Új privát üzeneted érkezett!

Lányok nem tudja vki h a hunyadivárosi bölcsödébe mikor van a beiratkozás és h milyen úgy egyáltalán, meg hogy egyáltalán hogyan kell ezt intézni? Janát oda akarom majd járatni és mivel februári már idén be kell h irassam.

KépKép

KépKép
erszényes

Roz: nagyon gázosak ezek az allergiák! :( :( de ugye majd kinövik?
Húú én nem is tudnám tényleg h mit adjak nekik, nagyon nagyon nehéz lehet most neked. :cry:

KépKép

KépKép
erszényes

Azért vagyok most ennyit mert Jana még alszik :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: , amióta csak 1x alszik naponta sokkal később kel.

na jó mostmár eldugulok... :lol:

KépKép

KépKép
erszényes

Sziasztok :)

Nyhk
Nagyon sok boldog első szülinapot Petrának :)

seriff
ovibörze ...nem voltam sajnos de most aktualitását is vesztette :( mivel nagyon gondolkodom az izsáki uti ovin bölin hogy oda mennjünk Én ezt rengteg diétát nem fogom tudni egy hagyományos oviban betartani/betartatni ... Ma minden képpen ki szeretnék menni és beszélni veslük hogy van e hely meg hasónlók ... egész este csak fogolódtam és agyaltam hogy mit adhatok a gyerköcöknek enni

lina
tudom sajnos hogy nagyon nehéz betartani diétát de megprobálom minnél jobban a kenyérrel leszek bajaban ... mert ugye abba is van ...

balim
tölem meg aztán főleg offolhatod a topikot gyönyörű utazós fotókkal sztorikkal helyekkel :D :wink:

mindnekienk nagyon jó utat nagyon vigyázzatok magtokra érezzétek jól magatokat pihenjetek szórakozzatok ... és készítsetek sok fotót :D az itthon maradtaknak :) :wink:

sajnos megint csak enniyre futotta... ma is ezer dolog vár rám ..

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Nyhk kicsi Petrának Nagyon-Nagyon Boldog 1. Szülinapot kívánunk!!!Tök jó,az öcsémnek is pont ma van :D .

Erszényes gratula Janának a járáshoz :D !

Bepa gratulálunk és nagyon sok örömet,boldogságot a picurral :) !

Roz nagyon sajnálom ezt az allergia dolgot :( ,olyan nehéz lehet,ebből azért van ami még kinőhető?

Én is minden nyaralónak nagyon jó pihenést és sok szép percet kívánok :) !!

Mi is megyünk haza ma,egyébként jól vagyunk,csak az alvással vagyis inkább altatással küzdünk esténként.Ha addig nem jönnék,mindenkinek nagyon jó pihenést ezen a hosszú hétvégén :D !!!

Kép Kép

Kép
dettus

Már nem nagyon leszek, csak gyorsan a legfontosabbak:

Nyhk,
sok boldog szülinapot kívánunk Petrának!!!

Erszényes,
nagyon ügyi Jana, most te jössz, hogy megtanulj úgy járni, hogy közben fogják a nadrágodat :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Erszényes-Köszönöm nagyon szépen a jókivánságaidat!Sajnos még nem indultunk el.Attila megint olyan rohadt messze dolgozik,és csak mikor hazajött,lezuhanyzott utána indulunk,ami elég késön lesz.remélem minden ok lesz az úton.

Puszilok mindenkit!Vigyázzatok magatokra!!!

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Végre jutott idö már az olvasásra is,jó sokat kellett.Csak nagyjából válaszolok ám,mindenre lehetetlen reagálni.

Virág
a megajátszóházba mi nem megyünk,de a gyerekeid,attól hogy két évesek,biztos élvezni fogják.

Kazi
cica sajnálom,a taxis pasi nem semmi.

Bea
a mütétnél remélem minden rendben lesz,majd gondolok rátok! :lol:

Lili
vaok már,csak elúsztam kicsit,pihiztem Bácsalmáson.
Naon klassz helyen voltatok,a képek :lol: :lol: faják,jó lenne elmenni legalább egy hétvégére.
Bicóm jól viseli a megpróbáltatásokat,és én is.

