Új privát üzeneted érkezett!

estére lesz kép a kocsiról,most mosom a bébihordó darabjait.kicsit morzsás volt a varrásoknál.meg 1-2 foltocskát is láttam rajt.
mondjuk egyébként is mosási mániám van és egyértelmű volt hogy az egész kocsit átmosom.
hétvégén átpakoltam a virágokat R. mondta is hogy olyan üres ott az előszoba.hát persze kellett a hely a babakocsinak. :lol:

bocsánat hogy nem irok Angyali üzenetet de olyan túlvilágiak a mostaniak.ha megint ide illő lesz irom igérem.

Vivi még korai szerintem mozgásokat érezned nekem határozottan olyan 18 plussz pár nap volt.(senki nem mondta hogy fel kellett volna írni a pontos dátumot :? )
mondjuk nagyon egyén függő.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Csak ezt az oldalt olvastam vissza egyelőre.
Kicsit hanyagoltalak titeket, ne haragudjatok. Mostanában nagyon hamar elfáradok, egy 1/2 órás séta kifáraszt, az meg Lillának nem elég. Most párom itthon volt 5 napig, próbáltuk intézni az elmaradásokat, a többi időben pihiztem. Tegnap mégis volt barnázásom megint, pedig szerintem most semmit nem tettem, ami indokolná. Lillával is voltak ilyenek, de csak az utolsó hetekben. Mondjuk nem bánom, ha hamarabb jön a kis babi, de a 37 hetet kivárhatná. E héten megint nem jutok el az ünnepek miatt dokihoz, így jövő héten 1 hét helyett, 4 hét múlva megyek vissza. :? Gondolom, majd kapok a fejemre, de nem tudtam megoldani, és a vérvétel miatt nem csak rajtam múlt.
A süti eszméletlen jól néz ki, elmentettem, hozattam is hozzávalókat, de most apa letiltotta végül, mondván, pihennem kell.
Olvastam Esztora üzletasszony újabb fogását. Nagyon jól jártál az Avental, ügyes vagy! Látom van babakocsi is? Kíváncsi vagyok! :wink:
Mi megrendeltünk egy pelenkázót, úgy készíttetjük, így magasabb lesz az átlagnál, a szekrényünkkel egyező színű, és foggantyujú, és mindezt 20000Ft-ért. Nagyon csodálkoztam és örültem, hogy csak ennyi. Kb. 2 hét mire meglesz. Már nagyon kíváncsi vagyok. Magasságmérő kész, most a fonalat várom, és akkor készítek a kiságyba fejvédőt is. :lol:
Pocikép még nincs, mindig akkor jut eszembe, mikor nem alkalmas az idő. :oops:
Kép

Kép

Megyek olvasok.

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Vicky,
sajnálom. :( Na majd ebben a hónapban

Meri,
sajnálom, hogy idegeskedsz. A hormonok biztos, hogy negativan befolyásolják a hancúr kedvet. Remélem, hogy ez minél hamarabb elmúlik.

Azt hittem, hogy már kifelé megyek ebből francból, de most meg nagyon fáj a jobb oldali arcüregem. Már annyira elegem van ebből :cry: :cry: Megyek infrázni, aztán alszom egyet, akkor legalább nem fáj. :(

Kép
Kép
adrienna

Kész vagyok! :D
Adri remélem már tényleg elmúlik ez a nyavalya. Itt a tavasz, te szegénykém meg nem tudod élvezni. :( Most már meg kell gyógyulnod!!!!!! :wink:

Ágota, akkor többet jössz!? :D De jó!!!!!!! :mrgreen:
MI is függönyözünk, de még csak karnis vettünk tegnap, meg nézegettem a kínálatot, hát..... nem fog könnyen menni a választás. :roll:
A szopizásról a legtöbbet, és a legjobb infókat, a http://www.lll.hu oldalon találod. Bizony sűrűbben is lehet szoptatni a babát, ha igényli azt. Én 2,5 óránként szopiztattam, a védőnő tanácsára, de már bánom, hogy nem sűrűbben. Most igény szerinti szoptatást tervezek, remélem menni fog. Bár több kötöttséggel jár, de ez az elején úgyse szempont.

Marietta velem is hasonló történt augusztusba. Aztán szeptemberben megfogant kis babi. Én örülök, hogy eljutottál idáig, szerintem ez annak a jele, hogy készülődik jönni a kis jövevény, csak egyenlőre nem életképes kombináció jött össze.
Drukkolok, hogy a jövő hónap sikert hozzon!

Vicky, sajnálom. :( Már én is kezdtem beleélni magam az újabb zebrás tesztbe. :(

Meri látom kezdesz helyre jönni. Ez az álom már biztos annak a jele, hogy kezded elfogadni az anyaságot. És a laza utazás! :shock: Kibírod, hogy semminek ne nézz utána? :o Wooow!!!
Ez igen!!!! A melót meg sajnálom.... :cry: Legalább könnyű szívvel lelépsz onnan, ha itt lesz az ideje.

Rendeltem mosható pelusokat, meg fürdődézsát! Azokat is nagyon várom!!!

Mennem kell. Sziasztok!

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Fiona,
de jo,hoyg jottel.Elhiszem,hyog egyre farasztobb minden....
Remelem a barnazas mar el is mult!!!
Marha jo a magassagmero!!!!!!!Nagyon tetszik!!!!
Esa rucik is allati jok!!!!!

Vicky,
sajnalom,hoyg megjott,de tovabbra is bizni kell,es jon az a karacsonyi baba :wink: :wink:

Ragota,
orulok,hoyg jol vagytok!Es vegre van netetek :lol: :lol: :lol:
Majd tegyel fel kepeket Te is,babaszoba,rucik,pocak,mindenre kivancsiak vagyunk :lol:

Meri,
jaj ezek a munkahelyi gondok....
neha en is ugy ki tudtam akadni :(

Adri,
jobbulast!!!!!!!!!!!Remelem hamar elmulik!!!Gondolok rad!!!

Esztora,
varjuk a kepeket majd a kocsirol :lol: Ugyik vagytok!

