Új privát üzeneted érkezett!

Gil
Azért annyira nem vagyok optimista,sőt szinte egyáltalán nem vagyok az.Azért tüntem annak,mert a remélem lemaradt a végéről :oops:
Veled mi újság?
gabicsibe

Gabi!
Rajtad a világ szeme holnap!!!!!Nagyon szorítok!!!!
Új oldal,és egy tábla: :lol:
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Sünike,Zsókuci,Lukréciám,Gil
köszönöm a szülinapi köszöntőket,annyira aranyosak vagytok :lol: :lol: :lol:

Kriszti
szegény,remélem minden rendben van vele :oops: :oops:

Gabicsibe
nagyon drukkolok :lol: :lol: :lol: :lol:

most látom hogy a 22.-e milyen jó nap lesz,Baby,Málna,Gil eredményét is megtudjuk,remélem csupa pozitivat :lol: :lol: mindenkinek szép napot,mi ma kirándulunk egyet :lol: :lol:

bibar

Gabi
Köszi, megvagyok, reménykedem. Éjjel az eredményhirdetésedről, meg az enyémről álmodtam... Szóval kezdek bezsongani.
Nagyon várom a híreket felőled! Lehet, hogy mi se leszünk itthon, de este mindenképp jövök! Hajrá Gabi!
gil

Kriszti!
Köszönjük a táblát, olyan figyelmes vagy! 22-re hívtak be, de elutazom aznap, úgyhogy én egy nappal előbb megyek majd. Olyan kis sejtelmesen írtál az előző oldalon! :wink: Akkor neked is mehet a drukk???
gil

Bibar!
Jó kirándulást nektek. Én sajna megyek dolgozni. :(
Gabi:
Mennek a drukkok, majd jelentkezz!
Vendég

Sziasztok! Szép napot mindenkinek!

De jó a kirándulóknak! Én itthon maradok, mert az uramnak tanulnia kell, hétfön vizsgázik :( De azért lélekben a kirándulókkal vagyok!

Gabi! Szorítok, hogy a teszt pozitív legyen, bár már lehet, hogy tudod is az eredményt :wink: Majd írj, én néha felnézek napközben.
nellike

Sziasztok csajok!

Sajnos nem javítottam az inszemes statisztikán!Hát ez van,de majd a következő biztosan sikerülni fog!
Nem volt Wiegandt8-ra értünk oda és 11-re kellett vissza mennünk eredményhirdetésre.Közben elkezdtem barnázni úgyhogy tudtam az eredményt.
nagyon rám akarták erőltetni,hogy kezdjem el a lombikot.Mi úgy döntöttünk végig csináljuk még a 3 inszemet aztán majd a lombikot.míg van lehetőség kihasználjuk,Wiegandtnál is előjegyzés van már a lombikra.
Mindenkinek köszi a drukkot!

Gil,Málna
Most már ti jöttök!!Remélem ti nagyobb sikerrel jártok.Szorítok nektek!
gabicsibe

Gabicsibe
nagyon sajnálom,de jól állsz hozzá,majd a következő :oops: :oops: bár megmondom neked öszintén én a 4.inszemnél azt mondtam hogy elég,jöjjön a lombik, :oops: :oops: drukkolok neked hogy sikerüljön inszemből 8) 8)

Estrella
szegénykém melózol :cry: :cry: mi már kirándultunk a kutyikkal,most lerakjuk őket és megyünk Gödöllöre kastélyt és cukrászdát nézni :lol: :lol:

bibar

Sziasztok

Bibar
Kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel Isten éltessen sokáig szülinapod alkalmából!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Hát képzeljétek már a BCM-ben is van várólista.
Marytől tudom, hogy a dokik állítólag 12 beavatkozást vállalhatnak egy hónapban és ebben benne vannak még a fagyisok is.

Mary hír
Két kislánya lesz, Lilla és Petra. Remélem nem haragszik meg, hogy megírom, de nem jut net közelébe. Főleg othon van Enyingen a szüleinél és pihen, mindig van min idegeskednie szegénynek.

Gabi :cry: , de majd a következő neked is biztos sikerül!!

Drukkok, babatapik, tüszőnövelők +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

manda

Bibar!

Nagyon boldog szülinapot! :lol:

Gabi sajnálom :cry:

Kriszti remélem pároddal minden rendben van :!:

Puszi Mindenkinek!

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Gabi :( De majd legközelebb!!!

Bibar, jó szórakozást nektek ebben a szép időben. Picit irigykedem, mert a férjem sajnos ma is dolgozik, de mi holnap megyünk csavarogni csak még azt nem tudjuk, hova.

Manda, uuhhh. Vajon mikorra kerülünk legközelebb sorra? Ilyenkor jó, ha az embernek nem túl "népszerű" az orvosa. Csak hát a BMC-ben ilyen nincs.

Baby, hogy vagy/vagytok???

További kellemes hétvégét mindenkinek!
süni76

Gabicsibe! :( Sajnálom. Azt hiszem én is úgy döntenék, hogy amíg lehet, addig inszem, aztán ha úgy nem jön össze, akkor jöhet a komolyabb beavatkozás.

Gondolom, hogy olyan meg nincs, hogy valaki átnyergel a lombikra, aztán azt mondja, hogy mégis inkább végigjárja a 6 inszemet :(

Manda! Hogyhogy 12 beavatkozás /hó? :shock: Az nagyon kevés . Ebben benne vannak az inszeminációk is? (Mondjuk nem valószínü.) Mert pl. márc. 09-én, amikor nekem volt , akkor a Zeke dr. 3-4 inszemet csinált és az csak egy nap volt.

