Sziasztok!
Tegnap irtam egy nagyon hosszut, ami persze a Babanet martalekava valt. Olyan pipa lettem, hogy itt hagytam csapot-papot...
Tundi,
nagyon nagyon drukkolok, hgy ne legyen semmi baj. Remelem mar jobban vagy! Nagyon varjuk az uj hireket!
Mi jol vagyunk, szerencsere a 4 napban itthon van a ferjem es rengeteget segit Mateval. Most is csavarognak valamerre, ugyhogy nyugi van. Ki tudtam mosni nyugodtan a babaszekrenyt, atpakoltam a benne levo, jelenleg nem hasznalatos dolgokat es igy vegre lesz helye Maja ruhainak is, amiket most kezdtem el kimosni.
Egyebkent rettenetesen belassultam, alig vonszolom magam neha. Szerencsere Mate mostanaban napkozben jokat alszik, igy en is le tudok dolni vele. Ennek persze az az ara, hogy este 10-kor alszik csak el, de azert kb 7-tol van mar segitsegem, igy az nem olyan veszes.
Neha teljesen hulla vagyok, a napi 1 ora levegozest is alig birom allva, de nincs mit tenni, menni kell. Es persze emellett minden nap fozes, mosas, rendrakas, hancurozas. Szoval kemeny, de en elvezem es kozben rettegek, hogy mi lesz, ha ketten lesznek?
Ma megyek dokihoz, nagyon kivancsi vagyok mar, hogy mit lat Majabol? Nagyon felek meg mindig a csaszartol, szeretnek mar tul lenni ezen az egeszen es tudni, hogy mindketten megusztuk a beavatkozast.
Igy a 35. hetben mar mindenre felkeszultem, hetfon megkapom a babataskat, ha bepakoltam vegre Majanak is es magamnak is, akkor picit megnyugszom majd.
Mate egyebkent tunderi, nagyon birom a mostani korszakat. Rengeteget dumal, olyan szavakat hasznal, hogy leesik az allunk, mikor meghalljuk. Mar mondatokat is probal szerkeszteni, de azert a ragozas meg nem megy. Imad kirakozni, rengeteget rajzol, tancol es persze ugral mindenhonnan, ugyhogy a fraszt hozza ram, amikor vetodik felem.
Megkapta azt a meregdraga oltast is, amit Babus is beadatott Kristofnak. Szerencsere jol turte, semmi mellekhatas nem jott elo.
A Kristofoknak tegnap is uzentem, hogy boldog nevnapot, ha tegnap tartottatok. Sajnos a tegnapi uzenetem ugyebar nem ert celba, de remelem meg ma is atadjatok a nagyfiuknak a gratulaciomat...
Nicol,
olyan jo nektek, hogy kiszabadultatok kicsit ebben a csodaszep idoben! Es milyen mazli, hogy ez a 4 nap ilyen szep idovel kecsegtetett, mivel hetfore megint havat mondanak. Brrrrrr
Azt hiszem mast nem irtam tegnap sem, mindenkinek tovabbi szep 4 napos unnepseget!
Vanda