Vivi,
hat bevallom,mara terveztem a vervetelt (az egyiket),
de valahyog visszahuzott az agy :lol: :lol:
Ugyhoyg holnap!De akkor mar muszaj....
igy is jovo hetre 2 helyre kell menni vervetelre,ezt nem hagyom akkorra(cukorterheles+ellenanyag).

Ma szerintem nezelodok a varosban kicsit :lol: Szep az ido,tegnap is csomot setalgattam :lol:

Szep napot Nektek!!!!Pusz

Kép

Kép
arwen07

Hahó Lányok!

Bizony, gyakrabban fogok jönni, még a végén meg is untok :twisted:

Húúú, nekem is nagyon hiányoztatok ám! Dehát egy ilyen Nimród nevű kis rosszcsonttal nem lehet betelni! (az iwiwen van Róla fotóm)

Jajj, Adri, sajnálom, hogy ilyen ramatyul vagy!
Tegnapról mára én is megfáztam. Izzadtam éjjel, mint a dög, és a Babóm úgy kitolta magát egyfolytában, hogy ez álmomban is megjelent.

Szúrás nekem is előfordult már egy párszor, oldalt, ált. a jobb oldalt. Felhívtam a dokit (mert igen erős szúrás volt). Azt kérdezte, mikor voltam utoljára nagyvécén...hát régen, feleltem (2-3 naponta talán összejön...). Mindenesetre azóta mindig ez a megoldás. Ugyi a babó már nyomja a beleket, és a gázok sem tudnak megfelelően távozni, így az is okozhat ilyen szúró érzést.

Köszi, Fio az oldalt, meg is nézem.
Szerencsére nekünk a függöny kiválasztása elég egyszerű volt. Apa nem ellenkezett. Jajj, majd küldök képet, ha kész lesz a szoba! Úgy izgulok már!

Bááár, úgy döntöttünk Apával, hogy az első pár hónapot mellettünk tölti, de nap közben lent lesz velem az alsó szinten, a járókában, illetve ez még alakulófélben van, majd a gyakorlat hozza a megoldást.

Vicky :-( HAJRÁ KARÁCSONY!!!! :wink:

Porsika, mi is mondjuk Neki, hogy már nagyon várjuk, de azt sosem felejtem el hozzátenni, hogy májusban... :-) Apa már mondja, hogy úgy tologatná már...

No egyelőre ennyi, megyek kúrálni magam, mert ez nem állapot, ez a taknyosság. Beszedtem a csodaszerem, és már jobb is. De azé liternyi citromos tea, az nélkülözhetetlen!

Puszi

Ág

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok!

Jó sokat írtatok, persze tanulás helyett inkább elolvastam, amit írtatok. :oops:

Vicky, Marietta sajnálom, de most új erővel új hónap kezdődik.

Porsi, jól láttam, hogy az Istvánban fogsz szülni? Az én dokim is ott dolgozik. dr Lázár Gábor. Úgyhogy ha oda jutok valamikor, valószínű én is ott fogok.
Igyekszem a kérdőívvel.

Meri, irígylem a kirándulásotokat!Mi most nem tudunk menni, mert szombaton dolgozom. Hát ez van.

Ágota, örülök, hogy többször tudsz majd jönni, és hogy hol vagytok. Kérünk képeket!!!

A sütik nagyon guszták lettek!!

Képzeljétek, már kb 3 hete diétázom, és már látom, hogy fogytam is kicsit. Úgy örülök neki. Bár még nem látványos, de én érzem.

A lagzi hely már biztos, megkapjuk a vadászházat, ráadásul jó drága lesz a bérleti díja, 5000Ft-ot kell fizetnünk érte. :lol: Ma, ha minden jól megy, megyünk, feltérképezzük belülről mégegyszer, a díszítés, az esetleges átrendezés miatt.
Ha minden jól megy, estére meglesznek a gyűrűink is. :lol:

Szaffi még mindig nem került elő, attól félek, már nem is fog. Még soha nem csinált ilyet. Hancúrozni a kandúrok szoktak ide járni, nem ment el soha. Volt, hogy 2-3 napig ilyenkor csak futtában láttuk, meg néha enni, de most azt sem. :cry:

Most megyek, mert tényleg tanulni kell!

Sziasztok

Kép
nikóska

Ágota nálunk is velünk fog aludni, mind 2 gyerek. Hogy, hogy fogunk elférni....... :roll:
Amolyan játszószobát rendezünk be, aztán Lilla eldönti, mikor akar ott aludni. Nem szeretném, ha azt érezné, a kistesó túrta ki.
A függöny nálunk azért probléma, mert annyi szép van. :D De apa rám szólt tegnap, hogy inkább elösszőr a szőnyeg, majd aztán válasszak függönyt.
Te is beteg vagy? :(
Nálunk szépen süt a nap, így voltunk kint aszfaltkrétázni. :D Meg a szél se fúj (végre), így kiteregethettem. Hurrá! Sokkal jobb illatúak olyankor a ruhák.
Képzeljétek kell kiságyat venni. :cry: Elővettük a régit, és kiderűlt, hogy tönkrement. :evil: Még szerencse, hogy apa egyik munkatársa tud gyári csomagolásút 8000-ért. De akkor is utálom az ilyen váratlan kiadásokat.

Szaffi cica mióta nincs otthoh? És mennyi idős? Én azért remélem még haza megy. Emlékszem mikor a mienk is eltünt. Igaz ő meglett másnap, csak nem élve. A szomszéd találta meg. Közben meg itt voltak a 3 napos cicái. :cry:
Megyünk ebédelni, bár én most dobtam be egy kis gesztenyepürit. :twisted:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Kicsit behavazódtam, így visszaolvasni sem tudtam mindent. :oops:

Fioona:
nagyon szépek a rucik.

