SZiasztok!
Napocska! Boldog elsõ szülinapot!
Danimama, ZSuzsa! Nektek is! (ha nem is elsõt
)
Cory! Olyan jó volt tegnap a tali, köszi!
És mindenkit olyan jó volt látni, babát és mamát egyaránt!
Ármin induláskor öltöztetés közben elaludt, aludt a villamoson, vásárlás közben, a metrón, a liftben meg itthon is még a nyitott ablakban a kocsijában, pedig ilyet nem szokottt!
És most is alszik épp, azért tudok írni - csak ki tudja, meddig?
Solya! Nem tudod felhívni a családodat, barátaidat, hog hallj egy kis magyar szót? Talán jobb kedvre hangolna egy kicsit, még ha nem is túl olcsó mulatság! Vagy nem tudsz legalább egy magyar adót hallgatni/nézni? Nekem még itthon is nagyon rossz, ha András sokáig dolgozik, el tudom képzelni, hogy neked még nehezebb! Az, hogy melyik gyerek mennyi idõsen mit tud, szerintem is nagyon változó, az eddigi írásaid alapján nem hiszenm, hogy el lennének maradva!
Én is küldök neked egy csokor jókedvet, hátha használ az is valamit!
Rebi! Nagyon ügyes vagy!
Vagy mégis Csengét küldted be magad helyett?
Borcsa és családja! GYógyuljatok!
Henke! De örülök, hogy végre megoldódott a szopigond!
Kár, hogy nem jutottatok el tegnap Coryhoz, de remélem, hamarosan találkozunk egy következõ talin!
Ágyügy: épp akartam írni, hogy Ármin mostanában szinte minden éjjel lemászik/esik/gurul az ágyáról és a földrõl szedem össze, ha felébredek
Szerencsére már nyár óta matracon alszunk, így fel sem ébred a leguruláskor! A kiságyából mi is kiszedtünk két rudat, hogy tudjon ki-bemászni, de õ sosem aludt ott, úgyhogy ez csak játék. És Ármin is "beszél" álmában: ma nagyokat vigyorgott, azt mondta, hogy nenene (ébren ezt nem szokta), aztán ásítozni kezdtett és aludt tovább
Én is alvajáró voltam gyerekkoromban, beszélni meg még mostanában is szoktam néha
Nálatok is így tombol a szél? Néha úgy megrázza az erkélyeajtót, mintha kopognának
Márti+Ármin+