a kis barátunknál kruppos dolgot hozott elő a téma. :-(

Amikor a megszólítást írtam, akkor jutott eszembe: Kiliman hol vagy? Hiányzol a csemetéimmel egykorú srácaiddal együtt!

Vikóka

Viki

KépKép
vikóka

Doris :lol: Köszi jól vagyunk. Múlt hétvégén konyhát festettünk, azóta állandó rendrakásban vagyok.
A "korai szerelemről" csak annyit, hogy a héten reggel az oviban mondta az egyik anyuka, hogy a kislánya reggel azt mondta, hogy aznap CSAK Gergővel fog játszani, mert ő szereti Gergőt. :lol: Csakhogy Gergő azt mondta, hogy neki Csilla tetszik, meg Rozika. :roll: Na erről ennyit :lol: :lol: Mi lesz még ebből a fiúból :wink: :lol:

Cat :lol: Remélem jobban vagytok, de azért előkerestem a bogyót. "Cephaelis ipecacuanha 9 ch" Olyan kis dobozban van, mint az ajakápoló, naponta 3x5 golyót kellett elszopogatni belőle. Nem szabad összerágni, csak szopogatni. Recept nélkül adták.

Andi

Kép
gandi75

Sziasztok!

Az elmúlt pár hetem nagyon feszített tempóban zajlott :( A munkahelyemen új stratégiát kell kidolgozni...

Próbáltam többször becsatlakozni, de először végig akartam olvasni. De mire a végére értem, nem nem tudom, ki mit írt az elején :)

Gyógyszerek:
Nálunk a Germicid C a csodaszer. Ha már nagy a láz akkor hűtőfürdő a la Ditke és jöhet a kúp :)
De most ki fogjuk próbálni a Vikóka által ajánlott Viburcolt is. Rákerestem a Meme által ajánlott Flavin Kidsre is de az több mint 10e/250g :( (Flavint szedett anyukám is amikor rákos volt és végül is kigyógyult...) még mérlegelem ;)

Végre az idő is szép, és mi is sokat vagyunk kint a kertben. Szerencsére van segítség :)
Kép
Kép

Én tegnap még a Mátrába is elmentem sziklátmászni,de sajnos haza lettem rendelve idelyekorán, mert állítólag nem lehetett a gyerekekkel bírni (egy kicsit betegek nálunk is). Na de sebaj, majd megy vásárolni az asszony Bécsbe és akkor én is eljátszom ezt :)
A hétvégén kisvasutaztunk is:
Kép
Kép

A bölcsibe mi valszeg be fogjuk két éves koruktól adni a kölköket, hadd edződjenek ;) és ha igaz amit a Ditke ír (majd még utánaolvasok), hogy nem rúghják ki a gyes alatt (mármint ha visszament már dolgozni) akkor az klassz lenne ui. a feleségem az OM-ben dolgozik és ott most nagy a leépítés).

Kép Kép

Kiliman

KépKép
kiliman

Kiliman :)
Nagyon jók a képek, és igazán helyesek a pasik! A sziklamászásról visszarángatást meg tudom érteni, nincs rosszabb mint nyűgös kölökkel. :(

A Germicid-C-vel vigyázzatok, mert csak kg-ig jó, utána már nem hat. Mi saját bőrünkön tanultuk meg, a doktinő elfelejtett erről tájékoztatni minket. Szerencsére mindig van itthon Panadol és Nurofen is, így nem maradtunk gyogyi nélkül. Azóta csak a Noraminophenazoni megy.

Andi :)
Köszönöm szépen a bogyó nevét. Fogok venni belőle, biztos ami biztos.

Szerencsére a fiúk már jól vannak, sőt túl jól is, mert pörögnek nagyon.

Doris :)
Salvus vizet lehet a Tefal Baby párologtatóba is tenni? Azt tudom, hogy illóolajat lehet, bár még azt sem próbáltam.

Baba :)
Gratulálok az első fogacskához! Mostmár jön majd rohamosan a többi első fog. :D Láz már nincs? Remélem elmúlt, és csak a fogacska miatt volt.

