Új privát üzeneted érkezett!

Kriszti
én nagyon drukkolok neked,olyan pozitiv vagy hogy veled meg kell hogy történjen a csoda :lol: :lol: kérünk helyzetjelentést!!!!!!!!!

baby
én és még egy jó páran a tesztcsinálok táborába tartozunk,szerintem jobb ha már ugy mész a dokihoz hogy tudod az eredményt,minthogy a doki közölje.elég szar volt nekem első alkalommal mikor reménykedve odamentem,lestem a doki arcát,aztán jött a hidegzuhany :( :( azóta tesztet csinálok,és soha nem borultam már ki annyira :(
persze neked nem lesz okod szomorúságra,mert sikerülni fog :lol: :lol: :lol: :lol: drukkolok neked nagyon!!!!!!!!!!!!!tessék a fagyisok táborát is erősiteni!!!!!!!!!

bibar

Sziasztok!

Basszus! De hideg lett délutánra! Brrrrr....

Azért az tényleg gáz, amit velünk csinálnak mostanság :evil: És érdekes, hogy a tisztelt államtitkár asszonyról, amikor átvette a petíciót pont ez a kifejezés jutott az eszembe nekem is, amit talán a Gomba is írt. És férjem pont ezt mondta, hogy ezután beszállt a liftbe faarccal a nekünk oly sokat jelentö papírhalmazzal és az elsö szemetesbe ki is dobta, majd egy bárgyú mosollyal elsétált, hogy valami "fontosabbal" foglalkozzon. :evil: :evil: :evil:

Baby! ha tesztelsz is, aznap reggel, vagy elözö nap reggel tedd, mert a vizelet még nem mutatja ki azt, amit a vérböl már ki lehet mutatni. Mivel nekem csak teszt lesz 26-án és akkor lesz a ciklusom is a 29. napon, ezért aztán nekem kár is elöbb tesztet csinálni, úgyse mutatná ki korábban. De ne aggódj már annyira! Lerágod az összes körmöd! Próbáld meg egy kicsit elterelni a gondolataidat! A Zita West könyvében olvastam, hogy a mellfeszülés (amit az utró, azaz a progeszteron okoz), a puffadás, a szurkálás, nyilalló fájdalom, stb. egyaránt lehet pozitív jel is és negatív is. És azt is olvastam, hogy ha nincs semmi jel, az se jelent semmit (úgyhogy én a magam részéröl kicsit megnyugodtam) :oops:

Na, majd még jövök! Pussz, mindenkinek és szép estét!
nellike

és igen, igaza van a Bibarnak, jön a fagyiszezon!!! :wink: :) :)
nellike

Sziasztok
Már jó régen írtam, tudom. Valahogy nem megy ez nekem. Ti itt mindannyian bizakodtok, hisztek a csodákban én meg már nem. Amit az egészségügy művel velünk, hát az akkora kib....s, hogy hihetetlen. És teljesen tehetetlenek vagyunk, csak figyeljük, ahogy körülöttünk repkednek a gólyák, miközben megszakad a szívünk. (most egy csomó ocsmány szót írnék ide, ami ezt az országot jellemzi, azt képzelje hozzá mindenki.)
Csak kamillázom magam az új infok olvasta után, hogy orvosonként 5 ember meg hasonlók. HÁt ezek tényleg ennyire hülyék! Amikor én voltam mindig szobánként sikerült 1 embernek.
Kedden kell mennem, de előre hányingerem van a vonatozástól és a sorban állástól. Ezek után lehet, hogy haza is zavarnak, hiszen én nem jelentkeztem fel semmilyen várólistára, szóval nem hiszem, hogy az 5 versenyzőben benne vagyok.
Emese, látom jössz kedden!!!! Figyu, a csodadokid nem mondott valami törpfőzetet a kiskatonák harcosságát illetően???
Vagy valaki!!!! nem tudtok csodaszert? Macavibe, E és C vitamin?? Ennyi a tudomány mai állása?? Ez szomorú!
Vendég