(mégegyszer bocsika a rövid ö-k, és ü-k miatt, de még mindig q-t ír helyettük)
nellike

Nellike
Az inszemre nem vonatkozik,mert azt mondták ha úgy döntünk inszem akkor hétfőn jelentkezzek.Ha nincs ciszta jöhet a következő.
Hát ez a 12 tényleg nagyon kevés!miért csökkentették ilyen kevésre?

Süni,Manda
Ha ez igaz akkor most kéne már időpontot kérnetek,mert lehet hogy már csak nyárra lesz mire ti mentek.
gabicsibe

Sziasztok Lányok!

Most én írok, nem a férjem:) Ezt most megengedtem magamnak, már nagyon untam a fekvést:( Nem tudom, hogy mi lesz, néha, úgy érzem siker, aztán meg úgy, hogy nekem nincs ilyen szerencsém:( Ki tudja!? Néha, fájdogál a hasam, szúrkálgat meg ilyenek, de hogy ez jó-e vagy sem azt nem tudhatom!
Gabi,
sajnálom, úgy szorítottam pedig, de klassz a hozzáállásod, tetszik,majd nekem is így kell, ha kell:) majd legközelebb:)
Málna, Gil,
akkor magunknak szoríthatunk 22-re, Gil, látom neked egy nappal előbbre:) Hogy vagytok?
Judit, Gombahölgy kismamik, mit kéne éreznem,segítsetek, most kezdek egy kicsit megzizzenni:(
Lukrécia,
mi újság veled, j. héten te mikor is mész? Nem sokára leszívás?
Nellike,
hogy érzed magad? Jól vagy,remélem?
Süni,
köszi az érdeklődést, meg vagyok, ahogy írtam, parázok... Eszek, iszok, pihenek meg minden... Ja, és neked pl. feszült a melled az utrótól, ugye? Mintha erre emlékeznék, nekem nem ,eddid se meg most sem, ez rossz jel???Pedig én még fenékbe is kapok Progit:( Az viszont már eléggé fáj, a fenekem:( Egyébként megvagyok:) Jó pihit neked! te mikor is mész, vagy majd megnézem a táblát!
Bibar,
veled minden rendben? Kicsit megkésve, de isten éltessen nagyon sokáig:) Kívánságod hamar teljesüljön:)
Kriszi,
köszi, hogy átírtad az eredményhírdetést, -ti nem úgy gondoljátok, hogy ez még korai-? Ja és bocs, nem kötöszködöm, de az ET nem 12.-én volt, hanem 13-án. Köszike:)Egyébként hogy vagytok, már minden ok a pároddal, mikor is kezditek el?
baby.81

Sziasztok!

Hát szép hosszú volt a mai nap!Szegény Zeke doki csinálta az egész alsó fertályt,ugyhogy jó sokat kellett várni!!!!

Most már hivatalosan is hétfő a leszívásom napja,bár majdnem átrakta keddre,mert bár vannak tüszőcskék szép számmal,16-os a legkisebb és 23-as a legnagyobb,de a hormonszintemet még nem találta elég magasnak,aztán mégis.Én örülök,mielőbb túl legyek rajta.....

Gabi

De sajnálom hogy nem sikerült,de szupi,hogy ilyen pozitív vagy!
Én figyeltelek,láttam egy lányt akire tippeltem,nem fekete naci és fehér felső volt rajtad???Mert szőke rövid hajú volt,csak picit ducibbnak tűnt,mint a képen,nem voltam biztos....Pedig a Tv-hez is kikukkantottam(volt idő rá bőven)hát nem tudom.
Viszont Kismonira emlékeztek????Vele taliztam,Ő ismert fel,nagyon ari volt!

Babyke!

Jó pihizést kicsi! :lol:

Puszi mindenkinek
lukrécia

Baby!

Ne izgulj, nem kell lesned, hogy mit érzel!!
Nekem feszült a mellem, de már a beülti előtt is, a leszívás után, úgyhogy nekem szerintem az utrótól volt. Néha én is éreztem valamit a pocimban és az eredményhírdetés előtti hétvégén 100% biztos voltam benne, hogy meg fog jönni, mert úgy fájt a hasam, olyan mensi szerűen. Aztán Szűcs doki azt mondta, nő a méhem :lol:
Szerintem egyébként mindenkinél más!

Próbálj megnyugodni, sétálj nagyokat a friss levegőn és ne lesd állandóan magad. Tudom, iszonyú nehéz. Kitartás!
Nagyon szorítok!

Judit

jucicuki

Jaj, képzeljétek kertészkedtem. Málnát és szedret "ültettem" a gyerkőcöknek.
Azért idézőjelben, mert párom kiásta a gödröket, felcipelte a vizet a kannában. Juditka meg ügyesen beleállította a tőveket és kicsi lapátkával visszalapátolta a földet :lol:
Olyan jó idő van.
Holnap Füred, masszőr és ha holnap is jól leszek, akkor sétálunk is :lol:
Ma este meg vendégeink jönnek, szóval megyek is főzni.

Puszi!