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Kiliman,
amennyiben van ismerős aki ezzel foglalkozik akkor az összeg csak 7.500.- ( ez sem semmi ). S, én beosztottam a kettőnek majdnem 1 hónapra.( pár nap hiányzott)
Én is a mikor először hallottam, nagyon jónak véltem, csak az anyagiak erősebbnek tűntek. Aztán barátnőm beteges picikéi látványos erősödést produkáltak, s mivel mi pont az influenza után voltunk, vettem egy üveggel.
Nem bántam meg, sőt ha hozzá jutnék - de keresni fogok egy másik forgalmazót- még egy üveggel beszedetnék velük. Aztán a következőt majd csak november tájékán...
Annyi mindenre elmegy a pénz, úgy voltam vele....
Nálunk is egyszer betegség miatt hívtam haza egy buliból apát! Na, hallgattam is pár napig... Aztán csöndben megjegyeztem, hogy én ilyen szituba el sem mentem volna... De, ahogy nőnek, s ha nincs nagy baj, a betegség is 1 emberes lesz!
Gyönyörűek a srácok. Mennyire különbözőel lettek!

Cat,
amióta nincs lekvár homeos immunerősítőt adok nekik. Ezt próbáltad már?
Meg tudod mi ugrott be? Hát a jó öreg : ZSÍR...
De, remélem jobban vagytok már, s nem is kell semmi.

Baba,

gratula a fogacskához. S, Zsófi még ünnephez is kötötte!!!
Egyik gyerek így éli meg ezt is, a másik meg úgy. Zsófi nálunk sem jelezte különösebben a fogakat, Zsombi meg olyan beteg volt szegénykém vele, hogy csuda...!

Doris,

marakodás nem volt, bár egyszer Zsombi mintha akarta volna, de közbe léptem... Nagyon szépen elvoltak, nagyon örültem neki!

Megyek felébredtek a kis manók...

Meme
szinta

Sziasztok!

Kiliman,
de jó, hogy jöttél, már én is hiányoltalak magamban. Nagyon helyesek a srácok, mindig úgy örülök, ha látok róluk képeket! :lol: Nem tudom miért, de teljesen beléjük estem. :oops: :lol: :lol:

Hát Zsófinál végül tegnapra elmúlt a láz, de közben meg egy köhögős nap kíséretében valami torokgyuszija lett. A doki sajnos vidéken van, így csak telefonon tudott távgyógyítani, de mikor mondtam neki, hogy sírás közben ugatva veszi a levegőt, és tök rekedt, akkor már tudta is... :(

Cat,
hány kg-ig jó a germicid? mert az kimaradt.

Kép
baba888

Sziasztok!

Meme
Télen disznót vágtunk a szüleimnél, uh. van egy nagy doboz biozsírom. Szívesen elcserélem flavin kidsre :)

Cat,
rebesgetett valamit a doki 12 kg-ról, de addig még van legalább 1/2 kg :)

Baba,
Köszi :) én is meglepődtem a mikor a lányok képeit néztem, hogy mekkorát nőttek.

Mi a tapasztalatotok, repülőre ti feladjátok a babakocsit csomagként vagy viszitek magatokkal az utastérbe? Lilla te most hogy csináltad?

Kiliman

KépKép
kiliman

Sziasztok Lányok!

Szeretnék segítséget kérni Tőletek. Ikerterhes vagyok 11 hétben és nagyon tanácstalan. Az első gyermekemet Szegeden szültem a II-es kórházban, ahol elégedett voltam szinte mindennel, de most úgy érzem nincs felkészülve ez a kórház egy ikres szülésre ill a lehetséges komplikációkra. Nincs koraszülöttosztály, ha gond lenne a másik kórházba vinnék a gyerekeket, azt pedig nem szeretném. Pesten lakik a hugom, de Ő még fiatal és nem tud segíteni nekem a keresésben. Ti már tapasztalt anyukák vagytok, sokmindent láttatok, remélem tudtok segíteni nekem. Várom az ötleteket.

Köszi: Zsani

snezsanett

Sziasztok!