Nyhk
Annát annak idején simán felvették a bölibe,bár még gyedet kaptam,csak munkáltatói igazolás kellett a munkahelyrQl,hogy megyek dolgozni majd.És semmibe nem kötöttek bele.

Nagyon boldog elsö szülinapot Petrának!

Roz
naon klassz a torta,rendelhetek nálad egyet? :lol: :lol: :lol: :lol:

Balim
sajnálom a melódat,ez marha szar érzés lehet.
Ha maradsz föállású anya,mehetsz 4 órában dolgozni,az lehet elég is lenne mi?

Lina
sajnálom az esést :( ,remélem azóta nincs semmi baj,ruhát keresek ma,és ha lesz akkor üzizek.
Jó pihenést nektek!

Erszényes
azt mondták a csajok hogy pénteken érdemes lesz bemenni tujáért,tutti lesz,meg más sok szép dolog is.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!
Nyhk Petrának nagyon boldog első szülinapot!

Erszényes gratula Janikának a járáshoz,mostmár lehet ám utánna szaladni.Mi a Hunyadi városi bölibe jártunk néhány hónapot.A beíratkozást nem tudom mikor van(nekem valahogy a márc. v. május rémlik),de telefonban megmondják,ha felhívod őket.A bölcsi maga kicsit szegényes,de a kaja finom,és a gondozónők tündériek,és sokat foglalkoznak a gyerkőcökkel,és hát végülis ez a lényeg.Lilla míg oda járt,addig rengeteget fejlődött.Volt,hogy úgy jött haza,hogy elmondott egy mondókát,amit aznap tanult.:)

Balim a tatárbifszteket én sem vállalnám be.:)

Hajny most még nem a műtétre megyünk,az majd a jövő hét utáni kedden lesz,de aranyos vagy,jólesik,hogy gondolsz ránk.:)

Mindenkinek aki utazik,jó utat,szép időd,és jó pihenést!
Az itthonmaradottaknak is szép időt és jó pihenést!

KépKép
KépKép
sbea

Mindenkinek köszönjük a szülinapi köszöntést!!!!!

El sem hiszem, hogy már egy éves.
Egy kis időjárásjelentés :) Tavaly ilyenkor hó volt!!!!!!! Hajnal fél kettőkor táskával a kezemben azon drukkoltam, hogy apa ki tudjon állni a mélygarázsgból. 5*-re sikerült. Akkor már a taxi telefonszámán gondolkoztam két fájás között!!!!!

Janikának gartula az első lépésekhez. Erszényes ha ráér én jövőhéten beszélek ez ügyben a barátnőmmel, mivel a lánya oda jár bölcsibe és Petrust is oda szeretném majd jövő márciusban vinni.

Kép

Kép
nyhk

Petrusnak boldog szülinapot!!!!

Erszényes
Nagyon ügyi Jana! Remélem nem haragszol h sokáig voltunk bent...és máskor is mehetünk együtt ha van kedvetek. Igérem nem megyünk uncsi helyre :wink:

Nem is meséltem h a panadolos kérdőivet végül sikerült kitölteni és tegnap kaptunk egy szürke kisegeret!!!!Már el is felejtettem h kitöltöttem :oops:

Lina
Nem szoktam bent járni, de ma kivételesen bent volt :oops: Most olvastalak. :cry:

Kép
Kép
Kép
thymi

Kicsi Petrának nagyon sok boldog szülinapot kívánok! :)

Erszényes

Gratula Janának a járáshoz. Ez fantasztikus! Adrika is nagyon próbálkozik már, de még csak egyszer tett meg önállóan két lépést. Van már cipőtök? :)

Ser

Jó utat kívánok meg szép időt.

Timi

Én is kitöltöttem a kérdőívet, talán nekünk is küldenek.

Lina

Nektek is jó utat.

Meg minden utazónak!

Andi
Kép
cukkker

Csáó mindenki!

