Új privát üzeneted érkezett!

Süni!
Köszi megvagyok, egyelőre semmi különös, dolgos hétköznapok... Várom a négynapos pihit, meg persze a jövő hetet :wink: .

Lukrécia!
Én csak jövő héten megyek, sajnos, jó lenne, ha már ott tartanánk, hogy mehetnék... Sok sikert holnapra!!!! :D És rövid sort!
gil

Szia Madrin!

Ha kocsival mész, a hátsó bejáratnál van egy csomó parkoló, ahol reggel (fél nyolckor) mi még szinte mindig találtunk helyet és ott nem kell fizetni, csak a főbejáratnál meg attól kb tíz kocsiig tart a fizetős zóna. Ha bemész a kórház területére és köszönöd szépen, de nem kérsz parkolási jegyet és 200 forintot adsz szíves örömest beengednek, és így már nem is kerül többe mint egy BKV jegy. Ügyesen!

Szia Baby!

Örülök én is, hogy túl vagy rajta a sok izgalom után, nekünk is három blaszto van még lefagyasztva, ez tök jó hogy kettőből kettő feléledt. Nekem azt mondta Wiegandt, hogy nem kell feküdni nyugodtan menjünk kirándulni, meg sétálni meg minden és én a beültetés után két nappal Egerben kirándultunk az apával . A mozgás jót tesz, mert jobb a méhnek a vérellátása és az jót tesz a megtapadásnak is. De persze mindenkinek az a legjobb, amit ő annak érez. A sok fehérje tényleg a túlstimu miatt fontos, de azért ártani senkinek nem árt :D

Gil! Köszi az érdeklődést, nekem a mellnövekedésen kívül semmi tünetem, nincs hányás, rosszullét semmi ilyesmi, már alig várom a jövő hét szerdát mikor UH lesz újra és reméljük, hogy pulzáló szívecskét látunk majd.
gombahölgy

Gomba!

Hát ez igazán pompás, hogy csak a pozitív változások jelentek meg nálad!!! :wink: Jól csinálod!

Juci!
Gondolom, irígykedve olvasod Gomba sorait :wink: , de még Gombát is utolérheti a hányás! Remélem, jobban vagy! Bár már én is szívesen öklendeznék!
gil

Gil!

Így sem vagyok ám elégedett. Vasárnap óta nem hánytam, most meg parázok, hogy miért lett vége ilyen hirtelen :oops: :cry:
Tiszta hülye vagyok :lol:

Judit

jucicuki

Mai ultrahangosok :?: :?: :?:

jucicuki

Juci, igyekszem meggyógyulni :)

Na, de ismét tanultam. Mármint a folyadék és a fehérje terén.
süni76

Sziasztok!
Hát, itt vagyok én is! Ha ilyen idő lesz, akkor nem sok időm marad olvasgatni, írogatni munkaidőben...De ugye az nem is arra van kitalálva...
Ez a front nagyon megviseli a szívbetegeket, öregeket!Ennyi beteget!Fél 4-kor jutottam ki ebédelni!
De nem panaszkodom! Örülök, hogy dolgozhatok. :lol: :lol: :lol:

Bonya!
Örülök, hogy jelentkeztél!!!!Május már mindjárt itt van, és az a 3 szuri is hamar elfogy, majd meglátod!!Addig pedig gyere, meríts erőt a többiek sikerességéből!!!!

Mukucs!
DRága, nem tudom mi lehet az oka, hogy ilyen kis rövid, tömör üzivel jelentkeztél be, de hidd el, mindennek van megoldása....Én is nagyon szomorú vagyok, hisz nincs pénzünk, hogy elkezdjük, de tudom, azért nincs, mert még nem jött el az én időm! Fel soha nem adom, és bízunk a szerencsénkben, és a szerelemben!
Én úgy gondoltam, mivel közénk tartozol, nem veszlek ki, csak kicsit lejjebb csúszol... :wink: :lol: Aztán, tudod, utolsókból lesznek az elsők!!!!