Judit

jucicuki

Gabi
Hát, nagyon sajnálom... Annyit gondoltam rád egész nap! Úgy reménykedtem! És mivel annyi mindenben hasonlítunk... Ráadásul az álmomban sikerült neked! Én is inszem párti vagyok, és még mindig hiszek benne, hogy az előző sikertelenségek nem jelentik azt, hogy inszemmel nem jöhet össze, csak ott kisebb az esély, mint a lombiknál. Akkor Zekénél voltál? Milyen volt? És ki akart rajta kívül rábeszélni? Köszi a drukkot.

Baby
Köszi megvagyok, bár nagyon nehezen viselem ezeket az utolsó napokat, csakúgy mint te! Szóval ilyenkor már feszült vagyok, próbálom megérezni az eredményt. Te csak pihengessél, és bizz a jó hírben!
gil

Lukrécia!
Sok sikert hétfőre!

Süni!
Mi Nagymaros felé voltunk, Törökmezőnél letértünk az útról és Hegyestetőre kirándultunk. Ha gondolod, nézzetek el arra, gyönyörű a kilátás Visegrádra, és nincs messze Pesttől.
gil

Én leszek az utolsó, akinek eredményt hirdetnek? :( Még olyan soká van 26.-a :(

Baby, köszi jól vagyok :) Teszek , veszek itthon, mert már odabent úgyis minden eldölt, persze azért vigyázok magamra, nem emelgetek, és sokat pihenek közben. Jövö hét keddtöl meg úgyis munkába kell menni. :( Érdekes, nekem azóta fájnak a melleim amióta a Bromót szedem. Még a mérete is eggyel nagyobb lett, aminek persze a párom örül. :) Amióta meg az utrót is pakolom, na azóta meg még zuhanyozni is kellemetlen, ha érted mire gondolok :oops: Korábban meg egyáltalán nem voltam egy mensi elött "mellfájós". A hasam is fájdogál néha, szurkálni is szokott, nem tudom jó jel-e vagy rossz. Ma éjjel, meg elQzQ éjjel meg olyan rémálmaim voltak és olyan rosszul aludtam, hogy csak na. Ha van is odabent valaki, nem hiszem hogy ez a két éjszaka kedvezett neki :cry: Szóval így vagyok valahogy. Szerintem jeleket még ne keress, korai volna és minden lehet félrevezetö is.
nellike

Gil, Málna bennetek bízom!!! :) hajrá!!!

Gabicsibe! És akkor most hétfQn újra stimu? Ha nekünk nem sikerül én szerintem kihagyok egy hónapot és csak májusban megyek újra. Addig nálunk is rendbe kell tenni a kertet és a lakást húsvétra és hát nem lehet bizonytlanságban lenni két-három hétig emiatt.

Gil, az szép környék, jó ötletet adtál, oda mi is elmegyünk tavasszal :)
nellike

Szép napot mindenkinek!
Bibar!
Hazaért, épen egészségben fél 2 körül... :lol: Köszi, hogy érdeklődtél...

Gil!
Akkor téged átírlak a hivatalos időpontra! :wink: Sejtelmes, én?????Á, dehogy! Csak reménykedem!!! :lol: :lol: Rajtunk nem múlik!!! :oops: :oops:

Gabi!
Sajnálom!!! :( De igazad van, nem szabad elkenődni, míg van lehetőség!!!!És újra nekivágni!!!!Erre írtam én a kis idézetet a lábjegyzetbe..."Míg az eszköz megvan......" :wink:
És, hétfőn máris indulhatsz??? :shock: :roll:

Manda!
Ez szomorú hír!! :cry: És a 12 nagyon kevés.... :cry: Akkor lehet már most be kellene jelentkezni, hogy nyárra kapjak időpontot??De honnan tudjam, összejön e a kellő pénz addigra???Ez nagy szemétség , ha így van!!!

Baby!
Én azért számoltam neked is 25-ét az eredméynhírdetésre, mert kb. nekem 13 nap múlva volt eredméyn....De én 3 napos babókat kaptam vissza!!!Szztem neked 5 napos volt, ezért kell menni ilyenkor...És ne aggódj!!!Ne keress tüneteket!Beleőrülsz.... :roll: :lol: Én is eleinte semmit nem kerestem, a végén már mindent.Ha fájt, feszült, szúrt,az volt a baj, ha nem, az...Sztem ez mindenkinél más....Nyugi, nyugi!!!Nem veszem kötözködésnek, ha szóltok, hogy valamit nem jól írtam!!! :lol: :lol: :lol: Nem tudom miért, de nekem a kedd 12-e....(bocsi) :roll: :lol: :lol: Persze javítalak....
Hogy mikor megyünk, azt nem tudom, ezek után főleg! Hisz úgy voltunk vele, gyorsan összeszedjük a pénzt, és megyünk!De közbejöhet valami, és nem tudom megmondani, hogy mikorra lesz meg a pénz...Lehet 1, lehet 4 hónap..Na, most ha előjegyzés van, akkor konkrétumot kéne tudni!Így maradunk spontánban.... :oops:

Lukrécia!
Akkor hajrá hétfő!!!!!És kismonival mi van???Vagy majd jelentkezik??? :roll: :roll:

Juci!
Ez édes! A " gyerkőcöknek"...Sok sok gyümi teremjen rajta nekik!!!!
Köszi az érdeklődést párom egyben, itthon gépezik! :lol: :lol:

Nellike!
Lehet hogy te vagy az utolsó, de utolsókból lesznek az elsők!!És jó hírekkel zárod a sort....Egyébként is , Estrella megy utolsónak!!!
És ne legyél bili füle!!Igenis pozitívan!!!!! :wink: :lol:
További szép napot mindenkinek, én gyorsanm elhúzok vasalni...Még jövök! :roll: :lol:
Vendég

Gabicsibe:
:(
Én is végigcsinálom (tam).
Vendég

Sziasztok,

Gabicsibe,
Nagyon sajnálom, hogy most nem sikerült. De örülök, hogy így állsz hozzá, ez nagyon jó. Meglátod, legközelebb már sikerülni fog!