Erszényes
ne haragudj,a holnap nem jön össze,majd mesélek miért.Pénteken tutti jó,ha nektek is.Az meg tök jó ha megjött a micsodám,mert már kell is.
Ja,gratula az elinduláshoz,jó hogy jár Janika! :lol: :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

cukker: ne is mondd, sajna nincs cipője még...asszem én is futhatok egy pár kört érte... :roll:

hajny: bocsi h nem irtam vissza, persze semmi gond, akkor majd pénteken talizunk és viszem a cuccot is! :wink: :D

thymi: jól éreztük magunkat, és köszi h eljöttél értünk, persze máskor is benne vagyunk taliban! :wink: :D

nyhk: jajj nagyon jó lenne akkor ha a barátnőd tényleg tudna infókat a böliről. És akkor valszeg Jana és Petra egy csoportban lesznek! :wink: :lol: :lol: :lol:

Bea: köszi a bölcsis infót, sztem is a törödés a lényeg, inkább ne legyen a berendezés fullos csak jól érezze magát ott a kis drágám! Jajj de fura lesz h 1 év múlva már nem lehet velem minden nap....
:( :cry:

annyit sétált ma Jana h el sem hiszem. Szinte egész nap csak ment és ment....ja és megtanult szívószállal inni, és annyira kis büszke volt magára h sikerült neki! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
erszényes

Sziasztok,

megint volt mit olvasni. Két napig olyan beteg voltam, hogy a végén már hallani sem nagyon hallottam, aztán lehet, hogy tényleg működik, hogy 3 nap, mert most már jobban vagyok, bár nem tökéletes, mert könnyezik a szemem és folyik a nenném, ahogy a kicsi fiam mondaná.

Timci,

a házszám nagyobb segítség lenne, mert én meg az emlékerdőt nem tudom mi, én sem vagyok született kméti. Azt hiszem viszont vhol a végefelé lakhattok. Szerintem egyszerűbb lesz, ha ez első sétát vmi közös helyen tesszük meg, írtad az ÁNTSZ-t, hogy oda szoktál járni, az a Széchenyi krt-as? Az ÁFEOSZ mellett?

Cukker,

Majd megkérdezzük Adrit mit szól az üléshez. :lol:

Ser, Bea, Lina,

Jó utat nektek!

Mindenki másnak, aki ma utazik. Mi is megyünk a nagyikhoz, megyek anyukám lelkét ápolni, aki teljesen padlón van, amiatt, hogy nyugdíjazták.

Bea,

kiemelt csp. igazolt fehérje allergiára 2 éves kortól jár, nem logikus a törvény, de sajna ez van.

Lina,

boci édes lehet :lol: :lol: :lol:

Nyhk,

Petrának megkésve nagyon sok boldog szülinapot kívánok!

Erszényes,

Gratula Janának a járáshoz. :D :D :D

Roz,

eddig is csodáltalak, mire vagy képes 3 gyerkőc mellett néha tök betegen is, de most meg végképp. Nekem csak egy van, egyelőre, de most, hogy ilyen ramatyul voltam, no türelem volt rám jellemző, és amikor este még így is csak velem volt, hajlandó elaludni, úgy utáltam magam.
Allergia dolgot sajnálom. Van egy szakácskönyvem, ami kimondottan tej- tojásallergiásoknak van. Elméletileg mind a 4 évszakra van már, de amikor először rámondták Gergőre a tojásallerg-et is, akkor az egyiket rögtön megvettem.
Szegény Adri a mindenféle tartósítószerrel sokkal nehezebb. Gergő is szorbát és benzoesav allerg. és pont most jártam úy, mint Lináék, hogy venni akartam láz-és fájdalomcsill. szirupot Gergőnek, és mindben volt szorbit. Nem tudom egy betű jelent-e vmit, de muszáj volt neki adnom, mert fájt a feje.
Felvágottakból a Délhúsosokat nézd meg esetleg, meg sajna a norbi-féle cuccok mentesek ezektől, de pl. virslit már vagy egy hónapja nem kapok sehol, se nagy áruház, se kis bolt.

A táplálékallergiaadatbanktól kérhetsz komplett listát, leírod nekik, melyik gyerkőc mire allergiás és ők küldenek nem túl drágán egy listát, amin olyan cégek termékei vannak rajta akik garantálják, hogy 1 éven át nem változtatnak az összetevőkön, mert így mindenre figyelve izgalmas a bevásárlás.

Szép hétvégét Mindenkinek!

