Sziasztok!
Hát, itt vagyok én is! Ha ilyen idő lesz, akkor nem sok időm marad olvasgatni, írogatni munkaidőben...De ugye az nem is arra van kitalálva...
Ez a front nagyon megviseli a szívbetegeket, öregeket!Ennyi beteget!Fél 4-kor jutottam ki ebédelni!
De nem panaszkodom! Örülök, hogy dolgozhatok.
Bonya!
Örülök, hogy jelentkeztél!!!!Május már mindjárt itt van, és az a 3 szuri is hamar elfogy, majd meglátod!!Addig pedig gyere, meríts erőt a többiek sikerességéből!!!!
Mukucs!
DRága, nem tudom mi lehet az oka, hogy ilyen kis rövid, tömör üzivel jelentkeztél be, de hidd el, mindennek van megoldása....Én is nagyon szomorú vagyok, hisz nincs pénzünk, hogy elkezdjük, de tudom, azért nincs, mert még nem jött el az én időm! Fel soha nem adom, és bízunk a szerencsénkben, és a szerelemben!
Én úgy gondoltam, mivel közénk tartozol, nem veszlek ki, csak kicsit lejjebb csúszol...
Aztán, tudod, utolsókból lesznek az elsők!!!!
Juci!Manda!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat a szinházban!Csak az a kár, hogy nem beszéltétek meg, hogy hogyan is ismeritek meg a másikat! Már nem csak a BMC-ben találkozunk, hanem szinházban is!!!
Baby!(És kedves férje)
Te nagylány!! Ugye, hogy kár volt annyit rágódni????Csak magadnak okoztál rossz hangulatot!!! Túlvagy rajta, vigyázz nagyon magatokra!!!MIkor is mész eredményhírdetésre???Mostmár bertam a transzfer időpontját, kis paragép!!!!
Na, megyek visszaolvasok megint, mert az agyam nem valami friss...