Baby
Ne aggódj ennyit, Neked még tényleg nem szabad, hiszen annyira fiatal vagy. Meglátod, minden rendben lesz. Sokan szorítunk Nektek. Viszont az állandó idegeskedés nagyon nem tesz jót, látod nekem is a fagyikák el se indultak, mert ugye akkor műtötték a páromat és tiszta ideg voltam. Próbálj meg másra is gondolni, ne csak erre. Tudom nagyon nehéz, de tereld el a gondolataidat egy jó könyv, film talán segít. Sajnos most nem tudlak meglátogatni, hgoy eltereljem a gondolataidat, de majd valamit kitalálok. Ha mást nem, akkor itt zaklatlak.
Gabicsibe
Szerintem jól döntöttél. Vigyázz magadra Te is, aztán minél előbb hajrá!!
Kriszti
Egy palacsinta ránk férne......
Vendég

Lexi:
De jó hogy írtál!!! :)
Palacsinta, palacsinta, palacsinta 8)
Vendég

Lexi!
De jó hogy írtál!!!Már kezdtem aggódni...Na, ha most nem figyeled magad, nem vagy bizakodó, és lélekben már letettél róla, lehet most fog összejönni!!!!Kívánom, hogy így legyen!!!
Palacsinta! :roll: Nyami nyami....De nekem ez a hónap kilőve, olyan lehetetlen beosztásom van, hogy nacsak...De április nagyon jó!!!! :wink: Remélem jó idő lesz, és a "terasz" részén tudunk palacsintázni..... :lol: :lol: Szóval, kedden mész!!!Figyelek ám!!!!! :lol:

Estrella!
Mint írtam, nekem ez a hónap gázos...Most is kedden megyek le Csabára, (már nem azért) :wink: ,késő este érkezem meg, mert a doktirnővel kocsival jövünk vissza, és másnap már megint dolgozom...Mivel kieesett kolleganőm, így a műszakjait megkaptuk....De jövő hónapban még szabira is eljövök!!! :lol: :lol: :lol:

Bibar!
Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy... :lol: Most el akartam kezdeni spinningelni, de nem merek.... :oops: :oops: Pedig rámférne. De ezt ahónapot megvárom, aztán kemény fogyókúrába kezdek! :lol: (mindig ezt fogadom meg, aztán semmi nem lesz belőle) :lol:

Nellike!
Na, azért!!!!! :twisted: Csak pozitívan!!Mert ha nem, mérges leszek!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Na, mindjárt táblát rendezek, és dobok egyet!
Vendég

Na, akkor elvileg egy javított friss tábla...Ha valakinek valami nem jó, szoljon nyugodtan...Úgysem javítom! :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép
Kép
Kép
Kép

A babások közül Sviszter,és Milike nagyon régen nem jelentkezett!!!!!!!Ha olvassák, legalább adjanak jelt magukról, hogy minden rendben, és szépen pocakosodnak!!!!!!
Vendég

Na, én is lépek, alukálni...
Mindenkinek csodaszép napsütéses vasárnapot kívánok holnapra!Én csak délután leszek, ki akarom pihenni a hét 6 munkanapját... :lol: :lol:
Jó éjt!
Vendég

Bocsi lányok a címért,nem értem miért nem tudjátok megnézni :oops: :oops:

próbáljátok meg beírni ezt a címet: www.inetcom.hu/andrea/
Ezután majd adja magát hová is kell kattintgatni.Remélem ez már sikerül!

Mindenkinek Kép
gabicsibe

Sziasztok!

Bibarci!

Látom ma ráértél... :wink: Holnap dumcsizunk!!!!Puszika!

Estrella

Nem ér, én is akarok palacsintát! :wink:

Gabi

megyek hétfőn de csak 9-re mert nem velünk kezdik....Azért figyelni foglak!

Jaj lányok,kezdek izgatott lenni,pedig már sajnos rutinos vagyok.....

