Sziasztok!
Hat en ebben a jo idoben reggel vervetellel kezdtem
Jo sokan voltak,jo,hoyg nalunk az SZTKban soron kivul veszik a kismamiktol a vert
Igy legalbb nem kellett ott varakozni.
Igy is mikor hazaertunk Dragammal,rohamtempoban kezdtunk reggelizni
Az en draga kisfiam ezerrel tiltakozott az "eheztetes" ellen
Aztan delelott meg voltam alairni a Margit megszuntetese elleni ivet.
Hatha meg lehet tenni vmit.Allitolag meg 22-en ujratargyaljak vagy mi.
Remelem sokan alairjak.Imadkozni fogok,hoyg ne szunjon meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon szep ido van,tiszta koranyar
Jot setaltam.
Aztan pedig csinaltam jo kis tejszines gombaszoszt a gombas tortellinihez es azt ebedeltunk
Ugyhogy most jol vagyok
Csak faradt vagyok a reggeli korai keles miatt.
Olyan szep az ido,hoyg meg a hazimunkahoz is tobb kedvem van
Hajni,
orulok,hogy minden okes!!!!Tudtam en!!!Remelem ti is megnyugodtatok!!!Majd varjuk a kepeket!!!!!!!!!!
Kismamik,hol vagytok a pocikepekkel?????
Vivi,
jo pihit a hosszu hetvegere.A fogorvos meg
Meg en sem voltam a kotelezo fogorvosi latogatason a terhesseg alatt.
Pedig muszaj lesz...elvileg minden oke,de hat ki szeret fogorvoshoz jarni...
Pedig az enyem egy tunemenyes pasi
Sajnalom a hanyast,hoyg meg mindig van...azt mondjak,hoyg akinek sokaig vannak hanyasok,annak akkor fog elmulni ha igazan elkezd aktivan mozogni a baba.
Porsi,Vivi,
nekem is eloszor ugy a 14.het korul kezdodott olyan kaparaszos,simizos erdekes erzessel..akko rmeg nem hittem el,hyog ezt O csinalja
Es mindenki azt mondta,hoyg aaaaaaaaaaaa,ez megnem lehet a baba...
Aztan ahoyg egyre tobbszor ereztem,es egyre erosebben,akkor mar biztos voltam benne,hoyg a 14. het kornyeken is mar a kis dragankat ereztem.De amikro biztos lettem benne,az nalam a 17.betoltott het volt.
Nandorka,
remelem azert ma nem vagy tul komas,hyog ejjel fent voltal
En olyankor masnap tok holdkoros tudok lenni.Mint akit fejbevagtak...
Fiona,
jaj ne is mondd a Porsi fele palacsinta...inkabb nem is gondolok ra
Vettem tegnap egy vekony kis fuzetecsket,amiben csak turos es joghurtos suti receptek vannak....aaaaaaaaaaaaaaa
Olyan gusztak!!!!!!!!!!!!
Porsi,
en kb a 15-16. hetig egyaltalan nem kivantam az edesseget.Sot...rosszul voltam a gondolattol..
Azota sem falom ketpofara,de van ,amiket nagyon tudok kivanni!
Pl fagyi....haribo bekas gumicuki...mozart golyo...ezeket a terhesseg elott is imadtam,de en elotte sem voltam edesseges.Mondjuk egy heten 2szer ettem csokit kb.Most meg minden nap kivanok vmi edesseget...
Muszaj magamat sokszor "becsapnom"gyumikkel,hoyg edes is leygen,de megis egeszseges,mert kulonben jo sokat tudnek pl fagyibol enni
Remelem mindenki jol van!!!!!!!!!!
puszi