Mazsuzs!
Mi is azt eszünk, amit ti
Blanka baba nálunk olyan szenvedős a pocijával, mint nándi.
H agondolod szerezz be egy kengurut amibe már újszülött kortól rakható, így legalább némi házimunkát tudsz végezni mellette.
Játszócumit nem szereti?
Nálunk az a csodafegyver.
Amúgy milyen cumiból etetitek?
Lehet, hogy az a baj.
Próbáltad már cicire tenni, hátha úgy megnyugszik?
Nem baj ha nincs tejed.
Mennyit szokott enni egyszerre és napi hányszor eszik?
Ha tudsz, hívj minél több segítséget(barátnők, akik szeretnek babázni, anyós, szülők stb...), és sétálj vele sokat, nem szabad elkeseredni, nem könnyű egy babával összeszokni, de ha ráéreztetek egymásra könyebb lesz, majd meglátod.
Szandra!
Anyós téma nálunk is hasonló, de én 3 hónapig nem beszéltem vele, 4 hónapos terhes voltam, amikor elmonduk nekik az ikreket.
Úgy vérig sértettek anyák napjakor (tudnak időzíteni). De én most már csak röhögni tudok rajta, igaz akkor eléggé megviselt
Ráadásul, előtte törtek be hozzánk, szóval tökéletesen időzítették a dolgot.
Amúgy igen, hobbi szinten szoktam fotózgatni. Tavaly előtt elvégeztem egy tanfolyamot is, és sokat jártam a csoporttal főleg természetfotózásra, de fotóztam műteremben és volt riport és szoci fotó is.
Nagyon élveztem, Ági 5 hónapos volt és nagyon jó volt kimozdulni otthonról. Mjad készülök komolyabban nekiállni a témának, másodállás szinten, de egyenlőre próbálom újra összeszedni a felszerelést, mert tavaly mindenemet ellopták (ez egy picit visszavetette a lelkesedésemet egy időre
, mázlimra volt biztosítva, de azért senkinem nem kívánom, hogy a 8 éven át összekuporgatott kis felszerelését így elvigyék...) Viszont a sors ajándékaként utána lettem ikerterhes
Judit!
Jó, hogy Danca egy picit kirándul neki is és nektek is.
Az idő is szép, ma mi is voltunk kirándulni
Finike!
Jó, hogy minden rendben volt a dokinál.
Holnap majd írok mailt, nem akarom ide írni a dolgot...
Mi Alsópáhokon voltunk, jó drága, de írtó klassz, pld. van bébiétel, bébipép vacsorakor (gyermek kaja a nagyobbaknak), minden asztalnál etetőszék, minden házban baba-mamaszoba, mikróval, melegítővel, etetőszékkel, asztallal, mosogatóval, még az uszodában is van járóka az öltözőben! Bébimedence, babaúszással, szóval nagyon klassz.
címe:
http://www.kolping.hu
Na megyek fűrdetni.
Üdv:Dóri[/url]