Szép álmokat mindenkinek!
lukrécia

Kriszti!
Nagyon drukkolok neked, hogy spontán sikerüljön! Én is minden hónapban szurkolok magunknak, de nem akar összejönni! :cry:
És köszi, hogy beírtad a BMC20-át. Jót mosolyogtam rajta, és örülök neki! :wink:

Bibar!
Én júliust hallottam, de már szeptember is keringett! Szerintem úgyis megtudjuk!Mi biztos nem megyünk tovább, mert nem bírom kifizetni ezt a pénzt! De mivel a 6 inszeminációm nem volt ezért valószínű akkor donorspermával megpróbálljuk. Már a férjem is beleegyezett! Ugyanis nálam minden rendben, csak neki kevés a katonája!És akkor legalább mégis a miénk lenne és nem egy örökbefogadott!És ha már az sem jön össze akkor gondolkozunk tovább! :roll:

Szép álmokat mindenkinek és HAJRÁ!!!!!! Emese
tûriné emese

Kriszti
Ha áprilisban elkezded a fogyókúrát, akkor én is csatlakozom hozzád, már ha megint nem jön össze a hízókúra része a dolognak. Együtt könnyebb, mint egyedül. Hajtanánk egymást, futnánk, szaunáznánk, spinningelnénk....... Meg néha kicsit gyúrnánk szájra is:) De reménykedjünk, hogy hízni fogunk. Mindketten.
Vendég

Kriszti
Ha áprilisban elkezded a fogyókúrát, akkor én is csatlakozom hozzád, már ha megint nem jön össze a hízókúra része a dolognak. Együtt könnyebb, mint egyedül. Hajtanánk egymást, futnánk, szaunáznánk, spinningelnénk....... Meg néha kicsit gyúrnánk szájra is:) De reménykedjünk, hogy hízni fogunk. Mindketten.
Vendég

Jó reggelt Lányok!

Jó volt tegnap Füreden, annak ellenére, hogy mire végeztünk a természetgyógyásznál és leértünk a Tagore-sétányra, már nem sütött a nap :cry: de azért sétáltunk egy kicsit.
A Galina pamutcérnás-gyűrűs trükkje szerint két kislányunk lesz :wink: . Aztán majd meglátjuk mit mutat az UH pár hét múlva.

Szia Lexi! Jó, hogy megkerültél :lol:

Mindenkinek nagyon szép vasárnapot!
Mi építjük tovább az emeleti lépcsőt-korlátot, szép lesz :D

Judit

jucicuki

Lukrécia
ne izgulj,jót alszol holnap aztán jöhet a vigalom :lol: :lol:

Gabicsibe
hát én igy sem találom,a lapot megtudom nyitni,de azon belül nem találom
:oops: :oops:

Lexi
de jó hogy irtál,reméljük hogy a fogyot már nem kell elkezdened :lol: :lol:

Juci
tegnap itt elég szar idő volt,azért jo lehetett füreden nektek :lol: :lol: Jó korlát épitést mára :lol: :lol:

Emese
tök jó hogy van még egy verziotok,de arra már nem kerül sor reméljük :lol: :lol:

Kriszti
a sportolást hagyd csak ki még,amig ki nem derül hogy van-e ott valaki :lol: :lol:
"én is imádom a palacsintát" :lol: :lol: :lol:

mima anyuékhoz megyünk ünnepelni,jol bekajálunk,hizok vagy 2 kilót anyu túrótortájával :roll: :roll: :lol: :lol:

bibar

Sziasztok Lányok!

Milyen szépen süt a napocska, remélem mindenkinél így van:)
Lexi,
örülök, hogy írtál:) Ígérem nem izgulok annyit, csak egy kicsit, ok:)
Te már biztosan szerepelsz abba a bizonyos "listában", mert hiszen te már elkezdted a szurikat,most majd megkapod a hormon adagokat és nem sokára leszívás:) Én így gondolom, remélem így is lesz,vagy úgy ahogyan te szeretnéd,ok!?:)
Kriszti,
köszi, hogy átírtad:) Hajrá spontán baba!!!!
Lukrécia,
de jó,mindjárt itt a leszívás napja:)
Mindenkienk szép napot!
baby.81

Szép napsütéses napot mindenkinek!
Itt nagyon fúj a szél...Igaz még csak kinéztem az ablakon, mert most ébredtem :oops: :oops: Egy kis kényeztetés mára, hogy nem kellett korán kelnem. :wink:
De nemsokára vége ajóvilágnak, megyek pizát gyártani, mert mindjárt jön haza párom! :lol:

