Szép napsütéses napot mindenkinek!
Itt nagyon fúj a szél...Igaz még csak kinéztem az ablakon, mert most ébredtem
Egy kis kényeztetés mára, hogy nem kellett korán kelnem.
De nemsokára vége ajóvilágnak, megyek pizát gyártani, mert mindjárt jön haza párom!
Gabi!
Én is próbáltam tegnap mindenféleképpen beírni a honlap címét, de nem tudtam megnyitni...Ugráló kis figurák megjelentek, de semmi más....
De ma reggel simán beadta az oldalt...Hülye ez a gép!
Bemásolom a linket, hátha nálam sikerrel járnak a csajok!
http://www.inetcom.hu/andrea/nyito.html
Emese!
Azért csak BMC-t írtam, mert a megbeszélés nagyon hosszú lett volna, és nem fért volna ki...De így mindenki tudja, hogy Te is mész, és már írtad, hogy miért...
Egyébként meg optimistának kell lenni, tudod!!!!Oka van, ha még nem akar jönni! Nálatok is az építkezés kellős közepén "nem akar zavarni", de mire kész lesz a szobácskája, ott fog pihenni a pocidban, meglásd!!!
Lexi!
Igen, ha most megjön, akkor azonnal ezerrel fogyókúra!(Nagyon rámfér)
Mehetünk együtt is, de inkább babakocsit tolni menjünk!Estrella, Te és én....Nos???
Futni nem bírok!
Hamar kidöglök....Szájra gyúrni???Ennél nagyobbat akarunk????
Juci!
Jó korlátépítést...Remélem te csak navigálod a kedves uradat!!!Ha tényleg 2 kislány lesz, gratula,,,Nem mintha a 2 fiúnak, vagy vegyespárosnak nem gratulálnék...Én eddig fiúpárti voltam, de olyan sok szép kislány van a fórumon, és a kis keresztlányom is, így most kissé elbizonytalanodtam!
Lukrécia, Bibar!
Gyertek egyetek velünk palacsintát!!!Szivesen vennénk!!Csak olyan messze vagytok!!
Biztos jó kis csapatot alkotnánk 5-en....
További szép napot mindenkinek!!