Gil, Málna, Nellike, Estrella, Baby
,
Mennek a drukkok ezerrel, meg persze a babatapik is:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D Csak nyugi! Minden rendben lesz, meglátjátok, és beindul a babaeső :D

Manda,
Hm, nem túl jó ez a várólista dolog. Kb. mennyit kell várni egy-egy dologra? Erről van infód? Bár mi még nagyon ráérünk, csak kíváncsi vagyok. Bízom benne picit, hogy mire mi megyünk (kb. 1 év múlva) már változik pozitív irányba az eü, mert most szerintem botrány, ami megy…
Marynek gratula a csajszikhoz, pusziljuk, vigyizzen magukra :D

Baby,
Nem is jó, ha végig fekszel, mert a méhednek a vérellátása nem lesz így jó. Igazából én otthon mindent csináltam anno, csak „öregesen” (pl. ruhákat 2-3 fordulóra teregettem ki, nem egyszerre), meg sétáljatok ebben a gyönyörű időben. És csak pozitívan, ne keress magadon jeleket, hiszen még az nagyon korai. :wink: Csak ügyesen! :D

Lukrécia,
Hú, hétfőn leszívás? Szuper!!! :D Tudd, hogy nagyon drukkolok Neked (már most) :D

Jucicuki,
Nagyon édi ez az ültetéses dolog :D De fincsiket választottál, majd megyek segíteni szüretelni :wink: :lol:

Puszi mindenkinek, további jó pihit a hétvégére!

Kép

Kép
zsókuci

Nellike
Igen,hétfőn kezdem újra ha nincs ciszta.Szerintem nincs,mert mindíg megszoktam érezni és most nem érzek semmit.Ez most olyan semmit nem érzek periódus volt :D
A melleim nekem is fájtak nagyon,szerintem az utrótol volt.A baba(ák) pedig szépen növögetnek a pocidban!!!!

Baby
Csak is pozitívan lehet ezt végig csinálni!Ne aggódj annyit,minden rendben lesz!!Vigyázz magatokra :D .Sétálj nagyokat és míg ilyen szép idő van töltődj fel a napon!kedved is bizakodóbb lesz!!

Lukréci
rajtam barna nadrág és rózsaszín felső volt.A képhez viszonyítva pedig van rajtam nyolc kiló +.sajna már nem vagyok olyan véknya mint akkor voltam.

Gil
Újvári dokinál voltam Ő nagyon rendi volt mert azt mondta,hogy nem szabad feladni és ki kell használni ami van.Wiegandt doki asszisztense erőltetteezt a lombik témát.meg hogy ne jöjjek hétfőn ha nem hívjam fel a dokit és telefonon beszéljem meg a továbbiakat.Párom kiakadt és azt mondta csak is a saját dokink véleményére hallgatunk és hétfőn ott a helyem!Remélem most ebben az egyben nem fogunk hasonlítani és neked pozitív lesz az eredmény!!
gabicsibe

Gabi
Újvári az idős doki, ugye? Örülök, hogy ilyen rendes volt veled, azt meg nem értem, az asszisztens mit erősködött. Szerintem nem kellene ebbe beleszólni, hagyni kell, ha vki már lombikba kezdene, de azt is, ha más még bízna a sokkal "humánusabb" egyszerűbb inszemben. Különben is telefonon utolérni a BMC-t, egyenlő a lehetetlennel!
Érdekes, én nem éreztem soha a cisztáimat! Te mit éreztél akkor? Tuti az Utro felelős a mellekért, nekem is ezt csinálta, csak az a furcsa, hogy csak egy hétig, már nem érzek semmit, pedig még mindig utrózok. Remélem, ez nem jelent semmi rosszat.
Sok erőt kívánok az újrakezdéshez! Hajrá Gabi!
gil

Zsókuci!

Köszi a drukkot! Milyen optimista vagy, hogy egy év múlva jobb lesz az eü itthon! Bárcsak úgy lenne! Elég csak azt nézni, hogy a BMC előtti sor egyre hosszabb, erre nem bővítik ezt a jellegű ellátást látván mennyi embert érint, hanem ellehetetlenítik! Mi ebben a logika?! Pedig a gyógyszergyárak szerethetnek minket, annyi pénzt hagyunk náluk, hogy csak na!
Nektek is jó pihenést!
gil

Ó, Gabikám, pedig úgy szorítottam :(
Annak idején a 3. vagy 4. után nekünk is felajánlotta W.a lombikos folytatást, de mi is maradtunk az inszemnél.
És bár nem az jött be, de én hittem benne, hogy az is sikerülhet, és csak ez számít.
Ha valakinek nem ment el teljesen a bizalma, akkor érdemes csinálni. Olcsóbb is, és nem utolsósorban sokkal kevésbé veszi igénybe a szervezetet.
Úgyhogy előre, ha az inszem mellett döntöttetek, és szívből kívánom, hogy a következő már sikeres legyen!!!!!!!

