Sziasztok,
megint volt mit olvasni. Két napig olyan beteg voltam, hogy a végén már hallani sem nagyon hallottam, aztán lehet, hogy tényleg működik, hogy 3 nap, mert most már jobban vagyok, bár nem tökéletes, mert könnyezik a szemem és folyik a nenném, ahogy a kicsi fiam mondaná.
Timci,
a házszám nagyobb segítség lenne, mert én meg az emlékerdőt nem tudom mi, én sem vagyok született kméti. Azt hiszem viszont vhol a végefelé lakhattok. Szerintem egyszerűbb lesz, ha ez első sétát vmi közös helyen tesszük meg, írtad az ÁNTSZ-t, hogy oda szoktál járni, az a Széchenyi krt-as? Az ÁFEOSZ mellett?
Cukker,
Majd megkérdezzük Adrit mit szól az üléshez.
Ser, Bea, Lina,
Jó utat nektek!
Mindenki másnak, aki ma utazik. Mi is megyünk a nagyikhoz, megyek anyukám lelkét ápolni, aki teljesen padlón van, amiatt, hogy nyugdíjazták.
Bea,
kiemelt csp. igazolt fehérje allergiára 2 éves kortól jár, nem logikus a törvény, de sajna ez van.
Lina,
boci édes lehet
Nyhk,
Petrának megkésve nagyon sok boldog szülinapot kívánok!
Erszényes,
Gratula Janának a járáshoz.
Roz,
eddig is csodáltalak, mire vagy képes 3 gyerkőc mellett néha tök betegen is, de most meg végképp. Nekem csak egy van, egyelőre, de most, hogy ilyen ramatyul voltam, no türelem volt rám jellemző, és amikor este még így is csak velem volt, hajlandó elaludni, úgy utáltam magam.
Allergia dolgot sajnálom. Van egy szakácskönyvem, ami kimondottan tej- tojásallergiásoknak van. Elméletileg mind a 4 évszakra van már, de amikor először rámondták Gergőre a tojásallerg-et is, akkor az egyiket rögtön megvettem.
Szegény Adri a mindenféle tartósítószerrel sokkal nehezebb. Gergő is szorbát és benzoesav allerg. és pont most jártam úy, mint Lináék, hogy venni akartam láz-és fájdalomcsill. szirupot Gergőnek, és mindben volt szorbit. Nem tudom egy betű jelent-e vmit, de muszáj volt neki adnom, mert fájt a feje.
Felvágottakból a Délhúsosokat nézd meg esetleg, meg sajna a norbi-féle cuccok mentesek ezektől, de pl. virslit már vagy egy hónapja nem kapok sehol, se nagy áruház, se kis bolt.
A táplálékallergiaadatbanktól kérhetsz komplett listát, leírod nekik, melyik gyerkőc mire allergiás és ők küldenek nem túl drágán egy listát, amin olyan cégek termékei vannak rajta akik garantálják, hogy 1 éven át nem változtatnak az összetevőkön, mert így mindenre figyelve izgalmas a bevásárlás.
Szép hétvégét Mindenkinek!
Vasárnap este jövünk.