Ragota:
dejó, h újra tudsz jönni majd. :wink:
Kérünk pocifotót is. :lol:

Vicky, Marietta:
sajnálom, de majd márciusban. :lol:

Porsi:
holnap 10.10re megyek uh-ra. :wink:

Csajok, ezzel a hol alvással mi is gondban leszünk.
Nagy a ház, 150 nm.
Lent 2 szoba ( most vendég-Marci nappal itt alszik, a másik meg dolgozó. ) fent, nekünk egy háló és egy gyerekszoba.
Nem nagyok a szobánk, minek 15, a gyerek 12 nm.
Nekünk az elv volt, h a gyerek a mi szobánkban nem alszik, így kezdetektől külön is tettük. Már egyedül elalszik, szval nincs vele gond, sőt.. volt, h lent elaludt és hagytuk is ott.
Most ezen agyalunk, h mi legyen.
1 szobába a 2 gyereket nem szeretnénk, hisz ha sír a pici, azt Marcit is zavarnám, meg így is kicsi a szoba, ha még 1 ágyat beraknánk, akkor alig lehetne bemenni.
Hozzánk nem jöhet, hisz ha Marcinak nem engedtük, a picinek sem fogjuk.
most azon agyalunk, h a dolgozót megcsináljuk vendégszobának (a z olyan 10 nm) a vendégszobát (kb 15 nm) pedig Marcinak gyerekszobának, így az lesz az ővé a fenti meg a picié.
Csak hát nem tudom, nem kicsi ő még ehhez??
Véleményeket kérek. :wink:
Én kérdeztem Marcitól, ő azt mondta, h szeretné, és jó lesz neki az a szoba. Na, az más kérdés, h ezt komolyam gondolja e, ill. felfogja e.
Vendég

Hajni, én nem tudok a szobakérdéshez hozzászólni. Biztos, hogy jobb lenne, ha külön lenne a kicsi is, viszont egy emeletni távolság azért elég sok.

Szaffi cica már másfél hete nincs meg, amúgy 7-8. éves. Azt sem, tudom, mi lenne a jobb, ha megtalálnám, hogy már nem él, de biztos nem jön haza, vagy így, hogy nem tudom mi van vele, és reménykedhetem. Szerintem lehet, hogy így jobb, de remélem nem szenved sehol!! :cry:

Na megyek ebédelek, meg tanulok.

Kép
nikóska

Sziasztok!
A szoba kérdés nekünk is dilemmát okoz. Olyan a ház elrendezése, hogy utca felől van egy szoba, ezt terveztük magunknak. A ház másik végében van 2 gyerekszoba. Nem akarunk egy szobában lenni a bébivel, viszont a ház két vége messze van egymástól. Valószínűleg, Ó lesz az egyik gyerekszobában, mi pedig a másikban. A nekünk szánt szoba, tehát egyenlőre lakatlan marad.

A függönyvásárlás (mint minden egyéb vásárlás) szintén gond lesz, mert mindig meglátok valami szebbet, és nem fogok tudni dönteni. (Ugye még az egész lakás függönyözés előtt áll.) Apa nem szereti az ilyen vásárlásokat, ő megvenné az elsőt, amit meglát. Én meg sétálok oda-vissza, és próbálom eldönteni, melyik is legyen. Viszont egyedül nem szeretek vásárolni, mondjon véleményt Ő is.
vivi79

Vivi:
és ha megszületik a tesó? :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hát igen, ez kérdés.
:roll:
De addig még van idő, majd kitalálunk valamit. De gyanítom, hogy akkor a nagyobbik gyermek kerül a nekünk tervezett szobába, mi maradunk a helyünkön, és a pici kerül a tesó megszokott szobájába. Aztán amikor elég nagyok lesznek, a naggyal cserélünk, és talán végre elfoglalhatjuk a sajátunknak tervezett szobát. :lol: :lol: :lol:
vivi79

Nikó: drukk, hogy egészségesen hazatérjen. Már hallottam több hét után is hazaérő cicákról és semmi bajuk nem volt.

Megnéztem Ágota Nimródját. Gyönyörű baba.

meriann

Na latom gyerekszoba a tema :lol:
Ezt en is szoktam vesezni :lol:
Nalunk egyelore,ugy max egy eves koraig a mi szobankban lesz neki egy babasarok.Pedig nalunk is lenne masik 2 szoba is,de ugy erzem nem lennek nyugodt az elso par honapban,ha nem ott szuszogna mellettunk,velunk egy szobaban...
Ha meg jon(nek) a teso(k),akkor majd azok is az elejen velunk lesznek.Azt hiszem.
:wink:

Most meg megyek hazat nezni ezerrel.Ez a jo ido nagyon sarkall,hoyg huzzunk innen :lol:

Kép

Kép
arwen07

Agota,
en is megneztem Nimrod babat az iwiwen!Jaj de szep!Nagyon jo kis pasi!!!!!!Olyan szep a kis pofija!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

Fioona: nagyon szép lett a magasságmérő. És a rugik is.
Remélem minden rendben Veletek!

Hajni: drukk Nektek!

Nán-dorka: hol vagy?

meriann

Hajni,
holnap Uh utan gyere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csajok en most palacsintat kivanok.......... :?
pedig nagyon nem kellene,mert most ettem meg egy Lindt Fioretto-t (marcipanos :wink: )..es ez mar a 2. volt ma.....
Szoval palacsintat nem fogok..eros vagyok!!! :twisted:

Kép

Kép
arwen07

Pedig a Porsi féle meggyes palacsinta nagyon finom! :twisted: Kipróbáltuk hétvégén! :lol:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!
Megint itt az éjszakában írok. Este úgy lefektettem a fiamat, h elaludtam vele 9-kor, most meg felébredtem és nem megy a visszaalvás. No, mindegy. Pár hónap és úgyis össze-vissza fogok aludni... :D
Nem írok most külön mindenkinek, bocsánat, pedig úgy szeretnék, mert a fordításomon kell még az "utolsó utáni simításokat" megcsinálni. :evil:
Viki, Marietta, drukkolok márciusra! Az én fiam is márc-ban fogant.
Fio, melyik pelust vetted végül? Gyönyörű a kézimunkád és édi ka ruhák. Képzeld, tegnap mi is aszfaltkrétáztunk és gesztenyepüréztünk. :D
Szoba-ügy izgalmas. Nálunk a fiam az ágyunk mellett volt a kiságyban, úgy voltam vele, majd ha úgy érzem, átkerül a szobájába, de abban biztos voltam, h szeretném, ha átkerülne. 9 hónapos korától van ott, bár van egy nagy szivacs is ott, azon fekszünk, mikor altatjuk. (És sokszor csak az éjszaka közepén jön ki tőle, aki altatja.) Picúr is velünk lesz először, aztán remélem, együtt lesznek, és jól összeszoknak. (Lehetőség van külön szobára, de azt gondolom, az majd csak akkor, ha ők úgy igénylik. H ez 1, 2 vagy 6 év múlva lesz, majd kiderül.) Ja, és attól tartok, az első idő úgy fog kinézni, h egyikőnk az egyik gyerekkel, másikónk a másikkal, mert Nagyfiú meg fogja érteni, h a picinek velem kell lennie, de ő se akar majd egyedül lenni... :) De nem szeretném, ha ebből az lenne, h külön alszunk a férjemmel, hanem jó lenne, ha visszarendeződnénk. Hajni, az jutott eszembe, h ha ilyen komoly változásokat terveztek, akkor az időben minél távolabb legyen a baba születésétől. Egyrészt mert akkor eleve nagyob baz esély a sikerrre, mint egy olyan mozgalmas időszakban, másrészt nehogy úgy kapcsolódjon össze Marciban, h a kisbaba miatt került távol a szülőktől. Mi pl. kiköltöztettük a fiút a kiságyból, amiben még majdnem 4 évesen is alukáltt :) , és mostanra megszokta az új ágyát. De eleinte vissza akart mászni még, ami több szempontból nem lett volna szerencsés, haakkor történik, mikor a kistesó már benne van... :? :)

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok Drága Lányok! :D

Fioona:D
De jó, hogy jöttél! Klassz kis napotok lehetett tegnap! Én is teljesen be vagyok zsongva ettől a jó időtől, minden nap elhatározom, hogy x oldal szakdoli után elmegyek sétálni a kuty-és Embergyerekkel, de eddig a hét minden napján jött Apósom, segíteni a ház körül. :D Mondjuk ez is nagyon jó. :D
Gyönyörű lett a falvádő, a ruhák meg tündériek. :D Én eddig csak kékeket vettem, de lassan be kell szereznem pár semlegesebb színűt, nem szeretném kizárólag kékbe öltöztetni Ákost. :D
Örülök, hogy ízlett a palacsinta. :D:D

Arwen:D
Én eddig abszolút nem voltam édességes, mostanság azért egy-egy kisebb adag fagyi, palacsinta lecsúszik...:D:D:D Kíváncsi vagyok, hogy lesz a vége... :D

Ágota.:D
Tök jó, hogy mostantól gyakrabban látunk!! Nimród gyönyörű, én is megnéztem. :D

Vivi:D
ÉN egyszer éreztem már nagyon korán, úgy a 15. hét környékén, aztán kb. 2 hétig semmi. Úgy határozottabb mozgásokat a 17. hét óta érzek, de hozzá tartozik, hogy bizonyos testhelyzetekben - pl. ha ülök, vagy oldalt fekszem- érzem igazán. :D Hamarosan biztos Te is megtapasztalod :D:D Sajnálom a nagy ijedtséget, de a lényeg, hogy minden rendben vana Picivel. Pihenj sokat!

Bodzikám:D
Merre vagy? Remélem minden okés!

Képzeljétek Csajok, tegnap voltam kismamajógán. Nagyon jó volt!! Olyan jól kinyújtóztatta a meggémberedett hátamat, meg tök jó volt az intimtorna és a relaxáció-rész is. :D Kisfiam olyan tündér volt, az elején meg a végén nagyon mocorgott, de a mikor meditációban végigmasszíroztuk gondolatban a babákat, teljesen elernyedt. :D Nagyon jó érzés volt. :D

Ki mit csinél ebben a gyönyörű tavaszban? Millió puszi

porsika

Sziasztok!
Porsika: én ebben a gyönyörű tavaszban ülök az irodámban, és próbálok úgy tenni, mint aki dolgozik. Amúgy bámulok ki az ablakon, és várom, hogy ebédidő legyen, és mehessek sétálgatni egy kicsit.
Most ettem egy fél zsemlét, de sajna kétszer kellett látnom. Nem lesz még ennek vége? Remélem nem tartozom azon "szerencsések" közé, akik egész idő alatt hányingeresek.
Tegnap este úgy éreztem, mintha valaki kaparászná belülről a pocimat. De akkor úgy látszik, mégsem az volt. Vagy a kettő nem zárja ki egymást?

Fio: nagyon szép lett a magasságmérőd. Már én is új képet hímzek, de talán már egy hete, hogy nem is láttam.

Én is megnéztem Nimród babát, nagyon aranyos.
vivi79

Vivi:D
Dehogy zárja ki! Én is hányok néha még mindíg, szerintem már csak pusztán szolidaritásból :D De márcsak heti egy alkalommal max. úgyhogy kitartás!!!
Amit leírtál, az szerintem tuti a Baba volt! Amit én először éreztem, az olyan volt,mintha egy kis pillangó szorultvolna a pocakomba, szerintem ez nagyon hasonlít ahhoz, amit Te leírtál. Úgyhogy ez már Ő ! :D:D:D

porsika

Sziasztok!

Megjöttem az uh-ról. :)
Minden ok. Dobogott a szivecskéje, végtagjai megvannak. Nyaki redő 1.1 mm.
Este rakok képet, de most rohanok.
Vendég

Hajni ez szupi!!!!!
Várunk a képpel!
pusz

porsika

Sziasztok!

Vivi nem láthatnánk a kész alkotást? :wink: Meddig fogsz dolgozni?

Hajni remélem sikerült megnyugodni! :D Várjuk a képeket nagyon-nagyon!