Babyke!
Látod, eljött a te időd is!
Képzeld el minden nap, hogy már a kezedben tartod őket, és közben mosolyogj bátran! Nekem bevált :lol:
Pedig előtte én is olyan kis óvatoska voltam, felkészültem a rosszra is, mint te.
De az nem jó!
Csak a szépet képzeld magad elé!
Szorítok nagyon!

Emese, mizujs veletek?

Mi jól vagyunk, az ultrahang nagy élmény volt, már olyan kis baba formájú :D
És csak úgy rúgkapált a lábaival, meg mocorgott :D :D

Megy a drukk mindenkinek+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Naon-naon!!!!
naposoldal

Baby! Én nem éreztem semmit, egy kis mellfeszülésen kívül (azon kívül hogy a petefészkeim nagyon fájtak a leszívás miatt) és azóta sem érzek semmi extrát. Persze figyeli az ember magát és bazi hosszú az a másfél hét, amíg lehet menni az eredményért, de pont ezért próbáld meg lefoglalni magad valami mással, mert tényleg belebolondul az ember, ha ezen jár az agya egyfolytában. Kitartás!

Lukrécia! Kellemes peteérésben gazdag hétvégét kívánok neked és hétfőn én is kíváncsian várom az eredményt! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: (ennyi érett petét kívánok neked)

Bibar!
Az utcai zavargásokra való tekintettel most kívánok boldog szülinapot, hogy ünnepélyesebb legyen :D !

Köcsög Horváth Ágnes :twisted: fapofával vette át a lombikosok petícióját a minap, látszott rajta, hogy nagyon rutinos ebben. Átveszi, beszáll a liftbe, felmegy az emeletre, és már dobja is a kukába. Állítólag nyárig nem nyúlnak még hozzá, mert akkora káoszt kavartak eddig az eü-ben, hogy annak a kibogozásával vannak elfoglalva, ha ezzel kész lesznek, akkor jönnek kicsinálni minket. Azért fő az optimizmus...
gombahölgy

Süni, Nellike, Kriszti
Hát csajok, csak annyit tudok, hogy a Mary unokatesója a Wiegandthoz jár, és ő most lett a 12-ik az áprilisi beavatkozásoknál.
Ugyhogy nála betelt már az ápr.hónap.

Hát mi majd meglátjuk, mit hoz a sors! Visszamegyünk a vizsgálatokra, lehet, találnak bacit, bár jó lenne, ha nem és majd kiderül, mikor kezdjük a stimut.
Én már nem izgatom magam miatta, lesz, ami lesz és úgy, ahogy lesz!

Zsókuci
Köszi, majd átadom Marynek!!!! Puszika!!!

Lukrécia
Szupeeeeeeeeeeeeeeeeeer! Hajrá hétfő!!

manda

Szép napos reggelt mindenkinek!

Akik kirándulni mennek azoknak jó utat, jó sétát.
Akik otthon maradnak kevés munkát és sok pihenést kivánok.
A napfény adjon mindenkinek sok erőt, optimiizmust.

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Rendszeresen olvasom a lapotokat, ami tele van lelkesedéssel.
Sok erőt adtok nekünk.

Még egyszer jó reggelt, szép időtöltést kívánunk mindenkinek!!!
Estére valószinű benézek hozzátok.

Sziasztok

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Jó reggelt!
Gabi, Gil és Többiek:
Épp kérdezni akartam, hogy miért fáj annyira a mellem? Szóval az Utró miatt? Pedig van amikor csak 1 db-ot nyomok a 3 helyett. Reggel nyomom, de még estére jön belőlem, hihetetlen. Ja, egyébként vagy elfelejtem, vagy elalszom...így nem rakom be. Tudom kéne, most már jobban figyelek ígérem.
Egyébként az tényleg mindenkinek a saját döntése, hogy hány inszemet és lombikot akar.
Tőlem már az 1. inszem után kérdezték, hogy miért nem megyek lombikra? Ez annyira természetes mindenkinek...nem értem. A mai napig nem értem. Én soha nem kérdeztem meg senkitől. Ha egyszer nincs rá pénz, akkor nincs rá pénz...ennyi.
Remélem Gil sikerrel jársz, szorítok!
Lukrécia:
Ügyi legyél Te is, és kerítsd elő a petefészkedet mire mész! :)
Zsókuci Drága!
Örülök, hogy írtál. Hihetetlen, hogy milyen pozitívan állsz a dolgokhoz, irigyellek érte. Puszi neked! :)
Málna, Baby, Nellike:
Nektek is nemsokára mennetek kell, értetek is szorítok!
Aztán megyek én, jesszus...pfúúú nem is mondok semmit.