Kiliman,

szintén zenész..... Zsírom van, flavinom nincs! De, annyit tudok lehet segíteni, hogy 7.500.-ért szerezni. Mégsem 10e ?!
Nem vagyok jó csere-alany.
:wink:

Zsani,

vidéki lévén nem tudok mit mondani, de vannak itt nagyon tapasztalt fővárosi anyukák és Kiliman, ők majd leírják a tapasztalatokat.
Hogyan tellik terhességed?

Baba,

gégefő gyuszi van Zsófinak? Jobbulást neki!

Más:
Kinek ígértem Thomas-t? Kérem jelentkezzen, mert elfelejtettem, s könnyebb így mint vissza olvasni.
:oops:
Mert Lacikám már megírta, s itt várják gazdijukat....
Briginek mikor itt voltak, azt postázom is hétfőn.
Eriéknek?
Irjátok meg légyszíííí.

Még valami:
Nem keres véletlenül valaki sport cipőt gyerkőceinek? Főleg a "vegyes-párosokat" kérdezném?! Mert most nőtték ki a nike cipőket gyermekeim, s nagyon reális összegért oda adom. Szinte új állapotúak! ja, és 24-es!

Meme
szinta

Nagyon pofátlan lennék ha kérnék én is egy Thomas DVD-t ? Tudom nem jeleztem előre, de nekünk nincs Minimax, a fiúk meg szeretnék nézni. :)

Hányas a lábuk a kölköknek? Úgy megörültem a Nike cipőknek, de mi már 26-ost hordunk. :(

Baba :)
Jobbulást Zsófinak! Csodáltam is a lázat, mert a fognál csak kis hőemelkedés megengedett. Gégegyulladása van?

A germicid 10 kg-ig jó csak!

Kiliman :)
Szerezzetek Ti is be valami más kúpot is, de ha jól emlékszem van gyermekorvos a családban.

SnéZsanett :)
A kórház átalakítások miatt most itt is nagy a fejetlenség, nem tudni, hogy hol lesz koraszülött intenzív ellátás. Szerintem még várj egy kicsit, és szép lassan érdeklődj, hogy hol mi található. Talán a SoteII-t tudom neked ajánlani, de ott keresned kellene egy orvost, és sajnos fizetni is a szülésért. Ahol én szültem a Schöpf Mérei az magán kórház lesz, vagy teljesen megszűnik, de a PICet azt mindeképpen felszámolják. :(

Cat
Kép
cateye

Cat,

írj nekem egy címet privibe! Küldöm is a cd-ket!
Apa meg még másol amennyit kell, ilyen nem probléma, nagyon rendes kis emberke, megteszi ha kérem!!!!!
Jaj, ne is mond, a cipő méret nálunk is akkora már ( mármint 26-os) , ezek az őszi cipik voltak. De, nektek nem lenne jó, hiszen az egyik kimondottan lányos ( rózsaszín a pipa rajta).
A bakancsaink is éppen-éppen csak jók, félek azokkal sem húzzuk ki a tavaszt.

Meme
szinta

Sziasztok!

Annyi minden történt,mióta nem jártam erre!!!

Cat!
Örülök,hogy jobban vagytok! :) Elég horrorisztikus lehetett ahogy a két törpe versenyt ugatva hányt!Brrrr! Nekem ebből még az egy is sok volt! De jó,hogy a Dávid már ilyen nagy és ügyes!Gyakorlott kis "okádós"! :wink:
Annyit emlegetünk mostanában!Remélem,nem csuklasz sokat!
Az Ovomaltine nagyon bejött!Teljesen rá vannak kattanva a srácok!Még a Dávidnak is ízlik.Máskor a picik 1deciket ittak reggelihez-vacsorához. Most meg simán lecsúszik 3-4dl. Nem győzök pelust cserélni! :lol:
Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!

Kiliman!
Nagyon vagányak ezek a képek! Nekem a babakocsis-kukcskálós tetszik! Igazi pasis póz!
A dokinénink nekünk is elfelejtette anno megemlíteni,hogy váltsunk kúpot. Aztán 1,5évesen karácsony napján az ügyeleten mondták a Benike 39fokos lázára,hogy tán a Germicid C már nem neki való (11kg körül volt akkor).Így kaptunk antipiretikus kúpot.
(ami most a Marci hányós-hasmenéses bacijának közel 40fokos lázánál semmit nem használt,így mi legközelebb a Cat által javasoltat - noraminophenazonit - fogjuk kipróbálni)

Baba!
Jobbulást Zsófinak,kitartást nektek! Gratula az első "gyöngyszemhez"!

