Szép napot mindenkinek!
Bibar!
Hazaért, épen egészségben fél 2 körül...
Köszi, hogy érdeklődtél...
Gil!
Akkor téged átírlak a hivatalos időpontra!
Sejtelmes, én?????Á, dehogy! Csak reménykedem!!!
Rajtunk nem múlik!!!
Gabi!
Sajnálom!!!
De igazad van, nem szabad elkenődni, míg van lehetőség!!!!És újra nekivágni!!!!Erre írtam én a kis idézetet a lábjegyzetbe..."Míg az eszköz megvan......"
És, hétfőn máris indulhatsz???
Manda!
Ez szomorú hír!!
És a 12 nagyon kevés....
Akkor lehet már most be kellene jelentkezni, hogy nyárra kapjak időpontot??De honnan tudjam, összejön e a kellő pénz addigra???Ez nagy szemétség , ha így van!!!
Baby!
Én azért számoltam neked is 25-ét az eredméynhírdetésre, mert kb. nekem 13 nap múlva volt eredméyn....De én 3 napos babókat kaptam vissza!!!Szztem neked 5 napos volt, ezért kell menni ilyenkor...És ne aggódj!!!Ne keress tüneteket!Beleőrülsz....
Én is eleinte semmit nem kerestem, a végén már mindent.Ha fájt, feszült, szúrt,az volt a baj, ha nem, az...Sztem ez mindenkinél más....Nyugi, nyugi!!!Nem veszem kötözködésnek, ha szóltok, hogy valamit nem jól írtam!!!
Nem tudom miért, de nekem a kedd 12-e....(bocsi)
Persze javítalak....
Hogy mikor megyünk, azt nem tudom, ezek után főleg! Hisz úgy voltunk vele, gyorsan összeszedjük a pénzt, és megyünk!De közbejöhet valami, és nem tudom megmondani, hogy mikorra lesz meg a pénz...Lehet 1, lehet 4 hónap..Na, most ha előjegyzés van, akkor konkrétumot kéne tudni!Így maradunk spontánban....
Lukrécia!
Akkor hajrá hétfő!!!!!És kismonival mi van???Vagy majd jelentkezik???
Juci!
Ez édes! A " gyerkőcöknek"...Sok sok gyümi teremjen rajta nekik!!!!
Köszi az érdeklődést párom egyben, itthon gépezik!
Nellike!
Lehet hogy te vagy az utolsó, de utolsókból lesznek az elsők!!És jó hírekkel zárod a sort....Egyébként is , Estrella megy utolsónak!!!
És ne legyél bili füle!!Igenis pozitívan!!!!!
További szép napot mindenkinek, én gyorsanm elhúzok vasalni...Még jövök!