Mindenkinek jó hétvégét! Kép
Vendég

Sziasztok!
Lurécia,
gratulálok a hétfői leszíváshoz! Sok és jó petikét kívánok neked:)
Köszi, a drukkot:) Bízakodom:) Szép napot!!!
Gil,
akkor egy cipőben járunk, én is már nagyon izgatott vagyok, meg kíváncsi, hogy ugyan mi zajlik odabennt?! Remélem, mindenki, aki eredményre vár, az csak jó hír lesz!!!!! Úgy legyen!!!!! Pihengess!
Gombahölgy, Judit,
köszi a tapasztalatokat, próbálom nem figyelni magam, bár ez nagyon nehéz! Most is pl. fájdogál a hasam, olyan,-tényleg Judit- "mindjárt megjön érzés". De úgy, tudom az Utrótól egyébként sem jöhet meg, még ha nem is vagyok kismami! Ugye? Én próbálok bízni:) A férjem nagyon optimista, benne meg fel sem merül, hogy esetleg nem sikerül!! Ő a másik véglet!
Zsókuci,
neked is nagyon köszönöm, hogy megosztottad velem a gondolataidat ezzel kapcsolatban, próbálok pozitívan hozzáállni,másként nem megy, igaz!? Örülök, hogy látogatsz minket!!!
Süni,
mi újság? Te mikor mész? Látom már egy nappal utánnam,kár, pedig talizhattunk volna!
Gabi,
tudom, csak pozitívan:) Rajta vagyok!!!!!!!!!!!
Kriszti,
köszi,hogy átírod:) A te párod ezek szerint rendőr? Gondolom, hogy kérdezik,hogy rendben haza ért-e?! Nem semmi, ilyenkor nekik kinnt lenni, a sok birka ember ellen, tisztelet a kivételnek!
Szörnyű, hogy mi velt megint,mintha a múltkorit néztem volna megint!
Ja, igen nekem 5 naposak voltak az embriók:) Ezért ilyen kevés nap és eredmény?! Csinálni fogok tesztet szerdán, mit szólsz? Nagyon félek tőle:(
Hát szörnyű ez a várólista,meg bekorlátozás a lombikkal, így nem nagyon lehet tervezni előre:( Ugyan beleszámít a fagyis is, ha kifizeted a 100 eft-ot?! Szóval szemétládák, akik ezt így kitalálták!!!
Azért ezek ellenére szép napot neked!
Mindenkinek szép napot és jó hétvégét!!!
baby.81

Szép jó reggelt!

Estrella!!!

Ejnye-bejnye!!!! Tessék az Utróra figyelni, az nagyon fontos :!: Az tényleg szörnyű, hogy mindenhol ott van aztán :? , de erről eszedbe juthatna este is!!! Én írtam már régebben is, hogy az inszemet mintha csak bevezető bohóckodásnak tartanák, és minél előbb lombikra küldenének mindenkit. Aminek persze van, aki örül, de van, aki nem. Köszi a drukkot, kezdem elveszíteni a lelkesedésemet :( . De hátha!

Jerika!

Üdv közöttünk! Te hol tartasz?

Baby!

Szóval a te férjed is született optimista, az enyém is :) , ezért néha leszúrom, hogy ne kiabálja el. Múltkor meg azt mondta, hogy ha most nem sikerülne... erre megint leszúrást kapott szegényke, hogy pesszimista csak én lehetek :? Ilyenek a nők! :D
gil

Naposoldal!
Köszi az érdeklődést jól vagyunk! Mostmár minden eredmény megjött és minden rendben, kedden megyek vissza a BMC-be és megbeszéljük hogyan tovább! :)

Lányok!
Mi ez az előjegyzés? Mostmár mindíg kell vagy csak az újjaknak? mert nekem elvileg áprilisban lenne a következő stimu! És hogyan számolják ki, hogy mikor kell mennem, ha nem tudják mikor jön meg? Én ezt nem értem! :cry:

LÁNYOK MINDENKINEK AKI MÉG NEM KISMAMA!

A homeopátiás dokijaim mondtak egy szert ami csepp formájában elvileg kapható és a meddőség kezelés alatt kell szedni na meg persze már előtte is egy-két hónappal! Még nem vettem meg, majd csak hétfőn kutatom fel, de szerettem volna veletek megosztani! Ha valaki ismeri bocccsssss!
Szóval a neve: HORMELL (csepp)
Benne van:ezüst-nitrát; állati mirigykivonat; tintahal; ciklámen; kányabangita; kökörcsin; Szent Ignác bab; amerikai boldogasszony papucs; osztrigahéj-mész; majoranna. Szóval minden finomság! :wink:

Hát csak ennyit szerettem volna!

Sziasztok Emese
tûriné emese

Sziasztok!

Emese!

Hát igen,ez elég érdekes,de én is mikor mondtam Zeke dokinak,hogy jönnék rögtön stimura,mondta,hogy ok,de csak 5 embert tud vállalni/hó,mert 20 beteget csinálhatnak és elosztva a 4 dokira az 5 fejenként.Nem igazán értettem,egy-mert ugyanúgy tök sokan vagyunk a BMC-ben,kettő -február végén még hogyhogy volt helyem beférni az 5-be márciusra?Hát nekem ez sok.
Nem értem az egészet,szerintem csörgesd meg a BMC-t és kérdezz rá,nehogy lemaradj.
Ja,megnézem én is ezt a cseppet,köszi az infót.....

Estrella!

Képzeld nekem is mindig problémát okoz az utró!!!! :lol: Annyira összefolyik az egész,hogy néha gondolkodnom kellett,hogy beadtam-e a déli adagot,vagy mi van,annyit tudok én is bénázni ezekkel!!!!Azért próbálj odafigyelni,mert fontos!!!!

Baby!

Szorítok ám nagyon!!!

Bibarcica!

Jaj de jó,jövő héttől szar idő lesz és már nem esz meg a sárga irigység ahogy grilleztek a kertben.... :wink: :lol: :lol: :lol:
Azért imádi,tudod!

Jerika!

Jól emlékszem hogy Te már írtál hozzánk?Nálatok mizu-persze csak ha le akarod írni...

Gil,Málna,Nellike

Mennek a drukkok oda is....!+++++++++++++++++++++++++++++

Zsókuci

Jó hogy jelentkeztél,mindenkihez van mindig egy-két kedves szavad...