Vasárnap este jövünk.

geli08

Bocsi, Roz, elfelejtettem kiemelni.

tud vki vmit Potykamanóról?[/b]

geli08

Sziasztok!

Erszényes, ügyes Jana! Aranyos lehet ahogy trappol utánad. Orsi is most kezdi gyakorolni a cipőben járást, hiába megy már másfél hónapja. Elég nehezen szokja meg. Mi a Szil-Coop-ban vettünk neki az emeleten cipőt, de nem a Cipőházban. Ott voltak tök jó Siesták, de mind 10 ezer. Én Gabro-t vettem.

Roz, gyerekeknek milyen tünetei vannak ha tiltott dolgot esznek? Száraz bőrfoltok, kiütések?

Nyhk, én is emlékszem a tavalyi hóra :)

Megyek pakolni, indulunk mi is a nagymamihoz.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Sziasztok!

Erszényes
várom a pénteket,szeretném megnézni már ahogy megy Jana,kapkodja a pici lábait!Tündéri lehet!Szét fogom zabálni,a múltkor betegek voltunk,nem lehetett.

Lina
van ruha,már egy nagy szatyornyit találtam.Majd írd meg mikor tudsz erre felé jönni,vagy hogy intézzük az átadást?

Mindenkinek jó pihit,aki utazik meg jó utat!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Petranak szeretnek boldogsagos elso szulinapot kivanni!!! :D
Kép
Megkapta a Rodyt? Kinek tetszik jobban, Petranak vagy Adamnak? :wink:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

pille
Nikinél felszívósási zavrt okoz 99% ra azt modta dokinő hogy azért ilyen sovány Ákinál haspuffadás szelesség és naggggyon ekcémás arc bőr, Adrinál a már említet arc pirosság haspufadás hasmenés....Nikinél ezért is volt nehéz megtalálni az allrgánt mert konkrét tünetei nem volt kicsit száraz grízes volt a bőre de semmi más leszámítva hogy nagyon sovány...

geli
Aranyos vagy ezeket ismerem .. mi ismegszoktuk rendelni a kiadványt meg én csináltam idéáig is nekik felvágottat májkrémet ... most anniyban változik az egész hogy mostmár üditőt is nekem kell csinálni meg befőtteket tarósitószer mentessen elrakni ... kicsit kétségbe estem előszőr de már tudom hogy menni fog :) végüli így ha felveszenek minket az Izsáki uti oviba nagggyon megkönnyítwenék a dolgom :) Mi nagykörösről hoztun kidáig felvágottakat még a a donáth húsfeldolgizóbol az sója és tej mentej csak sajnos mostmár a sertéshús sem mehet .. az a leganygobb baj hoy ugye nem tehetek kivétetelet mert tudood milyen a gyerek ugyis kér a másikéból hogy a másik miért olyat eszik... tehát nem tehet hogy az egyik kap banánat amásik nem igy most senki nem fog kapni ..vagy csak akkor ha az éppen allergiás nem látja na ezt most jól össze kuszáltam de remélem érted mit akarok kinyögni :) szóval már nem parázom :) menni fog a család már més tészta lesz ... találtam egy két süti recit is ami tej tojás mentes de mivel ugy tejaóllergiások is ehetnek kecske tejet sajtot túrot ... igy nem lesz gáz szerintem :) a tojástól féltem de rájöttem hoyg nem is olyan nagy baj ... meg lehet annélkül is oldani a főzést :) Egyébként ne hogy zat hidd hogy én nem vagyok türelmetlen .. :( Niki az este is úggy felhúzott hajnali 1-3 ig maszírózni kellett a lábát mert "fájt" perzse ha 1 másodpercre megálltam teli torokból üvöltött ... persze erre többiek is felkeltek ... nem volt egyszerű .. és Én is úúútálom ilyenkor magam :(

Kép

Kép

Kép
roz23

l l
:D :shock: :lol: :wink: :roll: :D :D :lol: :lol: :lol:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Katika alszik, mostmar irni is van idom.

Jo pihenest az utazoknak es az itthon maradoknak is!
Mi holnap megyunk anyosekhoz vasarnapig.

Erszenyes, Jananak gratula a jarashoz! :wink:

Cukker, szerintem Adri is hamarosan elkezd jarni!

