Úgy látom, a hajnali 3-4 óra az egy standard ébredő idő. Most is 3kor kelt Szabi, vagy 5x kiporszívóztam az orrát, két peluscsere, mert mindkétszer beletrotyizott és jelezte nemtetszését, 1 óra szopi, részletekben. Pont erre vágyom. De rendes gyerek volt, fél 7kor kelt legközelebb, Nati is
, majd mindkettő visszaaludt. Rendes gyerekek, fél 10ig hagytak minket aludni
Hívott a házunk közös képviselője, hogy mint számvizsgáló biz tag, nézzem át a 2006os ktgvetést. Pont most van erre időm! Szerintem tuti úgy időzített, hogy ne tudjak ott lenni a gyűlésen, máskor januárban szokott lenni, amikor még bőven lett volna alkalmam böngészgetni.
Bella,
Mi a Keletinél lakunk, a zuglói topicba, mind helyileg legközelebbibe irogattam csak, amolyan vendégként. Az más kérdés, hogy szivesebben laknék arra.
Úgy látszik, rendeződik Nati lelkivilága, de eddig még nem volt igazi érdekellentét. Általában ketten vagyunk a két gyerekre, az igazi teszt csak a jövő héten lesz.
Várom, mint a foghúzást. Tuti nem vállalnék be még egyszer két év alatti korkülönbséget, sztem még ez a pár hónap is nagyon sokat számít. Már egész jól beszél, így tudunk kommunkiálni, de akár egy hónappal ezelőtt is sokkal nagyobb gond lett volna.
Jó a vonalzó
Képeket még én sem tudom összenyomni, ha rájössz, szóljál. Ti merre laktok? Elméletileg közel, gondolom. Jó lenne Szabinak is egy közeli kortárs, Natival nagyon jó és hasznos mindkét félnek.
Ágiboldi,
A 24es villamos nem jár felétek? Keresek minél több "ráérő" anyukát Szabi korú bébivel
Én kb 9 éve lakom Pesten, de még a saját kerületemet sem ismerem. A Károlyi kertet azt én is szeretem, de Natit nem vonza túlságosan az a játszi, inkább a Köztársaság téri.
Kami,
Ha Szabi trottyos, attól irdatlan módon ki tud akadni. Minden gyerek más, Natit még most sem zavarja igazán.
A kólika egyenlő a hasfájással. A zaba még nem feltétlenül jelent rosszat és a gyors növekedés sem. Nati egy zabagép volt, mégsem sírt, max napi 15-30 percet összesen. Remélem, Szabi is hasonló lesz, egyenlőre ő sem sírós és sokkal többet alszik. Zabálni annyit tud, hogy a hasa teljesen kidagad és fényli a bőre, annyira ki van töltve. Nem is merem ilyenkor mozgatni, félek, hogy kidurran
De végülis van mit behoznia.
Roki,
Nálunk is úgy megy hiszti nélkül a szopi, ha Nati jól lát mindent. Igaz, ilyenkor kész küzdelem megvédeni Szabit, de legalább ehet, és nem arra kell koncentrálni, hogy visít a másik.