Porsi, nekem sincs még ezekhez rugi. Épp azt nézegettem én is, hogy muszáj lesz venni valamit hozzájuk, mert nekünk is kékek vannak itthon. :D

Nán-dorka, akkor akár együtt is tarthattuk volna a programokat. :mrgreen: Ma fújtatok bubit? (buborékfújóval) Nálunk ma az a sláger. :D
Hát pelusból még csak 1-1 félét veszek próbára, aztán amelyik jobban beválik, abból vásárolunk be. Volt már itthon ugye BambinoMio, most poppoliniset rendeltem, abból rengetegféle van. :roll: Meg is szenvedtem vele, hogy melyik mire kell. :?
Végülis Lilla méretére is rendeltem.

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!
Fio: majd lefényképezem őket, és megmutatom.

Most búcsúzom, megyek fogorvoshoz. Nem dolgozom már a héten, valószínűleg csak hétfőn leszek legközelebb. Mindenkinek kellemes hosszú hétvégét kívánok.
vivi79

Sziasztok!

Hat en ebben a jo idoben reggel vervetellel kezdtem :?
Jo sokan voltak,jo,hoyg nalunk az SZTKban soron kivul veszik a kismamiktol a vert :lol: Igy legalbb nem kellett ott varakozni.
Igy is mikor hazaertunk Dragammal,rohamtempoban kezdtunk reggelizni :lol: Az en draga kisfiam ezerrel tiltakozott az "eheztetes" ellen :wink:
Aztan delelott meg voltam alairni a Margit megszuntetese elleni ivet.
Hatha meg lehet tenni vmit.Allitolag meg 22-en ujratargyaljak vagy mi.
Remelem sokan alairjak.Imadkozni fogok,hoyg ne szunjon meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nagyon szep ido van,tiszta koranyar :lol:
Jot setaltam.
Aztan pedig csinaltam jo kis tejszines gombaszoszt a gombas tortellinihez es azt ebedeltunk :lol: :lol: :lol: :lol:
Ugyhogy most jol vagyok :lol:
Csak faradt vagyok a reggeli korai keles miatt.
Olyan szep az ido,hoyg meg a hazimunkahoz is tobb kedvem van :lol: :lol:

Hajni,
orulok,hogy minden okes!!!!Tudtam en!!!Remelem ti is megnyugodtatok!!!Majd varjuk a kepeket!!!!!!!!!!

Kismamik,hol vagytok a pocikepekkel????? :lol: :lol: :lol:

Vivi,
jo pihit a hosszu hetvegere.A fogorvos meg :(
Meg en sem voltam a kotelezo fogorvosi latogatason a terhesseg alatt. :oops: Pedig muszaj lesz...elvileg minden oke,de hat ki szeret fogorvoshoz jarni...
Pedig az enyem egy tunemenyes pasi :lol:
Sajnalom a hanyast,hoyg meg mindig van...azt mondjak,hoyg akinek sokaig vannak hanyasok,annak akkor fog elmulni ha igazan elkezd aktivan mozogni a baba. :wink:

Porsi,Vivi,
nekem is eloszor ugy a 14.het korul kezdodott olyan kaparaszos,simizos erdekes erzessel..akko rmeg nem hittem el,hyog ezt O csinalja :lol: Es mindenki azt mondta,hoyg aaaaaaaaaaaa,ez megnem lehet a baba...
Aztan ahoyg egyre tobbszor ereztem,es egyre erosebben,akkor mar biztos voltam benne,hoyg a 14. het kornyeken is mar a kis dragankat ereztem.De amikro biztos lettem benne,az nalam a 17.betoltott het volt. :wink:

Nandorka,
remelem azert ma nem vagy tul komas,hyog ejjel fent voltal :wink: En olyankor masnap tok holdkoros tudok lenni.Mint akit fejbevagtak... :(

Fiona,
jaj ne is mondd a Porsi fele palacsinta...inkabb nem is gondolok ra :lol: :lol: :lol:
Vettem tegnap egy vekony kis fuzetecsket,amiben csak turos es joghurtos suti receptek vannak....aaaaaaaaaaaaaaa
Olyan gusztak!!!!!!!!!!!!

Porsi,
en kb a 15-16. hetig egyaltalan nem kivantam az edesseget.Sot...rosszul voltam a gondolattol..
Azota sem falom ketpofara,de van ,amiket nagyon tudok kivanni!
Pl fagyi....haribo bekas gumicuki...mozart golyo...ezeket a terhesseg elott is imadtam,de en elotte sem voltam edesseges.Mondjuk egy heten 2szer ettem csokit kb.Most meg minden nap kivanok vmi edesseget... :oops:
Muszaj magamat sokszor "becsapnom"gyumikkel,hoyg edes is leygen,de megis egeszseges,mert kulonben jo sokat tudnek pl fagyibol enni :oops: :oops:

Remelem mindenki jol van!!!!!!!!!!
puszi

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Rohangászok egész nap, kész vagyok már. :evil: :evil: :evil:

Kisnyuszim:
Kép
Vendég

Hajni, gyönyörú a Kisnyuszitok!

De, Arwen, kicsit kómás vagyok, még délután sem bírtam aludni. De majd éjszaka talán pótolom. És a fiam mostanában olyan undok! :( Nem baj, ez is elmúlik majd szépen, mint az ezt megelőző gavallér korszaka. :lol:

Kép

Kép
nán-dorka

Adri, jól vagy már?? remélem, igen!!!
Este kipróbálom a hárstippet, hátha attól majd alszom! (Adri rakta be.)

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

végre ideértem a géphez!
csináltam képet a kocsiról de lemerült a gép.töltöm és rakom is fel a képeket.
Hajni édes ez a Kisnyuszi.jővőhéten mi is megyünk dokibácsihoz.
ma megint 1 és 1/2 óra volt mire megkaptam a tp papírt...

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Jól eltűntem megint... :oops:

Meri!

Ez a fitt labda mekkora helyet foglal?(Kb 60cm helyem lenne számára. :D Bocs ha hülyeséget kérdezek....
Gyönyörű lehetett amit álmodtál a kislányodról!
Hasonlót álmodtam én is mikor a Domi volt a pocakban....nagyon jó élmény volt nekem is.

Marietta, Vicky!

Sajnálom... :(
De karácsonykor és új évkor is kell babáknak érkezni! :wink:

Porsika!