Gabi!
Én is próbáltam tegnap mindenféleképpen beírni a honlap címét, de nem tudtam megnyitni...Ugráló kis figurák megjelentek, de semmi más.... :lol:
De ma reggel simán beadta az oldalt...Hülye ez a gép! :lol: Bemásolom a linket, hátha nálam sikerrel járnak a csajok!
http://www.inetcom.hu/andrea/nyito.html

Emese!
Azért csak BMC-t írtam, mert a megbeszélés nagyon hosszú lett volna, és nem fért volna ki...De így mindenki tudja, hogy Te is mész, és már írtad, hogy miért... :lol:
Egyébként meg optimistának kell lenni, tudod!!!!Oka van, ha még nem akar jönni! Nálatok is az építkezés kellős közepén "nem akar zavarni", de mire kész lesz a szobácskája, ott fog pihenni a pocidban, meglásd!!! :wink:

Lexi!
Igen, ha most megjön, akkor azonnal ezerrel fogyókúra!(Nagyon rámfér) :oops: :oops: Mehetünk együtt is, de inkább babakocsit tolni menjünk!Estrella, Te és én....Nos??? :wink: :lol:
Futni nem bírok! :oops: :oops: Hamar kidöglök....Szájra gyúrni???Ennél nagyobbat akarunk???? :lol: :lol: :lol:

Juci!
Jó korlátépítést...Remélem te csak navigálod a kedves uradat!!!Ha tényleg 2 kislány lesz, gratula,,,Nem mintha a 2 fiúnak, vagy vegyespárosnak nem gratulálnék...Én eddig fiúpárti voltam, de olyan sok szép kislány van a fórumon, és a kis keresztlányom is, így most kissé elbizonytalanodtam! :lol:

Lukrécia, Bibar!
Gyertek egyetek velünk palacsintát!!!Szivesen vennénk!!Csak olyan messze vagytok!! :( Biztos jó kis csapatot alkotnánk 5-en.... :lol:

További szép napot mindenkinek!!
Vendég

Kriszti!
Köszi a bíztató szavakat! Remélem is, hogy így lesz! Optimista vagyok, csak néha elfogy az optimizmusom és újra fel kell töltetnem! :wink:

Szia
tûriné emese

Sziasztok

most gyorsan írok, aztán holnap munkaidőben visszaolvasok. :D
Szal én 15-én voltam.
LÁnyok az egy csoda volt odaértem és senki.Először azt htitem hogy zárva a szivem a tokomban.
De nem, szal 10 perc alattt végeztem. De jó lenne ha mindig így lenne 8)
Mi a Bükkben voltunk,olyan izomlázam van:)
madrin

Lányok!

Lenne egy kérdésem!A leszíváshoz szerintetek a páromnak is kell venni vizitdíjas pépört?Mert ugye ad le anyagot.
lukrécia

Lukrécia!

Szerintem mindenképpen kell neki is, ha ad le valamit. Az inszemnél, amikor a beavatkozás volt és a párom mintát adott le, neki is kellett:( Hajrá holnapra, ügyesek legyetek!!!!!!! Megy a pozitív enerdzsi :) :)

Pussz mindenkinek, jó babásodást, növesztgessétek a blasztókat, meg a petikéket :) :)
nellike

Szép vasárnapot!

Azért jó volt ez a négy nap! Kivéve Krisztinek, meg Estrellának :(, hogy be kellett menniük.

Lukrécia!
Sok sikert holnapra! :) Megy a drukk! Nellikéhez hasonlóan én is csak inszemes tapasztalatról tudnék beszámolni vizitdíjjal kapcsolatban, de nem biztos, hogy leszívásnál is ugyanaz a helyzet. :roll:

Gabi!
Remélem, te is kezdhetsz holnap! Drukkolok! :D

Lányok!
MIndenkinek megy a testreszabott drukk! :D További jó pihenést! Reméljük, babaesőt hoz a jövő hét :wink: ! De jó is lenne! Már rég volt jó hírünk :( ! Az eredménnyel majd jelentkezem, meg a többieké miatt benézek majd, amikor tudok, de jövő héten nem nagyon lesz sajnos alkalmam olvasgatni meg irogatni.
SZép délutánt!
gil