Juci!Manda!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat a szinházban!Csak az a kár, hogy nem beszéltétek meg, hogy hogyan is ismeritek meg a másikat! Már nem csak a BMC-ben találkozunk, hanem szinházban is!!! :lol: :lol:

Baby!(És kedves férje)
Te nagylány!! Ugye, hogy kár volt annyit rágódni????Csak magadnak okoztál rossz hangulatot!!! Túlvagy rajta, vigyázz nagyon magatokra!!!MIkor is mész eredményhírdetésre???Mostmár bertam a transzfer időpontját, kis paragép!!!! :lol: :lol:

Na, megyek visszaolvasok megint, mert az agyam nem valami friss... :lol:
Vendég

Süncikém drága!
Beírtalak természetesen , és küldök cisztaölőt!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: MOst nehogy Te kezd el parázni???Látod, Baby is okozott magának pár kellemetlen napot, pár álmatlan éjszakát, a semmiért!!!!Na, most nézem a táblát, és nem tudom eldöntenihogy neked most fagyisod lesz, vagy nem...Tábla szerint igen, hisz stimud most nem volt...Vagy lemaradtam...Pedig figyelek ám!!! :wink: :roll: :lol: :lol: :lol:

Málna!
Neked én is olyan szép szülinapi ajándékot kívánok mint Juci! Neki bejött, a babákat kapta szülinapjára...nekem csak jövő februárban lenne, de nem akarok addig várni...Én úgy Április 7-én egy 2 csíkos teszttel szeretném párom felköszönteni!!!! :wink: :lol: :lol:

Gomba!
Beírtalak téged is!!! :lol: És nagyon remélem, hogy jó hírekkel jössz majd, és tényleg egy kis pulzáló szivecske ragyogja be az aznapotokat!!! :wink: :lol:

Na, talán ennyi...
Rendezem a táblát, és jövök!
Vendég

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Baby :lol:
Nagyon ügyesek voltatok!!!!!
Szuperek a blasztóid, hogy így felébredtek!!!!!!!!!!!
Küldöm a babatapikat+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Azért pihenj egy pár napot. Bár én is eddig mindig végig feküldtem a majd két hetet, de ezután már nem fogom. :wink:

Drukkjaim továbbra is mennek, ja és a többieknek is a babatapik, tüszőnövelők++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Juci
Gondoltam ám rá, hogy meg kellenne ismerkedni, de aztán valahogy elmaradt.
De nem baj, majd legközelebb!
Nektek van bérletetek? Nekünk Premier van.

manda

Manda!

Nincs bérletünk, ismerősünk van a színházban, így ami tetszik, azon ott vagyunk :lol: :lol: :lol:
Elég gyakran :wink:

Judit

jucicuki

Reggel hánytam, szóval megnyugodtam kicsit :lol:
Jó lenne, ha már 22 lenne.
Voltam a táppénzes papírért, azt mondták, hogy ha 22-én lesz szívhang akkor 27-én kell mennem a kiskönyvért :D
Remélem minden rendben lesz.
De nagyon aranyosak voltak, szurkoltak végéig :!:

jucicuki

Sziasztok!

Hú, de rég nem írtam, bocsi Mindenkitől!
Olyan jól esik, hogy többen is érdeklődtök mi volt UH-n.

Szóval minden okés, 2,2 cm. a baba és dobogott a szíve. Zeke doki nagyon aranyos volt: "hú, de szép nagy baba". Legközelebb már csak 4 hét múlva kell mennem tarkóredő vizsgálatra. Addig nem láthatom! Hogyan fogom kibírni? :lol:

4 hétig gondolkodhatok ő legyen-e a dokim. Nem is tudom. Én nagyon felé hajlok. Mert amúgy lövésem sincs ki legyen! Őt meg úgy komázom.

A védőnőt is fel kell már hívnom, elindítani a kiskönyvet. Hát el sem hiszem!

Na, ennyit rólam, olvasok jobban vissza!! Puszi Mindenkinek!!
vicuska1977

Napsugaras jóóóóó reeeegggeeelt!!!

Jucika, akkor most örüljünk hogy hánytál? :)

Vicuska, de jóóóó! Ezek aztán a jó hírek!

Kriszti, ha minden jól megy, akkor fagyibabás transzfer lesz. Köszi a cisztaűzőket, nem tudtam, hogy tőlük is kell tartanom. Megfelelt volna nekem a baciűző is :)
De most tényleg, emlékszem többen aggódtatok a ciszták miatt. Attól most nekem is kell félnem??

Pusszantás, és szép napot mindenkinek!
süni76

Süni!

Mindenki azt mondta, hogy jó jel, tehát amikor vége lett megijedtem.
Szóval inkább hányok :wink:

jucicuki

SZiasztok Lányok!