Ne haragudj,hogy csak most....Aktuális még a kérdőív?
Írok privit.

Nővérednek gratulálok!!! :lol:

Szerettem volna én is az Istvánban szülni...de a Semmelweisbe tartozunk sajnos...tud valaki bíztatót mondani erről a kórházról?

Ágota!

De jó,hogy írtál!
Szpoival kapcs.:
Dominál nekem is azt mondta az "okos" védőnő,hogy csak 3 óránként adjak neki enni...
Ezt nem lehetett tartani,mert folyton üvöltött a gyerek,így igény szerint szoptattam.Ez nálunk bevált.

Vivi!

A mozgásokat állítólag a 16-20.hét körül érzi a kismama elösször.
Rám a védőnő csodálkozva nézett amikor mondtam,hogy 16 hetesen éreztem elösször...

Fióna!

Ha Lillánál is volt barnázás akkor szerintem nem lesz gond most sem ezzel!!
Nagyon ügyes vagy,szupi lett a magasságmérő!
A kisruhák is aranyosak.

Adri!

Gyógyulj meg hamar!!!!!

Nikó!

Örülök,hogy sikerrel diétáztál! :)
Remélem Szaffi hazamegy!!!

Hajni!
Kisnyuszi gyönyörű gyerek!!!

Akit kihagytam 1000 bocsánat,de már nem tudok többet a gépnél ülni...(ilyenkor mindíg rám jön a rosszullét hányinger stb..)
:oops:

Puszi mindenkinek!

Orsi

KépKépKépKép
*orsi*

Szia Orsi! Előre is boldog szülinapot Dominak! mit fogtok csinálni a szülinapján? Remélem, nem gyakori a rosszullét Nálad! Domi tud már a babáról?
Az én labdám nem férne el 60 cm helyen, de az enyém elég nagy is. Viszont puhábbra van hagyva, így azért leér a lábam, nem gurulok el vele. :) Többiek, Nektek pont akkora amúgy a labda magassága, h jól leérjen a lábatok?

Tényleg, szerettem volna már írni, h a tönkölyzizegés tényleg nem zavar már! Csak mindig a fejem alatt van, másféle használati módjaira még nem találtam rá. Próbálkoztam a deréktámasztással, de annyira nem jött be.

Ágota, csatlakozom ahhoz, amit többen írtak (pl. Fioona, Orsi), és tényleg jó az a honlap. Az én kisfiam is eleinte sokszor, hosszan szopizott, meg is állapítottam, h maga a szoptatás egy napi nyolcórás munkaidő. :wink: Aztán később már rendszer is lett benne, ekkor az igény szerintiség már az én igényemhez is alakult :), de a tejtermelést valóban a gyakoribb szopás tudja fokozni.

Esztora, várjuk a képet!
Mikor mész orvoshoz?
Én kedden: délelőtt uh, délután orvos. Már nagyon várom. Mindig arra számítok,h jó híreket kapok "bentről", pedig a tapasztalat nem ezt mutatja. :?

Amúgy mostanában a szép idő ellenére kicsit depijellegű hangulatom van, nem vészesen, csak épp annyira, h ne igazán élvezzem, ami körülöttem van. Nehéz, mert úgy érzem, jobb, ha nem tervezek sok programot, csak mondjuk egy-két napra egyet, mert elfáradok, de lehet, h emiatt vagyok rosszkedvű. Az egészben az a rossz, h ilyesmi volt egy időben itthon a kisfiammal is (csecsemőkorában): azt gondoltam, fontos a nyugodt életritmus és valójában nem bírtam volna nagyobb iramot, ugyanakkor vhogy csak kevés volt az az inger, ami ért. Félek, h majd megint ilyen lesz. :? De lehet, h nem is a programokon múlik.
Persze lehet, h mindez a kényelem nyűgösködése. Többszáz meg ezerévekkel ezelőtt ük-ük-ük...nagyanyáink örültek, ha meleget és ennivalót tudtak biztosítani a családnak, és ha ez időnként sikerült, már jó is volt minden. Ezt kéne megtanulnom nekem is... De nehéz!
(Bocs a hosszú "eszmefuttatásért"!!!)

Kép

Kép
nán-dorka

Hajni: nagyon szép a Kisnyuszitok.

Orsi: annyi hely szükséges a labdának (ha ülni akarsz rajta) mint egy forgószéknek. A fűtőtest közelében és egyéb szúró dologtól kell távol tartani. Ha meg tornázni akarsz rajta, úgy emlékszem a kisfilmben 2 m2 helyigényt hallottam.

Dominak nagyon boldog születésnapot!

Nán-dorka: nekem akkora a labda, hogy teljes talppal vagyok a földön. Viszont emiatt picit magas az asztal. De akkor sem fáj a derekam azóta. Minden rendben lesz a keddi uh-on. Tudom. És drukk!

Képzeljétek tegnap nagyon klassz volt a pszichológus. Tesztet csináltunk. Azt mondta már régen nem látott ennyire jó tesztet. Azt mondta, hogy a jövőképem nagyon rendben van, de többet majd jövő héten mond. Nem bírtam megjegyezni a teszt nevét, valami R betűvel kezdődő, és plecsnis képeket kellett nézegetni és mit látok. A fantáziám nagyszerű így alig tudta jegyzetelni az általam látottakat. Aztán megbeszéltük, hogy hol látom. Nagyon jól szórakoztam végig, így persze kb. 1 percnek tűnt az egész foglalkozás. Szívem szerint egész nap dokinővel lennék.
Tegnap kaptam könyveket. Többek között Zita West: Gyereket szeretnénk avagy hogyan essünk teherbe. Azt találtam benne, hogy valóban a vetélések 20 %-ért ez a hormon amit szedek hiánya felelős és beágyazódási zavarokat okoz. Tehát pont úgy ahogy nekem. És nem elég pl a hozzám hasonló esetekben csak a várandósság tudomására jutásától szedni, hanem előre kell felkészíteni a méhnyálkahártyát. Aztán a végén nehogy egyszerre 3 babát szüljek a felkészített nyálkahártya miatt. De az sem baj. Ha úgy akarnak jönni, jöjjenek. A könyv tartalma kb. ha valakit érdekel:

Alapismeretekkel kezdődik női és férfi termékenységről, majd fogamzásról ír, aztán a szervezet felkészítése a terhességre, ezen belül helyes táplálkozás, életmódbeli tényezők, gondolatok és érzelmek, kínai gyógyászat, és a harmadik részben a termékenység gondok és megoldások. Ezen belül felkészülés a fogamzásra, vetélés, mesterséges megtermékenyítés, terhesség.