Meme!
Zsombesz "mélybúvár" zabálni való!!!Igazi vagány kispasi!Haláli ezzel a séróval meg úszószemcsivel! :lol:
Szerelem?Nálunk még nincsen!!!Hogy még ennél is szétszórtabb lesz?!Na ne!!!!!!! Mi még útáljuk a csajokat,mert olyan fújjosak! Pletykálnak,árulkodnak,nyafognak! Már náluk is dúl javában az osztályban a szerelem,mert ide is járnak csapatostul (sokszor 3 is) a csajok.Állítólag babázni!De sokszor a Dávidnál kötnek ki számítógépezni meg játszani.De azért ennek legtöbbször az a vége,hogy elkezdik piszkálni a Dávidpt,aki ezt nem igen tűri.Erre ő elkezdi őket sodrofával,fokossal,karddal kergetni (na milyen összkép? :wink: ).
Mi is élveztük ezt a 4 napot.Szerencsére kevés leckét kapott a Dávid. Csak újabban elég nehéz "kirobbantani" a szobájából.Meg azt se szereti,ha a picik bemennek hozzá. Így egy picit most a lelkére kellett beszélnem (tudod, egy kis fejmosás a testvéri szeretetről!).
Fogzás? Hányadik fognál jártok?Még nincs kint a 20?

Vikóka!
Veletek mi van? Picurkák nőnek? Mesélj már róluk is!Olyan ritkán jössz!

Lilla!
Hol vagy? Itthon vagytok már?

Szép estét!
Edit

Kép

Kép
edit73

Sziasztok :)

Hazajöttünk a nyaralásból. (Anyukáméknál voltunk.) Nekem nyaralás. :wink: Mondtam anyunak, hogy én most szabadságon vagyok, csak akkor zargasson, ha nagyon kellek. Tényleg egész kipihentem magam.
De most bajban vagyok, mert sebész doki még két hete jól leb..szott, hogy miért nem tornáztattam a kezem, lehet, hogy mostmár így marad. Most gyógytornászt kellene találnom, de sürgősen. A Fehérvári úti szakrendelőben voltam kétszer, meg otthon is voltam egy másiknál. De leírhatatlan a különbség, hogy mennyivel másképp álltak a kezemhez. A "vidéki" hát enyhén szólva is jobb volt, de nem nyaralhatok még három hónapig anyunál, hogy ehhez a csajhoz járhassak tornázni. Szóval, ha van valakinek jó gyógytornász elérhetősége, akkor nagyon szépen kérem, hogy ossza meg velem. Népstadion környéke (vagy onnan könnyen megközelíthető hely) előny, de nem feltétel. :wink:

Egyébként jól vagyunk. Úgy, ahogy kigyógyult Rékus egy középfülgyulladásból, de még mindig szokta birizgálni a fülét és most állandó parában élek, hogy nehogy megint valami baj legyen vele. Állandóan az ügyeletre rohangálunk vele, mert persze mindig hétvégén jön rá valami. Így a múlt hétvégén is bevitte a férjem, hogy lehet, hogy baj van a fülével, és tényleg valami látszik, mondta a doki. Ha javul akkor antibigyó nem kell, jó lenne anélkül megúszni. Csakhát addig sem volt semmi baja (látszólag), miből állapítsuk meg, hogy javul-e? Férj meg is kérdezte, és azt a választ kapta dokitól, hogy nem tudja. :roll:

Bocsi, hogy most nem reagálok semmire. Ettől a szeles, frontos időtől bediliznek a lányok. Én meg kivagyok a pakolástól, utazástól, meg a szervezéstől. Gyógytorna nekem, kedden Borkával ortopédia, férjem szerdán suliba megy, ....

Azért nektek jó éjszakát.

Puszi,

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Szió Mindenkinek!
Írtam ám én egy jó hosszú hozzászólást, csak amikor a küldésre kattintottam elszállt az egész. Ez nem először fordult elő velem, Ti is szoktatok így járni? Mivel elég lopva írtam, Apa épp vacsoráztatott (nem engem, hanem a Kölköket), így nem tudtam már újra írni.