Én holnap megyek egy sima vérvételre, remélem hamar végzünk mert velem lesz egy férj meg egy kutya :D

Képzeljétek reggel találkozam egy barátnőmmel, most volt nemrég lombikon, holnapután megy vissza eredményért, annyira boldognak látszott és optimistának hogy totál feldobodtam kicsit visszatért a jó kedvem:)
Érzem hogy neki összejön most és szerintem ilyen szép időben nekünk is lányok :)

ui: gombahölgy köszi az infot, tényleg hasznos volt:)
madrin

Madrin, szorítok, hogy holnap hamar végezzetek!
Amióta olvastalak azóta én is határtalan optimizmust érzek :D Köszi!!!!

Süt a nap! Nincs nagyfőnök! 3 napja folyamatosan eszünk a munkahelyen :D Van egy szép kert is! Most mondta főnöknőm, hogy mindjárt mehetünk napozni!!!

Szóval itt a TAVASZ!

És én is megyek jövőhéten vizitdíjat fizetni és sorban állni és uh-oztatni és és ... :D
süni76

Ő lesz velünk:)
Imádjuk :)
Kép

Rajta gyakoroljuk a nevelést, mit mondjak nem sok sikerrel :)[/url]
madrin

Elhiszem, hogy imádjátok!!! Tündér!!! :D

Nekünk is van ám!! Belé is szerelmes vagyok, nemcsak a férjembe.

Próbáltam róla feltölteni képet most, de nem sikerült.

[/img]
süni76

Madrin!

Nagyon édes!

jucicuki

köszi:)
És annyira rossz:)
Állandóan ugrál, minden ami lelóg az bekapja :D
MA például az ágy közepén tudtam a a harisnyámat felhúzni:)
NA bocsi hogy off-olom a topicot, de ez kis hülye midnig jó kedvre derít :D
madrin

Lukrécia,

Megint irtam neked egy regényt és minden elszált :cry:
Este ujra kezdem.
Hu de mérges vagyok :x

puszi

Kép
bibike27

Szép napot mindenkinek!
Én is felébredtem! :lol:
Süncike!
Jajjj. bocsi! Kissé félrenéztem...Pedig 2 X is elolvastam!Csak fel nem fogtam...Szóval baciűzőt küldök! :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Juci!
Örülök neki, hogy hánytál!!!!! :roll: :lol: :lol:

Vicuska!
Gratulálok a nagy leányhoz/nagyfiúhoz!!!!!4 hét, az tényleg sok idő, de nemsokára itt van!!! :wink: :lol:

Madrin!
Jajjjj, de szép kutyusod van!!!! Remélem hamar végeztek!!!

Én nemsokára megyek fogorvoshoz! :lol: :lol: Tudod Süni!, hogy sokat mosolyogjak...És persze mire kismami leszek, addigra szép fogaimnak kell lennie....Onnan pedig éjszakára...
Vendég

Sziasztok!
Nálunk sajnos változatlanul semmi :-( ezért is nem írtam. Olvasgatlak ám azért Benneteket, csak tényleg nemigen van mihez szólnom. Annyi történt mindössze velünk, hogy a Gynevacot keddre meghozzák a közeli gyógyszertárba, így elkezdem végre! Remélem, jót tesz.
Nekem is van kutyám! Nagyon szeretem. [img]

Nem írtatok arra, de hadd kérdezzem ismét meg, hoyg van változás a BMC-ben? Klel fizetni vizit vagy egyéb címszóval bármi díjat?
Mindenkinek sok sikert! http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 979.16.gif[/img]
edua

Bocs, csak egy cumizó baba animet szerettem volna beszúrni, de nem sikerült!
edua

Sziasztok!

A Baby ezt üzeni:
Köszi ismét a drukkokat mindenkinek, még rámférnek! Remélem mindenki jól van :)

Judit, Gombahölgy, Süni,
azt szeretném kérdezni, hogy ti mikor éreztetek valamit? Hasfájás, kisebb görcsök? Tudom, ne figyeljem annyira a jeleket, de kíváncsi vagyok.
Volt valakinek blasztó beülti?
Kicsit már unom a fekvést, de ha már nagyon rossz, akkor fel szoktam kelni.
Na puszi mindenkinek!

Lukrécia,
ma voltál a BMC-ben UH-n, mi volt?
baby.81

Sziasztok! :D

Hát voltunk elegen..... :?
Mindegy kivártam a sorom,szóval a lényeg:HÉTFŐN leszívás(Krisztike :wink: ),úgy váááárom!!!!Zeke dokival megbeszéltük hogy 3-at rak most be,nem kettőt.Tök jó!
Ja és megvan a bal petefészkem is :oops: kb 5 tüsző van azon az oldalon is. :shock:

Bibike

Én nem értem neked mindig elszáll.... :shock: Csak ügyesen este,már várom..... :lol:

Madrin

GYÖNYÖRŰ A KUTYID!!!!Na ha Bibar meglátja biztos beájul mert Ő minden kutyát örökbe fogadna..... :lol:

Vicuska

De jó hírek!!!Szerintem válaszd Zeke dokit a szülésre4,legalább rend lesz és fegyelem.... :wink: :lol: :lol:

Gabi

Pénteken megyek megint,jól emlékszem,hogy akkor jössz????