És megkaptam Az elengedés titka c. könyvet is. Ha emlékeztek megtartás-elengedés problémám van. Ez is nagyon jó könyvnek ígérkezik.

Még annyit, hogy képzeljétek nagyon azonos rezgésen vagyok a dokinővel és mivel szimpi, szeretem, nagyon bizalmas tudok vele lenni, múlt hét óta „hallok” sok gondolatát. Most mondani is akartam neki, de ránk kopogtak és elillant ez a gondolatom. Majd legközelebb. Nálam ez van. Ha valakivel nagyon közel kerülök, bizony a gondolatai sincsenek biztonságban. Az intuícióm elég fejlett, de a hozzám közel állók esetében és akikkel gyakran találkozok nagyon profin működik.

Gyönyörű az idő remélem mindenki kellemesen tölti ezt a hosszú hétvégét. Valószínűleg nem leszek, mert ma takarítás, vasalás vár rám. De délben bográcsolunk és szalonnát sütünk. Holnap meg kirándulunk csak úgy durr bele. Lehet egy napig, lehet 3. Lehet Hollókő, Szilvásvárad, Telkibánya az útirány lehet nem. Még nem tudjuk hol alszunk. Szóval igazán sodródunk az árral. Életemben először talán. Nagyon izgi lesz az biztos. Picit szorongok is, remélem elmúlik. És semmi hat bőrönd. Farmer, túracipő, 2 póló.
Ha tudnátok ez mennyire nehéz lesz, de egyszer csak meg kell
tanulnom lazítani.
Mindenkit puszilok!!!!

meriann

Sziasztok Drágáim!

Fioona:D
Szóval Nálatok sincs még rugi hozzá? Akkor kicsit megnyugodtam :D:D:D Tegnap voltam vásárolni, vettem Ákosnak egy tündéri, krémszínű rugit, egy kis ororszlán van rajta(elvileg ugye az lesz a csillagjegye), úgyhogy legalább mőár egy van, ami nem kék :D:D:D De még nem állok túl jól...mindegy, van még 5 hónapom vásárolni. :D:D

Meri:D
Tök jó, hogy ilyen szoros a kapcsolatod a pszichológussal! Így biztos gyorsabb és könnyebb lesz a folyamat. :D A könyvek nagyon jónak hangzanak.

Orsikám:D
Örülök hogy jöttél! Sajnos én a Te kórházadról nem tudok semmit :( A kérdőív még kellene, ha van kedved hozzá, várom a címet! :D
Remélem a rosszullétek azért hamarosan elmúlnak. Domit pedig Isten éltesse!!!

Dorka:D
Remélem hamar elmúlik Nagyfiú morci időszaka! A keddi uh-ra meg drukkk!!! Minden rendben lesz!

Hajni:D
Kisnyuszi gyönyörű!!! Gondolom kalimpált rendesen. :D Majd ha van időd, meg kedved, mesélj, milyen volt a vizsgálat.

Képzeljétek, Lányok, én tegnap nagyon megijedtem. Valszeg kicsit túlvállaltam magam, mert sétáltunk a Kutyussal, sztán vagy két órát még Anyummal voltam vásárolni és pakolásztam a kertben...na lényeg az, hogy estére rendesen bekeményedett a hasam, úgy 15-20 percenként. Próbáltam lazítani, nem pánikolni, de nagyon iijesztő volt, mert ilyen erős keményedéseket még nem éreztem. Másfél óra pihi( meg egy magne B6) után végül felhívtam a Dokimat, aki szokás serint sikeresen megnyugtatott, de ennek a hatására éjszaka megint olyan rosszakat álmodtam...pedig megfogadtam, hogy nem engedek magamhoz, csak pozitív gondolatokat...ez volt a jóga-manrám:D:D:D
Más: Ti hogy fogjátok altatni a babát az első időkben? Hason vagy háton?Nekem eddig 10 ember 10félét mondott...:(
puszik

porsika

Sziasztok!

ebéd már a sütőben.(pulykacomb,b.püré,ubisali)
szerintem tegnap volt v.mi a levegőben.nekem akkora volt a hasam és Lurkó egésznap mocorgott estére pedig beékelte v.milyét a jobb oldalamhoz.azóta csak úgy tudok ülni mint aki karót nyelt.az a gyanúm hogy éppen keresztben helyezkedik el.

szerdán este megyünk dokihoz 3/4 7-re.

Meri jó utat nektek és hidd el tudunk 3 napig is nélkülözni! :wink:
megnéztem én is a labdát hát ami nekem kell 8e körül van ugyhogy majd később.

Lenne egy kérésem hozzátok :hiába kutatok nem találok fehérváron chicco b.kocsit forgalmazó boltot.nem tudom felétek van-e?ugyanis szükségem lenne esővédőre a 6WD TECH tipushoz, és ha lenne sötétkék pelenkázótáska.
ha látnátok valahol és megvennétek nekem (természetesen előre küldeném,utalnám az árát)vagy B.pesti címet mondanátok.
köszi előre is.

Bridzsi

Kép
esztora

sziasztok lányok :D

Vagyok én is, mi itthon kertépítéssel ünneplünk :D Élvezem, hogy kint vagyok a napsütésben, és még eredménye is lesz, amit csinálunk :D

Nándorka, sajnálom a depit, remélem, ez a hosszú hétvége segít :D

Hajni, tündéri a kis nyuszikátok :D :D

Porsi, tessék pihenni, semmi megeröltetés !!!!!!!!! :!: Mindent a babáért! :D

Meri, örülök, hogy jól haladtok a pszihodokival :D Jól hangzik a könyv, majd én is beszerzem, köszi a tippent! És nagyon jó hosszú hétvégi kirándulást nektek!!!