Szóval köszi megvagyunk. Most vagyunk túl egy sokféle heten: értsd Apa síelni volt, és hogy ne legyek teljesen egyedül sorban adták egymásnak a stafétát a rokonok: unokahug, nagyszülők, tesóm stb....Jó volt a változatosság, na meg, hogy nem voltam egyedül napközben sem, de most már azért vártam haza a párom, illetve jó lesz egy-két nyugis nap is. Pockok egy kicsit náthásak, de nem vészes a dolog. Ennek kapcsán elgondolkodtam a lázcsillapító dolgon, és rádöbbentem, hogy bizony akkor nekünk is váltani kell a Germicid C-ről valamire. Bencus 10,5 kg.

Cat, az amit említettél (az a szép hosszú nevű) az kúp? Milyen esetekben OK? Receptes?
És mit is mondtál milyen ruha érdekel Next-ből? Mekkora? A héten voltam turizni, és láttam elég jó Next cuccokat. Sok más mellett Bencusnak vettem is egy Next kertésznacit meg Lullinak egy Next sapit! Ha mondod, akkor lehet, hogy beugrok valamikor megint és meglesem Neked. Esetleg írd meg priviben a mobilszámod, és ha ott vagyok a boltban, és van valami jóféle Nektek való, akkor onnan hívlak!

Más...Lilla, már annyira várom a talit, hogy még semmit nem merek nagyon nyárra szervezni, nehogy ne tudjunk menni. Van már valami konkrét időpontod? És milyen volt Egypt? Repülés? Képek?

Na megyek, mert vár rám egy halom mosott ruha, még mindig nem akarnak beugrálni a szekrénybe maguktól! ;-)

Vikóka

Kiliman, mielőtt elfelejtem, a Viburcol nem lázcsillapító! Én olyankor szoktam adni Nekik, amikor nincsen lázuk, és semmi komolyabb gyógyszert sem kapnak, de elég nyügisek (pl. fogzás, nátha, torokfájás). Szerintem tuti hatásos! Arról nem beszélve, hogy növényi, és nem valami mű cucc!

Viki

KépKép
vikóka

Sziasztok!

1 hétig nem volt netem, visszaolvasok és akkor reagálok.
Puszi Mindenkinek.

Kata

Kép
kateduo

Vikóka :)
A kúp az láz esetén jó, az Algopyrin hatóanyaga van benne. Vényköteles! Én csak éjszakára adom azt nekik, mert elég erös, napközben Nurofent és Panadolt váltogatok láz esetén. Így mi még mindig megúsztuk a hütöfürdözést.

Köszönöm szépen a felajánlást, de most vettem elég sok cuccot a fiúknak nyárra egy lánytól. Majd ha konkrétan kell valami, akkor írok neked privit. Nyárra már van elég sokmindenünk. :D

A Viburcol nálunk nem használt semmit. Ez egy általános homeopátiás nyugtatószer. Valakinél bejön, valakinél meg egyáltalán nem. Érdemes azért kipróbálni, mert a barátnöméknél is bejött, de nem alkati szer.

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Meme!:)
Thomast Kilimantól kaptunk. :))
Ha jól emlékszem mi és még valaki lista cseréről beszéltünk, csak még mindig nem csináltam meg a listát.:roll:

Cat!:)
Köhögésre nálunk csak a Stodal vált be eddig. Minden mástól még rosszabbul voltak. A körzeti dokim is azt adta a 18 hónapos lányának. Aki nem érzékeny rá, annak lehet adni. Úgyhogy először csak keveset, és napközben adni. ;)

Lányok és Kiliman!:)
Tudnátok nekem ajánlani nyárra bababarát helyt, ahol még lehet szállást foglalni?

Eri
simones

Meme!
Az enyémek hordanak 26-os cipőt :roll:
Mindig is tudtam, hogy kisebbek, mint az átlag, de ennyire?

Eri
simones

Sziasztok!