Manda,Gomba

Köszi a drukkokat!Puszi! :D

Gabi

Akire én gondolok fehér patentos felső volt és a Zeke ajtajánál állt úgy fél kettő körül.Ezt elbénáztam hogy nem mentem oda.....

Bibi-baba

Írok ám majd de tudod,jó munkához idő kell..... :wink: :lol: Puszi

Krisztike

Kismoni jól van,minden ok,de inkább majd Ő bejelentkezik és leírja hogy mi van vele ha akarja,ok?Puszi
lukrécia

Lukréciám
jaj de szuper neked!!!!!!!!!!!!holnap beszélünk és megvitatjuk a helyzetet
:lol: :lol:

Kriszti
örülök hogy párod épségben hazaért :oops: :oops:

Manda
ez a várólista eléggé megneheziti a dolgunkat :cry: :cry: én már a fagyisom elött beirattam magam áprilisra,és szerencsém volt mert még volt hely :oops: örület ez az egész :cry: drukkolok hogy ne legyen bacitok,én is ugy izgulok hogy már negativ legyen az anyagunk :roll: :roll:

Gil,Málna Estrella,Nellike,Baby
nagyon szoritok értetek,tessék elkezdeni a tavaszi babaesőt.nekem most 3 barátnőm van,aki nem topikos,jövö héten tudják meg az eredményeket,ugyhogy van kinek drukkolni folyamatosan :lol: :lol:

Gombahölgy
köszönöm aranyos vagy :D :D
tessék gyakrabban irogatni nekünk :D

naposoldal
szuper lehetett ez az ultrahang,nagyon irigykedek :oops: :oops:

ma én is itthon leszek,mert az uram melózik,igy ma fözögetek,takaritgatok,olvasgatok :P ,ja és irogatok :oops: :oops:

szép hétvégét mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!

bibar

Sziasztok Mindenkinek!

Baby!
Igen hekus az uram! :lol: :lol: :lol: :lol:

Emese!
Micsoda finomságok vannak ebben a cseppben...Én is utánanézek!Köszi!

Estrella!
Te hogy vagy??Ugye nem dolgozol sokat??? :roll: :lol: Lexiről semmi hír??? :roll: :roll:

Naposoldal!
Örülök neki, hogy "láttátok" a kis trónörököst!!!Vagy trónörökösnőt! :lol: :lol:

Zsókuci!
Én félek tőle, hogy nem lesz jobb a helyzet jövőre sem ...De legyünk bizakodóak... :wink: :lol:

Én dolgozom ma, de igyekszem nyomon követni az eseményeket! És néha néha írni, ha a betegek úgy gondolják... :wink:
Vendég

Kriszti:
Ma hála nem dolgozom, de tegnap ezren voltak, tiszta karácsony volt, megőrültek az emberek.
Takarítgattam, főztem, pihizek...ilyesmi.
Lexiről semmi hír, szerintem már nem fog írni. Amúgy is mindig ezer a dolga, nem ér rá irogatni.
Jó lenne olyan fincsi palacsintát enni megint, valamikor összejöhetnénk.
Vendég

Kriszti! Köszi a biztatást, rám fér:(

Gil! Én is kezdek semmit se érezni:(( Most már a melleim is csak nyomásra érzékenyek, amúgy nem :( és persze még én is abban reménykedem, hogy ez csak nem baj. (föleg, hogy a Gomba írta, hogy ö se érzett sokat, aztán mégis...) Olyan jó lenne!!!! :?

Azért örülök, hogy írtatok az utróról, én nem mertem "gusztustalankodni", de akkor ezek szerint nem én rakom fel rosszul :oops: :lol:

Naposoldal! De jó! Októberi baba lesz? Akkor karácsonyra már éppen fogja tudni élvezni az égök fényét a fa alatt :) :) Most látom, hogy a szülinapomon volt a transzfer!! :)

Emese! Ez úgy hangzik, mint amikor a törppapa valami fözetet készül kotyvasztani és hegyet-völgyet bejárnak a törpök, hogy beszerezzék a hozzávalókat :) Föleg az állati mirigyek tünnek fincsinek :) A majoranna akkor megy is a levesbe :) :) :)
És ez mire jó, úgyértem mire hat? Hol kapható és mennyibe kerül?

Köszi mindenkinek a drukkokat!
nellike

Lukrécia
Még szerencse,hogy nem mentél oda,mert én akkor már rég otthom voltam.De hétfőn talzihatunk,mert én is megyek reggel.8-ra kell menned?

Emese
Hát ez tényleg furcsán hangzik!Utána néztem ennek a cseppnek és olyan patikában kapható ahol foglalkoznak homeopatával.
Aztán írj,hogy mi volt kedden!

Gil,Nellike
Nem feladni,az hogy már nem fáj még nem jelent semmit!!!!

Baby
Örülök,hogy kezdesz pozitív lenni!!Hajrá!hajrá!csak így tovább!
gabicsibe

Aki Emese féle cseppet kiszeretné próbálni itt megnézheti melyik patikában árulnak

WWW.inetocom.hu/andrea/homeopatia/homeo ... zertar.htm
gabicsibe

gabicsibe

Sziasztooook!!!!
5 beteg/orvos/hónap????????? Nyugdíjas leszek, mire rám kerül a sor :( Remélem, ez csak egy rossz vicc!
Mi lenne, ha picit bővítenék 1 emelettel feljebb (a reumások felé) és felvennének még 1-2 orvost? Változtatnánk mi a népességcsökkenésen, de íííígy?????