Orsi, hogy állsz a dokikereséssel?

Adri, tessék jönni a hírekkel! És remélem már jobban vagy! Nekem se akar múlni ez a nyavalya, még mindig taknyos vagyok + köhögök :(

Pussz mindenkinek,
V.

Kép
vickybabe

ime a fotók! Kép
Kép
és egy két ruha

Bridzsi

Kép
esztora

ami most következik(ruhák) mert lemaradt
Kép

Bridzsi

Kép
esztora

van bevásárló rekesze is csak éppen mosás alatt volt.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!
Látom sokan a padlon vagytok/vagyunk!

Porsika a negatív gondolatok éjszaka bukkannak elő az álmodban, talán épp azért, mert nappal nem fogadod el őket. Aminek a távoltartására energiát fordítunk, az épp abból nyeri az erejét. Fogadd el, hogy vannak azok is, szeresd őket, hiszen dualitásban élük, és nélkülük nincs pozitív gondolat. Talán akkor nyugodtabb lesz az éjszakád. Én is sokat gondolkodtam ezen, még akkor mikor a "miért sír bent a baba" korszakomat éltem. Aztán rájöttem, hogy azért sír, mert ez is az élet velejárója, ezt is meg kell tapasztalja.

A babaruhákkal kapcsolatban nekem nagyon tetszik a babagami, ami a kismama újság januári számában volt. Most azon gondolkodok, hogy veszek hozzá anyagot. De persze ami finom puha, az csak kékben és rózsaszínben volt. Úgyhogy nálunk lehet, hogy tovább gyűrűzik a kék szín uralma. :twisted:

Nán-dorka, nekem a tehetetlenség az, ami elcsüggeszt. Bosszant, hogy mennyi mindent szeretnék csinálni, de nem vagyok rá képes. És ez a jó idővel csak rosszabb, hiszen csak bővül azon dolgok listája, amit jó lenne, de nem bírok. :? Pl. kivinném Lillát a tópartra, de nem tudom. És rossznak érzem magam, hogy nem vagyok képes élményekkel ellátni őt.
Ez kicsit tudathasadásosnak tűnik, azok után, amit Porsinak írtam. :twisted: Igaz? Azért remélem a skizofréniát, elkerülöm. :twisted:
A párnát meg sokszor akartam már kérdezni, hogy megszoktad e. Pont ma is eszembe jutottál, mikor kitettem töltődni őket a napra.
Nem tetszik a támasztás? :shock: Én meg pont azon sopánkozok, miért nincs kettő, az éjszakai forgolódáshoz. :mrgreen:
Oly jó mikor kitámaszt. De csak az egyik oldalon. :roll: Ahhoz meg dög nehéz, hogy pakolgassam éjjel.

Esztora nekünk is még pelustáskát, meg esővédőt kell venni a kocsira. A Vaterán láttam sötétkék táskákat. Nekem az volt régen, de elszakadt és kidobtam. :( Én még ezen a bogárhálón is gondolkodom. Bár eddig nem volt olyan, de félek az enyhe tél után jó nagy invázió lesz. Pl. legyek is vannak már a házba. :evil:

Vicky legalább te élvezed a napot! :mrgreen: Nálunk is ráférne, a tavalyi falhúzás után még áll a romhalmaz, de várnia kell még. :roll:

Orsi pont gondoltam rád, hogy mi lehet veled!

A labdáról annyit, hogy nagyon fontos, hogy megfelelő méretű legyen. Valami olyasmi rémlik, hogy a térdnek és a csípőnek kell megfelelő szögben lennie, ahhoz, hogy ne terhelje az izületeket. Sztem, ha nem ér le a láb, az nem túl jó. :?
Az R-med oldalán olvastam erről. Ott esetleg utánnanézhet akit érdekel.

KépKép
KépKép
fioona

Most látom a kocsidat. Bár más a márkája, megjelenése kísértetiesen hasonlít a régi kocsinkra. Pont jó lett volna neked a pelustáskánk. :(

Kép

Nem sok látszik belőlle, de talán érzékelhető a hasonlóság. :D

KépKép
KépKép
fioona

Fioona lehet te leszel a megmentőm!
ugyanis szétszedtük hogy kimossam és 1 pánt az övből kimaradt nem tudjuk hova kell tenni!szóval a háttámlára van felvarrva keresztben egy pánt amimost csak ugy lóg megpróbálom lefotózni hátha te tudod.
ime!
Kép

Bridzsi

Kép
esztora

Csajok!

Nem tudtam visszaolvasni, úgyhogy bocsi.
de nem bíom magamban tartani: csoda történt :)

Ma voltam dokinál. UH volt, vérvétel és vizelet. Azt nézte, csökkent-e a cisztám. Sajnos még mindig ugyanakkora. Elindultunk hazafelé és hívott a doki, hogy azonnal menjek vissza, jóhíre van. El nem tudtam képzelni, mit akar, visszamentünk. Azt mondta, megcsinálták a vérvizsgálatot, ami alapján babás vagyok :) :)
Még mindig nem hiszem el! Volt itthon egy tesztem, amint hazaértünk megcsináltam. És fél perc sem kellett baromi erős lett a második csík!!! 29.-én megyek UH-ra, most addig megesz a fene, hogy minden rendben legyen :) Annyira boldog vagyok ésolyan hihtetlen az egész. :)

Kép
bodzi

Kép teszt

Kép
bodzi

Bodzi:
Hatalmas gratula!!!
Annyira örülök Nektek. Nagyon boldog babavárást Neked!
Vendég

Bodzi:
Kép
Vendég

Hajni,
köszönöm, még mindig nem fogtam fel. Csak ülök itt és vigyorgok :)

Kép
bodzi

Bodzikám: hurrrrrrrrrrrrrráááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Éreztem én, hogy nézzek rá a fórumra. Betehetlek a felső táblába??????????

meriann

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?