Megjöttünk múlt szerdán- 3 napig csak mostam. :shock: Iszonyat mennyiségű szennyest produkáltunk 1 hét alatt. :roll: Nagyon jó volt a nyaralás, babák jól viselték a repülést, ott meg imádtak lenni. Az idő is remek volt, napközben fürdőruhás. Az alvással se votl semmi gond, meg betegek se lettek, csak mire hazaértünk. Hazahoztunk vmi fosást, de már kikúráltam őket. 8) Egyedül a kajálás volt iszonyú, de a mi hibánk, elrontottuk őket. Egyszer elengedtük őket szabadjára és utána nem voltak hajlandóak megülni a székben. Legközelebb okosabb leszek....

Meme

A cipők paramétereivel, fényképével tudsz küldei privit nekem? Elvileg nekünk jövő tavasszal ekkor alsz a lábunk, de még nem tudom, hogy meg merjem-e venni ennyire előre.

Eri

a filmes listát még én se csináltam meg....

Tali

Bocsi, de totál elfelejtettem a javasolt időpontokat. :oops: Végül eddig mire jutottunk? Kéne csiálni egy listát is, hogy kik jönnek, meg hányan. Kezdjük ez összeírni, meg mindenki írja oda hogy neki milyen időpont jó/ nem jó, vagy mindegy. A terjedelem tehát júni utolsó hétvégéje- júli utolsó hétvégéje.

képek:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Kép

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Sziasztok!

Lilla,
képzeld, már a babaszobán el is vitték a cipőket. Bocsi, de tegnap ideítam, aztán senki nem jelzett CAt-on kívűl. Gondoltam,meghírdetem, a héten jó lenne eladni.
Erre ZSófiét már tegnap este,Zsombiét pedig ma kora délután elvitték.
HA kell, megtudom adni a címet, hogy honnan szerzem én.
:wink:
A képek: SZUPEREK!!!!!!
Melyikőtök csinálta? Mert elkezdtem őket nézni, s ennyi volt: de jó, hú, még jobb, azta.....
A szereléseket már nem is magasztalom, jó?!
A tali:
kezdem a sort : Mi 5-en mennénk, s a legjobb dátum nekünk július 21-ei hétvége.

Eri,

ebben a pocsék időben behúzódtunk, s lesz időm a listára... A héten tervbe vettem, s küldöm privibe.
A lábuk mérete: hát tudod, Zsombiét még csak elfogadom, de Zsófié is ekkora?!?! Mekkora lesz ez a leányzó?

Edit,

tudod, nálunk is így kezdődött Kristófnál. Mire is gondolok?
" Addig jár a korsó a kútra.... " Eddig hozzánk is csak jártak a csajok, aztán láss csodát, meglett az eredménye... Egyik kiscsaj viszonzást kapott!
Nálunk sem jól működik a kis tesókkal a játék stb... A módszerem ami bevált: ráhagyom, s így magától amit játszik, foglalkozik velük az legalább őszinte, s belőle jön. De, ez is pozitív lett az utóbbi időben. vagy csak a remény hal meg utoljára?! :wink:

Többiek, bocsi, de Apa már magas C-n van, s megértem, mert az utóbbi 5 napban piszok módon kihasználtam.... :) :D :lol:

Jó éjt:

Meme
szinta

Hú, de irigy vagyok. :lol: :lol: :lol: De szeretnék én is elmenni valahová. De jövőre már nem jár suliba a férjem. Remélem. :oops: Hátha akkor több időnk lesz.

A hétvégi turi lehet, hogy nem fog összejönni, mert most lesz az unokatesó keresztelője, de még nem tudom pontosan mikor. Viszont hét közben találhatunk időpontot esetleg, ha van kedvetek. Meméhez hasonlóan én is belelkesedtem a talikért. :wink:

Nekünk mindegy az időpont, mert semmit nem tudunk előre. Mi elvileg négyen mennénk, de a férjnek még közbejöhet valami, és akkor maradunk hárman.

Jó éjszakát,

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Sziasztok!

Lilla!