Sok puszi mindenkinek!!! 8)
lukrécia

BabyPisti, nekem az utolsó 1-2 napban görcsölgetett picit. Egyébként meg szinte végig szurkált a hasam. Próbáld meg elterelni a figyelmedet, mert bele lehet zizzenni, ha állandóan figyeled magad. Tudom, hogy nagyon nehéz elterelni erről a gondolatokat, de akkor legalább csupa pozitív legyen!!! :D

Lukrécia, ez szuper!!! Nagyon szurkolok, hogy minél több termékenyüljön meg!

Megpróbálom beszúrni a mi kedvencünk fotóját:

süni76

Lukrécia,

Irtam :wink:

Kép
bibike27

Jó estét mindenkinek!

Nem írtam idáig, mert el voltam foglalva napközben, meg feküdtem, délután még alukáltam is egy kicsit. Igazság szerint émelygett a gyomrom egész nap. :( De most visszaolvastam mindent :)

Madrin! Ez a kutya cukorpofa! Én is örökbe fogadnám! Bár a maccsok mellé...Nem tudom, ki nevelne kit :roll:

Vicuska! Szerintem is a Zeke jó választás, egy kollégám felesége nála szülte mind a három babóját és ö ajánlotta a Zekét nekünk :)
Gondolom nagyon meg volt vele elégedve.

Lukrécia! nagyon drukkolok én is, hogy remek petikéket sikerüljön hétfön leszívni :)

Pisti! Vigyázz arra a csajszira a másik szobában és mond meg neki, hogy ne idegeskedjen, mert az nem tesz neki(k) jót. Tessék minden kívánságát lesni! :)

Kriszti! Azért a pihenésre is jusson elég idö, ki tudja mit hoz ez az év nektek is :wink:

Gabicsibe! Mindjárt itt a péntek! Hú de izgi! :wink: Szorítok nagyon , hogy pozitív legyen. :)

Puszilok mindenkit, holnap jövök. Nelli :)
nellike

Madrin
Nagyon aranyos ez a kutyu,szívesen megdögönyözném!Jó pihenést nektek a hétvégére!Hová is mentek?

Lukrécia
Igen,pénteken megyünk mi is.Akkor talizhatunk,majd holnap megbeszéljük ki mibe lesz :)

Nellike
Köszi a drukkot!Ti jobban izgultok mint én :wink:

Baby
ne aggódj annyit!A babáknak pozitív energia kell a megtapadáshoz!Most nem a rázást fogod kapni,ha nem durvábbat :wink:

Lexi
Rég jelentkeztél!
gabicsibe

Na, sziasztok!
Most van egy kis időm írni, bár mindenkin alszik már.... :roll: :roll: de minden normális ember iylenkor alszik!!! :lol: :lol:

Nellike!
Pihennék én, ha hagynának..... :lol: :lol: :lol: És erősen gyúrunk a spontán babára...
Remélem hamarosan jelentem az örömhírt, most egyenlőre senkinek nem mondok semmit... :wink: :lol: Csak reménykedem....

Edua!
Milyen változásokra vagy kiváncsi??? A vizitdíjat sajnos mindenhol ki kell fizetni...300 ft, ha a BMC-be mész....sajnos.
A lányok leírták, hogy hol kell fizetni(én már nem voltam nagyon régen, nem tudom). Ha párod megy valamilyen vizsgálatra, úgy tudom, akkor is 300 ft.
Gynevac jó választás, mi is megkaptuk.
Most jön az emlékezető oltás...Váltom ki nemsokára...Nekem azóta nincsenek gyulladásos bajaim!

Lukrécia,
reggel dobok eghytáblát, mikor hazaérek..és beírlak!
Puszi mindenkienk, megyek, mert betegség jött!!! :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Nellike,
Vigyázok a csajszira és figyelem minden kívánságát:)

Kriszti,
A teszt 22-én lesz, módosítanád a táblicskut?
Köszi
baby.81

Szép napot mindenkinek!!!
Nemrég hazaértem, dobok egy táblát, igéretemhez híven, aztán szunya...Uracskám dolgozik, nem lesz aki háborgasson.... :lol: :lol:
További szép napot mindenkinek!!!