Kriszti
jó lenne valamikor együtt palacsintázni :lol: :lol: :lol:

Lukréciám
szerintem vegyetek neki is,vagy reggel kérdezzétek meg :oops: :oops: drukkolok drágám nagyon holnapra :lol: :lol: :lol:

Lányok
a bmc telefonszámát nem találom,megirná nekem valaki?a párom anyagvizsgálatát elöbbre szeretném hozni,holnap veszi be utoljára azt a rohadt antibiotikumot :evil: :evil:

Jövö heti lányoknak ezer drukk!!!!!!!!!!!jó hireket akarok hallani!!!!!!!!!!!!!!!

bibar

Lukrécia!
Sztem kell vizitdíjas papír párodnak is, mert ő is "vizsgálatra megy".....

Bibar!
Nem tudom, hogy előrébb hozzák e vizygálatot, hisz van egy bizonyos kiürülési ideje a gysz-nek.... :roll:
A tel.számot sajnos nem tudom, mert nem találom a bmc-s papírjainkat, úgy eltettem.... :oops: :lol: Mintha többé nem kellene!!!
Vendég

Bibar!
Palacsintázást megejtjük majd a találkozón tavasszal, vagy nyáron!!!! :wink:

Gil!
Tudod, ez az a szakma ahol nincs pihenés, ünnepnap.... :lol: De szeretem, csak néha fárasztó! :lol:

Ma már nem leszek, mert korán ágyba bújunk!! :oops: :wink:
Mindenkinek szép álmokat, holnap jövök!!!És napközben bekukkantok a jó hírekért!!!
Gabi, és Lukrécia hírekért! :lol:
Vendég

Sziasztok Lanyok!

Bocsi hogy mar nagyon regen jelentkeztem de azert olvaslak titeket folyamatosan es nagyon szoritok mindenkinek. Mar regen akartam irni ,de valahogy nem tudtam ravenni magam. Valahogy ugy ereztem sehol sem vagyok hozzatok kepest. Az en volt problemam semmi a tietekhez kepest es en mit is nyafogtam. Meg egy nyamvadt petevezetek atjarhatosagit sem engedtem meg (mondvan hogy nekem nem a teherbeesessel van a bajom, hanem a kihordassal). A kulonbozo kegyetlen sorsok hallatam (olvasatan :-)) nem voltam kepes irni. Nagyon ledobbentem Nikon, no es persze legjobban Zsokucin. Azt en is vegigbogtem :-(. Persze mindenki mast is nagyon sajnaltam akinek nem sikerult es orultem a bovulo pocakos listanak.
Nikora visszaterve. Ahogy olvastam azt mondta neki Koncz doki meg az elejen, hogy az alapitvany majd besegit anyagilag. En arra gondoltam, hogy az adom 1%-at az alapitvanynak ajanlanam fel. Mar el is kertem a szamlaszamot. Szerintetek tenyleg kapna belole?

Rolam annyit, hogy 12 hetes koromig szednem kellett az ultorot es ketnaponta kaptam a Pregnyl nevu injekciot. Ugy latszik ez volt eddig a baj. Ez segitett :-) Voltam mar nyakiredos UH. Minden ok.

Kriszti:
Eloszor is koszi a felszolitast ez segitett ennek a levelnek a megirasaban amit mar tenyleg nagyon regen terveztem :-)
En marc. 30. megyek AFP-re.
Orvosilag 14+5 napos vagyok.
Eddig minden rendben volt. A faradekonysagon kivul mas tunetem nem is nagyon volt. Semmi hanyinger es semmi emelyges :-). Viszont nagyon ehes voltam es sikerult 56kg-rol 64-re hizlalnom magyam :-(.Most mar elmult a nagy ehsegerzet, remelem a kilokkal is leallok egy kicsit :-).