Ez szuper lehetett!Na egy ilyen hét után még a 3napos mosás se tudja az ember kedvét venni!!!Látszik a képeken,hogy mennyire élvezték a pörcök! Nekem az tetszik igazán,amelyiken háttal ül a Niki! Az igazi művész-kép! :wink:

Meme!
Ügyes vagy,hogy ilyen hamar eladtad a cipőket!!!!Nem is láttam a babaszobán,pedig sokszor vadászok ott! :wink:

Tali:
mi sokan (6-an?) mennénk!Hogy hányan,azt még nem tudom! Ha apa nem tud vinni,akkor lehet,hogy a tesóm.A Dávid még addig százszor meggondolja,hogy velünk jön-e. De lehet,hogy Meme Kristófja elég hatásos érv lesz az eljönni mellett.
Esetleg a barátnőmék,ha itthon lesznek akkor,ők is jöhetnek? Neki is hármasikrei vannak, augusztusban lesznek 2évesek,most Angliában élnek.
Időpont: a július 21-22-ei hétvégéről beszéltünk.De Nettke kérte,hogy ha nem gond,akkor inkább 22-e (vasárnap) legyen,mert akkor ők is jönnének.
Azért majd Nettkére rákérdezek,ha nem jár erre!

Lista talira:

Meme : 5fő július 21-22.
Pbrigi: 4fő mindegy
Edit: 6fő július 21-22.

Szép estét!
Edit

Kép

Kép
edit73

Sziasztok!

Annyira bamba vagyok, ma reggel levittem Zsófit a dokinénihez, ő megvizsgálta, aztán végül azt mondta, hogy piros a torka, meg felírt egy halom cseppet. Én meg el is felejtettem rákérdezni, hogy pontosan mi baja. :oops:
Persze ezt betudom a magam bajának, mert 3 napja én sem látok ki a fejemből, pocsékul vagyok, aludni is alig tudok, mert vagy a torkomra, vagy orrfolyásra ébredek. Persze most, hogy én nem tudok aludni, ők átalusszák az éjszakát. :P

Cat,
azért gondoltam a fogra a láz miatt, mert a sógornőm kislánya az összes fogánál belázasodik. Zsófi meg amúgy is nagyon sok mindenben hasonlít rá. Amúgy sincs azóta sem láza, csak az első két napban volt. Hát nem tudom. :?

Lilla,
üdv itthon!
Hú, engem is evett a sárga irígység a képek láttán, nagyon szuper lehetett! Nekem is az a kép tetszik legjobban, amin Niki háttal ül a parton, de az összes többi is szuper!
És Niki sapija! Imádnivaló!! :lol: :lol: Ha kinövi, megveszem!!!

Tali:
4 fő (vagy 3), időpont mindegy.

Kép
baba888

Sziasztok!

Jó sok volt a termés....., most fejeztem be az olvasást. Na persze nem reggel óta...., napközben anyumnál voltunk, mert végre szabin van 2 napig. Holnap is megyünk... :)

Lilla!
Annyira jók a képek, tényleg művészies valamelyik..., remélem nekünk is összejön majd valami nyaralás féle..., hiányzik a tenger. Képzelem a szennyeseteket... :D :D

Vadvirág!
Nekem is egy placentám volt, illetve nem tudták megmondani, hogy egy van vagy pedig a kettő nőtt össze ennyire szorosan. Mindenesetre 2 petéjüek, teljesen mások, egyáltalán nem hasonlítanak egymásra. Azt mondta a dokim 5 hetesen, hogy 2 petéjüek, mert a 2 petezsák túl messze van egymástól. Végül is igaza lett. Ja és 2 burokban voltak.

Meme!
Hol szerzed be a cípőket? Nekünk is lassan aktuális lesz a dolog.

Cat!
Szörnyű lehetett az a köhögés. Én is nagyon nehezen viselem, ha betegek, a köhögést meg pláne. Ráadásul fekve még rosszabb. Amikor Gergőm egész éjjel köhögött kb. 9-10 hósan, ölben tartottam, hogy könnyebben lélegezzen...szörnyűek voltak azok az éjszakák. Lényeg, hogy már jobban vagytok.

Brigi!
Mi se tudunk előre tervezni...., bár mi régen sem tudtunk.

Szóval a tali időpontja nekünk mindegy és 4-en mennénk.... :D

Kata

Kép
kateduo

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?