Íme a tábla:

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Na, most látom, Baby, elkerültük egymást...Én már javában szerkesztettem...Nem baj, gondolom nem haragszik senki, ha újat dobok, lehet az már másik oldalra kerül....Bocsika, máris javítom!!! :lol: :lol:
Vendég

Na, íme a javított:

Kép
Kép Kép
Kép
Vendég

Bibar

Kép

Boldog szülinapot kívánok!
gabicsibe

Szép napot mindenkinek újra!
Nem volt valami nagy forgalom ma!!!

Madrin!
Remélem hamar végeztetek, és a kiskutyus sem szenvedte meg a várakozást! :lol:

Bibar!
Én is nagyon sok boldog születésnapot kívánok!!! Kép
Vendég

Kedves Bibar!

Nagyon sok boldog szülinapot kívánok neked! :)
Kép
Vendég

Gabicsibe,Kriszti,Estrella
köszönöm szépen,nagyon drágák vagytok :lol: :lol:
remélem nektek is jó napotok volt,mert nekem nagyon,kerti grillezgetés volt,napoztunk,pihentünk,aztán jöttek a barinömék a 3 gyerekükkel,jól kibabáztam magam velük :lol: :lol: na puszi nektek,és további jó pihit mindenkinek :lol: :lol:

bibar

Sziasztok!

Látom mindenki pihenö "üzemmódba" kapcsolt de legalábbis nem a szobában kushad. Helyes! :)

Bibar! Én is sok boldogságot kívánok neked!

Pussz mindenkinek!
nellike

Sziasztok!

Drága Bibar! Én is nagyon boldogságos születésnapot kívánok!! Kívánom, hogy minél hamarabb megkaphasd életed legszebb szülinapi ajándékát!! :D

Gabicsibe, nagyon-nagyon szurkolok érted holnapra!!! Gyanusan csendben vagy :wink:
süni76

Drága Bibar,

Ezúton szeretnék én is nagyon sok boldog szülinapot kívánni!!! :D

Kép

Millió puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Bibarcica!

Nagyon Boldog Szülinapot Kívánok Drágám,csak hogy itt is nyoma legyen.... :wink:

Puszi
lukrécia

Bibar!

ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG! BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Gabi!

Nagyon drukkolok holnapra!!!! Kibírtad teszt nélkül?! :roll: Ha még nem jött meg, az nem utalhat már valamire??? :wink: Hányadik napon vagy?
Holnap minél előbb jelentkezz!!!!!
gil

Bibar!
De sajnos...Épp a sűrűjében!!! :cry: :cry: :cry: Rá vagyok cuppanva a tv-re , netre... :cry: :cry:
Vendég

Gil
Igen kibírtam teszt nélkül!Nem is jött meg,de ma még csak a 27. napon vagyok úgy hogy semmi sem biztos.
Ha beadom a vizeletet mennyi idő múlva lesz meg az eredmény?Még sose kellett leadnom mindíg megjött elötte.

Süni
azért vagyok csendben,mert most nem történik semmi velem.Nem fáj a hasam(cista most nincs az biztos) és nem is érzek semmit.
Olyan nyugalom van rajtam még izgulni sem izgulok a holnapi teszt miatt.
Most végre párom is ott lesz velem és jó hírt fognak közölni.

Lukrécia

Még igazából nem tudom mi lesz rajtam,de az biztos,hogy barna cipő,barna táska és fekete zipzáras bőrkabát.Azt hiszem a nadrágo is barna lesz.Párom barna hajú,alacsony kicsit pocakos és körszakálla van.Remélem össze futunk!ja és 8 körül fogunk oda érni.
gabicsibe

Kriszti
Nem irigyellek!Mi most jöttünk haza.Barátainkal voltunk vacsorázni a belvárosban.Kicsit megijedtem mikor szóltak,hogy balhé van és jönnek a Deák tér felé.Gyorsan haza húztunk.
Remélem nem lesz semmi baj és épségben visszakapod a párod!
gabicsibe

Gabi
Tőlem egyszer kérte Irénke, hogy a mensi ellenére adjak le pipit, mire felértem, és sorra kerültem a dokinál, addigra az asszisztens már tudott az eredményről. Süninek milyen optimistán írtál! Szuper! Kívánom, hogy tényleg jó hírt közöljenek veletek! :wink:
gil

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?