Nagyon szoritok mindenkinek! Ha nem is irok de nyomonkovetek mindent, illetve igyekszem :-)

Mindenkinek pocakosodast kivanok! :-)

Udv.
Sviszter
sviszter

Sviszter!!! :lol:
Na, még nem tudtam kilépni!!! NAgyon örülök, hogy jól vagytok!!!!!A táblába be is írtam a friss adatokat!!!
Végre jelentkeztél!!!! :wink: :lol: :lol:
További szép pocakosodást!
Vendég

Bibar:
Én ezeket a számokat tudom:
458-4579
355-2736

Inkább ez utóbbit ajánlom. :)

Holnapra megy a drukk Lukréciának!
Vendég

Estrella
köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!puszi

Kriszti
4 nap tünetmentesség kell gyogyszer után,és nekünk még igy is hogy elörébb kérem őt lesz egy hét :oops: :oops: kiszámoltam,kalkuláltam :lol: :lol:

Sviszter
nem csak nehéz sorsal lehet ide tarozni,örülünk nagyon a másik örömének,igy örülünk annak ishogy végre irsz és minden rendben :lol: :lol: :lol: jó pocakosodást kivánok!!!!aztán a kilókkal tessék vigyázni :oops: :oops:

bibar

Bibarci

Még van a 458-4580 is.Ügyesen!

Sviszter!

De jó hogy jelentkeztél,ezek a jó történetek erőt adnak ám!

Puszi mindenkinek,SZORÍTSATOK!!! :?
lukrécia

Lukrécia! Mikor mi voltunk leszíváson nem kellett a férjemnek vizitdíjas papír. Mondjuk hülyeség is lenne, mert ugye anélkül nincs is értelme az egész eljárásnak, és nem őt kezelik, hanem téged. (Szerintem még fizetniük kéne, amiért anyagot szolgáltat haha :D)
gombahölgy

Gomba!

Köszi az infót,akkor majd max visszamegy érte ha kell.Mert magamnak vettem 4 db-ot előre,ugyhogy akkor kihagyhatnánk a sorbanállást ott.Köszike,puszi
lukrécia

Sviszter!

Mi volt a bajod, hogy kapnod kellett a Pregnylt? Mi értelme volt és mire hatott nálad?

Emese
tûriné emese

Sziasztok!

Egyre izgatottabb vagyok!!! Nekem szerintem tegnap volt a mélypontom. Remélem:)
Gil, Málna
ti hogy bírjátok?
Lukrécia,
Gondolok rád, nem sokára alhatsz egy jót!!!
remélem minden ok lesz ma és persze holnap szépen meg is termékenyülnek!!! Szorítok!!
Svister,
én sem értem miért kellett neked kétnaponta Pregnyl, azt nem "tüszőrepesztéshez" kaptuk? Lehet, hogy keverem?!
Gratulálok a babához, kívánom, hogy minden rendben legyen!!!
Mindenkinek szép napot!!
baby.81

Szia Baby!

Próbálj lazítani :lol:
Most néztem, hogy aznap lesz a vérvételed, amikor megyünk az UH-ra.
Azt hittem, ha már tudom az eredményt, akkor nyugodtabb leszek, de mindig van min izgulni :wink:
Vérvétel, első UH, most, hogy lesz-e szívhang, megvannak-e mindketten :lol: tiszta paragép lettem :oops: szóval tudom milyen érzés :roll:

Olvass, TV-z, írogass nekünk :wink:

Puszi!

Judit

jucicuki

Helló!

Sajna én kiestem az esélyesek közül. Tegnap a sorstól piroslapot kaptam. Holnap megyek a BMC-be, mivel a 3. napon leszek és megbeszéljük a lombikot. Én májusra gondoltam. Még így van két hónapom, hogy a szervezetem alkosson egy pici pocaklakót. Közben megyünk nyaralni Egyiptomba, hátha jó lesz egy kis pihenés.

Gabi, sajnálom!!!!!!! Fel a fejjel! Mondom én akinek a padlón van.

Gil, Nelli, Estrella, Baby, Lukrécia hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bocs, hogy csak most jelentkeztem, de lakásfelújításban voltunk, minden megtettünk, hogy szép legyen. Most már remélem hogy jönnek a pocaklakók a szép lakásba!!!