Bocs, hogy kiakadtam, csak annyira elszomorító :(

Kriszti, én is örülök, hogy párod szerencsésen hazaért. Nem irigylem.

Estrella, ejnye-bejnye... Igen is fontos az Utro! Tessék figyelmesebb lenni!!!

Baby, már csütörtökön eredmény? Azta mindenit. Amikor én vártam, sokkal hosszabbnak tűnt :) Nagyon-nagyon szorítok!

És persze Gil-nek, Estrellának, Málnának és Nellikének is!!!!!!

Gabicsibe, remélem, minél hamarabb kezdhetitek ismét és hétfőn jó híreket kapsz!

Naposoldal, hogy repül az idő. Nemsokára már a nemét is tudni fogjátok :)

Emese, mintha egy boszorkányfőzet összetevőit írtad volna le :) Én is kiváncsi vagyok ám rá!!

Zsókuci, igazad van. Legyünk bizakodóak. Majd ráérünk akkor mérgelődni. Mondom ezt én a mai első mondatom után.

Lukrécia, nagyon szorítok hétfőre!

Bibar, kezdelek irigyelni az áprilisi "pozíciód" miatt. Pénteken talán én is okosabb leszek.

Jerika, nézz be hozzánk sűrűbben!

További kellemes napot! Én próbálom a férjemet kiszedni az ágyból és elindulni végre csavarogni valamerre (reggelig dolgozott, így azért valamelyest megbocsátható, hogy még lustizik :) )
süni76

Lukrécia!
Remélem van még hely áprilisra, de ez kedden kiderül. Hát elég elkeserítő ez a dolog és hogy már itt is előjegyzés van! :(

Nellike!
Hát hol lehetne kapni, csakis homeopátiás gyógyszertárba! Hogy mennyi még nem tudom, de megírom, ha megvettem! Remélem hétfőn kapok is és mindenről be tudok számolni részletesen!!! Mire hat? Hát a meddőség kezelésére, és a homeopátiás dokijaim minden meddő lánynak ajánlják!!!!:wink:

Gabicsibe!
Sajnos nem tudom megnyitni ezt az oldalt! Kérlek írd meg a freemailomra! Köszi!!!! :wink:

Süni76!
Hát igen! Lehet hogy tényleg egy boszorkányfőzet, de biztosan nagyon hatásos! Hát már én is kíváncsi vagyok rá!

Sziasztok Emese
tûriné emese

Gabicsibe
sajna én sem tudom megnyitni amit küldtél :oops: :oops:

Emese
Kedden most mire mész?bocs,vsak már nem emlékszem :oops: :oops:

Sünike
remélem lesz helyed és nem kell várnod :oops: :oops: annyira szar hogy most még ezért is aggodhatunk :evil: :evil: amit nem értek hogy ha tényleg ennyire lecsökketették,akkor hogy lehet hogy még mindig tömegnyomor van a bmc-ben?nem kellene már 10 embernek ott lézengenie?a többiek mire mennek,ha nem csinálhatnak x-nél többet???????????????????

Estrella
de jó hogy ma már te sem dolgozol,legalább pihizel egyet :lol: :lol:

Kriszti
látom nem lustizol,már át is irtad a táblában a korom,szerettem volna ha meghagyod a 32-őt még minimum 1 évig :lol: :lol: :lol:

bibar

Bibar!

Kedden csak megbeszélésre megyek, hogy hogyan tovább a leletek után! És, hogy mikor kezdhetnénk a következő stimut, hogy ne maradjak ki és nehogy behozzák az új Tv-t, hogy csak kettő lesz támogatva!Csak ennyi! :)
tûriné emese

Bibar!
Ha gondolod, visszaírhatlak! :wink: :lol: rajtam nem múlik....

Emese!
Remélem sikerül bejutnod áprilisra!!!Ha igen, akkor lassan elgondolkodom, hogy bejelentkezem mondjuk úgy júliusra...(Akkor lesz 1 éve, hogy volt a stimum) :lol: :lol: És mire odakerül a sor, már nem lesz szükség rá, ,és örömmel átadom a helyet másnak! :wink:

Én változatlanul reménykedem, hogy spontán összejön!Elég szar a közérzetem,(hányinger, fáradtság, kaja kívánás, zabálás) de biztos az idő teszi! :lol: Laboros kolleganőm rábeszélt egy tesztre, de negatív lett, igaz még van pár napom a mensiíg....De belementem, hátha csodák történnek velem!
De nem adom fel!!!! :wink: :lol: :lol:

Baby!
Háááát, hogy csinálj e tesztet, nem is tudom!!!Én annó csináltam, így nem esett olyan rosszul a hír, hogy nem sikerült!De így is sírtam! :cry: És reménykedtem! Viszont nem idegeskedtem annyit, azt lehet nem bírtam volna ki...A bizonytalanságot!!!Én azt mondom, inkább csinálj, de vannak akik kimondottan ellenzik! :lol:
Vendég

Emese
jaaa,már emlékszem is :lol: :lol: nagyon drukkolok hogy elkezdhesd a stimut :lol: :lol: én ugy hallottam hogy juniusba vezetik be ezt a baromságot :evil: na akkor kiváncsi leszek mennyien lesznek majd a bmc-ben.nem sokan engedhetik meg maguknak a 700-800.000-et egy stimura,ami ugye tudjuk nem is biztos hogy sikerül :evil: na erre remélem már nem kerül sor nálunk :oops: :oops:

bibar

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?