Sziasztok !
Itt az elveszett bárány ...
Nagyon jól esett, hogy -most visszaolvasva kicsit- hiányoltatok
Nem ezért tűntem el, csak egyszerűen a nap csak 24 órából áll... Visszaálltam dolgozni / "rosszcsont"
kiscsoportom van, amiben a matematika epochát viszem és havi váltásban vagyok délelőttös. Illetve egy csomót helyettesíteni is kell, pl. ezen a héten mindhárom munkanapon egész napos vagyok... Azután Zitikémet alíg várom, hogy a nap végén lássam, beszélgessünk, simizzem... és akkor még a hatfős háztartásról ne is beszéljünk------------> még jó hogy van mosogatógép és mosógép
Plussz szeretem Zitikém ill. a családom rucijait itt árulni ez is elég időigényes, sőt Zitikének itt szoktam vásárolni is... ezek meg az éjjeli órák
A legnagyobbamnak beadtuk a felvételi jelentkezéseit, rögtön itt az érettségi stb. Plussz nem tudom írtam e, hogy önkormányzati képviselőnek választottak meg kisvárosunkban... háát ezzel kapcsolatosan is van bőven szaladgálnivaló.
Szó mi szó, örülök, hogy vannak újak is a topikban, mert sajna az én szekerem már kijjebb áll... de azért be-be nézek hozzátok
Annál is inkább, mert izgulok Zsuzsáék kicsi öcsikéjéért
, örülök, hogy Nándikát felvették abba az osztályba, ahová felvételiztetek.. és örömmel láttam, hogy Dittáéknál is úgy nőnek a gyerkőcök, mint a gomba
Majd írd meg Ditta, mire vállalkoztok, jó ?
Többieknek is sok-sok puszi és üdvözlet ismeretlenül is , " anyuci"-nak külön, mint földimnek !
Gotti és Ziti