Bibar utólag is boldog szülinapot!!!!!!
málna79

Sziasztok,
Olvasó üzemmódba követem a topik történéseit.
Svizter hatására én is felajánlanám az alapítvány javára az adóm 1%-át. Hol lehet a számlaszámot megtudni?
Gil, Málna, Baby szorítok nagyon, hogy sikerüljön a babásodás.+++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nálunk már csak apa genetikai vizsgálati eredményére, és ennek függvényében a biopsiára várunk. Én is elkeztem a Gynovac kúrát, ma kaptam a 2. injekciót. Várva várt babák című könyvben olvastam, hogy jó hatása van a megtapadásra az aleoverának, most ennek fogok utánna járni, hogy igaz-e.
Megdöbbenve olvastam, hogy már BMC-ben is várólista lesz? //A többi helyen olvastam, sőt tapasztaltam is, Nyirőben februárban novemberre, Kaáliba már szeptember végére osztogatták az időpontokat :( Én a Nyirőben ( Schöfibe kezdtem a pályafutásomat meddőség terén).// Tudnátok bövebben erről a várólistás dologról mesélni? Mikortól érvényes...stb
Mindenkinek kellemes napot, és persze minél előbbi babásodást kívánok.

csibe
csibe32

Málna sajnálom a piros lapot :(
csibe
csibe32

Sziasztok!

Málna! Sajnálom:) Gil, Estrella! Bele kell húznunk, hogy javítsunk az amúgy nem túl fényes inszemes statisztikán :wink:

Bár egy kicsit én is el vagyok kenödve. Mindig is jó alvó voltam, nekem az elalvással és az éjszaka átalvásával sosem volt gondom. Ágyút is süthettek volna mellettem, akkor se ébredtem volna fel. Ehhez képest múlt szerda óta tulajdonképpen nem aludtam egy normálisat. Egész éjjel forgolódok, hülyeségeket álmodom. Ilyen velem sose volt:( Ha volt is odabent valaki, annak ez biztos nem vált a javára :( Arra tudok csak gondolni, hogy valamelyik gyógyszer mellékhatása lehet. Na de melyiké? A bromót lassan két hónapja szedem és idáig ilyen probléma nem volt. Az utrót meg márc 9. óta. Talán az utóbbi? Volt már közületek valakinek ilyen tapasztalata? Ez fQleg azért gáz, mert holnaptól dolgozom, és egyre fáradtabbnak érzem magam, ahelyett, hogy kipihentebb lennék:( Ja és napközben sem aludtam egyik nap sem, tehát nem attól van:(

Na és ez az idö! Teljesen el vagyok kenödve :(

Lukrécia, megy a drukk mára! Majd írj, ha hazaértetek!
nellike

Sziasztok!

Málna, sajnálom :(

Babyka és a többi csütörtöki látogató: én is akkor megyek, nem pénteken!!
süni76

Ja igen! Sviszternek gratulálok a babuciért!!! :) :)

Csibe! Hülye kérdés, de milyen volt az elsö Gynevac? Azért ki lehetett bírni, nem? Az aloe veráról én is olvastam, hogy jó hatással van.

Juci, te pedig ne aggódj, minden rendben lesz az uh-n és a babók olyan szépen fognak fejlödgetni napról napra, mint a málnabokor, amit ültettél nekik. :wink:
nellike

Sziasztok!

nellike, sztem ne aggódj az alvás miatt, azt mondják ez a korai tavasz nem tesz jót a mélyen alvasnák.
Lehet hoyg most egyébként az agyad is többet pörög mint kéne.
NEkem is vannak ilyen időszakaim, hoyg hulla fáradt vagyok, de mégis reggel 6-kor pislogok mint egy hülye (hétvégén)

Az aloe vera állítólag tényleg nagyon jó, nekem is ajánlották csak állítólag nem olcsó :( (bár mi az... )

Holnap (kedden ) jön valaki? Én a férjemmel megyek, vagyis én hajnalban már odaállok, ő meg később csatlakozik. Rohanunk mindketten melózni és nem szeretnék délben végezni.
madrin

Nellike, vettem az adást nem jól irtam, azt akartam irni, hogy valaki tudja-e a számlaszámot :oops: , ha nem akkor megkérdezem a BMC-be. Nekem nem fájt a Gynec inj.