Roz, allergia :(

Lina, szetnezek Kati holmijai kozott, hatha van valami a rokon kislanynak.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Roz,
Annyira klassza csaj vagy! :lol: Hihetetlen hogy mindent milyen remekul megoldasz! En neha ugy el tudok keseredni ha valami problema adodik.... Biztattak hogy kinohetik meg ezt az allergiat? Most Beni bore megint csunyabb ugyhogy lehet hogy tovabb kell lepnunk...

Jo utat mindenkinek aki utazik, varjuk a beszamolokat :lol:
mvirag

Sziasztok!

Linácska!
Sikerül képet feltennem!!!!! :D :D :D
Másik progit töltöttem le.

Geli08!

Mindjárt csatolom azt a képet,mikor Donát indult Barbi után.
Vendég

Kép Noémi pancsi közben
Vendég

Kép
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, hogy csak most írom, de eddig nem volt biztos hogy mikor. Szóval ha valakit még érdekel akkor 10 óra körül Széchenyi DM bevásárlás. Ha valaki tudja a számom az hívjon, ha nem akkor fél 10-ig gép közelben leszek és lebeszéljük.

Kép

Kép
nyhk

Dóra: szívből gratula neked!!! :lol: :lol: :lol:
Most megint nagyon nagyon irígy vagyok.... :wink: :D :D :D :D
küldtem pü-t! :wink:

hajny: nem tudtunk bejutni az A-ba, annyian voltak, és thuja se volt már egy szál se.... :cry:
Hétfőn akkor lehet h elmegyünk felétek! :wink:

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Erszényes
mi utánatok 15 percre mentünk ki vásárolni,mi muskátliért jobbára,és akkor hozták ki a tujákat.Rengeteget,még mondtam is Endrének hogy tutti kaptatok!Akkor ezek szerint lecsúsztatok róla.Kapnak amúgy a lányok ma délután is és holnap is.Viszik mint a 199 forintos cukrot.Ez van.Hétfön jöhettek délelött,legalább a segítségedet fogom kérni egy dologban.

Lina
van két szatyor ruha is,keresgéltem.Meg folyamatosan fogom félre tenni a kislánynak az olyanokat ami már tutti nem fog kelleni vissza.

Donoé
szép a familiád,arik a gyerekek.A pancsis :lol: :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Petrának boldog születésnapot így utólag!!!! :D

roz:
sajnálom az allergiát! :cry: szerintem is szupi csaj vagy,hogy így tudod felfogni a dolgokat :wink: !

donoé:
édesek a gyerekek :D

Dóra!
Gondolkoztam igen erőssen ,hogy mit jelenthet a tegnapi üzid :shock:
De rájöttem(azthiszem) :wink:
Nagyon gratulálok!!!! :lol:

Lili:
Jó a kép az iwiwen :D
Jövőhét jó lenne a talira nektek?

Tegnap előtt elkaptam valami nyavaját,ma kezdek kilábalni belőle :oops: ,ráadásul tegnap reggelre elaludtam a nyakamat,úgyhogy tegnap tiszta selejt voltam :cry:

Mit szóltok hozzá,hogy jövőhéten fagy lessz meg hó :( ?
Én meg kiültettem az árvácskákat :evil: .......
kazi

Hajni!

Köszi szépen! :)

Kazi!

Neked is köszi! :)

Most sikerült először,hetek óta tartóprób. után.

Küldök majd nagylányomról is.
Vendég

Kép nagylányom,Barbi
Vendég

Sziasztok!

Kazi
én is agyaltam rajta,de sajnos nem sok minden jutott róla eszembe,csak egy valami.De nem hiszem hogy az,ezt csak Dóra tudná megmondani.Talán baby?Akkor gratula! :lol: :lol: :lol: :lol:

Dóra
remélem megfejtettem,akkor gratula! :lol: :wink:

Lili
hogy vagytok?Bírjátok ezt a szép idöt ott kint igaz?

Manó
merre vagy?Hogy vagy?

