Élek!

Túléltem egy fogorvosi kezelést!!! A doki annyira jó fej és olyan jól végezte a dolgát, hogy megtartom!

Tényleg semmit nem éreztem! Nem tudom, hogy másnak mennyi érzéstelenítőt szokott adni, de nekem kettőt adott - na igen, miután majdnem inkább hátrafelé mentem, amikor szólítottak. Szal, látta rajtam, hogy nem kicsit parázok! A zsibbadás kb. fél órája szűnt meg kb. háromnegyed 1 óta! De nem bánom, mert nem fájt a kezelés. Mondjuk most "csak" az arcomba kaptam az injekciót, mert az egyik alsó fogamat györkértömte, de legközelebb egy felsőt csinál és azt mondta - miután örvendeztem, hogy nem az ínyembe kaptam a szurit - hogy akkor nem csak oda fogom kapni!

Zsuzsa! Az idén nem készítettem képet az én kis oroszlánomról, de ha minden igaz, akkor fényképezték Őket az oviban. Addig is teszek fel egy tavalyi képet - amiről meg voltam győződve, hogy ide is feltettem, valamelyik hsz-om után, de nem találtam meg.

Éva! Én még csak 30 vagyok, bibí!!! Na jó, elmúltam, de még mindig közelebb vagyok hozzá, mint a 31-hez!

Itt sem igazán van lehetőség a szabadban a kikapcsolódásra. Van pár játszótér, de más extra itt sincs Cegléden. Viszont a környékben van vadaspark, kicsivel messzebb állatkert, és Bp. sem egy nagy távolság. Nem tudom mire gondoltál konkrétan?
Mennem kell. Jó éjt majd mindenkinek!
Adri