Csibe
csibe32

Mindenkinek szép napot!
Bár elég randa idő van és nem tűnik olyan szépnek!
Nem volt cisztám,úgyhogy már be is adtam az első szurit.Jövőhéten kedden ismét Uh,csütörtök vagy péntek 4.inszem.Olyan furi,hogy már jövőhéten megint mehetek!Hát a sorban állásról ne is beszéljünk!!7.10 kor már kint állt a sor vége,nekem még szerencsém volt a tető alatt kaptam helyet így nem ért az eső!Aki utánam jött az biztos meg lesz fázva holnapra.
9.10-re kerültem sorra a recepción.És nem fogjátok elhinni Kanyó doktornő adogatta ki a kartonokat mert olyan sokan voltak és nem győzték.A várólistáról nem tudtam meg közelebbit,viszont aki első konzultációra megy már május 29.-ére kapja az időpontot!

Málna
Sajnálom,Reméljük a nyaralásról már 3 jöttök haza(de ha mégsem a lombik biztos sikerülni fog!!!!)

Nellike
próbálj meg lazítani,mert a nem alvás nem tesz jót a babáknak!Sztem nagyon sokat rágódsz rajta!tereld el a figyelmedet valamivel!A munka is jó lesz!nekem sokkal jobban ment így az idő mint amikor otthon voltam!!
gabicsibe

Baby
A figyelem elterelés rád is vonatkozik!!ne aggódj annyit,mert később megbánod!Ha idegeskedsz rosszak lesznek a gyerekek és így fognak rajtad "bosszút" állni :D

Lukrécia
Sajna most sem jött össze a randi,pedig lesben álltam!!próbáltam a kép alapján felismerni,de nem sikerült :( Remélem minden rendben van és izgatottan várom az eredményed!

Kriszti
Majd ha javítod a táblicskut beírod 27.Uh -ot?Köszike!!!

Gil,Estrella
Ti hogy vagytok?
gabicsibe

Gabi, de jó! Máris egy újabb lehetöség! Remélem ezúttal sikerrel jársz! :)

Csibe! észre se vettem, hogy elírtad, csak most, hogy visszaolvastam, mert nem értetettem a leveled :oops: A számlaszámot nem tudom, de nincs rajta véletlenül azon a vil.kék papíron, amit elöször kaptunk? (bemutatkozás, meg arra írják a számodat) Engem is érdekelne a számlaszám, én már rég eldöntöttem, hogy az 1%-ot a BMC-nek adom, csak még nem töltöttem ki a bevallást és nincs is hozzá gusztusom :?

Az aloe verával kapcsolatban meg az a kérdésem, hogy milyen formában ajánlják fogyasztani? (ivógél, csepp, bogyó?)

...és reggel óta görcsölget a hasam :(
nellike

múltkor láttam az asztalon ilyen 1%-os papírt, sajna én már addigra másnak adtam, de legközelebb nekik adom/adjuk.
HA ráér holnap elhozom és beírom a számot
madrin

Madrin, persze, hogy ráér :) Május 20. még soká van :wink:
nellike

Málna:
:(
Nellike, Gabicsibe...Többiek!
Jól vagyok, köszönöm. Mindent ugyanúgy csinálok, mint eddig, csak nem emelgetek. Egyébként semmit sem érzek, bár nekem még csak 1 hete csinálták az inszemet.
Valóban nem valami fényes az inszemes széria, remélem azért sikerül. Igaz már én sem nagyon bízom benne, de hát azért nem adom fel.
A Bromonak egyébként vannak érdekes mellékhatásai, bár én már szerintem úgy hozzászoktam, hogy nincs semmilyen tünetem. Kb. 5 hónapja szedem, még bírom. Egyébként hányinger, fejfájás, látászavar, álmatlanság...ez mind mind lehetnek a tünetek között.
Ez a lombikos lista tényleg gáz. Ha most nem sikerül az inszemem, akkor egyből iratkozzak fel szerintetek? Aztán valamikor június, július felé talán bekerülök? Vagy most mi van?
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?