Kattic
jövöhéten tali?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Donoé
hastáncol a lányod?Biztos faja lehet,jól áll neki a ruci.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

lemaradt:
Janának gratula az önálló járáshoz :wink: :D !
Annyira bírom őket ebben a korban :lol: ,már alig várom,hogy Lari is induljon :roll:

Mi is megkaptuk a panadolos figurát!Csodálkoztam,hogy küldték,mi sosem kapjuk meg az ilyen "ajándékokat " :roll:

donodé:
csini a nagylány!hastáncol,vagy ez csak 1 jelmez volt?
kazi

Hajni:
Megelőztél :D
Hát mi mást jelentene a 2 csík???? :lol: :lol: :lol:

anyira bírom mikor azt mondod faja :lol: :lol: :lol:
kazi

Dóra, ez azt jelentette?????????? :shock:
Én azt hittem, h. Katika üzente nekünk. :roll:
GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!
birolili

kAZI, PERSZE, H JÓ Majd beszéljünk, jó? :)
Erszényke, Veletek is nagyon szeretnék már találkozni! Gratulálok Janikának! :)
birolili

Dóra
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
thymi

Hajni,Kazi!

Igen,hastáncol,fel is szoktak lépni,nagyon szereti.
Vendég

Kép nem is mutattam még,milyen nagy fiam van:-))
Vendég

donoé: nagyon szuperek a képek!! Főleg a nagy fiad :lol: :lol: :lol:

hajny: hááát tényleg lemaradtunka thujákról, de nem baj...
Akkor hétfőn 8 fele ott leszünk Janával, és bármiben szívesen segítek!! :wink: :D
Olyan cuki volt Anna még hallottam ahogy mondta h Ági mikor mentem le a lépcsőn, azért csak beazonosított a végére... :lol:
Jajj én úúúgy be vagyok sózva az utazás miatt!! Még mindig nem hiszem el!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilike: mi benne lennénk egy taliban! Írj h mikor jó nektek! Még nem is láttuk az új házatokat!! :wink:

A 7-en össze kéne hozni vmi csajos estét! Mit szóltok? :wink: :lol:

KépKép

KépKép
erszényes

Erszényke, milyen utazás? :roll: Én benne lemmék egy csajos estébe. :)

Hajni, ma rengeteget voltunk kint, igen, ültettem muskátlikat, meg árvácskákat. Kiraktam az ablakba. Remélem szépek lesznek.
birolili

Donoé, csúcsak a képek! :) A borotválkozós...... :) :D
birolili

Erszényes,Bírólili!

Köszi a dícséretet,örülök,hogy sikerül mostmár képet feltenni.Ezt a borotválkozósat imádom nagyon,látnátok,hogy vigyáz,hogy meg ne vágja magát.(persze penge nincs benne) :lol: :lol: :lol: Apával borotválkoznak,olyankor pisszennem sem szabad,meg ne vágja az arcát :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Dóri, de jó! :D
Először elsiklottam felette, azt hittem Kata ütögette a billentyűket. :lol:

Donoé, nagyon jók a képek! :D

Erszényes, hová utaztok? Olyan titokzatos vagy :)

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Sziasztok!

Csajos este?Én is benne vaok,hétfön,kedden melózom aztán jó bármelyik este.

Donoé
az a borotválkozós kép :lol: :lol: ,tetszik!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Dora, gratulälunk!!!!

Jol vagyunk, volt a silec Hanna läbän, holnap megyünk haza, gyorsan eltelt ez a pär nap (bocsi, nemet a billentyüzet)!

Kép
seriff

Csajok, a természet eldöntötte, Zsófinak lesz kistestvére. :) Ma két csíkos lett a tesztem. :) :roll: :lol: :wink:
Dórával 2hét van a babák között. :)
Hétfőn megyek dokihoz, sztem akkor biztosabbat tudok. :)
birolili

Lilike: gratulálok!!! :lol: Szerintem ez a legjobb mikor a természet megoldja! :lol: :lol:

Nekem a csütörtök jó lenne egy csajos estére! hétfőn-kedden apa este 10-ig dolgozik, szerda az övé , de a csütörtök nekem szupi lenne! Többiek jó a csütörtök?? :wink:

Pille, Lili: ja az utazás...szóval Amszterdamba megyünk húsvétolni!!!!! Én meg annyira de annyira örülök ennek az útnak!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
erszényes

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?